| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2014 20:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
já zažila akorát vytrženej dráp u bordery a to jsem ani nijak extra neřešila, na zánět asi fakt jedině atb
Ona nema urvanej drap od luzka. Blbka si hnula jakoby s celym drapem v tom luzku v polstarku, nebo jak to rict, kde ji to ted "hnije".
Poradila sem se s esuskou, navrhla eteraka levandulovyho, tak uvidim, jestli ho zitra nekde sezenu. Antb ma lokalni, vyplachy betadinou... Proste kez by se ji to zhojilo co nejdriv.
birma
Pokud se ve středu ochladí, víte komu děkovat
Tak rikaji jiz nyni, rosnickari, ze se ochladit ma.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 00:49
- Nahlásit
Adam si musí myslet, že má narozeniny, právě měl asi nejlepší večeři v životě Konečně pro mě něco měla paní v masně - kompletní hrtany i s plícema, nádherný to bylo! Jen se musim mrknout, jak vypadá štítná žláza, abych to z toho dalšího kusu sundala, ale jinak je to fakt lukcůsní! A pani se mě tak omluvně ptala, jestli mi nebude vadit, že to bude za 29,- za kilo, když to nejsou jenom hrtany, ale jsou k tomu i plíce
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 08:08
- Nahlásit
ráno jsme poposunuli autem psisko k lesu (je to jen kilák, ale v tomhle věku a vedru má právo na odvoz) a vyrazili do zatopeného lomu. Čistá voda, krásný les, nikde nikdo... vyblbnul se - lítá, cáká, ale na hloubku se plavat zatím nepouští. Cestou nás v lese přepadnul volně lítací foxík, a mladík mi udělal radost, že když si pohrál, tak se nechal odvolat. Pak jsme potkali foxe ještě jednou (už s paničkou), a opět - hra a hezké odvolání. Pravda - při návratu jsme potkali zlaťáka a tam tedy odvolání nešlo - prý s náma Najťoun k autu nepůjde...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 15:32
- Nahlásit
doufam, ze ste vsichni zdravejsi nez vcera
fifi
a co kokosovy olej moc toho o nem nevin ale nebo propolis?
hlasim navrat tvou mrtvol. vcera v tech desnych burinach sem cestovala dom. prevlict, capnot feri a krosnu a hura smer lesy. zvladli sme 8 km do setmeni, spali na jehlici, dneska asi 14 s tim, ze v 11 sme byli yz na nadru a unikly sme nejhordimu, za chvili hura chladek doma. a seznamili sme ee se stenatkem australaka, s ferinkou supr, mazilci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 15:56
- Nahlásit
Xerxová
Čistá voda, krásný les, nikde nikdo...
závist, čirá závist.
cernej caj
doufam, ze ste vsichni zdravejsi nez vcera
ano, místo bolavejch zad mám křipku či co
hlasim navrat tvou mrtvol
hezkej program jste měli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 16:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
no ale v tom hicu fakt smrtak hlavne to cestovani, ale jinak supr akorat sem tentokrat skoro nefotila, znam to tam a ty proflakly veci uz skoro nefotim...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 16:54
- Nahlásit
poslední včerejší chvilky bazénku - hladina již klesáááá a dnešní z lomu (má to i mělčinu - a díky žule a perku to je čisté a ne bahnité)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 18:24
- Nahlásit
Xerxová
tak to ten lom tam u vas musi byt fakt nadhera
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 18:58
- Nahlásit
Xerxová
teda lom závidím, já se koupala v lomu snad jen jednou
cernej caj
magoři jste v takovýmhle vedru někde tapat, já jsem celej den buď doma a nebo v bazénu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 19:02 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
no to my netusili takovy vedro... ale jako supr, ze to bylo tak kratky a byly sme vpolene v brne...
jinak me desne boli hlava premyslim, zda mam sezrat druhou poblivku z pytliku a peru treti pracku plysaku. jeste tam je minimalne jedna. zitra to rovnou vyhodim na zahradu na deku a snad to proschne
a co voda, nevyparujete se z toho bazenu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 19:14
- Nahlásit
Hic staajn, nesnasim vedro, nesnasim hice. Cuby pokracujou v merunkovem pozirani, vcera Kremyl kadil cosi pripominajici merunkovou marmeladu, i to tak vonelo.
birma
kompletní hrtany i s plícema, nádherný to bylo! J
Aneb, z ceho ma pejskar radost.
Ja beru pajsly ze zdejsich jatek, taky nadhera. Cena lidova, 20,-/kg.
místo bolavejch zad mám křipku či co
Kde sis to poridila?
cernej caj
Pekne jste si to uzili.
jinak me desne boli hlava
Se nedivim, v hicu se nekde mordovat, koukej se nalokat poradne.
Xerxová
Novej bazenek je tez nafukovaci? ten uz musel taky dusi vypustit, tusim spravne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 19:24
- Nahlásit
Fifi
Cuby pokracujou v merunkovem pozirani, vcera Kremyl kadil cosi pripominajici merunkovou marmeladu, i to tak vonelo.
a co hnátek? lepší se?
Kde sis to poridila?
netušim, ale nesnášim to. Mluvila jsem s Honzou a jeho první věta byla, že má chřipku, bratránek bolest kloubů... asi to bude z vedra a bude toho víc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 19:30
- Nahlásit
birma
asi to bude z vedra a bude toho víc
Nestras!
a co hnátek?
Hnatek se zda, ze tolika jiz nehreje, jak si to nemuze hnoustat a asi i ty lokalni antb zabiraji, byt to jeste ma hnusny. Je vyznamna pani ponozkova, kdyz se nedivam, lita, kdyz se divam, je trojnozka.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 19:39
- Nahlásit
Fifi
Nestras!
správně!!!
Hnatek se zda, ze tolika jiz nehreje
tak to je super, snad to pomůže
špic už se cítí zdravě a odpočatě , jenže v tomhle pitomym vedru jí jaksi nemůžeme vytáhnout na pořádnou procházku (páč dáma letos ještě nevylínala )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 20:06
- Nahlásit
Fifi
tak snad bude hnatek pred akci lepsi, aby sis tim nemusela pak kazit zabavu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 20:46
- Nahlásit
nový bazén je takzvaně samonosný s jedním nafukovacím buřtem nahoře. Malý - průmět 1,9 a hloubka 0,5 m . Vnoučata jsou mrňata... tak abychom je neutopili Bazén zatím přežil. Najtík neleze k dětem, ale teď večer se opět rozjel a zkoušel se koupat. Ale vnikl tam celý jen jednou - jinak jen bublá a potápí hlavu a krade hračky.
Je vlastně hrozně hodný - ta dítka ho lákají, ale docela toleruje, že se s nima honit nesmí... Tady honit smí, ale touct tlapama (navíc jsou nahatý, to si o šrám říká) a přidržovat zubisky je zakázáno... Dneska celý den bezšrámovato - ale hlídáááme. S Betkou to bylo jednoduché - přestože byla Koastka dravá, děti milovala a ctila a opatrovala. Tedy ty naše...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:01
- Nahlásit
Fifi
Hnatek se zda, ze tolika jiz nehreje
to je moc dobře
kdyz se nedivam, lita, kdyz se divam, je trojnozka.
typický a když leží, tak má nohu s fuseklí tak, aby byla dobře vidět a týranej výraz k tomu, že?
kachna_
špic už se cítí zdravě a odpočatě
to je dobrá zpráva, ne?
jenže v tomhle pitomym vedru jí jaksi nemůžeme vytáhnout na pořádnou procházku (páč dáma letos ještě nevylínala )
v tomhle vedru nejde vytáhnout asi žádnýho psa a to ani nahatýho
Mlžeš taky zakoupit obleček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:16
- Nahlásit
Xerxová
Je vlastně hrozně hodný - ta dítka ho lákají, ale docela toleruje, že se s nima honit nesmí...
Oni dogousi celkove mi prijdou k detem velmi opatrny, na to, jaky to jsou kolohnati. Fenky jsou fenky, samoze. Tak at bazenek drzi co nejdyl.
kachna_
jenže v tomhle pitomym vedru
... se neda hejbat, pokud nemas v genech africky predky.
birma
a když leží, tak má nohu s fuseklí tak, aby byla dobře vidět a týranej výraz k tomu, že?
To kupodivu ne, spis vypada spokojene, ze ji ubyla starost a nemusi si to osetrovat sama. Vecerni mazani probehlo, tukam na hlavu, ale prekvapive rychle se to rovna, asi, ze se s tim neprdim a vmacknu tam vskutku obri davku antb masticky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:25
- Nahlásit
birma
v tomhle vedru nejde vytáhnout asi žádnýho psa a to ani nahatýho
Mája má od Michala na zítra slíbenou projížďku na kole v šest ráno .
Mlžeš taky zakoupit obleček
koukala jsem se na účet. Nemůžu
to je dobrá zpráva, ne?
no je, ale ona, jak je nevybitá, tak si žere záda (tak jako logicky, páč jí svěděj ty rostoucí chloupky navíc), prostě by potřebovala upustit páru.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:25
- Nahlásit
Fifi
To kupodivu ne, spis vypada spokojene, ze ji ubyla starost a nemusi si to osetrovat sama.
Tak to je moc dobře, hlavně že se to hojí a snad se bude moc rochnit v Labíčku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:28
- Nahlásit
kachna_
Mája má od Michala na zítra slíbenou projížďku na kole v šest ráno
To se má
Já bych ráda Adamovi taky slíbila něco podobnýho, ale v tu dobu už je tu hromada cyklistů, musela bych asi vstát ve 4 a to nedám
Nemůžu
nj, já si gratuluju, že kamarádka dělá na veterině a máme to o fous levnější... Ale fakt by mě zajímalo, jak by to fungovalo u takovýho chlupáče, logicky by tedy mělo stejně jako u holýho psa
prostě by potřebovala upustit páru.
to chňápu. A něco na myšlení by jí aspoň trochu nepomohlo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:29
- Nahlásit
kachna_
(páč dáma letos ještě nevylínala
A s linanim ji nejde nak pomoct? Treba vyplavat nekde, po uschnuti procesat? - takhle pustila hodne treba NO srst. Chudak mala.
birma
snad se bude moc rochnit
Tak to prvni dny urcite ne. Ona lecba tak na tejden vyda.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:31
- Nahlásit
Fifi
Tak to prvni dny urcite ne. Ona lecba tak na tejden vyda.
Jasně, ale nebude muset smutně koukat ze břehu celou dobu, což by určitě musela, kdybys to zjistila i jen o málo pozdějc...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:41
- Nahlásit
birma
něco na myšlení
to je těžký, protože Batyna nerada cvičí dlouho. Má ráda, když je to rychlý, krátký a to jí neunaví. Jak je to dlouhý, tak jí to prostě neba a několik sekvencí po sobě už je prej taky nuuudááá.
To se má
no, jen ho budu muset vzbudit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:43
- Nahlásit
Fifi
Treba vyplavat nekde, po uschnuti procesat? -
na zádech má sotva zahojený fleky , v tom jí do žádný "živý" vody pustit nemůžu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:46
- Nahlásit
kachna_
to je těžký, protože Batyna nerada cvičí dlouho. Má ráda, když je to rychlý, krátký a to jí neunaví
to znám
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:46
- Nahlásit
Jdu vas zas jen pozdravit s par obrazkama z naseho spolecneho souziti..
A jdu spát před další ranní... blee.
Mějte se!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:47
- Nahlásit
kachna_
na zádech má sotva zahojený fleky
Aha, to sem tu nejak prehlidnula. a z ceho to teda mela? Naka zaparenina?
no, jen ho budu muset vzbudit
Lity.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:48
- Nahlásit
Mathea
Mututuuu... Malocenstvo, vubec se na nej netesim.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 21:50
- Nahlásit
Mathea
už jsem na něj koukala jinde, ale nějak mi to blblo, tak se mi nepovedlo napsat, jakej je to fešák úžasnej
a stejně jako Fifina se na něj naprosto netěšim a vlastně se netěšim vůbec na nikoho
|