| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2014 22:27
- Nahlásit
kachna_
fotky super, pana maskáče Michal vůbec nenašel
tady má Michal zábavu na celý večer
vlka jsem teda nenašla
http://www.cracktwo.com/2013/01/can-you-find-hidde n-animals-in-these-20.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2014 23:04
- Nahlásit
Maya
wow!
to jsou fotky !!! spadla mě čelist !
já nenašla nic na common snipe
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2014 23:08
- Nahlásit
bylo to supééééér!
v kurzu jsme tři. Máme tam gólii s takovou trochu komickou pani a pak slečnu s bíglem. Bígl jest náš úhlavní nepřítel (což jsem teda čekala s naprostou jistotou) a přesto byl Adam schopnej pracovat a fungovat 5 metrů od něj bez vodítka i Šimona ho dneska chválila, jak mu to hezky šlo. Jen teda jsme to s mámou probíraly cestou domů a já došla k jedinému výsledku - každé úterý budu muset na tůru
kachna_, grimmh
máte recht
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2014 23:09
- Nahlásit
Fajka
já nenašla nic na common snipe
podle mě je tam v levý dolní čtvrtině sluka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2014 23:13
- Nahlásit
birma přesto byl Adam schopnej pracovat a fungovat 5 metrů od něj bez vodítka i Šimona ho dneska chválila, jak mu to hezky šlo
šikulové!!!
každé úterý budu muset na tůru
tak to béé drsný
podle mě je tam v levý dolní čtvrtině sluka
čumím tam jak husa do flašky a stejně tam nejsem schopná siluetu rozpoznat...pro mě je tadle fotka vítěz bo to zvíře fakt není vidět
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2014 23:20
- Nahlásit
Fajka
siluetu ne, ale hledej zobák, pak možná objevíš i hlavu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2014 23:31
- Nahlásit
birma
ajooooooooooooooooo uuuuuž to vidíííím hlava je pruhatá
díííííík ...konečně můžu jít spáát
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 00:10
- Nahlásit
na dobré ráno:
Nová učitelka biologie musí napravit „zanedbání“ své předchůdkyně a probrat s puberťáky rozmnožování. Aby odlehčila situaci ptá se:
„Kdo si myslíte, že má vaše narození na svědomí čáp?“
Přihlásí se jedna dívka. „Já!“
Třída se rozesměje.
„Jsi si tím jistá? Podívej, jak reagují spolužáci.“
„Ano, věřím tomu.“
„Bouřlivý smích ve třídě.“
„Tohle tady nevyřešíme. Požádej matku, ať přijde zítra do kabinetu.“
Někteří žáci se smíchy svíjejí v lavicích, jiní lapají po dechu. Téma je odloženo.
Druhý den do kabinetu vchází žena: „Dobrý den. Já jsem Čápová. Dcera říkala, že se mnou chcete o něčem mluvit.“
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 06:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
grimmh
to ti bylo strašně zvláštní. Já měla trochu míň kvalitní víno (výhra v tombole) a nepřidávala jsem tam koňak teda. Ale Z tý omáčky bylo to víno cítit dost, pak jsem jí dodělala úplně (přišypala jsem tam smažený žampiouny a slaninu a najednou to úplně změnilo chuť (edit. k lepšímu!!!) a už to bylo jenom takový slabě nakyslý.
Recept jsem našla na menudomu, protože se mi strašně líbilo, že u receptu bylo, potřebujete tři láhve, z toho dvě na kohouta a jednu na vypití u přípravy. Nebylo to ani moc složitý, jak to bylo rozdělený do několika dnů.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 07:01
- Nahlásit
birma
tak supr, ze ste si to uzili
vtip dobrej
Maya
nasla sem skoro vsechny az na ten snipe, asi tusim kde je ale nevim, co to je a tak si nejsu jista co mam presne videt.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 07:05 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Zdravíčko všem
kachna_
Tý jo, ty jsi šiškovná gurmánka
Na menu domů se najdou dobrý videorecepty.
Birma
Jste fakt dobří!!!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 08:06
- Nahlásit
grimmh
Birma
Jste fakt dobří!!!!!!
za pár let bude Birma na olympiádě běhat maratóny
Tý jo, ty jsi šiškovná gurmánka
no, tak jednou ročně. Na letošek už mám teda vybráno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 08:12
- Nahlásit
birma
super vtip
jste s Adamem dobrý, takže vždycky den předem si dáte padesátku a bude to OK?
kde je ten vlk na tý první fotce lesa???
cernej caj
snipe je prej tohle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 08:25
- Nahlásit
Maya
tak to bude to co sem nasla, akorat sem si nebyla jista, jestli je to hlava ptaka nebo nejakej klam optickej
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 09:19
- Nahlásit
kachna_
tak jednou ročně. Na letošek už mám teda vybráno
za pár let bude Birma na olympiádě běhat maratóny
s tím se počítá - nic jiného mi z toho nevychází
a Adam bude za trenéra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 09:51
- Nahlásit
tak pujdu s vero vyzkouset za tyden pilates - sem zvedava, jdu zkusit lekci pro pokrocile zacatecniky pac zacatecnicka je spatne casove a uvidime.
a) budu se sebou neco delat
b) nebudu mit prostor prosedet ten cas v cajovne a vyjde me to tudiz krapet levneji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 10:24
- Nahlásit
cernej caj
kolegyně chodí na nějaký čínský cvičení a strašně si to pochvaluje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 10:25
- Nahlásit
Maya
definuj cinsky cviceni? kamoska taky dela kungfu a je moc spokojena ale na plazeni se pri zemi potrebujes zdravy kolena...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 10:28
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
raaaaaaaaaaaaaamštáááááááááááááájn! Lidi dneska je tak krásně, vůbec tu nechcu bejt a nechcu. A Blanička je pěkně drzá tlamička huž se konečně vosamostatňuje. Už umí dělat že taky neslyší A v noci mě hrozně vyděsila. ale hrozně. Páč už jsem usínala a najednou slyším nějakou hroznou ránu v bydlíku!! Co pochopitelně může napadnout mě, že jo, vylítla jsem z postele, letím tam a bábrdle vzhůru, lehce zmatená-asi ze snu, či co. Ale v pořádku, tak jsem si k ní sedla na chvílinku, hladila jí a pak jsme šly zase spát, zatímco vona poctivě za chvíli pílila ty sosny, tak já spala jak na vodě. A včera mě zas přivedla na myšlenku, jak to asi teda dělaj lidi z vižlama, který jdou jen tak jako na lehkou procházku a nic. Páč teď to bylo druhý den, kdy neměla svůj plnej program a hlavně mou pozornost, páč v úterý jsem byla s mámou a včera s Ričrdem. A Bubišek byla jak šílená. Abych jí to aspoň trochu vynahradila, místo toho, abych šla chrápat, sedly jsme si na zem v kůchni a mazlily se. Čím dál tím víc nemám prostě ráda, když hned po práci nejsem já s těma psama úchylka už. Nicméně na ní bylo vidět, že jí to prostě fakt schází,
birmakachna_
Radši nedomejšlet, co si o mě musí okolí myslet
slušný okolí si nemyslí nic, nebo že je super, že se s maminkou snesete, co si myslí neslušný okolí je jedno
přééésně! přecedkyně kachna má zas pravdu!! Kašli na lidi ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 10:29
- Nahlásit
Maya
vlka jsem teda nenašla
druhá větší bříza vlevo
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 10:33 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
PetraK
Nedivím se, že jsi se vyděsila. Člověka hned napadnou ty hrůzy co už si prožil.
Petro, je skvělý, kolik Blaničce dáváš času - nežárlí manžel? Nebo ještě hůř - není nakrklej?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 10:33
- Nahlásit
birma
Já jsem Čápová. Dcera říkala, že se mnou chcete o něčem mluvit.“
jemene!!!
Adamitu podrbej, je žižkovnej
.cernej caj
a) budu se sebou neco delat
b) nebudu mit prostor prosedet ten cas v cajovne a vyjde me to tudiz krapet levneji
c) druhej den mě bude bolet tělo jako kráááááááva!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 10:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
grimmh
Nedovím se, že jsi se vyděsila. Člověka hned napadnou ty hrůzy co už si prožil.
Petro, je skvělý, kolik Blaničce dáváš času - nežárlí manžel? Nebo ještě hůř - není nakrklej?
já tohle mám od tý doby co umřel Murphy, ta noc byla hrozná, pak mi i po třech letech hrozně dlouho trvalo, neplašit, když se z předsíně ozvalo něco, vždycky jsem vylítla. Pak jsem se obouchala. Teď se to kapek vrátilo a to i z toho důvodu, že ač jsem se pragmaticky připravovala na to, že se prostě opravdu může kdykoliv cokoliv stát , tak teď najednou zničehož nic jsem se o Bubiška začala hrozně bát. Takže si musím dát za DÚ vrátit se na zem
Brtnik nežárlí, ani nejni nakrklej, myslím, že je rád, že mám kam nasměrovat svojí energii . A navíc se do toho už taky dost zapojil. (ne že by psy cvičil, to ne, ale jede podle mnou nastavených psích pravidel, venčí jako samostatná jednotka a nebere to jako svou újmu, naopak jde s námi i když by nemusel. Funguje s nima dobře a navíc se s nima umí bombasticky servat a "tejtrat" je a voni pak za ním choděj jako smradi. Včera jsme přišli domů pozdě, Brtniik vstává ráno brzo, takže rovnou mastil do péři, ale protože Bubiška byla celá hyn a nutně se s ním potřála pomudlat, tak se vrátil, sednul si na chvilku k ní, pomudlal jí a pozlobil (dělá na ní pavouka rukou a vona ho zabíjí miluje to, leží na boku a hlodá do něj )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 10:46
- Nahlásit
PetraK
tak to se ti nedivim, ze ses lekla, hlavne ze o nic neslo
rikala vero ze uplne pohoda, tak uvidime
voni pak za ním choděj jako smradi vidis jak to s nima umi suprove
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 10:46 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraKcernej caj
f klídku! jenom zádový a lopatkový svaly
edit. jako rozhodně to není, že se čék málem nehne, jak po posilce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 10:53
- Nahlásit
cernej caj
definuj cinsky cviceni?
je to prej nějaký to jak cvičej čínský důchodci v parku jak to ukazujou v telce, si jen pamatuju jak říkala,ž e jako točej imaginárním šálkem čaje na ruce kolem těla a že to doma trénuje s plasťákem, prej to protahuje i vnitřní svaly bo co a druhej den to cejtí, takže jako fakt
PetraK
druhá větší bříza vlevo
a jooooo
(dělá na ní pavouka rukou a vona ho zabíjí
jj, já dělám rovnou hlodacího pavouka, co hlodá kolem hlavy, psiska to pěkně rozzuří, pak chytnou amok a vylítaj se sami kolem bazénu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 10:56
- Nahlásit
cernej caj
asi to bude něco takovéhodle http://sakuracare.cz/cz/textpages/read/243/Energet icke_cviceni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 11:10
- Nahlásit
cernej caj
rikala vero ze uplne pohoda, tak uvidime
a ty jí jako věříš, jo?? nezapomeň že tady na hajzla fakt nenarazíš
vidis jak to s nima umi suprove
jo to jo! i děti tejrá a voni ho za to milujou
Vero
klídku
to víš, že joooo!
Maya
rovnou hlodacího pavouka, co hlodá kolem hlavy, psiska
Brtnik hlodá rovnou ne kolem, ale do hlavy a vona ho pak zabije
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 11:21
- Nahlásit
PetraK
vona ho pak zabije
a amok nechytne?
mě teda psiska nejdřív vrčej, pak chńapou, furt víc a víc a pak už maj ten běhací amok
ale prvda Bláňa s běhacím amokem v bytě by asi nebylo to pravý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2014 11:24
- Nahlásit
Rumštajn, byla jsem odevzdat papíre na socijálku a přišla jsem se do konclu uklidnit, bo to je moc na mě ty lídi fakt..ještě musím dneska dát zdravotku a pak si dám asi panáka
PetraK
nezapomeň že tady na hajzla fakt nenarazíš
někdo mě volal???
Maya
dělá na ní pavouka rukou a vona ho zabíjí
jj, já dělám rovnou hlodacího pavouka, co hlodá kolem hlavy, psiska to pěkně rozzuří, pak chytnou amok a vylítaj se sami kolem bazénu
mě stačí udělat baf na Fáju tak se rozradostní tak že udělá ty svoje štyry zběsilý kolečka po zahradě , čímž rozradostní jelito tak že ten tam lítá jak na kolotoči třeba 10 minut
ideální způsob vypuštění nahromaděný energie
cernej caj
nebudu mit prostor prosedet ten cas v cajovne a vyjde me to tudiz krapet levneji
sem totální lajka
, může mě někdo vysvětlit co je tak drahýho na čajovně?
|