Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:03
- Nahlásit

kachna_
Hele, přijde vám tenhle příspěvek (myšleni Slováci), jako rasistickej, nebo
jasně že jo.
tak v té řekněme běžné provozní úrovni, v jaké je rasistická většina lidí zde.....

vlk
zdař vlku!
třeba ty záložky jsou obnovitelný, změna windowsů by je zničit neměla snad, ptej se čaje

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:06
- Nahlásit

Fifi
Chjo, se mu nedivim.

ani já..... nemůžu se nějak rozhodnout, co pro něj bude míň blbý, esi ho zvykat na plínu jak na náhubek, nebo prostě na to, že se necourá po bytě...... (na to srovnání se popravdě už ani nevěřím, i když dál zkoušíme).
ach jo. chtěla bych se s ním ještě někdy poválet na gauči, pustit ho do postele

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:13
- Nahlásit

Vero
té řekněme běžné provozní úrovni,
dík, jsem furt přemejšlela, jak formulovat odpověď

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:16
- Nahlásit

Vero
nemůžu se nějak rozhodnout, co pro něj bude míň blbý
v tomhle těžko radit, to si asi budeš muset rozhodnout sama, já bych určitě volila plínu, si nedovedu představit kdybych měla psa v bytě a byla doma, že by musel bejt furt na jednom místě, přijde mi to jako ekvivalent kotce

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:19
- Nahlásit

Vero
třeba ty záložky jsou obnovitelný, změna windowsů by je zničit neměla snad,
počítač byl komlet vymazán a přeinstalován... nikde tu nic není.... nic v něm není...jsou nainstalovaný jen ty windousy a jinak nic, nic to nechce dělat.... mkusím zjistit, co tam všscko musím doinstalovat, ku.va mě jebne...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:21
- Nahlásit

vlk
mkusím zjistit, co tam všscko musím doinstalovat, ku.va mě jebne...
všechno
jako mě když přeinstalovali, tak jsem rovnou s pc dala seznam, co chci zálohovat a dát zpátky do novýho, takže jsem na tom nebyla až tak jako ty, ale ty instalace všeho ostatního zpátky jsou fakt vopruz

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:22
- Nahlásit

Maya
já bych určitě volila plínu
si taky myslim, že je to menší omezení života

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:27
- Nahlásit

Maya
přijde mi to jako ekvivalent kotce

jo, to je, i formátem. až teda na to, že jsme tam skoro furt spolu.
no kdyby nebylo ve hře ještě to, že mu vyrobím zánět, tak už to na ty plíny padlo.
teď teda mám doma balík dětskejch, jsou mu malý. mrknu se pro geriatrických.

vlk
počítač byl komlet vymazán a přeinstalován.
aha.... a proč? si příště víc hlídej, koho pustíš do bytu, a kousej preventivně

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:27
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek grafomanky !

ráno v šest vstanu azuro slunko..zaberu se dopráce v devět slunko za mrakem, zase se zaberu do práce a v deset leje jako z konve a ted je mlha hustá že by se dala krájet ..

co to jee totooooo? i to počasí ví že bé zejtra volno tak nám to zas chce znepříjemnit

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:35
- Nahlásit

Vero
aha.... a proč? si příště víc hlídej, koho pustíš do bytu, a kousej preventivně

protože prej byl zasrán blbostma a jel pomalu a XP sou prej nebezpečný na internetový bankovnicví .... jo budu vrčet už u branky...

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:37
- Nahlásit

vlk
jo budu vrčet už u branky.
tak!

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:58
- Nahlásit

vlk
XP sou prej nebezpečný na internetový bankovnicví
ááá někdo se nechal voblbnout reklamou
Vero
kdyby nebylo ve hře ještě to, že mu vyrobím zánět, tak už to na ty plíny padlo
já bych se toho zánětu až tak nebála, ten hrozí jen kdyby byl v mokru, ale v těch dnešních plínách je furt v suchu, však děti ani ti staří lidi s nima nemaj ani vopruzeniny, natož zánět

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 12:02
- Nahlásit

vlk
w7 sou jeste dobry, je to o zvyku. Proc ti je dali?
ps: to bys mi do mailu mohla poslat licenci z bedny, kdyz ji stejne nepouzivas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 12:06
- Nahlásit

vlk
XP nejsou nebezpecny na inet bankovnictvi, ale nektery banky rikaj, ze kdyz se ti neco stane s platbou a oni zjisti, ze mas XP tak to nebudes moct reklamovat. Keci v kleci, na to nemaj pravo a navic stejne - kdo zvas denne aktualizuje XP a kdo z vas vzitoe aktualizace nezapnul a me pocitac doma treba 6let?

Pokud to mas pomaly po pul roce pouzivani, tak s w7 to moc sviznejsi mit nebudes, on ten kompl taky neni nejmladsi. Koupili ti to aspon legalni, nebo to mas stejne nelegalni a ty moje XP si mela aspon s cislem?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 12:08
- Nahlásit

Vero
do firefoxu existuje soft, kterej ti komplet udela zalohu historie, zalozek, vseho, takze snadno pak natahnes zalohu ze souboru kamkoli, i do jinyho pc. Neprijdes o to na stejnym pc pouze, pokud delas upgrade a on si zachovava nastaveni, ale pri vymazu a reinstalu proste smazes c:\ vetsinou komplet

a prisli mi boty opraveny. Je to lepsi, s tenkejma fuskama to jde. Budu je muset zacit testovat na kratky vylety

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 12:11
- Nahlásit

cernej caj
ale pri vymazu a reinstalu proste smazes c:\ vetsinou komplet
no jo, má vlk pech, jsem původně myslela, že jen přeinstalovávali.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 12:19
- Nahlásit

Vero
jenze i tak, "preinstalace" vetsinou jde jen tak, ze zformatujes hdd, jinak je ti to uplne k nicemu takovou operaci delat, protoze s ni naprosto nic neziskas, jen ztratis cas... preinstalace = format systemovyho disku. Prakticky bez vyjimky.

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 12:24
- Nahlásit

cernej caj
vetsinou jde jen tak, ze zformatujes hdd,
aha.
já jsen měla dojem, že mi muž windowsy měnil, protože zlobily, a disk neformátoval, ale možná si to taky už pletu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 12:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
no ono bez toho formatu by sis tam nechala ty stary soubory a to, co ti tam ten bordel dela... takze by sis jen pridelala praci bez efektu.

mam za to, ze sem davala vlkovi disk rozdelenej na 2 casti (vzdycky to tak delam, na c:\ mas operacni system a na d:\ si davas treba fotky, filmy, instalacky. Potom, kdyz se ti meni OS, tzn formatovani c:\ tak ti vsechny data zustanou a maximalne musis doinstalovat software, kterej si byla zvykla pouzivat. Pripadne inteligent by ponechal dual boot - jak XP s programama a tim, na co je vlk zvykla, tak k tomu jeste na novej disk win7. uzivatel si pri staru pc zvoli, zda chce xp nebo w7 a je to pro nej mozna nejlepsi reseni, pokud se mu moc nechce preucovat a xp ma vyladeny ke spokojenosti. Navic asi, pokud je nekdo tak "hrrr" do reinstalace, mel by sam zvazit moznosti zalohovani starejch veci a probrat to s uzivatelem a ne si tam neco honit tak, jak se mu to libi.

Ja z pohledu IT taky naprosto nechapu lidi, co se svejma pc delaj, v jakym je maj stavu a proste nechapu nic. Ale ze bych prisla a nekomu to proste premazla bez pouziti mozku, to fakt ne... cimz nechci hanit vlkovi ze tam byla aspon snaha, ale... asi na to proste mam jinej nazor tim, ze vim, ze to jde jinak a lip.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 12:41
- Nahlásit

cernej caj
Ja z pohledu IT taky naprosto nechapu lidi, co se svejma pc delaj, v jakym je maj stavu
no no

Teď nám napsal ne IT ale asi E.T. kvůli smlouvě o hypotéce. 1. mail - schůzka 15-16 h, 2. mail - schůzka 15-15:45, 3. mail - schůzka 15-15:45, 4.mail - schůzka 15:45-16:00. To člověka hned uklidní, když vidí, že jeho úvěr je v tak schopnejch rukách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 12:51
- Nahlásit

kachna_
to verim, no

jo a chcete se zasmat, svina mys my tu hopika nadsene skoro jako blanimura esusce, a dokocne ta svina si tu vyhopika na misku s vodou pro psy a drze z ni chlemta, svina mala. Tak sem ji dala za kos spradlem pasticku a na ni polozila kus psi dobroty a ona se prisla podivat, ukradla dobrotu a pod dverma zmizela v chodbe

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 12:56
- Nahlásit

cernej caj
vina mys my tu hopika nadsene skoro jako blanimura esusce
to nechce pastičku, ale klikr!

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 13:08
- Nahlásit

cernej caj
ona se prisla podivat, ukradla dobrotu a pod dverma zmizela v chodbe
pořiď si domu užofku

kachna_
to nechce pastičku, ale klikr!
pravdu díš osobo!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 13:12
- Nahlásit

kachna_birma
vy mate napady teda

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 13:26
- Nahlásit

cernej caj
to bys mi do mailu mohla poslat licenci z bedny, kdyz ji stejne nepouzivas
na bedně žádná licence není, jen nějaký čárkový kód AVG

teď mi přítel přinesl rámeček na čtení pevného disku, tak snad se mi podaří něco zachránit a přetáhnout. Jsem zapoměla napsat, že mi dali nový, větší pevný disk do Pc....

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 13:41
- Nahlásit

cernej caj
davala vlkovi disk rozdelenej na 2 casti (vzdycky to tak delam, na c:\ mas operacni system a na d:\ si davas treba fotky, filmy, instalacky
to mi teda připomíná, že já to takhle mám od tý přeinstalace, ale obávám se, že stejně se mi všechno ukládá na c, alespoň teda si neuvědomuju, že by tam nabíhalo d

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 14:02
- Nahlásit

Adam po měsících snažení pochopil zadní nohy na bedničce!
tak teď už jenom, aby mu secvaknul ten zbytek, přestal řešit lidi, psy a zvuky a vyrazíme na parkur porážet bordery

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 14:21
- Nahlásit

birma
no supééér
a už se kapku zas uklidnil, po tom zhoršení, jaks psala?

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 14:28
- Nahlásit

Vero
už se kapku zas uklidnil, po tom zhoršení
nevypadá to, vidím to na pár tejdnů práce, než se to srovná do původního stavu...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 14:29
- Nahlásit

birma
Adam je teda šikula
to, vidím to na pár tejdnů práce
no hlavně taky uvidím co bude při další bouřce, aby se začal by taky asi nebylo nic moc

<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání