Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2943 . 2944 . 2945 . 2946 . 2947 . 2948 . 2949 . 2950 . 2951 . 2952 . 2953 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 14:15
- Nahlásit

brr. video mi nejede, naštěstí, ten text stačí, považuju odjakživa výtah za hrooozně nebezpečnou věc

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 14:47
- Nahlásit

cernej caj
jaký si měla hodnoty, víš?
šiš teď nevím, ale Můdr říkala že katastrofální... věřím jí, mám fakt dobrou doktorku...

a ještě otázka k zamyšlení - jíš hodně čokolády, nízkotučný jogurty, jogurtový nápoje, tyčinky, cukr do kafe, a vůbec tyhle věci? můžem udělat experimentální rozbor
čokoládu tak jednou měsíčně, nízkotučný věci nejím vůbec, jsou chuťově hnusný, kafe jedno denně s dvěma kostkama cukru...já jsem spíš na maso, špek, bůček klobásky a tak podobně....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 14:50
- Nahlásit

vlk
jasný, neříkám, že katastrofální nebyli ale myslela sem číselně, jestli mám ještě rezervu nebo už moc ne

pek, bůček klobásky a tak podobně
tudíž experimentální měření nebudou páč na vlkovi nemůžem experimentovat, když nejí to co podle nového článku způsobuje ty vysoký hodnoty

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 15:00
- Nahlásit

cernej caj
jak se označuje v lékařské zprávě cholesterol... mám ji před sebou a hovno vím, co je co....

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 15:16
- Nahlásit

vlk

o, všici šňupou a polehávají v zahradě v naprostým klidu

se nedivim že polehávaj dyž fšicí šňupou
nejvíc byla načuřená ta josefčice...

jo jo , to si pamatuju, moc hezký xichty umí
tak super, ž emůžou zůstat

Vero

mrzí paní, ale hlavně to pérko,

to věřim

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 15:22
- Nahlásit

PetraK
se nedivim že polehávaj dyž fšicí šňupou
po šńupání se polehává??? já myslela že to čéka spíš nabuší...

tak super, ž emůžou zůstat
když už je tu těch psů tolik, tak se tu ztratěj.... naštěstí pro ně sou malinký a sou to čupky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 15:34
- Nahlásit

vlk
vetsinou to bude cislo cca do 10, treba 6,7 mml/l nebo tak neco a jeste muze byt rozdeleb na ldl a hdl pac celkova hodnota nerika zda spatny nebo dobry

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 15:46
- Nahlásit

cernej caj
stojí tu - chol/HDL: 35,2, Non HDL chol: 4,4 ... esli ti to teda něco říká, páč já tomu prd rozumím...

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 16:01
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Vůbec, ale vůbec nic nestíhám .... když nejsem na rehabce, tak jsem na kontrole, do toho vrcholí přípravy, pak opět baštím atb protože se tři měsíce nemohu zbavit nějakého sajrajtu v krku a na průduškách ...do toho Al bude mít trochu problém se žlázkama a Brut mi přestal kousat chrupavky a vše tvrdší ( ale klacky ohlovává dál ).., Takže opět na veterinu a uvidíme, jestli šlo opravdu o žlázky nebo je problém jinde a co má s tlamkou Brut.

Čajíčkůůůůůůů
Velikánská gratulace k svatebnímu slibu a přeji Ti - Vám sice dodatečně, ale ze srdce, aby Vám společný život přinášel co nejmíň problémových klád pohozených na společné cestě, aby se Vám všechna přání splnila a taky, aby jste případné problémy a nedorozumění dokázali vždy vyřešit No a v neposlední řadě, vždycky spolu mluvte a nikdy se nenechte ukolébat do "klidu a ticha"
Ještě jednou veliká gratulace a už se těším na fotky

Vám všem ostatním přeji krásný den a jdu se balit, páč navečer jedu přespat do Práglu, abych byla včas na vyšetření v 7.30

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 16:16
- Nahlásit

zdravííím!
Jsem dneska kaput, měnil se tlak a nějak mě to odepsalo, navíc mě stihli chytit revizoři a ještě jsme se sousedem rozdělávali náž těžkotonážní gauč. Adam trpí, prej se mu málo věnuju, dneska má smolika, budu ráda, když se mu zvládnu dobelhat na počtu pro novej postroj
zajímací článek

vlk, Fajka
krásný fotky s krásnejma zvířetama, fakt jsem se pokochala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 16:18
- Nahlásit

vlk
tak hdl by mel byt tak do 5,5jako zdrava norma. to ho mas fakt zabijackej. a me doktorka strasi, ze mam 6,2. asi jen potrebuje normovat odbyt leku

brut
dekujeme moc

a at se vikend psi vuydari a at jsi brzo zase zdrava v ramci moznosti

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 16:53
- Nahlásit

cernej caj
nejí to co podle nového článku způsobuje ty vysoký hodnoty
Tak to by mu měla vlk poslat sprostej dopis teda

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 17:03 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Mám dvě skvělý zprávy o Milče.
- Ten průjem se zvracení měl i jeden pes ze vsi, ve stejnej den jako Milča, takže fakt "jenom" hnusoviroza.
- no a Milče se protahuje chemoterapie na tři týdny a když bude příští návštěvu OK, bude to 1x za měsíc! (což je dobře a znak toho, že vše jde, jak má)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 19:29
- Nahlásit

kachna_
tak s milcou to je supr

birma
tyjo, tak s revizorem neprijemny

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:14
- Nahlásit

Maya

teda docela síla, se nedivím, že se skoro složila, ale reakce měla dobrý, se obávám, že já bych v takový situaci asi panikařila

no ty vole!! Fuj!! to je strašný!
se vždycky snažím i když mám psy navolno,bez vodítka, aby byli od těch dveří a nestrkali k nim ani rypák.

Vero

ty dva dny už uplynuly i s rezervou

takže držííííí!! to je velmi velmi pozitivní věc, gratuluju šikovnému panu Buldozérkovi a matka fšech Budlozérů, že mu vzkazuje, ať táhne a srůstá, neb jest nutno buldozéřit a buldozéřit a buldozéřit a furt buldozéřit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:14
- Nahlásit

mááááááám prvních asi 6 fotek. Už vím, jak vypadala nevěsta. Někam je hodím a ukážu vám je

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:16
- Nahlásit

brut
se tři měsíce nemohu zbavit nějakého sajrajtu v krku a na průduškách

mám taky, vítej v klubu. každej den ráno v krku knedlik a to nesnídám, furt pokašlávám

do toho Al bude mít trochu problém se žlázkama a Brut mi přestal kousat chrupavky a vše tvrdší

tak ať fšecko dobře dopadne !

abych byla včas na vyšetření v 7.30

a hlavně Tobě brůtice, ať to taky dobře dopadne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:16
- Nahlásit

cernej caj.

Už vím, jak vypadala nevěsta.

ty vole to vypadá, žes taky šňupala

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:21
- Nahlásit

kachna_

to jsou ale velmiskvěloskvělý zprávy!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:22
- Nahlásit

birma

navíc mě stihli chytit revizoři

ajaj jajaj jáá ja ja to nepřijemno!

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:25
- Nahlásit

kachna_

cernej caj
Už vím, jak vypadala nevěsta
A byla si tam vubec???
PetraK
každej den ráno v krku knedlik a to nesnídám
Blbaaa!
birma
měnil se tlak a nějak mě to odepsalo, navíc mě stihli chytit revizoři
Menil se cas, hlavne, ni? A revizori, ouha, za litr to mas? Nebo kolik v prazici si uctujou?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:31
- Nahlásit

PetraK
, žes taky šňupala
dyt tam nikde nemeli zadny zrcadlo a nic proste, tak ja se mohla videt leda od krku nahoru na zachode nebo od pasu dol kdyz sem se podivala na sebe zezhora, ze jo
kytka a novomanzele muz ale nechce ukazovat sebe nikde

Fifi
byla si tam vubec??

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:37
- Nahlásit

Fifi

Blbaaa

mno myslim, že dneska nejsi jediná, kdo si to myslí. Křičela jsem totiž v kanceláři na plný pecky, že se tam na to můžu vy... no vykašlat to nebylo , že nehodlám suplovat práci lenochodů a bejt tam přes čas je proto, že oni se buď na svou práci vykašlou, nebo jí případně udělají pozdě. že mi hoéd něpráce nevadí,že to je fajn, když ten den odsejpá, ale tohle z principu vodnášet nehodlám.................. prostě křičela jsem na celý koloooooooooooooooooooooooooooooooo. navíc mě dobilo to, že novej program nefunguje tak jak má, sežralo mi to odeslanou poštu, musela jsem volat technika, kterej přišel - a přiznám se, že jsem ho možná vystresla i já, tím, že jsem mu hned v úvodu řekla, že pokud to nenajde, zemřel -tak tam nějakou dobu seděl a z mého pohledu jen překlikával mezi voknama (asi zděšením ) snažil se mi cosi říci, že jako to tak je, na to jsem mu řekla já, že tak to nebude, protože když tam ty informace byly ve čtvtek a v pátek a dokonce i v pondělí, tak mě vůbec nezajímá, že tam nejsou teď, pokud tam jednou byly a ten program to uměl (prej potíž je v tom, že jsem přeposílala jednu zprávu na 10000000000000000000 míst, ha, ha a on si to někam uložil pod tu jednu nějakou :mad, tak to bude umět i v pondělí odpoledne, protože nehodlám řediteli , až bude něco z toho potřebovat, říkat, že : "pane řediteli, ono to tu bylo, víte... ale....... čárymáry ruchadlo, tetkon už to tady nějak není, víte?? "
Hustohustý odpoledne to bylo. Nakonec to někde našel, ale nešlo to vrátit, tak to tam KOPÍROVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sdělila jsem mu, že chápu, že von za to nemůže, že to není cíleno na něj, ale prostě pokud něco fungovalo a najednou to nefunguje, nemůžeme jaksi skončit s tím, že jen konstatujeme fakt, že to nefunguje a že to teda kurva prostě musíme pořešit. huuuuuuuuuf. Náměstkovi jsem řekla,že to tam do tejdne srovnám se zemí a pak jdu uklízet. Howg.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:39
- Nahlásit

cernej caj

kdyz sem se podivala na sebe zezhora, ze jo

tak po týdle větě sem si už jistá, žes šňupala páč jak jinak by ses na sebe mohla dívat shora ? pomoooooooooct

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:45
- Nahlásit

cernej caj
novomanzele
Juu, cajdo, ty sis brala pana vajicko?
Moc pekny, presne na ten jarni den, kytka (kdopak ji chytil, hazelas ji? ), obleceni, celkove to vase pojeti...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:47
- Nahlásit

PetraK
Křičela jsem totiž v kanceláři na plný pecky,
Ouje, velky badabum bylo, koukam.
pokud něco fungovalo a najednou to nefunguje, nemůžeme jaksi skončit s tím, že jen konstatujeme fakt, že to nefunguje a že to teda kurva prostě musíme pořešit.
Jenze vedro ma diru, mila lizo, mila Lizo, velkou...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:48
- Nahlásit

cernej caj

kytka a novomanzele muz ale nechce ukazovat sebe nikde

moc slušivý, moc. Pana ženicha chápu, Brtnik také nikde nechce vokazovat gezicht . A má recht

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:50
- Nahlásit

PetraK
čárymáry ruchadlo, tetkon už to tady nějak není, víte?

Fifi
pan Vajíčko si to přál
No chtěla jsem ji házet a nějak sem se nestihla najíst, s nikým popovídat, ani potancovat a najednou nás tam bylo 10, z toho 3 muzikanti, tatinek, tchan, muz, 2 muzikantsky zeny a barmanka a bylo skoro 2ráno

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:52
- Nahlásit

Fifi
y sis brala pana vajicko?

tu-du-du-tum!

Ouje, velky badabum bylo, koukam

ano, myslím, že se nestačili podivovat jak malej , tak velkej šéf. Nežinýrovala jsem se vůbec. grr

Jenze vedro ma diru, mila lizo, mila Lizo, velkou.

ano bohužel nesnášim tohle. Mi ho bylo i líto- taky jsem mu to řekla, ale na druhou stranu, prostě věci fungovat musej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:53
- Nahlásit

cernej caj

barmanka a bylo skoro 2ráno
takže tipuju, že ju chytla ta barmanka

<< 1 ... 2943 . 2944 . 2945 . 2946 . 2947 . 2948 . 2949 . 2950 . 2951 . 2952 . 2953 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání