Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 08:38
- Nahlásit

Vero
není oproti očekáváním ani přepadlej, tak nám ho dá už dnes to mam radost, ze uz bude dneska doma, pan pacient

a neni to zrada, proste to tak musi byt, on to mozna nechape, ale fakt si to jako zradu vubec nepripoustej. Je to zlaticko statecny

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 08:42
- Nahlásit

Vero
přepadlej, tak nám ho dá už dnes ač je to riskantní, ale tak kdyžtak bysme se zas vrátili...
on je ták hrozně statečnej...napřed celej život s naprostou dokonalostí zatajuje, že se mu blbě čůrá, pak kolik měsíců zatajuje, že mu vevitř roste nějaká mrcha, pak i s už nezatajitelnou mrchou a blbým kaděním a učuráváním venku skáče přes kaluže jak zamlada, a teď den po takové věci je na nohách a řádí

je to Frajééééééééééééééééééér
nebooj v náruči paničky bude zapomenuto a bude šťasten ze shledání !!!

cernej caj
jeste moje hlaseni: mame torzo kapely, basak si zlomil ruku minulej tyden na kole, ale akusticka a elektricka kapela a bici zustaly... vcera slozil kytaristu elektrickyho zlucnikovej zachvat... cekam, ze nam 5h bude k tanci hrat jen buben
ojééé už to začínáááá

to je jasný von se dozvěděl vo svarbě na čézet psu a nechtěl vo ní přijít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 08:53
- Nahlásit

Fajka
von se dozvěděl vo svarbě na čézet psu a nechtěl vo ní přijít no to skoro taky lituju, ze tady nebudu v primym prenosu, bych se asi dobre pobavila

vcera sme to jeste byli zapit s kolegama z kanclu a mam uzasny kolegy, dostala sem poukazku na masaz a na nakup susenyho masa proste presne na miru

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 09:01
- Nahlásit

cernej caj
Tak je vidět, že kolegové používají hlavu i srdce při výběru dárků. Co s xxx sadama příborů, skeniček, talířů,..........
To je fajn, že se trefili přesně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 09:11
- Nahlásit

grimmh
jojo, mam fajn kolegy, celkove a timhle to jen potvrdili

dodelavam jmenovky, mam orazitkovany uz vsecko, akorat budu mset do brna pak jeste, zapomela sem neco koupit, tak to mam za tu sklerozu

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 09:19
- Nahlásit

cernej caj
zapomela sem neco koupit
tak probrat v duchu všechno krok za krokem a možná tě ještě něco napadne, abys tam nemusela až se vrátíš znova

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 09:25
- Nahlásit

grimmh
no to by me asi kleplo

ale snad mam vsechno, akorat sem zapomela cernej krem na boty pro muze, ten bilej zaliza do sterbin tak aby to mel pekny. ted tu mam roztahany seznamy jak na vandr a du se ridit pravidlem, ze co zapomenu, to nepotrebuju

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 09:30
- Nahlásit

cernej caj
teda kolegové dárky vymysleli sami? jestli jo, tak to jsou fakt dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 09:33
- Nahlásit

Maya
no stopro je vymysleli sami, ale zas treba se dost v praci i bavime a ja minule pred vandrem shanela suseny maso, nebo furt nadavam ze me boli ta pracka, takze minimalne arzenal napadu meli dost solidni

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 09:43
- Nahlásit

https://www.youtube.com/watch?v=ob_SIh_7YDk

díky Birmě jsem objevila toto video.
Já bych byla podělaná strachy a netroufla bych si.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 09:48
- Nahlásit

grimmh
asi zalezi i na psi a fretci povaze. co tu birma davala videa jak adam zere jeji kocky, tak nevidet to na vlastni oci, ze si hrajou, tak cekam, ze bude po kocce

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 09:59
- Nahlásit

tak to bylo ještě asi v době, kdy jsem sem nechodila

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 10:02
- Nahlásit

grimmh

tumáte pani ještě jedno
jedno mi je záhadou, že květináč zůstává stát, to by se u nás asi nestalo

http://www.youtube.com/watch?v=MqAlMygAZto

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 10:06
- Nahlásit

cernej caj
zas treba se dost v praci i bavime
no tak víš co, obvykle chlapům tohle nedochází i kdybys jim to servírovala denně, takže jako jsou fakt dobrý

videa se mi neukazujou, tak to mám smolíkof

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 10:08
- Nahlásit

grimmh
tak birma ti ho sem pak urcite da

Vero
ti se teda honi, dost srandovni ale taky me prekvapuje, ze nenadelali z bytu fasirku

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 10:22
- Nahlásit

Vero
Paní, děěěkuji, to je parádní

Kromě toho, že květník není povalený je mi hlavně divný, že není vyprázdněný hrabáním. Freťule túúúúze rády vyhrabávají kytky z květníků. Já už těch pár květníků co jsem měla musela buď zlikvidovat nebo dát do fretkuodolné vzdálenosti

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 10:24
- Nahlásit

Maya
videa se mi neukazujou, tak to mám smolíkof

to jo, je to pěkný

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 10:51
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

PRÁCE, PRÁCE, PRÁCE

asi to přitahuju či co, zas dělám s někým, kdo nemaká! a když něco udělá, je to napůl a pozdě, takže co? takže fo vodskáču já!!

Včera byla fajn procházka s Birmicí a Adamitou. Nevím jak Birmě u nás, ale Adámkovi se tam moc líbilo, vynadal rybniku a našel zvěřinu.
Blanici se taky líbil, chtěla na něj dělat tukana což jsem jí nedovolila, páč by se mu to asi hned napoprvní nemuselo líbit. /ono ani Vildovi se to nelíbí, pochopitelně, ani Trisině se to nelíbí. Jedinej komu se to líbí je pochopitelně Blanice /

FČERA JÍ BYLO DVANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCT, UŽ JE TO DOROSTENKÁÁÁ. Bubišééék malinkáá, nejmalinkovatější. Dortika už snědla, tak dostala suchárky, aby si počistila rovnou i chrup a pak jsme se spolu válely asi hodinu na zemi, páč... jako kurva já nevim co je špatně, ale pes přijde po skorem dvou a půl hodinách domů, kdy lítá v terénu jako pitomej a místo aby své staré unavené tělo v klidu na pelíšku složil, tak prudimíruje . A já toho včera už měla plný brejle teda, tak jsem jí osvětlila, že nic už dělat nebudeme, že se BUDEME kuva jen tak válet tak jo prej teda nakonec, když jinak nedám. A skončilo to tak, že mě zalehla a ležele mi hlavou na hrudniku a pak konečně usnula, chrápala mi do ucha,tak, že jsem neslyšela ničehož co říkali v tydlevízi a způsobila mi těla brnění, páč jsem se nechtěla ani hnout. Bylo to moc milý. Ešátor takhle nevydržel. Jí když už svážu a přišpendlim, tak pak si to užívá nakonec

VEROOOOOOOOOOOO

GRATULUJU, ŽE UŽ TO MÁTE ZA SEBOU!!! Moc. a BULDOZÉREK je fakt PIPI NEUVĚŘITELNÁ STATEČNÁ A DOSTANE DOUFÁM MEDAJLU Z ŠUNKY!!

ČAJDOOOOOOOOOOO!!

TY VOLE EŠČE SI TO MŮŽEŠ ROZMYSLÉÉÉÉT, DO ZEJTRA JE ČASU DOOOST!!
Hehehe

užij si to zítra ano? Já asi nebudu na netu už , tak ale přeju krásný počasí a hlavně klid a málo zmatků. ale počítej s tím, že budou

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 10:52
- Nahlásit

cernej caj

a mam uzasny kolegy, dostala sem poukazku na masaz a na nakup susenyho masa

jééé, tak to sou frajeři, teda, to se oceňuje, zvlášť dneska

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 11:17
- Nahlásit

Za chvíli valím k doktoru a pak asi rovnou na zahradu.
Čajíčku!!!! Holka drž se a průse*y ať se vám vyhýbají.

Tak se tu opatrujte a zítra oslavu zvládněte i za mě

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 13:50
- Nahlásit

tady je mrtvo

tak chcete-li se učit slovíčka, věty, fráze včetně výslovnosti všech možnejch jazyků, tož tu
http://www.goethe-verlag.com/book2/CS/index.htm

člověk by nevěřil, kolik takových stránek na výuku jazyků existuje, to člověk pak fakt neví, kde se učit dřív

ale tyhles stránky jsou fakt dobrý a je to zadara

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 13:58
- Nahlásit

PetraK
FČERA JÍ BYLO DVANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCT, UŽ JE TO DOROSTENKÁÁÁ
gratulujééééém!!!

ČAJDOOOOOOOOOOO!!

TY VOLE EŠČE SI TO MŮŽEŠ ROZMYSLÉÉÉÉT, DO ZEJTRA JE ČASU DOOOST

voe a já jí zrovna chtěla psát né že si to do zejtřka rozmyslí
cernej caj

Tož čajdo ! at je ten den zítra nezapomenutelnej ale jen v tom dobrým slova smyslu !!!
a néé že se během vobřadu budeš připájat přes telefén na čézet psa abys zjistila co tu ty důry vymejšlej

A já mizim naložit věci sebe a jelito do auta a taky vyrážíme. tož tu nezlopte a né že bé fálejích nablito! to pak nejní žádná romantika

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 13:59
- Nahlásit

a háskýho víkenda všem !

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:00
- Nahlásit

Rrrumstajn!
Nejradeji bych si vrazila do nosu propisku nebo jehlici, jak me simra az v dutinach. A oci, oci bych si vydloubla, oplachla radne v nejakym zklidnujicim roztoku, pockala, az splasknou a prestanou slzet a zase je vratila zpatky do dulku. A jeste bych si prosila plastiku frnaku, ideal asi silnou praseci kuzi, abych ho nemela furt odrenej a orvanej od smrkani. Letos je to teda mazec, tohle nepamatuju.
cernej caj
Cajdoooooooooooooo a pane cajdoveej, klidnou a pohodovou veselku preju, at jde vse dle vasich predstav! Tady to pujde dle predstav nasich, teda jestli se tu nekdo zjevi, kdyz vetsina osazenstva nekam mizi.
Vero
úplně nesnesitelně vyvádí a snaží se zdrhnout. a tak vzhledem k tomu, že není oproti očekáváním ani přepadlej, tak nám ho dá už dnes
Teeeeda, on je fakt neskutecnej frajer frajerskej!!!!!!!!! Doma mu bude lip, pekne ve svym a u panicku, to se mu bude srustat jedna radost.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:02
- Nahlásit

PetraK
JÍ BYLO DVANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCT, UŽ JE TO DOROSTENKÁÁÁ
Blandimire velkyho blemcose a dustojne potreseni packou posilam, at ji jeji kondice vydrzi jeste dlouha, dloooooouha leta!
Fajka
Moc si to uzijte.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:07
- Nahlásit

Fajka

voe a já jí zrovna chtěla psát né že si to do zejtřka rozmyslí

uvidíme, kterou z nás poslechne

A já mizim naložit věci sebe a jelito do auta a taky vyrážíme.

káám? Kam si vyrazíte?

Fifi
Blandimire velkyho blemcose a dustojne potreseni packou posilam
a já jí to hoďku a něco vyřídim, až půjdeme řádit do ven.enem, nevim,zda u ní má cenu něco dělat s důstojností

louha, dloooooouha leta!

to je i moje přání

Maya

dík za tip, kouknu doma.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:15
- Nahlásit

petrak
to je tlamicka ta blanice, jeste ze adama tukanem nedesila

vsem preju krasnej vikend, fajfce at nebloudi, fifi at ji prestane stvat alergie.

a moc vsem dekuju, pak podam hlaseni a tady to vypada spis na vecirek v zemi nikoho, zitra ma byt nadherne, tak to nabada k tomu nebyt u pc.

samo, ze v mym dokonalym seznamu chybely prstynky volala pani matrikarka se pripomenout a pripomela

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:26 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
mym dokonalym seznamu chybely prstynky
koukám paní matrikářka už má svý zkušenosti

PetraK
dík za tip, kouknu doma
to teď tak na to koukám dopodrobna a zdarma zdá se být jen první slooupec a pak už jen něco, alespon teda u finštiny, tož se podívejte sami u jinejch jazyků
ale koukám, to stojí 6 euro na 2 roky, což je za pakatel a zdarma je to na tejden

Fifi
pani vřele doporučuju http://www.lekarna.cz/allergodil-1x10ml-roztok-ve- spreji-1/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:29
- Nahlásit

Maya
nojo, dneska jak ustredna, tolik hovoru co dnes mam jinak za mesic

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:29
- Nahlásit

Maya
pani vřele doporučuju
Oo dekuji, nicmene pojem "nosní sprej" mi jen samotnym prectenim dela husi kuzi a nuti me ke zvraceni. Nesnasim nosni kapky.
cernej caj
dokonalym seznamu chybely prstynky
To by byla skoda je zapomenout, takovy krasavce.

<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání