Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 19:46
- Nahlásit

Maya
proč bych si nevzala psa z útulku, bylo by to trápení pro nás oba být takhle problémový
nás si vůbec neber za příklad, nejsou všichni jako Adam, podívej se na Blanimůru, jak je úžasná pani vílová

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 19:50
- Nahlásit

birma
nás si vůbec neber za příklad, nejsou všichni jako Adam
jo, to já vím, ale je to prostě sázka do loterie a při mý smůle by to bylo jasný, já bych na to ani neměla čas řešit takový problémy jako má Adam, mě úplně stačilo co měl Dorin a to byl proti němu fakt slabej vodvar

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 19:56
- Nahlásit

Maya
lepší tohle než mě Kim po atb po operaci ohluchnul a to už je bohužel na furt
ježiš!!!! von to má z atb? jak je to možný? no je to svinstvo ty širokospektrální atb.

birmaale to je furt ta lepší varianta toho, co to mohlo způsobit, ne?
jo, pokud je to trefa v diagnóze, tak samozřejme třikrát hurá, prostě musím nasadit násobnej probio kalibr.

en by to řešení toho strachu bylo komplikovanější, než když mám takhle ty řešený místa pár minut od baráku
tak to je taky pravda, to by pak možná ani pořešit nešlo...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 20:02
- Nahlásit

nás si vůbec neber za příklad, nejsou všichni jako Adam, podívej se na Blanimůru, jak je úžasná pani vílová
njn, jenže někdo to vnímá, tak, že co když náhodou to bude něco, co necu?? mám to pak vyhodit nebo vrátit? víš co, každej jsme jinej...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 20:09
- Nahlásit

Vero
hurá, kvalitní bobek
no a podle všeho to má všecko z těch operačních antibiotik, navzdory podávání probio- nemělo efekt, ve střevech má furt ještě mrtvo

uf, tak alespoň nějaká lepší zpráva! držíme palčáky a drbem Buldozéérka ..

Taky všem přeju hezkýho víkenda !

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 20:10
- Nahlásit

zbrnd
Já vědět, co mě s nim čeká, tak do toho taky nejdu a mít třeba děti, tak ho s těžkym srdcem asi taky vrátim a to třeba oproti tomu, co má doma kamarádka, je Adam fakt milionovej.
Zas lepší si uvědomit a dobře rozmyslet, co člověk dá a zvládne, než se tvářit jak mistr světa a pak psa zavřít třeba do kotce a krmení mu tam strkat lopatou...

Maya
Tak to riziko můžeš dost zm8rnit třeba psem z dočasky, kdy bys měla mít o psovi dost informací...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 20:14
- Nahlásit

birma
to třeba oproti tomu, co má doma kamarádka, je Adam fakt milionovej.
jejda a kde k němu přišla? taky útulkáč?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 20:18
- Nahlásit

zbrnd
njn, jenže někdo to vnímá, tak, že co když náhodou to bude něco, co necu??
no někdo jako já to spíš vnímá tak, že když je tam riziko něčeho co nechci, tak do toho prostě nejdu, když to není otázka života a smrti, žejo
Vero
ežiš!!!! von to má z atb? jak je to možný?
no tak důkaz samozřejmě nemám, ale všechno odpovídá včetně příznaků, to jsem se samozřejmě dozvěděla až potom když jsem se začala pídit, proč mi hluchne mladej pes, že u zvířat je dovoleno podávat v práškách i injekcích řadu atb, která se u lidí smí podávat jen mastech právě z toho důvodu, že poškozuje sluchový nerv

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 20:25
- Nahlásit

Fajka
Jj dospělej x kokra, maká s nim jak blázen, aby fungoval a i tak má občas zkraty, že se proti ní natvrdo obrátí. Měla by o nich být snad celá kapitola v tý chystaný Šustově knížce i na tý přednášce, co jsem byla, o nich mluvil.
Navíc Fidoušek vypadá jako roztomiloušek největší, takže ještě musí odhánět mazlení chtivý lidi, aby nebyli sežraný.
To je člověk, kterýho v tomhle fakt obdivuju.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 20:30
- Nahlásit

birma
dospělej x kokra, maká s nim jak blázen, aby fungoval a i tak má občas zkraty, že se proti ní natvrdo obrátí.
jo kokříci občas dovedou bejt taky pěkný hajzlíci co ač byli v rodině od mala tak i tak neměli problém si kousnout do členů rodiny ...to já měla na kokříka kliku to bylo zlatíčko nejhodnější ..

v tý chystaný Šustově knížce
kopněte do mě až knížka vyjde...ráda si jí koupím !

Navíc Fidoušek vypadá jako roztomiloušek největší, takže ještě musí odhánět mazlení chtivý lidi, aby nebyli sežraný.
jo tak todle znám, to mám s Fááájuškou celej život taky... kolikrát mě štve že by ona sama mít koš už nemusela a právě kvůli tomuhle (že se na ní vrhaj lidi bez dovolení bez zeptání jestli můžou) ho mít musí
kolikrát dyž se mě lidi ptaj proč má koš tak řikám že krz blbý lidi

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 20:34
- Nahlásit

Fajka
Tady to nebude plemenem, on měl třeba výraznou reakci na smeták, lux.... holt původní majitelé zralí na lynč...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 20:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
Tady to nebude plemenem, on měl třeba výraznou reakci na smeták, lux.... holt původní majitelé zralí na lynč...

no jo tím hůř, může se stát že na to má náběh a když to pak majitel takhle pos..ou tak je to v řiti

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 20:43
- Nahlásit

Fajka
jo tak todle znám, to mám s Fááájuškou celej život taky
to mám s Dorinem a on jak je ještě malej, tak je to tím horší, naštěstí nejhorší to bylo tak první dva roky, to by fakt rafnul, teď už se jen klidí a ublíženě na mě kouká, kdy ty lidi zaženu, ale taky naštěstí my zas tak často do davů nechodíme

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 21:23
- Nahlásit

Vero
tak slava, bobeek! A s uchem se teda nic akutne dneska nedelalo, jen jste objednany nekdy na dyl na tu punkci?
Fajka
že se na ní vrhaj lidi bez dovolení bez zeptání jestli můžou
Ty jo neke, fakt lidi si chtej babofku hladit bez dovoleni? Dyk se na ni staci podivat a ... dvakrat si to rozmyslet.
kolikrát dyž se mě lidi ptaj proč má koš tak řikám že krz blbý lidi
Jsem rada, ze perdele jsou tulici a mazlici a ke Kremylovi nikdo dobrovolne neleze. Tudiz mam bezkosaky nebo bych byla rychlejsi, nez nakej blb.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 21:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya

mám s Dorinem a on jak je ještě malej
jehe a já myslela že sem unikát

neke, fakt lidi si chtej babofku hladit bez dovoleni? Dyk se na ni staci podivat a ... dvakrat si to rozmyslet.
no jo i takový "blboňové se najdou"

nebo bych byla rychlejsi, nez nakej blb.

no jo dyž já sem děsnej preventista a na to že budu rychlejší uplně nespoléhám...

Pani Fifijová, nemohla by jste prosím přííííležitostně zkontrolovat jestli dorazila ta platba z Pecky a doplnit to na skřívánkovic stránky? Ráda bych poslala odkaz na ně všem zůčastněným, abych si to mohla odškrtnout jako vyřízeno hotovo a už na to nemusela myslet?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 21:38
- Nahlásit

Fajka
nemohla by jste prosím přííííležitostně zkontrolovat
Marny se te dovolat, tak mrkni ted v emila, a jasne, ze pridam!

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 21:40
- Nahlásit

Fifi
Marny se te dovolat, tak mrkni ted v emila, a jasne, ze pridam
že bych už zase měla vybitej mobil ?? nebo ještě furt

du do emila

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 22:23
- Nahlásit

Fajka
jehe a já myslela že sem unikát
no jo, chlupatej pes přece je roztomilej a musí bejt přátelskej a Dorin je vyšší level protože je malej a chlupatej

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 22:27 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

tohle prej visí v Praze v botanický zahradě, dost dobrý
nedá se to vložit přímo, tak takhle
https://www.dropbox.com/s/q06j6q6x2juqr11/2014-05- 09%2015.46.07.jpg

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 22:31
- Nahlásit

Maya
Dorin je vyšší level protože je malej a chlupatej
jj přesně tohle řeší ona s Fidem
tohle prej visí v Praze v botanický zahradě
pěkný jen by mě zajímalo, jakou to má účinnost na lidi s čoklama v kabelkách

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 22:41
- Nahlásit

Fifi
skvělý panííí díííky moc za spolupráááci

Maya
visí v Praze v botanický zahradě, dost dobrý
nedá se to vložit přímo, tak takhle

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 22:56
- Nahlásit

Fajka
My dekujeme za Skrivanky!
birma
v Praze v botanický zahradě
Jsem asi divna, ale me nikdy teda nenapadlo brat psa do botanicky zahrady! Prave s uctou ke kvetene a vlastne i k tomu psovi. To musej lidi tahat psa fakt vsude? Jako podivej se, pejskuu, to je kuaasna kytiskaa? Nechapu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 23:05
- Nahlásit

Maya
Fajka
Mája má takový pěkný temný zavrčení ve stylu "ty malej hajzle ještě krok a nemáš ruku" . Funguje to dokonale. Škoda, že se to nedá naučit.
Zrovna minulej tejden se ozvalo "jůůů, to je hezkej pejsééék" a dítě se vydalo směrem k nám "vrrrrr" a dítě se vydalo směrem od nás se slovy "mamíííí, já se ho bojím."
Jsem si omylem smázla seminárku

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 23:24
- Nahlásit

kachna_
Ale neeeeeeee! Hledej smudlo?!

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 23:27
- Nahlásit

Fifi
Prave s uctou ke kvetene a vlastne i k tomu psovi. To musej lidi tahat psa fakt vsude?
tohle je takovej dost velkej park spíš než botanická tak, jak jí znám odjinud. Se psem na vodítku tam můžeš strávit podle mě příjemnou hodinku, dvě hezkou procházkou

kachna_
a nějaký undelete programy nepomůžou?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 23:29
- Nahlásit

Fifi
Hledej smudlo?!
Se mi vypnul PC (no měla jsem ten větrák vyčistit, no ) a neuložila se mi dnešní práce, což se mi zatím nikdy nestalo. Tak to potřebuju napsat znova, než to zapomenu komplet.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 23:31
- Nahlásit

kachna_
Se mi vypnul PC a neuložila se mi dnešní práce
to by i tak mělo někde bejt ne? jen to asi nebude úplně viditelný?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 23:34
- Nahlásit

birma
Se psem na vodítku tam můžeš strávit podle mě příjemnou hodinku, dvě hezkou procházkou
Jsem divna, do ZOO bych si psa vzala, ale ke kytkam ne. Hezkou prochazku si udelam s coklama jinde.
Kazdopadne sepsany to maji pekne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 23:47
- Nahlásit

birma
No v tempu ani v "obnovených" to není

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 23:57 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fifi
do ZOO bych si psa vzala, ale ke kytkam ne
mi to nepřijde moc jiný, než když ho vezmu za barák do parku, kam smí psi jen na vodítku - hele jak to tam vypadá

kachna_
No v tempu ani v "obnovených" to není

<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání