Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 22:49
- Nahlásit

FifiMaya
parazitární rozbor zatím ne-e. pozítří dáme zas kultivaci, pak ten parazitární, pak sono a v nejhorším endoskopie......je na co se těšit.
z čeho, nevím, ale mně přijde, že se mu zničily střeva po atb co měl po operaci, dávala jsem probiotika, ale asi to nějak nezafungovalo..... pak se to tam asi celý nějak potento.podle mě tam te´dka už sedí nějaká bakterie....teda bych si přála, aby to bylo jen něco takovýho.
no, paní doktorka ale na prvním místě mluvila o alergii a nutnosti kupovat spešl granule, mírně ji zarazil věk psa, že by získal alergii v 9, ale zas tak moc jí v tom nebránil.
mě to teda přijde docela mimo jako první úvaha a ještě mi ted dochází, že se vůbec neptala, čím krmím, když průjem není..... třeba esi nekrmím pedygrý.
ale ve finále jsme se dobrali k tomu, že se to hovno musí zkoumat spíš po těch ostatních stránkách.
možná mám nějak poslední dobou na lidi moc vysoký nároky.
jinak mě ještě napadá myšlenka ujetá, co vedlejší účinek těch pilulí na inkontinenci. teda to asi souviset nemůže, ale... doktorka asi taky neví, otázku ignorovala, když si to tak vybavím....
chudinka nechce ani kousíček rohlíku. nastříkala jsem mu do krku smektu a doufám, že ji zas nevyblije.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 23:01
- Nahlásit

Vero
Tak on je to asi velkej napor na buldozeri organismus, dyk mel za posledni rok de facto tri docela velky operace? Nejdriv to oko, pak kastrace, nasledne este mechyrek poresit. To je nejakych antb, leku, narkoz a vubec vseho.
A jestli byl celou dobou diky tomu oslabenej, neni divu, ze staci trochu a neceho z leku jeste pridat a sracka je na svete.
Je toho na nej proste moc, mysleno na ten psi organismus. Urcite se ucinky piluli soucasnych i minulych scitaj v tele, dle myho vse souvisi se vsim a este ucho do toho vseho - ale to neni nejak zivot ohrozujicici. Dulezity, aby teda do sebe dostal vodu, zradlo, nesrajdil a neblil a pak postupne poresit zbytek.
Misto rohliku zkus dietu klasickou mu navarit, rejze, kureci, mrkev na slichtu. A davat jen po trosickach, a blabla, vzdyt to znas.
Budu na vas mysleti, tohle je fakt zoufaly, kdyz se snazis pesanovi pomoct a furt se neco sere.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 23:07 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

hlásím, že Adam dneska udělal velký pokrok a to přestože mi prvně zdrhnul z parkuru a šel se podívat na bígla Denise. Jsem na něj hrdobec! (kvůli pokroku, ne kvůli bíglovi )

Vero
chůdě malý
ta alergie mi taky přijde jako dost divnej první nástřel diagnózy. Snad mu smecta zabere a uleví se mu.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2014 23:52
- Nahlásit

Vero
já právě si nějak matně vzpomínám, že to někdo měl u psa, furt průjmy a byly to nějaký breberky, tak to by byla ještě ta lepší varianta
po těch atb určitě bude mít rozhašený trávení, třeba se poptat jestli by mu nezabrali normální lidský laktobacily, co bere s atb člověk?

jinak teda jedna jobovka jak eu chystá zákaz zbraní včetně pepřáků http://www.zakazzbrani.eu/zakaz_nozu_spreju.php

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 09:29
- Nahlásit

FifiTak on je to asi velkej napor na buldozeri organismus, dyk mel za posledni rok de facto tri docela velky operace?
půlrok.
jo, taky si to představuju, že je prostě z těch zásahů, prášků a všeho zničenej a moje imunitní přípravky to holt nekompenzují.

Dulezity, aby teda do sebe dostal vodu, zradlo, nesrajdil a neblil a pak postupne poresit zbytek.
Misto rohliku zkus dietu klasickou mu navarit, rejze, kureci, mrkev na slichtu. A davat jen po trosickach, a blabla, vzdyt to znas.

jasně... rejžičku rozvařím, až bude ochoten něco pozřít... rohlík - jeho obr pochoutka - je test.... dneska furt ještě ani centimetr
smectu v noci vyblil. takhle marod nebyl ještě nikdy.

ale trochu lepší to už vypadá. štvou mě ty svátky pitomý, všecko se zastaví, místo výsledku dneska bude výsledek první v pondělí.

Maya

řeba se poptat jestli by mu nezabrali normální lidský laktobacily, co bere s atb člověk?
nějak jsem myslela, že pes má mikrofloru jinačí? každopádně jsou probiotika i konkrétně pro psy, ale ty jsme samozřejmě měli..

zákaz zbraní včetně pepřáků
??? ach jo....

birma
Jsem na něj hrdobec! (kvůli pokroku

močikovní

birma
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 09:46
- Nahlásit

Vero
furt ještě ani centimetr
smectu v noci vyblil. takhle marod nebyl ještě nikdy.

moc na vás myslim, ať se mu brzo uleví prďolkovi

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 15:10
- Nahlásit

Vero
no něco podobnýho měla Milča (a jeden ame buldog z Lahovic), děs běs, ale za tři dny OK. Tak držim palce, ať je to to samý (a hlavně rychle pryč. Milča má imunýtu úplně v hajzlu a dobrý).

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 19:56
- Nahlásit

kachna_
a z čeho to měla?
tlamička moje už papá. teda do posledka tvrdil, že to nejde a všecko se musí vyplivnout, až jsem zoufale zkusila společnej banán a to se hnedle rozhodl, že vlastně už může, a dokonce i tu rozblemcanou rýži.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 21:02
- Nahlásit

nesnášim lidi! jsme byli před chvílí venku a viděli jsme černýho prasodora, jak se pase nebo něco požírá v trávě. Najednou řev jak kráva a on to páníček. Psa si přivolal, ten konejšil jak blázen a stejně ho ten kretén zřezal vodítkem, s tim, že to bylo fuj. Celý to sledoval asi ti letej syn onoho pána

birma
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 21:03
- Nahlásit

Vero
tlamička moje už papá
Hurááá!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 21:48
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!

Vero
šmankote chudák Buldozérek, vy máte pořád něco v poslední době snad to bude brzo dobrý a bude už jen líp a líp!

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 21:54
- Nahlásit

Vero
ějak jsem myslela, že pes má mikrofloru jinačí?
to fakt nevím, já u psů nikdy tyhle problémy neměla, takže jen mě to tak napadlo
birma
sa si přivolal, ten konejšil jak blázen a stejně ho ten kretén zřezal vodítkem, s tim, že to bylo fuj
hnus, ale co tak vidím, tak naprosto běžný zacházení se psem

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 21:55
- Nahlásit

Dneska jsem zjistila, že morče má na noze obrovskou bouli, před asi 3 týdny jsme mu stříhali drápy a to tam tutově nic neměl, naši ho zítra vezmou na veterinu, ale obávám se, že to bude konečná, protože to je tak velký, že si nedovedu představit, že by se to dalo odoperovat, tož to dostal chudinka asi poslední obr velkou a chutnou večeři a zejtra budu čekat na zprávy

birma
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 22:06
- Nahlásit

Maya
co tak vidím, tak naprosto běžný zacházení se psem
tak jsi mi právě potvrdila, že dělám dobře, když se lidem co nejvíc vyhejbám a v kontaktu jsem s těma, který maj podobný názory na výchovu, jako já
morče má na noze obrovskou bouli
držím palce, ať je to třeba jen absces a jde to vyřešit

birma
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 22:12
- Nahlásit

něco pro zasmání (bych ji zabila taky ):

Rozsudek soudce.
Soudce: „To je velmi brutální čin. Pokud chcete, aby vám byl trest poněkud zmírněn, musíte nám vysvětlit motiv svého činu.“
Obžalovaný muž:
„Když ona byla tak omezená, že jsem ji prostě musel zabít.“
Soudce:
„Vždyť to, co nám teď říkáte, váš čin ještě přitěžuje. Jestli nechcete, aby vás přísedící už napřed odsoudili, pak nám předložte alespoň jedno polehčující vysvětlení.“
Nato se obžalovaný muž rozhovořil:
„Bydlíme ve 13. poschodí jednoho vysokého domu. V prvním poschodí žije rodina hotelového portýra, která má dvě děti, které ale zůstaly od přírody neobyčejně malé, 12 letý měří 80 cm a 19 letý pouze 90 cm.
Jednoho dne jsem přišel domů a moje žena říká: „V rodině našeho portýra je něco špatně. Ty jejich děti jsou praví pyrenejové.“
Já říkám: „Ne, ty myslíš, že jsou pygmejové.“
„Ne,“ říká moje žena „pigmej je látka, kterou má člověk pod kůží a tvoří se z ní pihy.“
Já říkám: „To je pigment.“
„Ne,“ říká moje žena „pigment je to, na co psali staří Římané.“
Já říkám: „To je pergamen!“
„Ne,“ říká moje žena „pergamen je, když básník začne něco psát, a pak to nedokončí...“
„Pane soudce, musíte ocenit, že jsem se ovládl, zamlčel slovo fragment, sedl si odevzdaně do křesla a začal číst noviny.
Náhle však ke mně přišla žena s větou, po níž jsem usoudil, že je zralá pro blázinec... Tedy - moje žena.“
„Miláčku, koukni se, co zde stojí.“
Otevře knihu, ukáže na jedno místo v textu a říká: „Slunečník kabelky byl učitelkou pasáka 15.“
Vzal jsem knihu a stále ještě poklidně vysvětlil: „Ale miláčku, to je francouzská kniha a francouzský text. Tady stojí: „La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Louis XV.“
To znamená: „Markýza Pompadour byla milenkou Ludvíka XV.“
„Ne,“ říká moje žena „to musíš překládat doslovně: La Marquise = slunečník, Pompadour = kabelka, la Maitresse = učitelka, Louis XV = pasák 15.
Já to musím vědět naprosto přesně, já jsem si přece objednala pro svou výuku francouzštiny vynikajícího legionáře.“
Já říkám: „Ty myslíš lektora.“
„Ne,“ říká moje žena „lektor byl antický řecký hrdina.“
Já říkám: „To byl Hektor a ten byl z Tróje.“
„Ne,“ říká moje žena „Hektor je plošná míra.“
Já říkám: „To je hektar!“
„Ne,“ říká moje žena: „Hektar je nápoj bohů.“
Já říkám: „To je nektar.“
„Ne,“ říká moje žena „Nektar je řeka v jižním Německu.“
Já říkám: „To je Neckar.“
Moje žena: „Vždyť přece znáš tu krásnou písničku o Rýnu a Nektaru, kterou jsme nedávno zpívali jako duo.“
Já říkám: „Tomu se říká duet.“
„Ne,“ říká moje žena „duet je, když mají dva muži souboj se šavlí.“
Já říkám: „To je duel.“
„Ne,“ říká moje žena „duel je díra v hoře, kterou projíždí vlak...“
A dál, pane soudce - dál jsem to již nevydržel. Vzal jsem kladivo a ženu jím umlátil.“
Nastala chvíle mlčení, po níž soudce vstal a vyřkl ortel:

„Osvobozen, já bych ji umlátil už u Hektora.“

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 22:24
- Nahlásit

birma
něco pro zasmání (bych ji zabila taky
to je brutální fór ale obdivuju toho, kdo ho vymyslel
tak jsi mi právě potvrdila, že dělám dobře, když se lidem co nejvíc vyhejbám a v kontaktu jsem s těma, který maj podobný názory na výchovu, jako já
no jo, já když je to někdo známej, tak se snažím alespoň jim něco říct, no občas to zabere
držím palce, ať je to třeba jen absces a jde to vyřešit

no teď jsem to četla, že u morčat buď absces nebo nádor, nevím jak se to od sebe pozná, ale tipuju, že absces bolí a on teda nevypadá, že by ho to bolelo, si myslím, že by třeba pištěl nebo tak něco nebo nežral, ale tváří se jako že nic i když mu to mačkám, no uvidí se zejtra, holt to bude muset máma rozhodnout na veterině co s tím, taky už je mu 5 let, na morče dost věk, tak nevím jak je to pak z narkozou a tak

birma
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2014 22:38
- Nahlásit

Maya
když je to někdo známej, tak se snažím alespoň jim něco říct, no občas to zabere
bejt to známej, tak se asi ozvu taky. Blbý je, že při pohledu na mě s nevychovanym sígrem na vodítku, nebudou mít pro okolí moje rady moc váhu
taky už je mu 5 let, na morče dost věk, tak nevím jak je to pak z narkozou a tak
já nechávala operovat nádor u potkana kdysi, bylo to velký jak sviň (na krku a velký to měl skoro jak druhou hlavu) a dobrý, akorát se mu asi po půl roce udělal další jinde a to už jsem ho nechala uspat. Potkánci na to bohužel dost trpěj.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 08:05
- Nahlásit

zas v kolbence, dneska teda tu bude nuda, tak koukejte alespoň někdo něco psát
venku to vypadá, že bude hezky, i když v noci asi sprchlo, ale hlásili hnusně a déšť, tak nevim

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:05
- Nahlásit

Maya
já jsem teď přišla o morče teď taky asi pětiletý
birma
Potkánci na to bohužel dost trpěj
by mě zajímalo, nakolik by třeba mohl ovlivnitvýběr zdravých chovných zvířat.
Vero
asi virozu nějakou měli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:10
- Nahlásit

Vero
chudak buldozer hlavne, ze uz si neco malinko dal k snedku...

Maya
su zvedava, co morcak jinak kamaradi meli kralika, staryho, s nadorem na tlame,jim nedoporucovali ani narkozu a co vim, kralika meli dobrej rok potom jeste. Jestli ho maj furt nevim. Prej ze ho trochu pobolivaj zuby a tak hur zere ale moje karimatka potvore chutnala dost zuby nezuby

ja budu dneska uklizet, uklizet a jeste uklizet. Ted stahuju fotos

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:12
- Nahlásit

kachna_
to je mi líto
no čekám na zprávy, poslala jsem mámu s ním do tý lepší ordinace u nás, maj tam i laborku, tak snad něco alespoň zjistěj, jít s tím k našemu obyč očkovacímu vetovi bych neriskovala, i když pravda, bude to stát nejmíň jednou tolik
by mě zajímalo, nakolik by třeba mohl ovlivnitvýběr zdravých chovných zvířat.
tak určitě jo, jenže jestli se to projevuje až u starších zvířat, kteří už maj x potomků, tak to je asi dost neuskutečnitelný
každopádně naše morče je made in tombola, tak to člověk moc nenadělá

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:13
- Nahlásit

[b]kachna_[/b]
To by asi mohl ovlivnit dost, když je to pozůstatek šlechtění v laboratořích. Jen mi to přijde při jejich rychlosti reprodukce dost neproveditelné. Ten můj měl první nádor asi v roce a půl až ve dvou letech a v tý době, kdyby byl použit v chovu, už by mohl mít pár generací potomků. Leda by se pouštělo do chovu až ve vyšším věku, ale já netuším, jak to v chovu u potkyšů funguje...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:18
- Nahlásit

cernej caj
Prej ze ho trochu pobolivaj zuby a tak hur zere ale moje karimatka potvore chutnala dost zuby nezuby
a kdyby ho nebolely zuby, sežral by ti celej batoh
já morče bych s tím asi nenechala, má to přes celou zadní nohu, je to velký jak pingpongáč a vadí mu to dost při chůzi, když jsem ho dala na zem, ani skoro nechodil a už mi jako došlo, proč poslední dobou sedí venku v králíkárně jak pecka a ani trávu ve výběhu nežere, nechce prostě chodit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:19
- Nahlásit

kachna_
to je mi lito s morcakem

Maya
stejne jako ty moje byli ze zverace, tam asi taky tezko neco odhadovat, ze...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Co děláte báby? ešivá teda něco děláte , já jsem včera nedělala skorem nic, vůůůbec nic, jen jsem zasadila zdevastovanou květenu, které se mi zželelo v supermarketu chudery květinky, už je čekal šrot. Tak jsem je koupila a dala jim šanci. . Včera jsme měli na chalupě nejen vzácnou návštěvičku, ale také několikanásobnou vraždu s následnou pitvou. Páč přijela Mathea, FiFi a Zlatý moje prciny! Vilibald Dírka byl nadšen, že je zase tady a řítil se napřed rovnou na zahradu, přivítat Brtníka, pak řval nadšením na celý kolo a pak šel vraždit. Obě plyšové berušky dekapitoval a následně i pěkně vypitval . Bubiška byla naprosto unešené z Fifiny, nejen, že jí hned zakousla, ale taky si s ní hrála laškovně. To jsem dost čuměla. A BUBICE MI UDĚLALA MEGAOBŘÍ RADOST , ALE FAKT MEGAOBŘÍ!! Šly jsme do pole za zajícema, toho prvního neviděla, ale když jsem jí pak tím směrem poslala do křoví, nadšeně se tam pustila a pak na přivolání se stejně nadšeně dořítila. A VZÁPĚSTÍ!! VZÁPĚSTÍ MILÉ DÁMY SI VYŠLÁPLA SVÝHO PRVNÍHO ZAJÍCE!!!!!! konečně se mi to podařilo na těsnej kontakt. A!!!!!!! VONA JE DOKONALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Poslechla hned z první!! Nechala se krásně odvolat, přibělhla a předsedla. Měla jsem hroznou radost a hned jsem jí zase do toho směru poslala. To zas měla megaradost vona.
a já jsem neměla radost dneska ráno,páč co? páč jsme jeli rovnou z chalupy , což se rovná vstávání v pět ráno nicméně v momentě kdy jsem vlezla do kópelky jsem zdechla smíchy!! Když jsem se podívala do zrcadla, pochopila jsem, proč se smál Brtnik, když jsem se vykohátala z pelechu a proč říkal:"Hele černej květák" ty vole, co se mi vytvořilo na tý makovici, to jsem nikdá neviděla fakt normoš květák, kam se hrabe Vilibald Dírka a jeho pidivlkny. Já měla na makovici květák!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:47
- Nahlásit

birma

„Osvobozen, já bych ji umlátil už u Hektora.“

hele vy se smějete ale............... tohle je přesně RŮŽOFKA!!! takhle blbá je vona taky. Furt říkala Buletin, snažila jsem se jí vysvětlit nenápadně, že výslovnost je jinde. Ne kdepak, zavolala panu náměstkovi informaci, že mu posílá Bůůůůletýn! Nemluvě o tom,že si chtěla pořídit tabletu a měla na mysli tablet . Nedivím se tomu maníkovi, že jí umlátil, já bych možná ani do Hektora nevydržela

kachna_

to je mi líto kachno_.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:49
- Nahlásit

birma

jooo Birmo, jak jsem načíhla, koukám, že Adam už se chytá se zadníma nožkama .up:
asi nějakej mělsíční flif!! Bubice má už tímhle směrem po včerejšku myslím slušně našlápnuto. Jsem zvědavá, kam se posuneme dneska.
Tím mi taky udělala včera velkou radost. Spešl u ní s těma jejíma zadníma nožkama bych ráda, kdyby se to povedlo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:52
- Nahlásit

Ježiš já nesnášim Vetamix. Dohodla jsem se s mamčou, že (páč ona ho kupuje a odebírá dražší položky), že si ho vezmeme spolu místo mého oblíbeného Pošváře.
Doufám že Milče to žrádlo vydrží dlouho, páč podporovat tuhle firmu fakt nechci
Oni ani nemají vypsané kdy kam rozváží (nebo rozhodně to nemají v odkazu rozvozy a prodejny)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:52
- Nahlásit

PetraK
blanimura je moooocikovna

a kvetak dobry uz si predstavuju, mame v praci jednoho "kvetaka" tak jak kdybych to videla zive

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2014 09:54
- Nahlásit

PetraK
tak to jste měli super den a že Blanice konečně zjistila, že je ohař je taky super

<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání