| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 12:33
- Nahlásit
Maya
tak to je mi líto Budeš pořizovat jiný?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 12:38
- Nahlásit
Maya
tak morče to má za sebou
to je mi líto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 12:43
- Nahlásit
cernej caj
Budeš pořizovat jiný?
asi spíš ne, přece jen my jsme vlastně morče nikdy nechtěli, ale bude se mi po něm stejskat, to jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 12:55
- Nahlásit
Maya
tak já vím, jak sem měla holky já - člověk jak je na to zvyklej, třeba u mě i že je to popelnice na zeleleninový odřezky, dycky když vyhazuju košťály a oschlý listy ze zelí, říkám si, jestli si morče přece jen nepořídil zas...
no ještě naštěstí můžes vyhrát tu tombolu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 13:03
- Nahlásit
cernej caj
člověk jak je na to zvyklej, třeba u mě i že je to popelnice na zeleleninový odřezky
jj, popelnice na spoustu věcí a domácí siréna na krmiče a dveře vod ledničky kde je mrkev
no ještě naštěstí můžes vyhrát tu tombolu
to už asi nehrozí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 13:12
- Nahlásit
PetraK
Z Michala právě vypadlo, že jede zavézt zbožím "národní bezpečnostní ústav" . Když se potkáte, tak ho pozdravuj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 13:14
- Nahlásit
Maya
tak ale zase pět let je krásný
domácí siréna na krmiče
morčata taky vždycky hvízdaj jak pominutý. Jsem zvědavá, kdy jim konečně doděláme ten výběh , už ho plánujeme od ledna.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 13:23
- Nahlásit
kachna_
Jsem zvědavá, kdy jim konečně doděláme ten výběh
jakože budeš mít jen oplocenej výběh? já měla králíkárnu s výběhem dole, aby to bylo celý uzavřený, jinak by s ním psi udělali asi krátkej proces
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 13:35 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
ve výběhu pro slepice (karisíť + prohazovačkový pletivo) bude krytej výběh s tou černočajovou patrovou králíkárnou. Psi (teda hlavně Mája) tvrděj, že morčata jsou vlastně krysy a jako s takovejma je s nima třeba zacházet, takže o kontakt se vůbec nesnažím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 13:47
- Nahlásit
Maya
vypadá tam jak kdyby utek z depeš mod nebo něčeho podobnýho
tak to vypadá, že to tu dneska zkapalnim asi šécko
tak morče to má za sebou,
ale ne! to je mi líto, to je nějaká epidemie budete pořizovat nový?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 13:48
- Nahlásit
kachna_
ústav"
: kdy? kam?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 13:58
- Nahlásit
kachna_
bude krytej výběh s tou černočajovou patrovou králíkárnou.
aha, mě to bylo divný, že s těma psama by mohly být v obyč výběhu
já ho mohla mít na klíně a Dorin seděl vedle, ale předváděl ukázkovou nervózu voblizující se jazyk pryč a vykulený voči na druhý straně hlavy sem
PetraK
budete pořizovat nový?
asi ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 14:13
- Nahlásit
Maya
asi ne
a kolik že mu bylo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 14:27
- Nahlásit
PetraK
a kolik že mu bylo?
5
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 14:33
- Nahlásit
Maya
ach jo. já jsem právě nechtěla třeba potkana, protože jsou fajn, moc a pak by mi ve dvou letech odešel.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 14:44
- Nahlásit
PetraK
jj, žijou dost krátce, já mívala křečky a ti taky tak max ty dva roky, morče je proti nim ještě dlouhověký
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 14:46
- Nahlásit
co je tohle? http://soulfundesign.com/mr.kendama
jinak to je ten výrobce šnečků, maj tam nejen hrnkový šnečky, ale i magnetický
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 15:10
- Nahlásit
HÁSKEJ VÍKEND TĚM CO TU EŠČE JSOU A I TĚM CO TU UŽ NEJSOU
JDU DOMŮŮŮ! Gůdbáj lenin.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 15:11
- Nahlásit
PetraK
i tobe
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 15:56
- Nahlásit
tak asi budu nějakou dobu opět silně otravná a sebelítostivá. Dnes jsme se přibližně za hodinu práce dostali na místo, odkud jsme skoro před rokem začínali. Jestli to nepůjde nějakou rozumnou rychlostí, tak mě asi trefí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 16:05
- Nahlásit
birma
tak to me mrzi, vzdyt sme meli takovy zlepseni obrovsky, nerikej,z e je to vsechno v cudu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 16:24
- Nahlásit
Staajn!
Pipinka Blanokridla je uzasna babrdle, jsem si s ni opravdu skvostne zablbnula, nemelo to chybu. Jen me teda prekvapilo, ze jsem byla poctena ja, ze takhle nekravne bezne.
Maya
Morcaka je mi lito.
birma
silně otravná a sebelítostivá
Vsak bud, mas narok. Treba to pujde rychleji do normalu, nez si myslis! A tady neco aspon malyho k obveseleni.
Verooo
Tak jak kontrola dnesni, uz je buldozerovi lip?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 17:42
- Nahlásit
Fifi
Treba to pujde rychleji do normalu, nez si myslis!
mě by trefilo už jenom z těch kotrmelců nahoru, dolu! jeden den jsem normální pes, druhej jsem nefunkční pako.
Brrr, ani pomyslet
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 17:43
- Nahlásit
cernej caj
nerikej,z e je to vsechno v cudu
přímo v prdeli
Fifi
Treba to pujde rychleji do normalu, nez si myslis!
V to jsem hodně doufala, ale po dnešku se modlim, abychom mohli aspoň v létě dojít na tramvaj a aspoň kousíček maličkej popojet... Dneska byl totiž vážně náš maximální výkon se po hodině dostat na místo, kde jsem loni veškerý odbourávání strachu teprve začínala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 17:55
- Nahlásit
kachna_
jeden den jsem normální pes, druhej jsem nefunkční pako.
on je normální furt, pokud se budem tvářit, že existuje jenom pohodička a klídek parků a tréninků a podobných míst a žádné mhd, žádná rušna místa, nic takového...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 18:15
- Nahlásit
PetraK
ach jo. já jsem právě nechtěla třeba potkana, protože jsou fajn, moc a pak by mi ve dvou letech odešel.
a já vždy doufal, že mám šanci :/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 18:58
- Nahlásit
tak jsem si pro zlepšení nálady natočila, kterak Adam zvládá zadní nohy na bedýnce
a ještě jsme byli na chvíli venku pocvičit a pohrát si a na první dobrou udělal odložení za pochodu a celkově byl za hujera. Fakt mě dostává, jak může mít jedno zvíře dvě tváře - na jedný straně je vysmátej a cvičí a kraví s takovou radostí a pak stačí dojít na křižovatku a ten veselej radostnej pes je opět někde v řiti...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 19:32
- Nahlásit
Fifi
hurá, hurá, kvalitní bobek
no a podle všeho to má všecko z těch operačních antibiotik, navzdory podávání probio- nemělo efekt, ve střevech má furt ještě mrtvo! tak snad to napravím.
mno. vypadá už, že je mu fajn, tak se zas dopředu začínám děsit dalšího: píchání hematomu (límec???), kdžy se vrátí, píchání podruhý, a na potřetí operace se vším všudy, asi bych se šla už vážně voběsit.
birma
nezoufej! když už jste jednou kamsi došli, tak se tam bude dát vrátit stejnou cestou, ale mnohem mnohem rychlej než poprvé. držím palčáky.
a třeba se docela brzo postěhuješ z Prahy a zbude ti jen radost.
si tak řikám, možná bych s tebou v tuto chvíli měnila, voproti kolotočům se zdravím.
Maya
to mě mrzí morčátko, ale tak aspoň mělo dlouhej morčecí život za sebou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 19:38
- Nahlásit
Vero
hurá, hurá, kvalitní bobek
hurááááá!!
avzdory podávání probio- nemělo efekt, ve střevech má furt ještě mrtvo!
ale to je furt ta lepší varianta toho, co to mohlo způsobit, ne?
píchání hematomu
nějaký mastičky a masáže nemůžou pomoct?
třeba se docela brzo postěhuješ z Prahy a zbude ti jen radost
i tak bych to musela řešit, přece jen bych s nim občas chtěla popojet vlakem nebo busem, nebo ho vytáhnout třeba na závody (pokud někdy natrénujem), kde bude spousta lidí... jen by to řešení toho strachu bylo komplikovanější, než když mám takhle ty řešený místa pár minut od baráku
bych s tebou v tuto chvíli měnila, voproti kolotočům se zdravím
to naprosto věřim a chápu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 19:42
- Nahlásit
díky za morče, pohřeb už proběhl, děti ani moc nebrečely
Vero
o a podle všeho to má všecko z těch operačních antibiotik, navzdory podávání probio- nemělo efekt
tak to spravíte, hele zase si říkej, že lepší tohle než mě Kim po atb po operaci ohluchnul a to už je bohužel na furt
birma
taky myslím, že teď už by se měl Adam zlepšovat rychlejc, ale chápu, já bych to asi teda nedala, i to je ten důvod proč bych si nevzala psa z útulku, bylo by to trápení pro nás oba být takhle problémový, ty to zvládáš skvěle se mi zdá
|