| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 17:50
- Nahlásit
Rrumstajn.
worick
On kolem běhal a dlouho ho nebylo.
Aby ses jednou nedivila, az ho opravdu nebude vubec...
birma
máme i videjo
Nemas namozenou pravou zadni? mela si je stridat. Magooor adamiti.
ale takhle má můj pes (v tu chvíli poměrně hystericky ječící, páč chtěl za tou fenou) aspoň nějakou zábavu
Vidis, nic mu nechces doprat!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 17:54
- Nahlásit
Fifi
Nemas namozenou pravou zadni? mela si je stridat.
to víš, že to mám místo posilky, když takhle čutám 20 minut v kuse střídat se snažim, ale když kopu levou, tak se mi hůř drží balanc
Vidis, nic mu nechces doprat!
nj, jsem zlá. Nechci po kolena ve vodě vymotávat dva velký psy z 15 metrů dlouhý stopovačky. Kubišovou na mě!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 19:27
- Nahlásit
Černá Nisa je řeka (a na ní přehrada) v Jizerských horách. Máme to skoro za humny. A není to na rozdíl od jiných přehrad v horách nádrž pitné vody, tudíž je tam povoleno koupání lidem i psům. A protože je to daleko od parkovišť, tak tam nikdy není hlava na hlavě...
pro změnu Beta:
Jsem ráda, že mám dogu - na rozdíl od některých jiných zdejších čoklíků je utahatelná Adam, Štajn... děkuji nechci - a obdivuji paničky, jak to zvládají
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 20:11
- Nahlásit
Xerxová
Černá Nisa je řeka (a na ní přehrada) v Jizerských horách. Máme to skoro za humny. A není to na rozdíl od jiných přehrad v horách nádrž pitné vody, tudíž je tam povoleno koupání lidem i psům. A protože je to daleko od parkovišť, tak tam nikdy není hlava na hlavě...
to zní skvěle! A fotky odtaď nádherný tedy. Hned si jí jdu najít na mapě a rovnou i jestli by nám tam něco rozumně jelo
na rozdíl od některých jiných zdejších čoklíků je utahatelná Adam, Štajn... děkuji nechci
náhodou, Adam je už taky skoro normální - ráno necelá hodinka v potoce, odpoledne chvilka cvičení a teď si loví dobroty z hlavolamů a jinak byl celej den hodnej a klidnej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 20:21
- Nahlásit
Xerxová
ta přehrada je Bedřichov?
a když to máte za rohem, nevíš o nějakym levnym ubytování poblíž? chtěly bychom si s mamkou na pár dní někam vyjet a zatim jsme nevymyslely kam a v Jizerkách jsem mimo zimu nikdy nebyla, tak to je dobrej tip
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 20:46
- Nahlásit
Oficiálně se jemnuje Bedřichov - ale bacha - pro místňáky je to Černá Nisa a klidně na dotaz přehrada Bedřichov Vás pošlou do obce Bedřichov, kde je malá přehrádka...
Ubytování - no - nevím, protože tam ubytování nesháním Bude vědět Ešuska - ti tam jezdí pravidelně a letos pokud vím to plánují zase.
Ideální na chození je třeba ubytování na Nové louce (Šámalova chata) - ale jsou na roky dopředu vyprodaní. Ale "odřeknutá" místa mívají - vyplatí se jim zavolat, jestli nemají aktuálně "díru".
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 21:02
- Nahlásit
Xerxová
díky moc my ani nepotřebujem teď přes léto (zrovna teď to mám dost rozplánované), tak budu ještě zjišťovat a pak vyrazíme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 21:24
- Nahlásit
zdar
fotky máte všichni pěkní, ale vidím je tak napůl neb mám zase zánět v tom zubu, takže odvčerejčka trpím asi jako pes nebo co, zejtra musím do práce a budu doufat, že mě u zubáka vezmou v úterý ráno, protože samo v práci všichni dovolenou a nemůžu přes den nechat kancl prázdnej, to by šéfa kleplo a já bych byla bez práce
tak už se vidím, jak já o dovolený místo relaxu budu tak maximálně asi lítat k zubaři
jako fakt lepší čas na to bejt nemoh
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 21:41
- Nahlásit
40 návykových her
http://www.smashingapps.com/2014/07/04/40-extremel y-addictive-html5-games.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 22:29
- Nahlásit
bordera za všech okolností
a odkládací stoleček
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 22:53
- Nahlásit
Maya
to líty líty pani se zubem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 22:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek !
Xerxová
Černá Nisa je řeka (a na ní přehrada) v Jizerských horách
je krásnáááá fotka i přehrada i péééf
ještě si dovolím připomenout že tím že tam nejni moc lidí tak je tam dost často i dost nudistů
birma
hááásky fotéééšky, Adamita vodní živel
Maya
neb mám zase zánět v tom zubu, takže odvčerejčka trpím asi jako pes nebo co,
a doprčic lity lity paní tak at vás vemou co nejdříf !
ježíííš to je ťuňťaaaa
a proč že má límeček?
My stihli fčéra 10 kiláčků prochajda s neteří a dneska s Kazíčkovejma tak 15 kiláčků jsme hledali Rádelský rybníky ke kterejm z naší strany nevedla žádná cééésta. No zajímací to bylo, uplný dobrodrůžo a ty krpály co jsme museli vyšplhat nahoru i dolů.
kucíííí
nohama stírám rosu na kolejíích
No a když jsme šli nazpátek tak jsme přišli na pole kde bylo todle... já se nevodlepila snad hodinu málem sem nacpala celej baťoh
Jo a tadyk jedna echt jelitovská, a taky prosím si, aby si velkomajitelka fory laskavě fšimla, že sem tentokráte pacičky i drápečky decentně vynechala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 00:27
- Nahlásit
Fajka
parádní fotky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 06:47
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Parádní fotky.
birma
pěěěkný video. Bejt Adamem, tak s tebou už nepromluvím - nadávat do magorů celé rodině
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 07:04
- Nahlásit
Fajka
krásné fotky šťastných psisek výletních...
Ano - na pravém břehu přehrady je už roky neoficiální "nahaté" koupání a slunění. Však jsme tam taky udělali pěknou ostudu - šli jsme z kopců výjimečně po pravém břehu (máme raději přírodní čvachtavý levý) a já vyhnala Betku napít. O slunících se naháčích jsem nevěděla. Ona vletěla do vody (a naháči slunící se na kamenech začali houfně prchat) a horší bylo, že se tam za dogou na břeh vřítila polovička má s teleobjektivem na oku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 07:28
- Nahlásit
Xerxová
ty jizerky, ty mam v merku uz dloooho
chudaci nudisti teda s takovym arzenalem na ne vybafnou
birma
supr fotky, ste se pekne vyradili, az na kretena
Maya
to je skvely jak to ma v tom limci
zub bude snad OK, byla by skoda tim stravit dovcu
Fajka
to je tlamicka
ja dneska vstala asi blbou nohou, v patek se mi zdalo, ze mi trne trochu cela leva noha a dneska v autobuse musim rict, ze se mi to uz vubec nezdalo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 08:36
- Nahlásit
Rumštááááájn
Fotky krásný, hrách taky. U nás už je žlutej a suchej
cernej caj
v patek se mi zdalo, ze mi trne trochu cela leva noha a dneska v autobuse musim rict, ze se mi to uz vubec nezdalo
a tušíš o čeho? Od kolene?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 08:39
- Nahlásit
kachna_
od kolene asi ne, mozna nejakej skriplej nerv nebo neco? ale kolega mi pucil zidli tak uvidim, jestli to nepomuze... o vikendu paradoxne vubec nic, i kdyz sem sedela teda taky v aute trochu a tak... tak sem si myslela, ze uz dobry...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 08:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
Je to blásen, je to blásen, je to blásen. Blásen na motorek. Člövěk ho vyhodí ze záhonu, aby ho vzápětí musel honit s lopatkou v tlamě, když mu odebéře lopatku, už je zase na kompostu a rabuje. Vyřítí se s kusem čehosi. Když mu to člověk sebeřé, visí v tom samým okamžiku na BLanici, když ho sundám z Blanice, která už ho má plný brüle, odskočí jak blecha a visí na ručníku, co se suší venku, sundán z ručníku vlítne do malin, aby tam s nima lomcoval............ proč jsem s ním tedy - evidentně zcela zbytečně - chodila na tu dlouhou procházku do polí??? Mohl být zavřený na zahradě, tam na nás čekat, místo toho, abychom se učili přivolání, čekání, sednutí a lehnutí. páč jako jeho asi neunaví nikdá nic . Dneska ráno se převlíknul za Skřítka Bordeláříčka. Měli k snídani kuřecí a pekingské zelí. Tak nejprv roztahal po celý předsíni to maso - krk pěkně vlevo, křídlo ke dveřím. Maso ze stehna kupodivu spořádaně sežral. Pak přišlo na řadu to nakrájený zelí, pokryl s tím slušnou plochu předsíně . Když to vypadalo, že dohodoval, posbírala jsem zelí, vytřela jsem po tom praseti a misku dala na místo. Přišel, vrazil tam rypák a udělal "fůůůůůů" a jakýmsi speciálním grifem vyfouknul coby živá fontánka to zelí zas do prostoru, sesbírala, vytřela.......... ozvalo se "fůůůůůů" a musela jsem se smát , asi zásadní chyba, ten vůl to pochopil jako že to je dobrý, to že se mi líbí.......... a uďál další fůůůů . Blanička si včera vystopovala pět krabiček, obíhala strom a několikrát zabila malýho smrada za našeho mohutného fandění a výkřiků: "Bubiško zaaabhooo zabhooo!" Brtník jí radil ,ať mu nejdřív ukousne nožičky. Ty přední ať vezme jako první
Krásně bylo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 09:07
- Nahlásit
PetraK
Člövěk ho vyhodí ze záhonu, aby ho vzápětí musel honit s lopatkou v tlamě
a nevyfotil te brtnik, jak behas s tou lopatkou v tlame?
ja ti reknu, proc si ho nezavrela na zahrade... pac by te to znicilo, videt tu zahradu az po te, co ji stajnidlo vylepsi i dyz jako fukar taky asi uzitecnej
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 09:15
- Nahlásit
Maya
Zuby jsou svinstvo - bylas na pohotovosti? Už je líp?
Fajka
U nás lusky sežrány slimákama. Pěkný fotos
PetraK
Stejná úvaha jako Čajda - zavřít na zahradě..., to by byl návrat do pěkné divočiny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 09:16
- Nahlásit
Fajka
echt jelitovská, a t
zaostřeno na žoubky?
Háský fotky a vejlet musel bejt super.
Co děláte tak kolem 9-16. srpna?
Maya
tak napůl neb mám zase zánět v tom zubu, takže odvčerejčka trpím asi jako pes nebo co, zejtra musím do práce a budu doufat, že mě u zubáka vezmou v úterý ráno, protože samo v práci všichni dovoleno
nene!! ty jo to je hrozný, prášek nepomůže nějakej?
stoleček je ftipnej a co je čoklidkovi?. Věřím že bordera s límcem velká příšernost jest, páč si to dovedu představit v zrzavý barvě
Xerxovský fotky jako vždy na úrovni a souhlas s ostatníma - Černá Nisa je supr, myslím, že zase vyrazíme, to by mohl sprateček dát.
Birmice - když budeš chtít kontakt na penzion v Bedříšku, ozvi se
Heh a včera se mi povedl moc pěkný zásek milé děti. Nikdá, ale nikdá nevolejte na svýho uprchnutýho psa že "Ty smetáku jeden rezatej, já tě přetrhnu vejpůl!", když vůbec nevíte kam běží. Může totiž, milé děti, ten uprchlej rezatej spratek doběhnout, tak jako se to stalo mě, k pánovi.......... kterej .....................je zrzavej!!!!!!!!!!! Pravil, že už bude hodnej, ať ho hlavně netrhám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 09:19
- Nahlásit
cernej caj
vole!! To mě mohlo napadnout, že to někdo přetočí
# Zasláno: 14 Čec 2014 09:07
Citát - Nahlásit
PetraK
Člövěk ho vyhodí ze záhonu, aby ho vzápětí musel honit s lopatkou v tlamě
ja ti reknu, proc si ho nezavrela na zahrade... pac by te to znicilo, videt tu zahradu az po te, co ji stajnidlo vylepsi
a to máš asi vlastně pravdu, to je hrozná představa
i dyz jako fukar taky asi uzitecnej
no! Pravda! Zaměstnáme ho někde u zemědělců, tam maji fukary, ne?
grimmh
to by byl návrat do pěkné divočiny
možná bych pak už nenašla Brtnika, buď by se voběsil a nebo by ho ten malej smrad sežral zaživa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 09:24
- Nahlásit
PetraK
Pravil, že už bude hodnej, ať ho hlavně netrhám pomooooc
si to po sobe precti, to fakt znelo jako dost jasne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 09:36
- Nahlásit
cernej caj
si to po sobe precti, to fakt znelo jako dost jasne
ta lopatka? No jo, já vim, sem si toho fšimla, ale nechtělo se mi to huž měnit (aby z toho taky zas někdo neměl záchvat, že edituju, nebo tak )
pomooooc
no dobrý to bylo, to se mi zas povedlo něco. Batoh na zádech, krámy v ruce a to potrhlo, který se tvářilo, jako vtělená dobrota chytlo amok a ve vteřině se z ospalý hroudy stala neřízená střela, která lítala prostorem , pak zacílila k lavičce a tradááááááááááááááááááá. Musela jsem se smát už tý situaci jako takový, pak jsem toještě vyšperkovala tím zvoláním o trhání zrzavejch ,takže to jsem si pak už rovnou poplakala . A okolí taky, páč tam bylo dost lidí. Když jsem ho odlapila - smrada zrzavýho čtvernohýho a pokoušela se mu marně nasadit vodítko, abychom se zas zcivilizovali, pravil ten zrzavej dvounohej ftipnej , jestli nechci pomoct. POděkovala jsem mu, že ani ne, že si takhle cvičím nerf
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 09:58
- Nahlásit
Xerxová
slunících se naháčích jsem nevěděla. Ona vletěla do vody (a naháči slunící se na kamenech začali houfně prchat) a horší bylo, že se tam za dogou na břeh vřítila polovička má s teleobjektivem na oku
paparazzi
cernej caj
vstala asi blbou nohou, v patek se mi zdalo, ze mi trne trochu cela leva noha a dneska v autobuse musim rict, ze se mi to uz vubec nezdalo
a nejsi přetažená?
nevyfotil te brtnik, jak behas s tou lopatkou v tlame?
dobrej zásek... možná se bál že by měla rozmazaný drápky
PetraK
děti, ten uprchlej rezatej spratek doběhnout, tak jako se to stalo mě, k pánovi.......... kterej .....................je zrzavej!!!!!!!!!!! Pravil, že už bude hodnej, ať ho hlavně netrhám
Černá Nisa je supr, myslím, že zase vyrazíme, to by mohl sprateček dát.
a půjdete na pravý břeh a nebo na levý břeh?? podle toho se rozhodnu co budu toho dělat 9-16. srpna
ale vzhledem k tomu že Brtník chodil už v únoru v kratasech nevim nevim...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 10:00
- Nahlásit
rumštááájn
moc hezký fotky a PetraK koukám hned zkraje perlí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 10:03
- Nahlásit
Fajka
no su priserne nevyspala... myslis, ze to muze byt z toho?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 10:06
- Nahlásit
cernej caj
připadá mi spíš od zad nebo jestli jsi blbě neseděla, neskřípla si nerv?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2014 10:07
- Nahlásit
cernej caj
no su priserne nevyspala... myslis, ze to muze byt z toho?
klidně může, nevyspání a stres dokážou rozhodit celý tělo
nejřív pořádně vyspat a odpočinout a pokud nepomůže tak šup k dochtoru
|