Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3204 . 3205 . 3206 . 3207 . 3208 . 3209 . 3210 . 3211 . 3212 . 3213 . 3214 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 20:36
- Nahlásit

Xerxová
a má vynikající průměrný věk u svých dog
A ten je kolik?
Dole je dát nelze - máme blbé "prostupné" zábradlí
Aha, to je naprd teda. Tak snad se na schodech Najt neprerazi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 22:39
- Nahlásit

tož přátelé zeleného údoli - ten vůl už aportuje z vody klacky . Dneska si to s ním užil Brtník, my jsme s Bubitkou utvořily holčičí tým a šly navštívit mámu. Bubitka to hnala k mámě pod tlakem , pak jí vynadala, kde je tak dlouho, pak jí vynadala ešče víc, proč tak pomalu vyndavá ten pytlík s masíčkem a pak jí vynadala úplně nejvíc, proč už nemá další masíčko . Cestou zpátky domů jsme potkaly klučičí tým a musím říct, že Brtnik se stává velkokynologem. Nevěděli vo nás kucí a tak jsem je pozorovala. Dobře jim to už šlo.

birma

hele pani nechci bejt za hnusáka přeopatrníka, ale nedá mi to - většina agilitích psů (a to i těch, kteří mají být v budoucnu nejlepší z nejlepších) s rozumnym majitelem, nečuchne ke skočkám a překážkám jako je áčko skoro do roka věku a dělá prostě přípravu ze země. Takovej dobře připravenej pes pak za pár měsíců zvládne neuvěřitelný množství práce.
Tady můj nejmilejší tým - Caki 10 měsíců a 15 měsíců...
Zrovna áčko je záhul na klouby fest a takovýho prcka jako je Štajně bych po něm lozit nenechala, stejně jako hopsat přes překážky, stačí hopsání , který si naordinuje sám v běžnym prov

Hééééj Birmo, nésu přece magor a myslím, že Bára taky ne . Skočky ležely téměř na zemi a hópnul si jí sám, jednou- jen tak z bžundy. kladina ležela úplně na zemi a áčko bylo štěníkovský áčko a on rozhodně neměl potíž to vyběhnout, páč si mě vláčel na udidle za sebou. Věř mi, že sám a v terénu podniká mnohem horší věci. Musela bys ho vidět volně loženýho po zahradě . Ty pseudoagilitní překážky na zahradě byly, jak jsem psala - pro Ešátora. Loni jsme to zlikvidovali.

Kachno tak co už sis to stáhla?

Xerxová [b][/b]- ty máš tak nechutně skvělý fotky!! a taky si myslím, že omezování pohyba je cestička do peklíčka

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 22:57
- Nahlásit

PetraK
nésu přece magor
a odkdy prosimtě?
myslím, že Bára taky ne
Báru neznám, zato bohužel vim o dost špatnejch trenérech čehokoliv
věř mi, že sám a v terénu podniká mnohem horší věci
jasnéééé. Hele to mi přijde právě správný, když štěně kraví samo a hodně, za špatný prostě považuju "nucenej" pohyb a to i ve smyslu, že se hopsání představí psímu miminu jako ta největší sranda, ze který má páníček radost a ono pak bude hopsat i ve chvílích, kdy by to sám od sebe nedělal...
Ty pseudoagilitní překážky na zahradě byly, jak jsem psala - pro Ešátora
tak to jo, mám na mozku mlhu asik

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 23:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek,

su volajaké zdrrrrchanéé, si představte byli jsme v Práglu pro zboží a neplánovaně jsme se stavěli na obídek v mekáči...a sejdu se tam ve stejnou chvíli s jednou echt rašplou vod japonckejch akit, kerou fakt nesnášim....Praha má milijon vobyvatel či kolik a já narazim na tudle ježibabu zkazilo mě to celý vodpoludne...
Taky jsme byli v tom petcentru směrem na Boleslav je hned u toho mekáče... a jako když sem viděla ty ceny tak mě málem kleplo...třá granule co vobčas beru Fáje byli vo 4 stovky dražší než seženu na netu...no zlodějina

PetraK
Xerxova
si myslím, že omezování pohyba je cestička do peklíčka

já téééž, ted třeba mě docela překvapilo jak psali na novinkách že i na Alzheimra je pohyb jedna z hodně dobrejch prevencí..

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 23:17
- Nahlásit

Fajka
Taky jsme byli v topm petcentru směrem na Boleslav je hned u toho mekáče... a jako když sem vyděla ty ceny tak mě málem kleplo...třá granule co vobčas beru Fáje byli vo 4 stovky dražší než seženu na netu...no zlodějina
celý petcentrum je nehorázně drahý. Na druhou stranu kamennej obchod bude mít vždycky výrazně vyšší náklady než eshop a tudíž bude pravděpodobně dražší. Tvorba ceny je podle mě volba prodejce, volba zákazníka je jestli u danýho prodejce bude nakupovat.Tenhle mekáč mám relativně nedaleko, máš kliku, že jsem byla na tý brigádě, jinak by mě hodně mrzelo, žes nedala vědít

A já jsem dneska nějaká přemoudřelá jdu se vypnout a spát, protože další den s necelejma třema hodinama spánku by asi nebyl dobrej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 23:19
- Nahlásit

birma
a odkdy prosimtě?

od jaktěživa, přece

nucenej" pohyb a to i ve smyslu, že se hopsání představí psímu miminu jako ta největší sranda, ze který má páníček radost a on

hele fakt nejsem magor. Musela bys ho vidět, jak tam lítá s přehledem, moje nějaký povzbuzování případný by ani nepotřeboval . KLadina leží na zemi a on ač skorem nejmladší jako jedinej jí dal bez toho, že by z ní "spadnul" , skočka byla jak půlka mojeho zápěstí a asi dva cm nad zemí a vzal jí trapem při dostihu s bulíkem a áčko? když vlítne za Bubicí do vody a sápe se pak ven, řeší v terénu mnohem horší překážku

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 23:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

na Alzheimra je pohyb jedna z hodně dobrejch prevencí..

tak to mám cajk prevenci dneska. Přilítla jsem dom, zametla piliny, vytřela rozčvaňhanej papundekl po dlažkách, Popadla Bubici, utykalááá utykalááá ven. Pak utykaláá na nákup, udělala psům žrádlo, muži večeři, uklidila velkonákup. Vyrobila bublaninu /třešně jsou vypeckovanýýý!/. Udělala hamburgry na zítra, vyrobila sekanou , dala péct, naložila bůček, dala péct, zpracovala kuřecí kozy kozy, naložila plátky, naložila kostky, připravila na zítra poblifku, zavolala mámě, vyrobila bylinkový máslo a tetko se tu mudlám se Štajnidlem, páč tu sedí na sesli proti mě a vyznává mi lásku . Takže až tetkon jsem si sedla

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 23:32
- Nahlásit

birma
celý petcentrum je nehorázně drahý. Na druhou stranu kamennej obchod bude mít vždycky výrazně vyšší náklady než eshop a tudíž bude pravděpodobně dražší. Tvorba ceny je podle mě volba prodejce, volba zákazníka je jestli u danýho prodejce bude nakupovat
tak nějakej cenovej rozptyl jsem schopná tolerovat ale todle mě příjde jako hodně hustý... když vezmu že z eshopu to mám za 900 a dopravu zdarma + nějaký věrnostní body za který si pak můžu vybrat nějaký další zboží tak mě ten petcentr se skorem 1400za stejný zboží příjde ujetina na entou
no ale já tem chtěla hlavně boudičku látkovou ale ty tam stejnak nemaj takže nebylo nic..

Tenhle mekáč mám relativně nedaleko, máš kliku, že jsem byla na tý brigádě, jinak by mě hodně mrzelo, žes nedala vědít
aháá já nevěděla že si na tomdle konci Prahéé já myslela žes v těch končinách co Ešuska

PetraK
cajk prevenci dneska. Přilítla jsem dom, zametla piliny, vytřela rozčvaňhanej papundekl po dlažkách, Popadla Bubici, utykalááá....................... . Takže až tetkon jsem si sedla

seš prostě Zagorka jak vyšitá a blásen k tomu
já mám něco podobnýho na Pecce když se snažím nikoho nevošidit a beru je na střídačku furt tak sem pak večer taky pěkně hotová a to mám kliku že Fajfka je oproti Bubišce lenochod

A už si viděla ty hodinky??? jsou klášnýýý

Jo da muším se pochlubit už můžu říct jelitu aby mě vlezl na záda bez toho abych vyryla brázdu a nebo mě jelito slíííklo akurát ještě musí bejt na vyvýšeným uplně ze země to ještě nedá.. ale budem trénovati tak snad..ale už se nebojí toho že se hejbám a vlastně šlape po mě..přišlo mě že má zezačátku blok a bojí se toho ale už dobrý

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 23:47
- Nahlásit

Fajka
přišlo mě že má zezačátku blok a bojí se toho ale už dobrý
Tak tohle ucit nehodlam, fenicky, staci dupani po cloveku po ranu. Posledni ulovek je slinc kolem me zatucnele klicni kosti, vypada to zajimave. Jeste, abych si hrbet ohybala... a pak se nenarovnala. Nez ucit psa si skakat na zada, magore, uc ho podavat uzitecny veci - hulku, bryle, berli..
PetraK
tetko se tu mudlám se Štajnidlem, páč tu sedí na sesli proti mě a vyznává mi lásku
Vic nectu, abych nemela z tebe depreeze.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2014 23:57
- Nahlásit

Fifi
Tak tohle ucit nehodlam, fenicky
no jasný .... je rozdíl nechat si na sebe skočit 20 kilovýho prcka a Křemílka kerej budem mít možná víc jak 30 to už by byla skoro sebevražda

Posledni ulovek je slinc kolem me zatucnele klicni kosti, vypada to zajimave.
no slinty na hlavě jsou takovej vedlejší produkt to je fakt

uc ho podavat uzitecny veci - hulku, bryle, berli
ale tak to vono podává celkem spolehlivě hodně věcí to už je pro něj nuuuďo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 07:46
- Nahlásit

PetraK
to co ty stihnes za odpoledne, to ja nestiham ani za tyden

Fajka
tak to je sikovny jelito, ze te uz nesvlika

xerxova
tak to je divoka doga. co ja pamatuju tu baru od sousedu, to byl vzdycky hrozne klidnej majestatni pes

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 08:31
- Nahlásit

PetraK
si myslím, že omezování pohyba je cestička do peklíčka
a jakýho, osobní zkušenost jak psovi odejdou svaly i kondička, Kimovi byl rok a půl když byl na první operaci a pak v podstatě 3 měsíce jen vodítko, ani na zahradě nesměl běhat, pak mi trvalo měsíc dostat ho do jakžtakž kondice, protože jinak neuběhnul ani snad 20 m, jako fakt katastrofaaaa a to už nemluvím o psychice
cernej caj
tak to je divoka doga. co ja pamatuju tu baru od sousedu, to byl vzdycky hrozne klidnej majestatni pes
tak to asi když jsou starší? já znala kdysi akorát jednoho dozího dorostence, jen asi dva měsíce jsem ho mohla sledovat a to byl chudinka křivonohej krmenej pudigrí, ten moc řádit ani nemohl

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 08:32 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštáááájn
cernej caj
. co ja pamatuju tu baru od sousedu, to byl vzdycky hrozne klidnej majestatni pes
Tak to Jeny byla docela ztřeštěnec. Dělali jsme spolu kraviny na dvoře a bylo to skvělý. Byl to sousedovic jedinej úžasnej a jima nezkaženej pes, jenže sousedi (nebo rodiče) už si pak nepřáli, abysme si hráli, páč se asi jaksi předháněli v tom, kdo si z nich navzájem víc znepříjemní život, nebo co
Ale pak už další nechtěli, kvůli délce života. Zas musím říct, že ta torze byla jediná nemoc, co Jeny v životě měla.

A add. pohyb - Cirátku taky doktor naordinoval pohyb na vodítku u kočárku. Jenom. Takže jsme se před těma dvouma rokama dohodli, že teda zrušíme aportování (to mu vadilo hodně), zrušíme dlouhý procházky a na zahradě ať si lítá jak chce. Omezit pohyb psovi z pracovní krve mi přišlo poněkud nemožné (když stejně není možnost vyléčení). No a jsou to dva roky velmi velmi velmi pomalýho zhoršování, což mi přijde jako přijatelnej vývoj nemoci.

Jo a koupila jsem si "Blesk - občanský zákoník". Kromě použitýho fontu a stylizace je to docela dobrý, za 39 Kč určitě (sehnala jsem to na poště).

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 08:50
- Nahlásit

kachna_
no nekdy je to fakt kontraproduktivni, ale je supr kdyz se najde takovej ten stred, kdy ohledne zdravi to jde a zaroven ten pes ma trochu vyziti

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 09:12
- Nahlásit

Ad ten pohyb..mě třeba nepřestává udivovat šeltička co s náma jezdí na Pecku... narodila se s vrzozenou vadou nemá kloubní jamku a nohu držej jen svaly. NOrmální člověk absolutně nemá šanci poznat že má nějakou vadu pohybuje jako normální zdraví psisko a možná si myslím že je to tím že páníci jí nešetří jako nějakýcho mrzáčka gaučáčka ale normálka choděj procházky, výlety, běhá u kola a dokonce lítá i parkury agi a skáče překážky ... krom ní maj ještě dvě šeltičky a ta "nemocná" ty zdravý dvě v pohodě strčí do kapsy a to je z nich nejstarší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 10:04
- Nahlásit

Fajka
to teda jestli je ten par cca padesatniku, co tam byl aj loni co sem tam byla ja, jak maj tusim 3 selmicky tak to bych teda nikdy nerekla, ze jedna z nich je nemocna. S tou pani sem si i parkrat popovidala a moc prijemna teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 10:07
- Nahlásit

cernej caj
jo jo to jsou přesně oni!
tož můžeš potvrdit že nekecám

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 10:16
- Nahlásit

Fajka
tak to je úžasný, že dokáže bejt jak normální pes, já teda taky nejsem zastánce nějaký extra omezování pohybu kvůli nemoci, myslím, že tak nějak s mírou by se to mělo dělat když už to musí bejt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 10:20
- Nahlásit

Maya
tak to ja taky nejsu a su toho jasnym dukazem, ze i pres problemy toho nachodim a nasportuju vic, nez prumernej vzorek cesky zdravy populace

tak uz mam doma 3 hromadky, Maya, fifi a vero. potrebovala bych na to sehnat nejaky krabice, at se to dobre pak posila... jestli nahodou nekdo neco potrebujete, dejte echo a treba se tu neco najde
(talire? hrnicky na kafe s podsalkama? fakt hnusnej malej levnej vanocni stromecek? levnej tlakovej hrnec - levnost se projevuje tim, ze nema viko s nejakym zamykanim, ale to viko se jakoby ohne pod okraje hrnce a upevni, novy, nerozbaleny )

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 10:25
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

Bubitka je střelkyně moje, mně se hrozně líbí, jak vona komunikuje a vykomunikuje nakonec všechno - včera se jí podařilo rozehrát černou vlčandu, která se jí jakoby zpočátku bála a když jsme se vždycky potkaly, šla stranou, včera bylo masakéro a vobě lítaly jak podervaný a děsně si to užívaly. A Štajnidlo má nějakou mazlivou perijódu, jednak včera na tý židli, furt tetkon dělá kočičkuuu malinkooou a líbí se mu mudlat se. Čekám, že do dnešního odpoledne, kdy mě zase naopak zardousí . Jsem si plánovala, jak půjdem trénovat ty houna a von je někdo už "zlikvidoval"
Jo a kdo používá sušičku - tak ty kuřecí kůže sušený - to vůbec nejni marná věcička ať už jako odměna a nebo na žvejkání.

Fifi
Tak tohle ucit nehodlam, fenicky, staci dupani po cloveku po ranu. Posledni ulovek je slinc kolem me zatucnele klicni kosti, vypada to zajimave.

taky tak, do tohodle s nima nendu, zabili by mě

abych nemela z tebe depreeze

jako že z mudlání se Štajnem?
cernej caj
to co ty stihnes za odpoledne, to ja nestiham ani za tyden

já to tam prostě musim nacpat,musim.

.Maya

i a pak v podstatě 3 měsíce jen vodítko, ani na zahradě nesměl běhat, pak mi trvalo měsíc dostat ho do jakžtakž kondice, protože jinak neuběhnul ani snad 20 m, jako fakt katastrofaaaa a to už nemluvím o psychice

ty jo!! tak to by zabilo psa i mě!! Já vím, že když se musí, tak se musí, ale děs, lituju každýho psa a majitele, který tím projdou.
No ono bylo vidět na Bubitce, že jo, jak když k nám přišla nevyšla schody do prvního patra skorem a dneska? Běhá , plave, aportuje, ujde 54 km za týden, má svalíiky (když odečtu ten bachor vyžranej ).

tak to asi když jsou starší?

jak která bych řekla,Xerxový Kosatka Betka byla magor do posledních dnů

Fajka

Zagorka jak vyšitá a blásen k tomu

blázna beru, zagorku si nech, nesnášim jí, nejsem Růžofka, abych oblibovala Háňu s Helčou a Ivetku (mimochodem to bylo drámo, když se dozvěděla, že Bartošová spáchala sebevraždu)

že Fajfka je oproti Bubišce lenochod

co kecáš? dyk se mnou byla běhat! Nepomlouvej jí.

A už si viděla ty hodinky??? jsou klášnýýý

jo sou super!! Uložila jsem si odkaza a napíšu hnedle jéžiškovi

říct jelitu aby mě vlezl na záda bez toh

a pak že já sem magor

krom ní maj ještě dvě šeltičky a ta "nemocná" ty zdravý dvě v pohodě strčí do kapsy a to je z nich nejstarší

JO!! Přesně tak, není poznat vůbec nic a je to dělofka fena.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 10:44
- Nahlásit

PetraK
musite si vytvorit vlastni houna

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 10:47
- Nahlásit

cernej caj
musite si vytvorit vlastni houna

vole!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 10:56
- Nahlásit

PetraK
mam vytvorit 4tej balicek s kocicakama? Jak sem rikala, u nas je vsecko, objednavej, dokud sou

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 10:57
- Nahlásit

cernej caj

jakeeej jakej balíček s jakejma kočičkama?
Nyyyyc nevim.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 11:00
- Nahlásit

pro Pražáky http://www.citybee.cz/aktuality/715-20/15-prazskyc h-koupalist-diky-kterym-zapomenete-na-more/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 11:02
- Nahlásit

cernej caj
ak uz mam doma 3 hromadky, Maya, fifi a vero. potrebovala bych na to sehnat nejaky krabice, at se to dobre pak posila... jestli nahodou nekdo neco potrebujete, dejte echo a treba se tu neco najde

psala sem to dnes v 10.20

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 11:16
- Nahlásit

PetraK
jakeeej jakej balíček s jakejma kočičkama?
ne kočičkama, ale kočičákama, ono možná po česku by to bylo spíš kočičincema

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 11:41
- Nahlásit

Maya
s jakejma kočičkama?
ne kočičkama, ale kočičákama, o

to sem si ani nevsimla

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 12:42
- Nahlásit

Hicstajn.
Je to mozny tohleto? Jsem udelala hepcaa a ruply mi zada! Tak budu mit ted rizenej pohyb, zda se.
Kremyl je doubalik, mokvaji ji dva drapy na zadni, vubec nevim, kde k tomu prisla. Asi si taky kejchla.

Toz mejte krasnej vikend, neuvarte se, vyhrozujou zase 35 stupencama, blink.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 12:45
- Nahlásit

Fifi
tak at sou zada brzo cajk! a kremyl s tlapkou taky. Ty vedra sou sila.

<< 1 ... 3204 . 3205 . 3206 . 3207 . 3208 . 3209 . 3210 . 3211 . 3212 . 3213 . 3214 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání