| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 11:16
- Nahlásit
Fajka
átky našly jsem ti kráásný hodinky
kecáš?? no až pouklízím kouknu tam, díky!
(počkat, počkat to zas bude nějakej podraz růžovej, co? )
Fifi
Hujer v akci!
no ty jo ale jako fakt hujer!! Musím se vždycky smát, jak na mě krásně kouká , no ešče chvíli si to užiju a pak uděláme vzornýmu pejskovi na nějakou dobu pápáááááá
Mno ale aby to nebylo jen o vzorným pejskovi vlastně - tak už vím, kam půjdu dneska a co budu dělat. Budu za barákem v křoví trénovat houna!!! si tam našel !! fuj hnus ble,b le. moc se těšim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 11:27
- Nahlásit
bubištajn
cernej caj
s tím praním plyšáků vopatrně, takovej nápad jsem měla taky, šoupla jsem je do pračky a polovina se jich rozpadla a pračka komplet plná těch molitanovejch hnusů, myslela jsem že bude po pračce
videa mi nefungaj, tak snad si vzpomenu doma
PetraK
nemáš ty to štěně nějaký moc vychovaný? to by fakt jeden chytil depku
už se těším na zpráva z agilítích závodů
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 11:29 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
jo jinak samo ty plyšáky jedině takový, který bys fakt vyhodila, protože Kim je rozebere na atomy a když chci nechat nějakýho Dorinovi, tak ho musím před Kimem schovávat a Dorin má povoleno si s ním hrát jen když Kim není v dohledu
edit: holt to je daň za to, že jsem ho po operaci když nesměl chodit, bavila plyšákama kupovanýma v sekáči
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 11:32
- Nahlásit
PetraK
dělat kočičku - neboli nejdřív se vloupat na wc
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 11:43
- Nahlásit
birma
vsecko vam to napisu a podelim se pristi tyden, ted uz se moc nedostanu na pc, pac se stehujem
caj
ve vysledku jsem na tom stejne, vsecko jsem nahazela do kabel jak je, proste nebyl cas coz je nejhoprsi mozna verze, pokud jde o odsyslovani
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 11:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
bubištajn
to je háský! Dík
nemáš ty to štěně nějaký moc vychovaný? to by fakt jeden chytil depku
nemám, páč dneska drapnul (vždycky to někde u toho hřiště najde, nevím jak se to tam furt dostává ) takovej balíček s obalem od syrečků a fordil s tím prostorem. Jak jindy poměrně ochotně vydává, tak nevydal .Musela jsem hodit šíbru a páčit
a navíc, chvíli si počkej nebude to dlouho trvat a budu si rvát vlasovej porost znám to. Ešus byl vzor všech (a zaplaťnadbůch, že jsem to do něj všechno naloudovala před pubertou) a pak šup, pánčičko dej si předplatný do blázince . Tohle bude něco podobnýho
ale vzhledem k velikosti psa a jeho temperamentu musí podle mě ti psi fungovat hodně dobře, když chci aby se se mnou pohybovali úplně naprosto fšade.
už se těším na zpráva z agilítích závodů
A NA TOHLE ZAPOMEŇ, to není můj šálek kafe. Jsem ochotná dělat hopiky rekreačně, páč ho to třeba bude bavit, ale závodně ne, nic takovýho.
Vero
vsecko vam to napisu a podelim se pristi tyden, ted uz se moc nedostanu na pc, pac se stehujem
JAK KAM CO PROČ?? NIC NEVIM!!! a mám pro tebe nějakou zprávu/radu ohledně toho průjmozvracení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 11:57
- Nahlásit
Vero
ano, ano... znam moc dobre... ale muzes to delat pri vybalovani
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 12:15
- Nahlásit
Vero
ano, Milan Štourač je neuvěřitelnej člověk. Znám ho dost let (Arona byla po jeho špičkovém odchovu, Xerxes byl Bonoďák - takže jeho štěník, Betka byla po jeho psu a Najta nám zprostředkoval a domluvil dovoz - takže "může" za všechny naše doguše) Pokud jste Brňáci a Českou máte blízko, tak zvažte i osobní návštěvu v ordinaci - opravdu to se psy (a i páníky) umí.
My to máme daleko a přesto čas od času do České vyrazíme... a to máme skvělé vety u nás.
Ešusko
máš vzorného žáčka školáčka - to my nee. Já na štěníkovi šetřím, čeká ho chudáčka jen školka a škola života
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 12:27
- Nahlásit
Xerxová
čeká ho chudáčka jen školka a škola života
no jo, vono kdyby bylo jen na mě, tak mě cvičák neuvidí, ale vím, že je to prostě baví a je to zas jinej druh vyžití. A jako bonus se naučí fungovat navolno ve velký psí společnosti. Mezi větším počtem lidí a tak.Plus si dáváme jízdu MHD, chůzi kolem rušných silnic a tak. Takže se při tom hraní ještě učí .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 12:45
- Nahlásit
Xerxová
on je od brna? z ceske? sem mela za to ze nekde daleko od prahy zas
ale tak zas vam se to asi musi vyplatit kdyz je to odbornik na dogouse
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 12:56
- Nahlásit
PetraK
jo, některý psy cvičák baví až moc, brácha taky chodil a psa to bavilo až tak, že jim zdrhnul zpátky od auta, který bylo asi km daleko přes louku a řeku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 12:58
- Nahlásit
Včera měl Najťoun další školku lesní průpravy Nejprve zjistil, že s dlouhou mladou pokácenou břízkou v hustníku běhat nelze. Tedy lze (byla slabá a pružná), ale dost to drhne... Pak zjistil, že je-li v potoce pět centimetrů vody, může tam být o kus dál nad Najtíka vody... a že tůňky jsou mrchy, kde se hloubka blbě odhaduje... Že panička hystericky ječí, když ho lítací amok chytne v kamenovém poli, že si zlomí tlapu a ještě víc se panička vzteká, když jí přepadne při čištění hub. A že prý s nožem si hrát nesmí nikdy a nikde a s nikým...
Ale jo - reaguje hezky. Zatím. Jen je chlapec překvapivě v terénu dost nezávislý, klidně skalku obejde z druhé strany, než jdeme my. To předchozí dogánci sice vyrazili po svém, ale po chvilce se vracely a tryskem nás doháněly. To on vydrží průzkumničit - a tváří se jak dobyvatel v neznámých končinách. Ale stačí zavolat... a už se řítí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 12:59
- Nahlásit
Xerxová
a jak je starej? si to nekde myslim psala, ale uz si to nepamatuju
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 13:10
- Nahlásit
pět a půl měsíce - prostě štěnítko. Odhadem něco maličko přes 40 kilo a 70 v kohoutku...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 13:14
- Nahlásit
Maya
chodil a psa to bavilo až tak, že jim zdrhnul zpátky od auta, který bylo asi km daleko přes louku a řeku
no, to se bojím, že bude náš případ. Navíc zase. Já si pak udělala na chalupě miniagi dráhu - kladinu, skočky... aby se mohl kuldůrně vyžít
Xerxová
a pružná), ale dost to drhne.
a taky se s březovou větví krz zábradlí do dětskýho hřiště jeden nedostane To bylo překvapeníčko, panečku A to ještě netuší, že už to dlouho nebude trvat a neprojde aji bez tý větvě. už aby to bylo.
může tam být o kus dál nad Najtíka vody
jehehééé kretýno čeníno! Vůbec se mu nesměju
takže už je taky plaváček
překvapivě v terénu dost nezávislý,
noooo, to bude dvojčička, jestli se podaří se potkati a spolujíti
To on vydrží průzkumničit - a tváří se jak dobyvatel v neznámých končinác
marně přemejšlim, kde jsem tohle - zrovinka nedávno - viděla
no nicméně von jr hrozně velikééééééééééj!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 13:20
- Nahlásit
no jo - vymýšlím trasu, kde by bylo měkko pod tlapátka, potok, hezky, bezlidno, klidno, a hlavně abychom to mohli zkrátit, kdyby se ti dva blbouni unavili navzájem do bezvědomí... Ale myslím, že oba mají fyzičku dost dobrou a vydrží víc, než si myslíme.
Tady je bouřka s lijavcem - včera jsem chtěla odpo sekat, lilo. Dneska chci sekat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 13:22
- Nahlásit
Xerxová
.. Ale myslím, že oba mají fyzičku dost dobrou a vydrží víc, než si myslíme.
ano tak, obávám se, že by je ani dvacet kilasů neskolilo
Tady je bouřka s lijavcem - včera jsem chtěla odpo sekat, lilo. Dneska chci sekat...
ejch no my sekali minulej týden, jak je sucho, tak to neroste, takže čítám, že teď si dám voraz a budem je s Ričrdem grilovat a tvrdit játro
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 13:25
- Nahlásit
to se musím podělit, co jsem díky Hadopasům viděla
https://www.youtube.com/watch?v=a6QHzIJO5a8
to je Pipinááá mazlikovitá!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 13:27 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
to ja doufam, ze u nas zitra prset nebude pac dem na vylet
a vnedeli potrebujususit ty plysaky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 13:30
- Nahlásit
cernej caj
čajdo hele, máš nějakej kontakt na Vero? můžeš mi ho hodit do emila?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 14:36
- Nahlásit
PetraK
jj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 14:51
- Nahlásit
mám díkec, ještě jsem Ti psala, jestli můžu poprosit, abys jí dala echo SMS, ať se tam koukne - můžeš? Díky moc.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 15:00
- Nahlásit
PetraK
co se děje u Vero? doufám, že nic vážného a jsou v pohodě
od pondělka mám dovolenou, takže jaká je předpověď?
to byste neuhodli
http://www.novinky.cz/domaci/342463-o-vikendu-budo u-tropy-pak-dorazi-privalovy-dest-a-mraky.html
ale tak nejsem sama, brácha je na Istrii a od pondělka jim tam prej prší
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 15:06
- Nahlásit
U nás je po bouřce. Ale stihli jsme vyvenčit děti a ještě koupání v úžasném rybníčku.
Holky měly být unavené!!! Nejsou.
PetraK
jak je sucho
u nás už teda sucha skončily a roste to jak vzteklý.
Měli jsme letos první meruňky. Sice nám je je trošku potloukly kroupy, takže malinko hnijou, ale jsou a jsou naše
Xerxová
pět a půl měsíce - prostě štěnítko. Odhadem něco maličko přes 40 kilo a 70 v kohoutku...
jsi si jistá, že štěnítko a ne hříbítko?
Králíci se nám prožrali ke kolegům Musím říct, že mi dalo trochu zabrat pochopit, JAK se dostalo králíče o patro výš (a to jsem mohla vyloučit děti, páč tam prostě nedošáhnou)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 15:08
- Nahlásit
Maya
no vero se stehuje ted do vetsiho, takze nema cas sedet na netu a esuska ma pro ni neco pro prujmujiciho buldozera, tak aby to nenasla az za tyden
ale tak treba nebude celou dovolenou prset
kachna_
nojo, deti ty maj energie asi jako psi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 15:08
- Nahlásit
kachna_
U nás je po bouřce
nechceš tím říct, že za půl hoďky je to tady a já zas půjdu v průtrži jako minulý pátek????
Králíci se nám prožrali ke kolegům
králíci hlodali?? óó jaké překvapení
ale jinak nám se to kdysi stalo taky už s většíma, který už bylo rozdělený a neplánovaně se tak sčuchli dohromady, veselý to pak bylo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 15:09
- Nahlásit
cernej caj
no vero se stehuje ted do vetsiho
aha, tak to jo, mě to vyznělo tak nějak neplánovaně že se u nich něco děje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 15:13
- Nahlásit
kachna_
Holky měly být unavené!!! Nejsou.
to je asi nějakej poslední trend tohleto, taky mi to včera nevyšlo nebo nemůžou bejt příbuzný?
u nás už teda sucha skončily a roste to jak vzteklý.
no, tak já doufám, že sekat nebudu, nebudu, nebuduuuu! sekala jsem minulej víkend, tetkon nic nebude!
Měli jsme letos první meruňky
jéé ste šikovný, mi letos nevyšlo nic a děsně mě to demotivovalo takový práce jsem si dala, všechno připravila a co ? a prt
Králíci se nám prožrali ke kolegům
možná taky jednou přijdu dom a budu se divit, co náš pes dělá u sousedů D:
Maya
od pondělka mám dovolenou, takže jaká je předpověď?
nevěř jim! kam jedeš? nebo si budeš užívat doma?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 15:21
- Nahlásit
PetraK
! kam jedeš? nebo si budeš užívat doma?
budu doma, na bazén to moc nevypadá, tak možná konečně přečtu všechny ty nasyslený knížky, na který normálně není čas, mám jich už plný šuplík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2014 15:25
- Nahlásit
Maya
tak možná konečně přečtu všechny ty nasyslený knížky, na který normálně není čas, mám jich už plný šuplík
no taky si dost často slibuju, jak dočtu......... a slib nesplnim ani vo Vánocích , ale dovču si užij!
|