| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:50
- Nahlásit
cernej caj
nebo se vy** na testo a
zajímavá náplň
birma
Přidej červený ovoce nebo červenou marmošku a ztratí se to taky
nejde o vizáge, ale o chuť
Fifi
hospitalizace
zmlátíme jí!
pak kynout zase ty
to už na tom pracuju
Ale i tak budou ty Like a Dislike gesta aspon citelnejsi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:51
- Nahlásit
PetraK
tak bacha, at se brtnik nestane krveziznivej po konzumaci
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:52 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
tak jsem rozdělila chlapečkům skelety. bez zranění ale musela jsi
škytat
Fifi
Co ten sympatak čurolog, jak si to vyresila nakonec?
zatím nijak radikálně... jsme to probrali s mužíkem a shodli se, že je to fakt čur.....olog, na oba působí stejně, ale znalosti asi má. výhledově až budu mít trochu čas, půjdu konzultovat jinam, ale zatím jsme nevyzkoušeli celej repertoár v nabídce tohoto pána a tak jako tak by se to zkoušelo u někoho jinýho.....
jinak jsme na tom zatím v té fázi, že jsem konstatovala, že retrívr má větší prdel než největší děcko, na který se dělají plíny. psák je zas v této fázi asi o trochu radši na svým místě, než s něčím jako plína na sobě.
tak ať je astřenka fit, musíš ji navštěvovat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:56
- Nahlásit
PetraK
nejde o vizáge, ale o chuť
máš tak chuťově výraznou krev? Já měla za to, že krev ¨všech chutná prostě po železe a to ovocem a cukrem v pohodě přebiješ
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:57
- Nahlásit
cernej caj
fiatku asi 3 roky a uz ma najeto o 100 000 vic, nez sme ji kupovali (mela 97 000 za prvních 15let sveho zivota) a to ji vlastne ted uz rok zdarne v zatezi pomaha formanka, tak nechapu, ze to jeste jezdi
Tak to je astrenka sokolik mladsi a tuhle se ji prehouplo 130000. A fiatce fandim, vsak i predchozi astrena zvladnula pred kremaci pres trista tisic km, tak to fijatice musi dohnat do podobnych cisel.
PetraK
to už na tom pracuju
Neni kynout, jako kynout!
Vero
shodli se, že je to fakt čur.....olog, na oba působí stejně, ale znalosti asi má.
psák je zas v této fázi asi o trochu radši na svým místě, než s něčím jako plína na sobě.
Chjo, se mu nedivim. Sakris, snad se to fakt casem samo nejak srovna.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2014 21:08
- Nahlásit
Fifi
no tak to je jeste mladice v kondici, tak snad bude v poradku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2014 21:45
- Nahlásit
Vero
škytat
to budu zítra, po Šedivákoj
Fifi,
Neni kynout, jako kynout
hele v kynutí sem odbornik
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2014 22:33
- Nahlásit
cernej caj
ele na co sem dneska narazila
no nevím, vždyť se říká, že imunitní systém se ti rozhasí právě z nedostatku bakterií, takže dezinfikovat ještě prádlo se mi zdá už přehnaný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2014 22:37
- Nahlásit
cernej caj
ak spite ?
já teda spim na zádech i na boku a na břiše nejradši usínám, tak alespoň teď už vím, z čeho mám v pytli tu krční páteř
ale to jakože fakt někdo vydrží v jedný pozici celou noc? já usnu na břiše a probudím se na zádech
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2014 22:41
- Nahlásit
PetraK
jaká byl upíří pizza?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:23
- Nahlásit
ojoj, můj sen http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/335383 -samota-na-vlastnim-ostrove-ovsem-na-dohled-od-civ ilizace.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:25
- Nahlásit
a něco hezkýho v tomhle pršecím ránu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:26
- Nahlásit
Maya
sem myslela, jestli by se to nehodilo tobe, ze jsi rikala, ze ti dost prasku vadi a tam pisou, ze to znici i zbytky tech prasku tak asi pro lidi s citlivou kuzi to muze byt zajimavy.
ja teda na brise prakticky nespim ale na minulym vandru sem byla nucena - ten hrb pod hrudnim kosem mi fakt dost prekazel pri lezeni jak na boku tak na zadech
tak ja nevim, jestli nemam divnyho psa. Ferina ma ranku na polstarku na predni paccice, tak 3mm "rez" do masa, dala sem ji na noc boticku, protoze to furt a furt olizovala a mela byto nechat trochu v klidu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:37
- Nahlásit
Maya
aaaa ten je skvelej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:50
- Nahlásit
Rumštááááájn
Maya
já usnu na břiše a probudím se na zádech
Tak lepší než Lůca, ta včera usla na zádech a dneska se probudila vedle postele
jo a mimochodem
Maya
předminulej a předbudoucí už umíš?
předbudoucí nevim co je, ale můj předpoklad, že z předminulýho neděláme zápočet se ukázal jako krutý omyl . Jsou to zvrhlý časy . Slušnej jazyk má čas minulej, přítomnej a budoucí. JEDEN od každýho!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:52
- Nahlásit
cernej caj
ze jsi rikala, ze ti dost prasku vadi a tam pisou, ze to znici i zbytky tech prasku tak asi pro lidi s citlivou kuzi to muze byt zajimavy
jo, v tomhle směru asi jo, jen jsem myslela, jeslti to pak není kontraproduktivní v tom, že sice lepší reakce na vypraný prádlo, ale celkově zase horší reakce v tom, že to bude moc dezinfikovaný, jako když první co ti poraděj na citlivou kůži je že se nemáš tolik mejt
Ferina ma ranku na polstarku na predni paccice
jakože po rance na kejtě nebo kde to měla si pořídí další ranku na tlapě
tak ještě že máš tu botku, to se jí s ní určitě rychlejc zahojí, asi na něco šlápla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:57
- Nahlásit
kachna_
ta včera usla na zádech a dneska se probudila vedle postele
tak to bych fakt nerada
Slušnej jazyk má čas minulej, přítomnej a budoucí. JEDEN od každýho!!!
že jo? v tom mě krutě zklamal finština, sem si myslela, že to dotáhla k dokonalosti jen dvouma časama, když vypustila i ten budoucí, ale co jsem koukla do knížky dopředu, tak těch minulých má taky povícero, jakože to už vůbec nechápu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:58
- Nahlásit
kachna_
ale můj předpoklad, lity lity, doufam, ze to zmaknes
Maya
je fakt, ze z tohohle hlediska me to nenapadlo, to je jako kdyz se matka boji, aby dite nebylo nemocny a nepusti ho si hrat ven a s ostatnimi a pak ji to dite nosi ze skolky uplne vsechno a ze skoly taky...
no kdyz si vemu, ze na vandru si prosoupala polstarek, ted tohle... ten flek na kejte nemuzu najit ale asi to bude po klisteti. Ona vsecko tak desne oblizuje, ze ji z toho slejzaj chlupy trochu vsude, kde se tim moc zabyva - vsude, kam dosahne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 09:16
- Nahlásit
cernej caj
lity lity, doufam, ze to zmaknes
my máme úplně strašně hodnou učitelku, naštěstí. Ale na jednu stranu mám aspoň čistý svědomí, páč se angličtinu učim průběžně, větu přeložim, teorii umim, v textu to poznám, ale použít to prostě neumim. Navíc jak jsem se angličtinu učila doteď spíš pasivně, tak umím sice z textu pochopit význam věty, ale gramatiku vůbec nevnímám.
Maya
těch minulých má taky povícero, jakože to už vůbec nechápu
je to zvrhlý. Co je kurnik tak složitýho na předtím a potom?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 09:29
- Nahlásit
kachna_
tak aspon, ze tak.
tak složitýho na předtím a potom taky nechapu... sme se ucili nejakej "vypraveci" cas ci co a to si ani nepamatuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 09:40
- Nahlásit
kachna_
větu přeložim, teorii umim, v textu to poznám, ale použít to prostě neumim
jj, to mám já stále i po 20 letech studia angliny
stačí nějakej souvislej text na doplňování časů a jsem v koncích
ale aby byla spravedlnost, čeština to samý řeší vidama, který zase anglina a ostatní jazyky nemaj a pro cizince je to taky dost nepochopitelný gramatický jev
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 09:43
- Nahlásit
cernej caj
to je jako kdyz se matka boji, aby dite nebylo nemocny a nepusti ho si hrat ven a s ostatnimi a pak ji to dite nosi ze skolky uplne vsechno a ze skoly taky
jj, právě, nebo jak některý matky šůrujou doma savem, což se taky nedoporučuje, prostě přílišná sterilita škodí, takže s tou dezinfekcí fakt nevím, možná by to pomohlo někomu, kdo má třeba alergii na roztoče nebo prach, že v tom pral věci co se nedaj vyvářet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 10:29
- Nahlásit
Ty příspěvky psané cizí řečí to jsou teda občas perly
Hele, přijde vám tenhle příspěvek (myšleni Slováci), jako rasistickej, nebo ne? Mě by vůbec nenapadlo spojovat úroveň příspěvků (ač byl teda echt blbej) a národnost přispěvatele a právě to mi na tom rasistický přijde.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 10:37
- Nahlásit
zdařte dámy....mám přeinstalovanej počítač.... nacpali mi tam Windows 7.... jsem v řiti, nevyznám se v něm, nemůžu nic najít...navíc mi smazali všechny odkazy z internetu který jsem měla uložený....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 10:41
- Nahlásit
vlk
nacpali mi tam Windows 7
tys něco provedla?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 10:50
- Nahlásit
kachna_
přijde vám tenhle příspěvek (myšleni Slováci
to vůbec nevím vo co jde, asi mi něco uniklo
vlk
nacpali mi tam Windows 7....
lity lity, ale děkuj všem svatejn, že to nebyly win 8, 7 co jsem viděla jsou ještě dost v pohodě
ty odkazy ti nejspíš machr co ti to dělal nezazálohoval, ale jestli máš někde svojí zálohu, tak by neměl být problém to tam nahrát
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 10:51
- Nahlásit
kachna_
tys něco provedla?
nevím, proč ???
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 10:54
- Nahlásit
Maya
ale děkuj všem svatejn, že to nebyly win 8
no ty jsem viděla, maj je mladý v noťasu... tam bych byla ztracená jak maďar v kukuřici...
ale jestli máš někde svojí zálohu
nemám.... nezálohuju nic neumím to...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 10:54
- Nahlásit
vlk
žes dostala win7, já myslela, že ty se dávaj za trest
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:02
- Nahlásit
vlk
nemám.... nezálohuju nic neumím to...
aha, tak jedině se zeptat toho co ti to dělal, jestli fakt tu zálohu a nemá a jestli ne, tak se smířit s tím, že jsou v čudu
|