Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3204 . 3205 . 3206 . 3207 . 3208 . 3209 . 3210 . 3211 . 3212 . 3213 . 3214 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 07:53
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
Už mi přijde hloupý pořád Adama chválit. Ale udělali jste spolu za krátkou dobu fakt neuvěřitelný kus práce. Klobouk dolů.
Můžu poprosit o odkaz na web o kterém tu fifi psala?

kachna_
Sany se vám povedla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 07:54
- Nahlásit

kachna_
to si dokazu naprosto jasne predstavit, jak ciha, aby si mohla kousnout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 08:18
- Nahlásit

kachna_

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 08:32
- Nahlásit

cernej caj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 08:41
- Nahlásit

kachna_
uz chapu, proc ma kachna rada kraliky, de to snadno zamenit

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 08:43
- Nahlásit

kachna_
tak se Sany spokojenost? to je super
koukám vona nejspíš bude poslušný ovčák se špicoidní příchutí, aby to nebylo tak nudný
birma
pobavilo to Sany nebo neteř?
tipuju že neteř měla akorát infarkt, když to špic nemyslí vážně, tak rafne tak, že se tě skoro ani nedotkne, spíš jen šťouchne čumákem do nohy, ale ty se lekneš jak prase a to je přece strašná sranda
Adam teda je borec, když tohle všechno zvládnul

a koukám Štajnidlo jde do školo, to to letí

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 08:43
- Nahlásit

cernej caj
uz chapu, proc ma kachna rada kraliky, de to snadno zamenit
ty woeeee

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 09:05 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
vona nejspíš bude poslušný ovčák
hele to ti nějak nevim
Jo, určitě je v tom hodně ovčáka (možná tý bordery, podle mě i kus špice.
Blbý je (a je to v zásadě jedinej problém), že loví a mamča potřebuje část těch loveckej vlastností zachovat - tedy aby vyháněl kočky (páč "chytří" sousedi kočky krmí, ti edit ty se množí a aby toho nebylo málo, tak Bessy žere kočičince a už se zvládla docela úspěšně začervit ), lovit myši a zároveň nehonit ftáky, zajíce a srnky. ¨To je podle mě docela těžký.
spíš jen šťouchne čumákem do nohy,
tak sany spíš kousne, ale nebolí to. Zase furt je to lepší než Milča, ta skákala chlapům do rozkroku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 09:08
- Nahlásit

Maya
poslušný ovčák se špicoidní příchutí,
to je presne muj sen do budoucna a jeste by to mohlo vypadat jako spic

kachna_
chudaci chlapi

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 09:57
- Nahlásit

panebože....... mám vztek, takovej vztek......

Poslala jsem mužíka na veterinu, protože se nemůžu dostat... s návratem průjmů. Chtěla jsem rozbor stěru.... Tak tam prý nic není (ale já nechápu, jak to mohli mít hned? To se přece vozí do laboratoře? nebo ne?), a na sonu uviděli "nějakej" zánět.
Naordinovali dávat 14 dní jakýsi speciální granule (samozřejmě mu je hned prodali).

To je přece úchylný, pes sere, blije, včera nemohl ani sousto, a do toho mu dám granule, zvířeti, co je zvyklý na normální jídlo a spíš se posírá z formy granulí? To mu přece nemůžu dávat a myslet si, že ho tak "léčím"?
Nebo už jsem magor ze všeho a je to správně?
Jenže tímto pádem nevím, co teda mu ale mám na zánět střeva jinýho dávat, nedávat
Neměli jste to někdo?
A to se nedávaj léky? prostě nějaký hypr dupr granule???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:12
- Nahlásit

Vero
tyjo, chudak buldozer

s tema granulema naprosto chapu... a neporadil by mvdr stourac na svym webu, kde ma poradnu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

Gůten mórgen děfčice.
Ten pes nás brzo sežere, von je BEZEDNEEEJ!! a ráno jsme si hezky užili vítáníčka ve dvou, protože Bubitka byla v kůchni, musela hlídat Brtnika, zdaliž nevydá kelímek. Nevydal. Ale my jsme se mohli hezky kuldůrně přivítati s Pupitkem, byl to velmi něžný pejsek, neukousnul mi nos, hezky se mudlal a pak se za mnou vecpal na záchod usalašil se mi na kolenou a dělal důležitýho pána. A venku byl moc hodnej pán. A moc hásky si hrál s pejscima. A Bubitka si taky hrála s pejscima. A byla moc šiškovná páč - je u nás takovej sympatickej chlapec, měl tři pséky, ta jedna už umřela, ale všicí jsou buď poděděný, nebo pozachráněný. A ta jedna fenka- obří, ale fakt obří kříženka vlčáka je hrozně plachá, vzali si jí s příšernejch podmínek a je to fakt plašan (ale moc hezky spolu fungujou) no a ona se nejdřív rozehrála s Bubitkou, ale tak krásně, že jsme kvůli tomu přišli voba pozdě do prasé, páč ona si moc nehraje, bojí se, ale Bubitka jí krásně přemluvila, takže tam pak spolu obě hrozně řádily, to byla krasavá podívaná. Štajně jim to soudcoval a bylo moc hezký se koukat to těch jejích uvolněnejch očí, Bubitka zabodovala. No a v důsledku toho, přišla Miuška dokonce za mnou a očichat mi ruku!!! Sem hrdobec poctěný!! Dobré ráno to bylo. moc dobré, budu si ho přípomínati , až z nich budu na mašli a budu je chtít ubezdušit oba naráz

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:19
- Nahlásit

Stouračovi jsem hned psala...... jen se bojím, jsou dovolený,...
A já nevím, co psovi dávat, nedávat.
Mužík proti těm granulím protestoval, že pes zvrací i rýži, tak jako jak granule... prej, tak mu je namočte, nebo já nevím.
Ptal se, co dávat, když nebudem dávat granule..... prej to teda nevíme.

A to ještě čtu tu fakturu a nikde nevidím, že by tu kultivaci na příslušné případné mrchy ve střevu fakt udělali, nechci bejt teda paranoidní, ale mám pocit, že se slečinka akorát mrkla na sklíčko a že vůbec neví ty různý věci, co se mají hledat a vylučovat.
Já už se pudu voběsit z toho snad, ... kdybych aspoň teď mohla po těch doktorech lítat.... musí se všecko posrat v nejnevhodnější moment.

Tak sem si tadyk aspoň zanadávala....

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:23
- Nahlásit

grimmh
Už mi přijde hloupý pořád Adama chválit
tak chval zas chvíli jiný, jinak zpejchnem
web je tu

Vero
Neměli jste to někdo?
A to se nedávaj léky? prostě nějaký hypr dupr granule???

Nějakej zánět měl Adam na podzim (ale blil krev hlavně), granule určitě nedostal. Určitě měl klasika dietu, vim, že jsem snad tejden nebo dýl krmila kuřecíma kozama a rejží a už si nepamatuju, jestli měl atb. Vim, že se dělala krev a kontrastní rentgen žaludku - ten jsem chtěla já, protože jsem chtěla vědět, jestli nemá z minulýho života třeba vředy, když zvrací krev.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:26
- Nahlásit

PetraK
Dobré ráno to bylo. moc dobré, budu si ho přípomínati , až z nich budu na mašli a budu je chtít ubezdušit oba naráz
To se krásně čte Některý chvilky by to chtělo vytisknout a vyvěsit na nástěnku na viditelný místo, co?

Vero
nezkoušela jsi smectu na prvotní zklidnění žaludku a zastavení průjmu?

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:28
- Nahlásit

birma
Určitě měl klasika dietu, vim, že jsem snad tejden nebo dýl krmila kuřecíma kozama a rejží
tak to bysme zvládli, klasika dieta

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:29
- Nahlásit

birma
nezkoušela jsi smectu na prvotní zklidnění žaludku a zastavení průjmu?
jasně že jo.... potíž je, že měl smectu a klasickou dietu rejže-kuřecí vařený pár dní, a stejně do toho propukl tenhle další sračkobliják.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:29
- Nahlásit

grimmh
Tady je jen cvičák o kterém jdou nepěkný zvěsti.

to je blbý a tak někam popojíždět? Ono já tam nejdu ani tak cvičit - i když pak trochu taky jo, ale spíš, aby se naučil mě vnímat i ve velký bandě kámošů. A taky aby byl hodně mezi svejma, potkáváme hodně psů, to je výhoda, ale tak čas od času ho vzít do tlupy stejnejch idiotů mi přijde pro něj fajn. A Bubitka si odpočine a my se na sebe snad o něco víc navážeme.

že si vedeš podrobný deníček a budeš ochotná se podělit o zkušenosti s výchovou a výcvikem.

ejch, tak to zapomeň jsem chaotik a bordelář, nic si nepamatuju, vůbec nevím jak jsem co dělala a dělám , což mě štve, protože ..... že jo...

Fifi

Zrzi, zrzi, co te mrzí

to zrzavý štěníce, to mě mrzí nejvíce

jsem na něj zvědavá . Pro teď máme dobrý odvolání od pejsků, ale zapomněl to, že než běží za pejskama, že se sedí, takže tam začínáme od znova.

Otazka ale, jestli by na to nasla cas.

TAK! to nenašla dneska ráno jsem mezi číštěním zubůch a cloumáním s přetahovadlem vyšetřila pár minut na to, abych vydrhla vanu a umyvadlo, páč byly jako to prasa

kachna_

Sany už ví, že je Sany a poslouchá líp, než sousedovic feny (mamča je nadšená ). Určitě v ní je něco špicovatého, dneska velmi vesele sledovala neteř, pružně za ní tlapkala, celá napružená a pak - pak jí rafla do lejtka. Pobavilo jí to

Týýý vole, to je taky krása!!!! to je paráda!!!! VIVAT SANČO PANZAAA, VIVAAAT

birma

Jsem blažej a hrdobec největší a už se moc těšim, že tam za týden vyrazíme zas

jéžiš, to je slušnej seznam, slušnej!! Napiš si ho na papír a přečti si ho přiště, než ho půjdeš zastřelit

cernej caj

a v ty skolicce jako muze bejt bez tebe na krku nekomu cizimu?

myslíš jako ,že tam bude viset na laloku někomu jinýmu, než Bubitce? To ho nenechám taky. A ešivá jako myslíš, že ho tam nechám samotnýho, jako na hlídání tak to ne-e, jdeme hezky se učit, se učit, se učit. Takže výsledek bude ten, že von bude dělat bordel a mně slezou kožní deriváty

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:30
- Nahlásit

cernej caj

héééj to je dobrej vobrásek!! obojí pro kachnu jak dělaný

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:33
- Nahlásit

Maya

a koukám Štajnidlo jde do školo, to to letí
já jsem chtěla už dávno, aby jsme šli, kvůli tomu, aby byl taky s kámošema nějakejma, psů potkáváme dost to jo, i štěndo nějaký sem tam, ale tohle je o něčem jiným, navíc to bude čistá akce nás dvou, já chci aby se učil mě vnímat ve velkým počtu psů, položit si takovej hravej základ, nic velkýho. Jenže nebyl doteď čas, tak uvidíme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:36
- Nahlásit

kachna_
ta skákala chlapům do rozkroku

Bubice přijde k chlapovi a narve mu tam celou makovici jak beranidlo

Vero

Nebo už jsem magor ze všeho a je to správně?

ale ne!! Buldozér má potíž?? Chůdě, co pochytil?

Správně to není, normální vet ti jako první naordinuje rýžu a rýžu a rýžu a pak libový prso kuřecí. Toje prasárna tohle.

na zánět střeva jinýho dávat, nedávat

neřešila to teď Mathea??

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:37
- Nahlásit

Vero
a stejně do toho propukl tenhle další sračkobliják.
to je napytel, zvlášť, když si nejsi jistá vyhodnocenim těch stěrů. Jinam ho vzít nejde?

PetraK
Napiš si ho na papír a přečti si ho přiště, než ho půjdeš zastřelit
to se neboj, po tom včerejšku se ta touha dostaví tak nejdřív za měsíc zase
výsledek bude ten, že von bude dělat bordel a mně slezou kožní deriváty
jestli byste teda neměli radši zvostat doma pani

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero
že pes zvrací i rýži, t

ježiš, to je to až tak??

není na Štourače telefon??
A nápad-možná blbej?? to bys musela konzultovat - místo rýže, nešly by rozmačkaný uvařený brambory?? ach jo, chudák, jak k tomu přišel?

Tak sem si tadyk aspoň zanadávala....

to je dobře!! nadávej, budem nadávat s tebou!! Protože chápu, jak ti je.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:37
- Nahlásit

rýžu a rýžu a rýžu a pak libový prso kuřecí.

Ona ta moje bezmoc vyplynula jaksi z toho, že se sračky vrací i při přísné dietě rejža a kuřecí prso.
Naivně jsem očekávala za ty těžký prachy a na klinice nějakou pomoc. Ha, ha, nemám bejt blbec.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:39
- Nahlásit

birma

Některý chvilky by to chtělo vytisknout a vyvěsit na nástěnku na viditelný místo, co?

ano ano stokrát ano. Počkej dneska, jak si budu rvát vlasovej porost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:42
- Nahlásit

PetraK
tak to je dobrej duvod dojit pozde do prase, snad ma sef pochopeni

hele, kup si diktafon nebo chytrej telefon s prevodem mluveny reci na text a mas to

Vero
tvl to je fakt pristup toto

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:42
- Nahlásit

Vero
ještě mě napadlo, tuhle jsem někde četla názor, že když ty sračkobličky trvaj dýl, tak by se rejže naopak dávat neměla, že sacharidy to spíš zhoršej. Bohužel si vůbec nevybavim, kdo a kde to psal, takže netuchám, nakolik je to pravda a ani si nepamatuju, co teda radil dávat

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:44
- Nahlásit

birma
co teda radil dávat

ty brambory? to by nešlo? Vím, že se dávají při citlivém zažívání, zánětu žaludku tuším, že jso uprávě šetrný. ale já sama odzkoušeno nemám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:44
- Nahlásit

cernej caj
nebo chytrej telefon
to mi nesmí přes práh!!

(dyk bych s tim neuměla a byla bych ešče větší blbec, než jsem doufala )

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 10:47
- Nahlásit

Teďka je v klidu, rejži už zas zvládne... Budem dva dny rýžovat, pak přisypávat ty kuřecí prsa. Pokud se problém opět vrátí, a já se ovšem obávám, že ano, protože přesně tak to teď bylo, že se to vracelo i na dietě.... (proto jsem to potřebovala řešit) s ním zajdu jinam, páč tímto mě VFU fakt dostala do kolen. Te´d s ním dva dny jinam v podstatě nemůžu, ledaže by byl nadále akutní, pak by muselo jít všecko, to je jasný.
Na podávání rejže a modlení jsem ale fakt nepotřebovala zaplatit 1600.
Aspoň mu nebé s voholeným břichem na sono te´d v létě tak vedro.

<< 1 ... 3204 . 3205 . 3206 . 3207 . 3208 . 3209 . 3210 . 3211 . 3212 . 3213 . 3214 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání