Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 19:31
- Nahlásit

Vero
my prave kolmo vubec nebyli, jinak bych dozajista vdova byla

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 19:36
- Nahlásit

cernej caj
no jo, když vono většina lidí nejsou takový chodomaratonci jako ty a birma a za příjemnou procházku považujou tak 5 kiláků
asi by tě měl příště poslat napřed, ty si odběhneš 10 kiláků a pak se teprve připojit

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 19:41
- Nahlásit

tak jsem podala kamarádce vysvětlení klikrtréninku. Fakt by mě zajímalo, na co důležitýho jsem zapomněla a co důležitýho zapomene ona

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 19:43
- Nahlásit

Maya
za příjemnou procházku považujou tak 5 kiláků
to si nejsem tak jistá, chodíváme o Vánocích s rodinou na hřbitov, je to tak těch 5 kilometrů a bratránkova dcera loni prohlásila, když jsme trasu měřili, že se jí to nechce věřit, že už roky líčí ve škole, jak chodíme pokaždý na štědrej den šílenou túru 15 km

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 19:43
- Nahlásit

Maya
hele na co sem dneska narazila sanytol na prani
treba by mohlo byt zajimavy zkusit. Jinak mam tu loveru, tak sem v ni jeste neprala, ale zkusim zitra.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 19:50
- Nahlásit

RAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN DĚVUCHY, já se králofsky bavím huž dlouho jsem se takhle nebavila-

cernej caj
hele ty sis zabila muže chůzí?? To je dobrá metoda, tu nevodhalí ani inšpektor Kundibus, nebo jak se ten machr s uslintaným čvaňhárem jmenuje . Líbí se mi nové metody, moc se mi líbí
Jdu vybalit asi stotunovej nákup, dát péct kynutej kuláč - těsto už leze z lednice , nakrmit Bubiška a špuntnout si co?? Šedivýho Rulandu,

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 19:51
- Nahlásit

Vero

vdaná paní nikol

kdo je vdanápaní nikol?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 19:52
- Nahlásit

PetraK
uzijte si veceeeer a s tim nakupem te plne chapu, vypadame dneska podobne. A koupili sme si s muzem cokoladovej liker, ze se zliskame. Otazka je, zda ho nebudem muset redit mlikem, aby nas ty procenta alkehulu nezabili, kdyz chuze do nezvladla

joa muze mi nekdo vysvetlit, proc mu skladam pradlo do skrine - kdyz pak se na me vyvali jeden velkej chumel ponozek, trenyrek, tricek a kosil narvanej do jedny police bez ladu a skladu za pouziti asi sveraku a velkyho nasili, pac to nejde ani vyndat a natim a pod tim sou skoro prazdny policky?

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:00
- Nahlásit

cernej caj
proc mu skladam pradlo do skrine - kdyz pak se na me vyvali jeden velkej chumel ponozek, trenyrek, tricek a kosil narvanej do jedny police bez ladu a skladu za pouziti asi sveraku a velkyho nasili, pac to nejde ani vyndat a natim a pod tim sou skoro prazdny policky?
můžu - tvůj muž má stejnou genetickou poruchu jako já

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:04
- Nahlásit

rozbalila jsem si svuj prstik co ho už skorem nemám nejni moc vzhlednej, netušila jsem , jak vošklivý mám palce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:05
- Nahlásit

birma

já vím, že su bordelář, ale já aspoň rvu do jedný police chumel trik a do druhý chumel kalhot a nee, ze to ma jeste tuplem v sobe. Uz chapu, proc nosi moje ponozky - svoje nemuze najit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:05
- Nahlásit

PetraK
na ruce nebo noze? to sis ufikla nebo si ted nejsu jista co s nim mas? pac tady bylo posledni dobou nejak moc urazu

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:06
- Nahlásit

cernej caj

cokoladovej liker, ze se zliskame.

JOOOO, bude nablito f álejích!! Po liguére natuty

kdyz pak se na me vyvali jeden velkej chumel ponozek, trenyrek, tricek a kosil

vysvětlovat Ti to nebudu, ale poinformuju Tě že tě čekaj i časy, kdy se na to vyprdneš a v tom chumlu to tam rovnou narveš

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:06
- Nahlásit

PetraK
rozbalila jsem si svuj prstik co ho už skorem nemám
Mumie se vrací?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:10
- Nahlásit

PetraK
na to vyprdneš a v tom chumlu to tam rovnou narveš

jak spite ? ja teda vetsinou v prenatalni pozici teda a obecne na boku, tak nevim... a zajimavy je i s tim, kdy oba spi bokem stejne a zadni objima predniho... ze zadni je dominantnejsi. Nevim, ale protoze muz je tak o 2 hlavy vetsi nez ja a kdyz lezi na boku, tak ma ruku prirozene v dobrem uhlu aby me objal tak je to pohodlnejsi, nez ja, kdyz ji musim vstycit nekam ke stropu a po 10ti sekundach uz mam krece ve vykloubenym ramenu... jestli to teda znaci neco o te dominanci ?

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:11
- Nahlásit

cernej caj
jak spite ?
tak, aby se krom mě vešel do postele i pes a 3-4 kočky. Myslíš, že to o něčem vypovídá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:17
- Nahlásit

birma

Mumie se vrací

mumie nikdá nevodešla spíš

cernej caj

jak spite ? ja teda vetsinou v prenatalni pozici teda a obecne na
boku, tak nevim

v poloze ležícího střelce zkoumat budu až potom.

kolik můžu mít promile, abych napsala )úkol z germánštiny? He?

jo a v Pinďouroj jsem si koupila lukcůsní višně v čekuládce!! Dvoje, tak jedny už nejsou
jdu na to těsto, už nám nějak moc kyne

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:18
- Nahlásit

cernej caj

na ruce nebo noze?

na ruce, zakrojila jsem fčera do skeletu udělalo to švuňk a místo skeletu najednou pitvám prst. Je z něj takvoej adamita trochu. Vodhalil si kloubeček , blbeček

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:24
- Nahlásit

PetraK
jeeezis tak at to mas brzo dobry me muj malem ufiklej prst v praci na povrchu srost ale na omak to teda furt jeste boli

holt sme to bratrstvo ufiklyho cloveka ci co

jo a co je ten kulas?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:25
- Nahlásit

cernej caj

me muj malem ufiklej prst v praci na povrchu srost ale na omak to teda furt jeste boli

mi to zas začlo kurváceti tetkon, když se mám matlat s těstem, kdyby to bylo těsto na pizzu tak se to tam ztratí, tohle budou závinobuchty s tvrarohem a ovoce,

Kulas jest kuláč, neboli kolááááč

to bratrstvo ufiklyho cloveka

no jo sebepoškozovači

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:28 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
joa muze mi nekdo vysvetlit, proc mu skladam pradlo do skrine -
žeby zbytečně??
mně se teda ale taky tvoří ve skříni bordel, --- tak mě napadá, že možná mi ho po nocích chodí dělat tvůj muž!!!!!!
anebo birma?????

jak spite ?
rovně na boku, což jsem se přeučila kvůli zádům.. s tou dominancí bych byla vopatrná, třá žádná dominance mezi různejma druhama, myslím ženy a muži, není

PetraK
udělalo to švuňk a místo skeletu najednou pitvám prst.

JAUUUUUUUUUUU

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:30
- Nahlásit

PetraK
no tak z prstu to tece dycky nejvic, no nebo se vy** na testo a mas to

Vero
si ho budu muset vic hlidat

birma
Člen
- Nahlásit

PetraK
tohle budou závinobuchty s tvrarohem a ovoce
Přidej červený ovoce nebo červenou marmošku a ztratí se to taky

Fifi
Člen
- Nahlásit

Bry vecer, jsem smutny clovek.
Astrenka byla prostourana, naky dirky ji byly vyplachnuty a vycisteny, promeren jakysi tlak v dirkach a vysledek je? Zadnej Vilibald, nulovej efekt, takze dalsi kolo nas ceka, to uz mi ji neosetri ambulantne, nybrz bude nutna hospitalizace.
birma
kamarádce vysvětlení klikrtréninku. Fakt by mě zajímalo, na co důležitýho jsem zapomněla a co důležitýho zapomene ona
Se asi budete potkavat casto ted. A libilo?
PetraK
místo skeletu najednou pitvám prst
Auva! Tak to zapatlas testem ted, to ti v nem dokyne a muzes pak kynout zase ty, velectenym veleprstem, teda skoda, ze jde o palec a ne prostrednicek. Ale i tak budou ty Like a Dislike gesta aspon citelnejsi.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:33
- Nahlásit

Fifi
nybrz bude nutna hospitalizace.
chudák astřenka, dopřej jí aspoň novej olej, ať se po návratu rychlejc vzpamatuje.
Se asi budete potkavat casto ted. A libilo?
uvidíme, nejsme domluvený na nějaký pravidelný lekce, ale asi je budu chtít za nějakou dobu zkouknout Snad líbilo, hlavně aby to zabralo - důvod k výcviku je ten, že holčička se nudí a když je doma sama, tak požírá paničce květenu, tak doufám, že nějaký zaměstnání pro pidihlavičku jí od nudy pomůže

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:38
- Nahlásit

Fifi
chudak astrenka, tak snad to nebude na nejakou LDNku. Ja musim zaklepat, formanka prosla technickou na jednicku minulej tyden.

birma
treba si otevres jeste fakt ty lekce, aby za tebo nejezdila jen grimmh ale pulka praglu

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:38
- Nahlásit

birma
dopřej jí aspoň novej olej
Ten ma menenej nedavno, nema narok!
holčička se nudí a když je doma sama, tak požírá paničce květenu, tak doufám, že nějaký zaměstnání pro pidihlavičku jí od nudy pomůže
At ji vysadi kvetenu psi, ideal drn ostrice. Aby jako to bylo pozitivni, vis, z nudy ke spravnemu zazivani... Ale huf, jsem rada, ze cuby si kytek nevsimaj, jinak by bylo po nich, neb oleandry by jim chutnaly pres zimu asi jen jednou.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:41
- Nahlásit

cernej caj
treba si otevres jeste fakt ty lekce
na to mám příliš málo znalostí ale asi by mě to bavilo, nemyslet si, že většina majitelů psů jsou blbci

Fifi
At ji vysadi kvetenu psi, ideal drn ostrice
to jí řeknu, ať poví babičce, že příště jí má dát k narozkám místo orchidee ostřici

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:42
- Nahlásit

cernej caj
tak snad to nebude na nejakou LDNku.
No to nesmi! Je to mladice, ma prd najezdeno. Jen ji dela problem se rozhejbat, to ji celkem rozumim. A formanici gratulire, vsak ja mela technickou delanou ted na podzim a taky no problem.
Vero
Co ten sympatak čurolog, jak si to vyresila nakonec? Jsem si ted nejak vzpomnela, nevim proc, kdyz sem psala o dirkach astrennich.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 20:49
- Nahlásit

Fifi
tak snad ji trochu prozenou sunky, aby byla zivejsi
kdyz si vezmu, ze my mame fiatku asi 3 roky a uz ma najeto o 100 000 vic, nez sme ji kupovali (mela 97 000 za prvních 15let sveho zivota) a to ji vlastne ted uz rok zdarne v zatezi pomaha formanka, tak nechapu, ze to jeste jezdi tak snad i fiatka da zdarne technickou, jeste dalsich 60 000 by vydrzet mohla (prelozeno asi tak do pristi technicky

<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání