| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 21:56
- Nahlásit
Vero
palce držím, ale teď už to bude jen lepší, jako je to hrozný, chápu, Kima si tam při druhý operaci nechali den a stačilo mi to a za odměnu je málem sežral ale byl v pohodě jinak
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 21:57
- Nahlásit
Trapnej dotaz - je možný si změnit heslo na nějaký lidský? To vyfasovaný si nejsem schopná zapamatovat, počítači nerozumím a pokaždý se musím přihlašovat. V práci stačí napsat jméno, pak když přejdu na heslo už naskočí samo. Mám doma nějakou starou vykopávku s windousama, kterým končí podpora a to už budu totálně v kelu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 21:57
- Nahlásit
grimmh
Pes v nedohlednu a my zavalený osvětou.
osvěty není nikdy dost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 21:59
- Nahlásit
grimmh
taky mám ty xp, kterejm končí podpora, to ti nijak nic neovlivní
heslo jestli myslíš tady, tak to nemám tucha, já jsem tu hlášená ještě z doby, kdy si každý zadal heslo jaký chtěl
co máš za prohlížeč? tady v mozile to u každýho hesla nabízí zapamatování, IE to myslím nedělá
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:00
- Nahlásit
Vero
Jejda, já jsem tě přehlídla.
Tak to jste dobře udělali, že jste operaci neodkládali. Chuďátko, zlaťoučký....., ale holky mají pravdu, on bude teď spinkat po té narkoze a zítra už bude líp a až si ho budete moct vzít domů, bude v pohodě. O víkendu si ho ohlídáte a pak možná ještě nějakou dovolenou než se z¨nejhoršího zotaví.
Držte se!!!!!!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:01
- Nahlásit
grimmh
Holky za kolik ty klikry kupujete? Napřed jsem nikde nic nesehnala a pak v toum Kaufu měli za 80,- a ještě v jednom obchodě skoro 200,-.
První asi za 30,- pak nějakej za podobnou cenu, ten jsem ztratila, tak v nějakym nákupáku asi za 70,- a teď poslední za 100,- protože má úžasnej tvar pohodlnej do ruky a krásnej výraznej zvuk (a mezitim jsem ještě jeden dostala zadara )
bo si ten můj doma už opravdu potvrdí, že jsem nevyléčitelnej magor. Pes v nedohlednu a my zavalený osvětou.
to musíš umět nějak zdůvodnit, jako že bez osvěty bys to nevydržela a dotáhla pozítří domů štěně, ještě ti tu literaturu začne kupovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:02
- Nahlásit
grimmh
je možný si změnit heslo na nějaký lidský?
Urcite, kdyz ses tu prihlasena, jako treba ted, jen klikni nahore na modry policko preference. a tam si zmen nastaveni.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:02
- Nahlásit
Maya
co máš za prohlížeč?
nevšimla jsem si jestli je tu smajlík stydlín. Copak já vím jaký mám prohlížeč?
Mayo, raděj mě neřeš, protože bys měla těžký sny jak je to možný, že je někdo takový ignorant.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:07
- Nahlásit
grimmh
Mayo, raděj mě neřeš, protože bys měla těžký sny jak je to možný, že je někdo takový ignorant.
ale neee, já to chápu
ta ikonka, co na ní klikáš na internet je e v kroužku a nebo liška kolem zeměkoule nebo jiná?
každopádně fifi asi poradila líp
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:07
- Nahlásit
Fifi
Jóóó, mám to!!!! díky milijonkrát!!!!!!!!!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:09 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Maya
liška kolem zeměkoule nebo jiná?
já jsem si doteď myslela, že to je přeškrtnuté e a ona je to zeměkoule?
No, tak to jsem prosím já v celé své kráse a inteligenci.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:11
- Nahlásit
a píšou tam internet explorer
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:12
- Nahlásit
grimmh
nee, e je e, máš-li na mysli modré e, to je prohlížeč Explorer neboli zkratkou IE, kdyby se tě někdo zase někdy ptal
lišku na zeměkouli má prohlížeč Mozilla Firefox
tak máš asi IE, proto ti to nenabízelo uložení hesla
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:13
- Nahlásit
Jsem vytlačovaná ze židle, musím uvolnit místo silnějšímu.
Tak vás zdravím.
Vera odpočiň si a vydechni a dobře se vyspinkej a ať se ti zdá o Buldozerkovi něco hezkého?-)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:13
- Nahlásit
grimmh
no vidíš, sama sis to vyzjistila a pak že ignorant
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:15
- Nahlásit
Maya
Díky moc. Tak jsem chytřejší Mozillu F. nemám.
Panebože teď koukám na lištu a je tam taky. Já to budu muset zítra nějak vyzkoušet.
Teď už musím zvednout zadek.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:15
- Nahlásit
Maya
Máš se mnou svatou trpělivost - padám, díky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:20
- Nahlásit
grimmh
dobrou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 22:47
- Nahlásit
Vero
operace se povidla, zítra nebo pozejtří mi ho snad pustí domů. i
tak první dobrá vlaštovka !!! držíme dál!!
ty jo třia půl hodiny to už si doktoři museli máknout
ted už jen srůstání a samá pozitiva !!!
už teď bude líp, snad hon pustí už zejtra.
musí mu být hrozně.
jo moc vám to přejem at je zítra doma u paničky v pelíšku!
a neboj přesně jak píše Fifijová bude unavenej oblblej on to prospí a hned jak začne blbnout tak ho máš doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 06:41
- Nahlásit
grimmh
v kauflandech hodne byva zverokruh a ten neni uplne spatnej ohledne skladby zbozi. treba kdyz porovnam s tim pet centrem, kde zasadne maj mam pocit jen takovy ty "marketingove chteny" veci...
Vero
tak to je moc dobře, že operace v pořádku a teď už snad bude všechno dobré a bude buldozér v pořádku podrbe ho za me, tlamicku operace to musela byt teda narocna, ale urcite je dobre, ze ste se k ni odhodlali
birma
jee, tak to muselo byt supr seznameni
grimmh
to ze XP konci podpora jen znamena, ze Microsoft nebude dal vydavat aktualizace na bezpecnostni diry a vylepseni a ze vyrobci HW definitivne prestanou delat ovladace pro hardware. Ale pro tebe jako uzivatele to neznamena prakticky nic - treba ten pocitac bude takhle fngovat jeste 10 let a bude ti to stacit. Ten krok je k tomu, ze XP jsou tady pres 10 let, uzivatele XP moc neprechazi na novejsi OS a je hodne narocny udrzovat podporou nekolik ruznych verzi a zaroven tim zrejme chteji treba firmy donutit na prechod na novejsi, treba w8, protoze pro firmy s citlivejma datama je nezabezpecenej OS urcite vetsi riziko nez pro domaciho uzivatele, co tam ma fotky z dovolene (obleceny)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 06:45
- Nahlásit
jo a jeste moje hlaseni: mame torzo kapely, basak si zlomil ruku minulej tyden na kole, ale akusticka a elektricka kapela a bici zustaly... vcera slozil kytaristu elektrickyho zlucnikovej zachvat... cekam, ze nam 5h bude k tanci hrat jen bubenik
tak uvidim, jak to muz skouli, zmakne, zaridi. No fakt sem se vcera smala akorat do telefonu, kdyz mi to rikal. 2roky s nima jezdi a nikdy si nikdo ani neodrel koleno
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 07:10
- Nahlásit
Zdravíčko všem
cernej caj
Díky za uklidnění
Jakpak asi Buldozerek. Určitě dobrý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 07:25
- Nahlásit
grimmh
buldozerek je kluk statecna, doufam, ze ho uz dneska dostane Vero domu
a ja dneska doladuju. Podpra zaposita, aby mi snad pri chuzi nepadala bez raminkek, samoze na prevleceni nemam zadny tilko, kdy by byli raminka v zakrytu takze budu pohorsovat vylezlou podprdou saty sou uzasny a ted hlavne nic nezapomenout zapsat do sesitu a vzit zitra s sebou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 07:38
- Nahlásit
cernej caj
čajíku přeju příjemné předsvatební shánění všeho
při čtení zážitku s kapelou jsem si živě představila svůj předsvatební a svatební den - od toho, že kvůli přívalovým dešťům a bouři nešla elektřina, svědek ujížděl s mými šaty na opačnej kout republiky, páč si spletl výjezd z Prahy správným směrem, přičemž na něj před odjezdem spadnul lustr, já ráno našla zamčený dveře od kadeřnictví, ač to bylo domluvený na přesný čas .....
takže hlavně v klidu a s humorem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 07:47
- Nahlásit
Janiii
to sou teda taky zazitky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 08:10
- Nahlásit
cernej caj
Ťak to vidím jedině na rychlou změnu oblečení na variaci "Afrika" - bez podprdy - tu jsi ani nemusela upravovat a sukýnku z korálků a křepčit při rytmu afrických bubínků
Neboj, ono všechno dobře dopadne
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 08:10 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Janiii
Tak koukám, že ti taky všechno okolo svatby šlo jako po másle a úplným klidu
Předsvatební přípravy našeho kluka oproti tomu proběhly nudně v kluidu. To byly jen drobnosti - ztratila se obrovská mašle pro berňačku Darenku, která byla jako doprovod, při odjezdu jsme zjistili že nemáme kam usadit do auta jednoho hosta (operativně se vyřešilo), ztratily se klíče od baráku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 08:18
- Nahlásit
cernej caj
s tou kapelou to je dobrý
já teda říkám, že o svatbách se takovýhle věci dějou pravidelně, aby to byl fakt nezapomenutelnej den, kdyby šlo všecko jak po másle byla by to nuda a nikdo by na to ani nevzdech
takhle budeš dávat historku k dobru ještě za 20 let
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 08:22
- Nahlásit
tak jsem mluvila s pí doktorkou.
prej bejt ten zákrok u čéka, tak se nehne z jipky. ale buldozéra by mi nejradši odlifrovala hned, páč jim tam úplně nesnesitelně vyvádí a snaží se zdrhnout. a tak vzhledem k tomu, že není oproti očekáváním ani přepadlej, tak nám ho dá už dnes ač je to riskantní, ale tak kdyžtak bysme se zas vrátili...
on je ták hrozně statečnej...napřed celej život s naprostou dokonalostí zatajuje, že se mu blbě čůrá, pak kolik měsíců zatajuje, že mu vevitř roste nějaká mrcha, pak i s už nezatajitelnou mrchou a blbým kaděním a učuráváním venku skáče přes kaluže jak zamlada, a teď den po takové věci je na nohách a řádí
akorát, psychicky je mu asi fakt blbě, že je opuštěnej, páč on nikdy neřádí a taky ho nikdy mimo rodinu neopouštíme... kdyby tak čék mohl zváířeti vysvětlit, proč taková zrada. achjooo.
Janiii
to máš teda svatební zážitky jedna radost
doufám, že kafe
se tě nebé snažit trumfnout a i muzika bude, nejen bubny.
už zítra, co? tak hlavně si to s mužem a kamarády užijte, at je na co vzpomínat
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 08:26
- Nahlásit
Vero
To jsou skvělý zprávy, že jde B. domů. Hlavně ať je v klidu a neublíží si. Ona ta operace byl obrovskej zásah do jeho těla.
|