Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 14:30
- Nahlásit

kdo chce tričko?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 14:35
- Nahlásit

vlk
neni to vzadu mezi konektorama?

Maya
u tento pocitac vidis, co tam mas za disky. kam se ti to uklada, to si vetsinou volis sama... u prohlizece navic si to muzes nastavit zda defaultni slozku (ze ktere si to muzes prekopirovat) nebo si to rucne das kam chces

birma
to je sikulkaaaa

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 14:42
- Nahlásit

cernej caj
neni to vzadu mezi konektorama?
nee, nikde nic není...jen nahoře ten čárovej kód...

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 14:47
- Nahlásit

birma
tak teď už jenom, aby mu secvaknul ten zbytek
to bude raz dva.
Mája byla takhle zaseklá na "přední nohy na klín"

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 14:49
- Nahlásit

birma
nevypadá to, vidím to na pár tejdnů práce, než se to srovná do původního stavu...
ach jaj. ještě že seš tak trpělivá pánčička.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 14:59
- Nahlásit

vlk
tak to neva, to nehledej.

S tim rameckem to bude v poho, to se k tomu normalne dostanes k datum hlavne, abys neprisla treba o fotky

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 15:06
- Nahlásit

cernej caj
hlavne, abys neprisla treba o fotky
na fotky mám extra pevný disk a ten mi nacpali taky do toho PC

S tim rameckem to bude v poho, to se k tomu normalne dostanes k datum
zrovna to studuju, vypadá to nadějně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 15:10
- Nahlásit

vlk
no v kazdym pripade - ty fotky si klidne zkopiruj jeste na ten novy vetsi - je vzdycky lepsi je mit 2x

a na w7 si fakt zvyknes, je to hodne podobny a bud stastna, ze nemas w8 pac s tema teprv prijde mor

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 15:15
- Nahlásit

cernej caj
s tema teprv prijde mor
no nebo WinXP odcházejí, Ubuntu přichází, Nechávám si to na zkouškový. To budu moc tvrdit, že se NEMŮŽU UČIT, páč přece přeinstalovávám disk
(nějak mi XP v PC nedělají dobrotu)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 15:29
- Nahlásit

kachna_
ses odvazna zena, jestli des do ubuntu

ja, jak si koupila v praci novejsi ntb misto toho, co sem ti nechala, tak jak nemam xp cislo, dala sem tam lubuntu a sere me to desne hrozne moc a to tam jen chodim na net a pisu ve "wordu". asi se s vekem s vekem stavam netolerantni, pac v 18ti mi prislo jako strasne supr vec mit na druhym pc linux a zhave experimentovat

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 16:44
- Nahlásit

kachna_
to bude raz dva
to si nemyslim, on je fakt v tom přemejšlení občas hodně pomalej, ale je to pro mě velkej pokrok
Už jsem i domluvená s Honzou, že pokud budem bydlet někdy spolu, tak budu běhat i s jeho Miluší, protože si potřebuju kompenzovat frustraci z pomalu se učícího Adámka
Mája byla takhle zaseklá na "přední nohy na klín"
Fakt? on práci s předníma má moc rád, ale ty zadní mu doteď fakt vůbec nedocházely

Vero
ještě že seš tak trpělivá pánčička
to nejsem, ale tak co mi zbejvá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 17:06
- Nahlásit

birma
a me prijde, ze ee adamek uci celkem rychle. ale chapu ze oraz s pohodovejsim psem je proste oraz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 17:07
- Nahlásit

a mysim vam rict vtipek z filmu co sme zkoukli. zensksma bulldoga a kamarad ji ho vencil a rika byla tam krasna fenka shitzu, mela bys ho pripustita bydes mit novou rasu - bullshit

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 17:18
- Nahlásit

cernej caj
me prijde, ze ee adamek uci celkem rychle
jak co, jak kdy. Obecně asi 10 x pomalejc než normální psi...
oraz s pohodovejsim psem
no ona Miunka, která byla týraná, nedokáže se soustředit a žere chlapy v montérkách a děti, neni úplně pohodová, ale je aspoň líp motivovatelná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 17:31
- Nahlásit

birma
to mas teda vyber

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 17:59
- Nahlásit

cernej caj
to mas teda vyber
jojo, myslim, že se od těch dvou holomků hoooodně naučim Teď jenom, aby to vyšlo a my konečně vypadli z prahy

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 19:21
- Nahlásit

birma
neni úplně pohodová
ejch paní, vidno, že se k sobě s tím pánem hodíte

já se asi už pudu vožrat.
jsme se vrátili teďka z pohotovosti, buldozér průjem, zvracení a do toho jsme našli hnusně oteklej ušní boltec, jsem myslela, nějakej absces a něco akutního.... tak jsem se poučila, že to běžnej hematom, co se za 10 dní propíchne, a budem jen dál ve všední den dořešovat ty průjmy..... asi už mi hrábne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 19:26
- Nahlásit

Vero
jsme se vrátili teďka z pohotovosti,

Smarja, to je fakt neverending story, co zase ten trouba vymejsli?
běžnej hematom, co se za 10 dní propíchne
Teda ja to mela jednou u perdela a resilo se to hned chirurgicky, nic beznyho to nebylo. A este prujmy do toho a bliticko, pani mila, hodne sil a pevny nervy preju!

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 19:36
- Nahlásit

Vero
teda taky přeju pevný nervy a naditou peněženku na to, na veterině prachy jen lítaj
ten hematom znám taky u těhle plachťáků z doslechu a co vím, tak s tím něco dělali hned
hele i tady je o tom diskuze http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_12499_0.html

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 19:45
- Nahlásit

Vero
vrátili teďka z pohotovosti
držim palce, ať je buldozerek rychle fit!

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 19:57
- Nahlásit

Fifi
Maya

a resilo se to hned chirurgicky, nic beznyho to nebylo
a co vím, tak s tím něco dělali hned
achbože, to jste mi teda nepřidaly. mě to té veterině doktorka vysvětloval (ve stresu jsem to vysvětlení ale zapomněla), proč není dobrý to řešit hned, že to musí dozrát.... a tvářila se, že jako běžný a pohodička, že by měl čék skoro pocit, že je hypochondr, kdyby to nalití ucha samo o sobě nebylo děsivý.
o v pátek ráno tam jdu zas krz stěry, tak se zeptám ještě dalších doktorů na to.
díky za přání pevných nervů, bojím se, že na moje limity je útočeno.

birma
ržim palce, ať je buldozerek rychle fit
dík..... akorát že rychle to asi nebude po žádné stránce.... j

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 19:58
- Nahlásit

vero
achjo, pevny nervy a pomuchlani pacientovi

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 20:35
- Nahlásit

Vero
proč není dobrý to řešit hned, že to musí dozrát....
Tak asi zalezi, jak moc to ma nality. Neco se muze vstrebat samo, nebo pomoci masti. Ale ja mela u psa misto ucha fakt bakuli bolestivou, muselo se to odpustit a stejnak se to vracelo, takze nakonec se to muselo prosivat. A taky teda ten nas to mel z chronickyho zanetu v uchu, jednou holt blbe se oklepal a o stul si to zpusobil. Buldozeros ma taky s usiskama neco?
Krivka pruseru buldozerich zdravotnich musi uz proste zakonite zacit klesat!

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 20:56
- Nahlásit

Fifi
jak moc to ma nality.
hodně jinak bych nešla na pohotovost.
ale v tuto chvíli mi nezbejvá než pohotovostní dr věřit a přeptat se pozejtří.

uldozeros ma taky s usiskama neco?
chtěla jsem napsat, že nemá a nikdy neměl, ale radši držím hubu.

Krivka pruseru buldozerich zdravotnich musi uz proste zakonite zacit klesat!
nemusí, paní, nemusí, v tom jest kouzlo statistiky, že každej vrh kostkou má stejnou statistickou pravděpodobnost výskytu bez ohledu na to, co padlo v předešlých vrzích ač by lidé rádi věřili v opak to si pamatuju velice dobře, je to totiž jediná věc, kterou jsem, žel, byla schopna pobrat z předmětu statistika, zato převelice praktické upozornění to bezpochyby jest.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 21:01
- Nahlásit

Vero
je to totiž jediná věc, kterou jsem, žel, byla schopna pobrat z předmětu statistika
Nesmis to brat az tak exaktne!
A drzim palce teda na patek, at se mu ulevi, ve vsech smerech vsech direcek. Predni, zadni i ty bocni.

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 21:04
- Nahlásit

Fifi
A drzim palce teda
díky.
tak já jdu, zas prej potřebuje se vyprůjmit. čeká nás asi náročná noc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 21:14
- Nahlásit

Vero
čeká nás asi náročná noc.

Asi te to ve tvych utrapach buldozerich prilis nerozveseli, ale treba bude mit Kremyl taky narocnou noc. Kradarka zlodejska, jsem se taak moc tesila na dva lukcusni velky domaci salaty hlavkovy. No moje blbost, nechala sem je v kyblu ve stinu venku na stole, nez na ne udelam misto v lednici. Pak jsem na ne zapomnela a co myslis. Kybl sejmut, ta cuza vyzrala presne nejkrupavejsi cerstvy lahodny stredy a nechala mi jen koreny a spinavy listy starsi okolni.

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 21:32
- Nahlásit

Fifi
ta cuza vyzrala presne nejkrupavejsi cerstvy lahodny stredy a nechala mi jen koreny a spinavy listy starsi okolni
hlavně že jí chutná
to my jsme vycepovaní kocourama, nechat se nesmí nikde nic ani na vteřinu, cokoli zavánějící souvislostí s jídlem

buldozér má prvně v životě takovou sračku, že se vytoto na chodník ach jo. snad mu už zítra bude líp...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 21:42
- Nahlásit

Vero
nechat se nesmí nikde nic ani na vteřinu, cokoli zavánějící souvislostí s jídlem
Tohle bylo venku. A necekala jsem, ze by ji salat mohl chutnat.
buldozér má prvně v životě takovou sračku, že se vytoto na chodník
Ach ouvej uz ale, sakra, ze ceho to zase muze mit? Lity lity, vas i jeho

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 22:32
- Nahlásit

Vero
buldozér má prvně v životě takovou sračku, že se vytoto na chodník
chudinka, tak ať je brzo líp, dělal se mu někdy nějaký rozbor těch jeho hovňousů jestli nemá nějaký breberky?

<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání