Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3204 . 3205 . 3206 . 3207 . 3208 . 3209 . 3210 . 3211 . 3212 . 3213 . 3214 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 13:51 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Fajka
no mě se líběj docela taky, takže se mi zdá, že na Ešusku budou moc usedlý
jen by mě zajímalo, kolik písmen se tam může napsat, pak by si tam člověk mohl napsat debile a ani to neříkat, jen strčit ruku někomu před nos

teď tam čtu, že se ty hodinky dají vypnout, tož ideál

už jsem to našla, i smajlíky to má
Programovatelný text: max. 10 znaků na displeji (písmena A-Z, číslice 0-9, vykřičník, závorky, šipky, dvojtečka,pomlčka, srdce, křížek)

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 13:54
- Nahlásit

Maya
už jsem to našla, i smajlíky to má
Programovatelný text: max. 10 znaků na displeji (písmena A-Z, číslice 0-9, vykřičník, závorky, šipky, dvojtečka,pomlčka, srdce, křížek)

náhodou to je super, to si tam čék může psát něco na co nemá zapomenout takovej malej debilníček kerej mám furt u ruky..na ruce

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 13:56
- Nahlásit

Jo jinak, a doufám, že se to bude šířit , špic už uznal, že asi teda ještě nezemře a dneska se dokonce přihlásil, že chce cvičit!!! Zádo už bylo dnes suché, nemokvavé a začíná se hojit

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 13:58
- Nahlásit

kachna_
špic už uznal, že asi teda ještě nezemře a dneska se dokonce přihlásil, že chce cvičit!!! Zádo už bylo dnes suché, nemokvavé a začíná se hojit
tomu říkám dobré zprávy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 13:58
- Nahlásit

kachna_
špic už uznal, že asi teda ještě nezemře a dneska se dokonce přihlásil, že chce cvičit!!!
tak to je skvely!

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 14:00
- Nahlásit

kachna_
Zádo už bylo dnes suché, nemokvavé a začíná se hojit
super, tak další dobrá zpráva

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 14:01
- Nahlásit

Fajka
takovej malej debilníček kerej mám furt u ruky..na ruce
to je fakt, to mě nenapadlo, to by se mi teda šiklo

jinak jsou z tohohle šopu, mě se to sice skoro neotvírá, ale co jsem tak zahlídla, tak tam se může ešuska vyřádit s povícero věcmi
http://www.wayfarer.cz/

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 14:04
- Nahlásit

kachna_
špic už uznal, že asi teda ještě nezemře a dneska se dokonce přihlásil, že chce cvičit!!! Zádo už bylo dnes suché, nemokvavé a začíná se hojit
šikovnej špiclíček tak to pošlete do Brrrrna !

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 14:12
- Nahlásit

název teda trochu.. no.. nešťastný
ale třeba by to tady nějaký ekology zajímalo
http://www.jasminka.cz/kniha-4/Thomas-Alena-Delame -si-to-doma-sami/DO43457.html

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 14:18
- Nahlásit

kachna_
špic už uznal, že asi teda ještě nezemře a dneska se dokonce přihlásil, že chce cvičit!

super super, taky doufám v šíření

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 15:10
- Nahlásit

Malý Icik přijde za otcem: Tatínku, co je to ta alternativa? Ve škole nám to říkali, ale moc to nechápu.
Otec se zamyslí a povídá: Víš Icik, představ si, že máš vajíčko. No a ty to vajíčko můžeš sníst, nebo ho dáš do tepla a vylíhne se ti kuřátko.
A to je tatínku ta alternativa?
Ještě ne, teď si představ, že to kuřátko můžeš zase sníst, nebo se o něj staráš a vyroste ti slepička.
A to je tatínku ta alternativa?
Ne, ty můžeš tu slepičku sníst, anebo ji necháš snášet vajíčka, no a ty vajíčka můžeš jíst, nebo z nich zase mít kuřátka....
A to už je tatínku ta alternativa?
Není, představ si, že už máš těch kuřátek hodně a z nich ti rostou ty slepičky. Už je můžeš prodávat, jenže jich je víc a víc a už se ti nevejdou k baráku. Tak si koupíš levný pozemek u řeky a tam máš slepičí farmu.
Aha tatínku, tak to je ta alternativa...
Není, Icik, představ si, že najednou přijde velká voda, kurník ti vyplaví a všechny slepičky se utopí....

To je strašné tatínku, ale nechápu, kde tam je ta alternativa...??

.... Alternativa, Icik, jsou KACHNY!

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 16:34
- Nahlásit

Maya

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 18:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya

+ mam pro tebe par plysaku, spis mensi a musis jim asi oddelat plastovy casti (voci vetsinou)

nabizim velikost 38 domaci papucky, zajemci!!! hlaste se !!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 20:16
- Nahlásit

Vero
Lity lity, buldozer.
A to ještě čtu tu fakturu a nikde nevidím, že by tu kultivaci na příslušné případné mrchy ve střevu fakt udělali, nechci bejt teda paranoidní, ale mám pocit, že se slečinka akorát mrkla na sklíčko a že vůbec neví ty různý věci, co se mají hledat a vylučovat.
Tak tam prý nic není (ale já nechápu, jak to mohli mít hned? To se přece vozí do laboratoře? nebo ne?), a na sonu uviděli "nějakej" zánět.
To jsem se poucila od Mathey, taky jsem to netusila, ale veti uz maj na giardie spesl testy (jestli si myslela tohle), ktery zaberou jen 5 minut a netreba sbirat vice vzorku, viz zde.
Jestli bylo videt neco na sonu, tak co konkretne? Ja bych nechala udelat dukladnej krevni test, slinivka, stitna... Achjo, furt neco s nim, doufam, ze je ted vecir lepsi, prdola. K ty strave nevim, jestli ma fakt zanet zaludku, tak ty vet diety fungaji, ac je to neuveritelny. A vim, ze i mathea ty sragory u Balouse (ale ten ma stitnou) a zanet slinivky u Dydy resila prave timhle.
PetraK
Jsem zvedava na report ze skolky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 20:17
- Nahlásit

cernej caj
nabizim velikost 38 domaci papucky, zajemci!!! hlaste se !!!
Co za ne chces? ty by byly pro kulalu jak vysity.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 20:51
- Nahlásit

Fifi
nechcu za ne nic. Kulala jako pes? sem si rikala, ze by je nekdo chtel treba pro deti, ze sou takovy pekny
ale uprimne nechapu, proc sem si je schovavala takovy roky. 1) mi nejsou 2) mi je dala holka, ktera mi prebrala kluka a nikdy se mnou nekamaradila, asi jako omluvu a zaslouzi si asi krvavej proces

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 21:07
- Nahlásit

byl tu Honza z čubkama, Miluška byla o 100% lepší než minule a i Adam byl vzornej, tak mám radost

Maya

cernej caj
nabizim velikost 38 domaci papucky
ty sou sladkýýýý! Já je chci, pokud teda vymyslíš zmenšovák na nohy

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 21:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
Ne, kulala jako zdejsi clenka, uz se tu moc nemiha. Do 38 by se mela vejit pohodlne, na anglicky chladny noci to bude ideal.
ale uprimne nechapu, proc sem si je schovavala takovy roky.
Bo si sveracka!

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 21:15
- Nahlásit

Prolítám a jen vám jdu říct, že doktor Štourač je fakt neskutečně ochotnej.... poradil hodně hodně moc podrobně, tak uvidíme.

Fifi

je to lepší, díky.

cernej caj

1) mi nejsou 2) mi je dala holka, ktera mi prebrala kluka a nikdy se mnou nekamaradila,

ach my svěrači
mám závazek te´d s přesunama fůru věcí zlikvidovat a bojim bojim, jestli eh eh tento....

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 21:26
- Nahlásit

Vero
doktor Štourač je fakt neskutečně ochotnej.... poradil hodně hodně moc podrobně, tak uvidíme.
a nechceš se s radou podělit? že bychom se poučili taky?
držim moc palce!

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 21:43
- Nahlásit

Vero
že doktor Štourač je fakt neskutečně ochotnej.... poradil hodně hodně moc podrobně, tak uvidíme.
Je zlatej! Tak at jeho rady zaberou.
ach my svěrači
Mno, taky to nebudu mit snadny...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 23:39
- Nahlásit

cernej caj
teda ty papuče jsou hustý
to bych řekla byla spíš pomsta než omluva
já mám někde tygříky pantofle
tak super, že bude pár plyšáků, Kim bude mít na 5 minut zábavu a pak když zbyde nějaký větší kus, tak Dorin to bude dlouho zabíjet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 06:12
- Nahlásit

Fifi
ok, fej adresu a snad pristi tyden to nejsk zpracuju (asi do maila, diky)

birma
jak v popelce, ufiknout palecek

vero
no skoda, ze ja se stehovala stylem, ze mi narvali vse do krabic bez myho vedomi a pak mi volali kdy si to jako odvezu : D ale lepsi by bylo stehovani do mensiho, aby byla ta nutnost

maya
myslim, ze I pro dorina se neco najde

a par peknejch necham muze strejdovi co je zemedelec a maj taktak na vlastni obzivu.

akorat ty zbyly musim asi vyprat, pac docela smrdi jak byli dlouho v krabici na stavenisti. a oak narvat do vaku pytle s tim pytlikem pohlcovacim

asi se tu najdou hrnicky na kafe, hrnce, fakt co nam kazdej narval jeste at muzem bydlet... vtipny je, ze jak rekonstruujem jeste a tudiz se z provizoria pretvari lrpsi provizorium, kazfej si mysli ze provizorium je proto, ze nemame na hrnce nebo talire a nebo slapaci sici stroje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 09:33
- Nahlásit

Fifi
+ koupila sis uz tu baterku? mam tu jednu bl4c z tuhac telefonu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 10:09
- Nahlásit

pomoooc budte v praci nebo se flakejte, mam dneska nudici den

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 10:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

gůůten moorgen rebjáta, já úplně hrozně pospíchám, tak vás dočtu pak jo ale!! Musim vám voznámit, že sem vjědma na prt poslední dobou jako!

Páč sem vjědmovala, že první hodina bude naprostej propadák, ale vono chlapínek zlatej můj boubelatej překvapil. Von byl NEJVZORNĚJŠÍÍÍÍÍÍ PUPÍK!! Moc a nejvíc poslouchal, měl nejkrásnější přivolání od kámošů. Krásně dělal že sedni, že lehni, že zvostaň mezi vostatníma a co prej je úplně ale úúúolně nejlepčí bejkárna sou :

Kladina
sou
Áčko
sou
tunel

někoho mi to děsně připomíná Ešus naprosto miloval áčko - x krát na něj uteknul, aby si ho mohl dát ještě aspoň jednou (nejlépe natajňačku ) a tohle střevo zrzavý to má stejně, hopky hopky kladináááááá, vyběhnu si na ááááčko a v držce cloumu ešče vodítkem!! (zatímco ostatní tam museli navádět, von tam nacválal jak profík , kapek jsem mu nestačila ) na obojí jsme se pak museli ještě vrátit, protože prej to je fakt jako dost výborný A tunel? No tak ten si objevil pěkně sám, o přestávce, než se stačil zmlátit s osmiměsíčním křížencem bulíka, s kterým tam dělali děsnej bordel spolu , tak si jako předkrm objevil tunel a proběhnul ho asi šestkrát. Takže my jsme tetkon už ve fází že má čekej - jištěno trenérkou, já hóknu profesijounálně agiliťácky tuneeeel a ten vůl to prolítne a mastí za mnou dál Dost propadák, jestli ho to bude bavit, budu muset dělat agiliťáka Byl ale fakt mega poslušnej a soustřeďovanej. Voba jsme dostali pochválení. Cvičiště jsme opouštěli ve výskocích- teda von, já se kapek už plouhala lomcoval se mnou naprosto naspídovanej a kdyby mohl zboříl by býval tramvaj.
Druhá předpověď, která mi nevyšla bylo to,že jsem předpokládala, že až dojdem dom (cestou jsme ještě museli přepadnout dva psy a honit můry :cry , že tam už fakt jako odpadne,narve si pupek a usne a my budeme mít klid na hodinu němčiny. Hm, hm, kulový. KULOVÝ!! Zmlátil a zabil Bubici a během výuky se nám rozbouřil koš na papíry, celou hodinu!! harašily papíry, kartony,všude lítaly cáry papíru a tohle byl výsledek

to jen tak pro představu birmy, jak může být štěně vižlíka klidný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 10:51
- Nahlásit

PetraK
tak to je skvely, ze byl tak sikvonej a ze ste oba byli pochvaleni, to potesi

jo a videa co sem vcera nasla jak sem hledala tu fotku jak se honi
ridicka

draci v akci

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 11:06
- Nahlásit

PetraK
hásky se čte vo vzorným miminku

hele koukej si uklidit ten bordel tady to je děs co maj doma za papírov...a dohledej si hlavně vo dvě stránky zpátky našly jsem ti kráásný hodinky

já prchám musíme pro zboží.

Tak zaítm !

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 11:11
- Nahlásit

cernej caj
Mas emila, dik moc.
PetraK
Hujer v akci!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 11:14
- Nahlásit

cernej caj

to druhý video přejmenuj na VLCI v akci. V tom zasněženým lese je to krása!!

a jo jo bylo to včera moc prima, byl megavzornej, celou dobu se fakt soustředil, když chtěl jít blbnout za sousedem, stačilo říct ne Pipino, pojď zpátky a sám se pěkně vrátil sednul.
Ftipnej byl, když jsme se učili k noze, jak krnounil škoda, že mu to nevydrží . Bylo nás tam asi šest, sedm, rozdělili jsme se na dvě skupinky - první byla ta co už měla úvod za sebou a my čtyři úplný nováčci a pinďata jsme šli o kus dál. Cvičitelky měly prostor a čas na každýho.
Hlavně teda paradoxně - i když ne zas tak paradosxně vlastně, ale upíchlo ho to na mě zase o něco víc.
Ráno zase musel dělat kočičku - neboli nejdřív se vloupat na wc a pak mi vlézt na klín a třít si o mě hlavu . jsem zvědavá za pár měsíců a nějaký to kilčo navíc

No a jo to jsem ještě zapomněla. SLíbíla jsem Bubitce před odchodem na cvičák, že večer si dáme dámskou jízdu. Musím říct, že dost polomrtvá jsem byla už na tý němčině, ta mě naprosto už zabila a já pak ještě neprozřetelně předala Bubici vedení naší výpravy. Skončily jsme za nádražím u mostu, prošly půlku sídliště a kdyby se před odchodem bývala byla nenalohnila tím pádem nepotřebovala už po hodině akutně do budky, couráme tam pravděpodobně ještě teď . A Bubitka je taky šikovnej cvikýř, páč jí konečně docvaklo jak ta pozice u nohy má vypadat doopravdy. že ne našíkmo nebo ledanějak, ale pěkně opravdu u nohy. Nehrotila jsem to u ní, důležitý bylo že je u nohy, ale pracovaly jsme na hezký pozici a ! Konečně to máme

<< 1 ... 3204 . 3205 . 3206 . 3207 . 3208 . 3209 . 3210 . 3211 . 3212 . 3213 . 3214 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání