Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:42
- Nahlásit

Vero
vlku vlku, pérko slouží? je ti obstojně? pilně se uzdravuješ?
esli pérko slouží se pozná ve středu, to jdu na kardio a echo.... pak se uvidí....

PetraK
hele takže ty dvě čubizny u vás zvostaly? a jak se srovnaly? jojo sou tu.... tak nějak si na sebe zvykli... né že by se milovaly, ale dokážou vedle sebe existovat....no né tak nějak, byli všici vyhnáni na zahradu a při prvním náznaku agrese ten co pokrčil čumák přes něj dostal.... po 20ti minutách už ho nikdo nekrčil....

tak hlavně, milej vlku, respektuj prosím požadavky těla, ano?? neblbni a poslouchej ho
mno, kdych měla poslouchat tělo, tak otevřu mrožák a přežeru se bůčkem do bezvědomí.... ovšem to nemohu, mám dietu.... takže chroustám kedlubnu a říkám si jak je dobroučká....a místo bůčku klohním čočkovou poblifku....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:47
- Nahlásit

vlk
to sou skvely fotky, a ten obsah chlebniku teda ale takova pohodicka u vas pekna aj jozevcik s jrt vypadaj spokojene

dych měla poslouchat tělo, tak otevřu mrožák a přežeru se bůčkem do bezvědomí.

Maya
to vis, velkomesto

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:49
- Nahlásit

vlk

po 20ti minutách už ho nikdo nekrčil....

vždycky se dá nějak dohodnout

tak otevřu mrožák a přežeru se bůčkem do bezvědomí.... ovšem to nemohu, mám dietu.... takže chroustám kedlubnu a říkám si jak je dobroučká....a místo bůčku klohním čočkovou poblifku....

tak tohle chápu, že je peklo!! Já spíš myslela, na aktivitu tělesnou, aby ses šetřila

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:56
- Nahlásit

cernej caj
a ten obsah chlebniku teda
no tak ta bé mít ty koťata esli se teda zadařilo....

PetraK
vždycky se dá nějak dohodnout
sy myslím.... a tak zabralo to, všici šňupou a polehávají v zahradě v naprostým klidu teď už.... a nemusíme shánět nový pány, to snad za těch pár po čuni stálo... ale šiby byly zlatý, nejvíc byla načuřená ta josefčice...

tak tohle chápu, že je peklo!! Já spíš myslela, na aktivitu tělesnou, aby ses šetřila
...a tož to jo,to já se šetřím..a ráda....

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:00
- Nahlásit

PetraK
A pošeptej mu do ouška, že je moc statečnej Buldozerek ohaři a dej mu hudlana na šňupák
vyřídím

ale mě kůlívá tobě asi dosloužila klábosnice, p
no to mě mrzí paní, ale hlavně to pérko, klábosnici můžeš mít novou

vlk

máš kouzelnou smečku
a držím palce, at kontroly dopadnou ok.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:02
- Nahlásit

vlk
hele a proč ta dieta? a je jenom dočasná nebo nafurt? tak nějak dietu bych očekávala na břišní potíže nebo tak

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:11
- Nahlásit

Maya
hele a proč ta dieta?
je to nízkocholestorolová dieta....potřebuju srazit cholesterol....

dočasná nebo nafurt?
tak to nevim..... ale doufám, že nafurt snad néééé

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:17
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:29
- Nahlásit

vlk Maya
to sem si rikala, jestli to neni kvuli cholesterolu... hele a cetlas nejnovejsi zpravy o vyzkumech, ze cholesterol neni tucnym ale prumyslovejma cukrama? ve sladkostech a tak?

se muzes doktora zeptat, co si o tom mysli a jestli by ti ten bucek nenechal

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:35
- Nahlásit

vlk
je to nízkocholestorolová dieta....potřebuju srazit cholesterol....
no přeju ti ať ti to vyjde, ale neznám člověka, kterýmu by se podařilo nějak ovlivnit výši cholesterolu dietou, ono nejspíš stejně asi skončíš na práškách a to je lepší varianta než dieta

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:36
- Nahlásit

cernej caj
se muzes doktora zeptat, co si o tom mysli a jestli by ti ten bucek nenechal
se obávám, že než doktoři zanechají léčení podle zažitých nesmyslů, to uteče ještě hodně vody
pravda podle mě je, že nikdo neví z čeho vysoký cholesterol je a jestli vůbec je to špatně nebo ne

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:39
- Nahlásit

cernej caj
se muzes doktora zeptat, co si o tom mysli a jestli by ti ten bucek nenecha
tož, aspoň se kapku pročistí tělo a pak se uvidí....

Mayano přeju ti ať ti to vyjde, ale neznám člověka, kterýmu by se podařilo nějak ovlivnit výši cholesterolu dietou, ono nejspíš stejně asi skončíš na práškách a to je lepší varianta než dieta
Nějaký prášky na to taky do sebe rvu.... prej jsem ten cholesterol měla naprosto katastrofální.... tož uvidíme co se bude dít dál...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:46
- Nahlásit

vlk
tak ono se třeba trochu pročistí, ale já mastný a tučný nejím a taky ho mám furt vysokej... takže nevím, no.

jaký si měla hodnoty, víš? a ještě otázka k zamyšlení - jíš hodně čokolády, nízkotučný jogurty, jogurtový nápoje, tyčinky, cukr do kafe, a vůbec tyhle věci? můžem udělat experimentální rozbor

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:48
- Nahlásit

cernej caj
nízkotučný jogurty, jogurtový nápoje, tyčinky
v tom je taky cukr? teda třeba v jogurtu bych ho teda nehledala
já taky tučný nejim a nikdy jsem nejedla, ale sladký jo, akorát teda ne v jogurtech

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:48
- Nahlásit

Maya
ale neznám člověka, kterýmu by se podařilo nějak ovlivnit výši cholesterolu dietou
já teda jo, ale ty kila dolů v daným případě nebyly moc kýžené.

pravda podle mě je, že nikdo neví z čeho vysoký cholesterol je a jestli vůbec je to špatně nebo ne
to by každopádně byla spíš dobrá zpráva.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:58
- Nahlásit

Maya
tak nízkotučnej jogurt je právě sračka, protože tam není žádnej tuk ale nějak to musí držet pohromadě ve formě jogurtu a ty jogurtový nápoje, to je samej cukr, cukr a ještě cukr... tak u čokolád, kofol a jinejch člověk tuší, co v tom je. Tyhle nízkotučný věci a polotovary a tak, to je zlo a dost lidí si ani neuvědomuje, že to je zlo.

Vero
jako že znáš nekoho, komu se zlepšil cholesterol dietou nízkotučnou? a ještě k tomu zhubl?

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:10
- Nahlásit

cernej caj
ale nějak to musí držet pohromadě ve formě jogurtu a ty jogurtový nápoje, to je samej cukr, cukr a ještě cukr
fakt? ale to by mě nenapadlo, asi že já to nejím,t ak jsem nad tím nikdy nepřemejšlela, ale cukr s jogurtem bych fakt nikdy dohromady nedávala
zase jsem někde četla, že když má opravdu kvalitní čokoládu, kde je třeba 70% a víc kakaa, tak tam že skoro žádný tuk a cukr není, no a druhá pravda je, že takový čokolády člověk obvykle nesní celou tabulku, to by bylo na poblití, alespoň teda u mě

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:26
- Nahlásit

cernej caj
jako že znáš nekoho, komu se zlepšil cholesterol dietou nízkotučnou? a ještě k tomu zhubl?
jj mužík. ale doktor mu pak řekl, at to radši s tou dietou nepřehání, protože je hodně hubenej už od přírody.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:29
- Nahlásit

hele http://shop.alienmode.cz/index.php?cPath=293

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:34
- Nahlásit

ha, mám naděláno o hodinu víc než jsem myslela, vůbec nevím, kde jsem k tomu přišla, podle mě se upsala sekretářka, ale to je mi fuk a vypadnu o hodinu dřív, to je už za hoďku, to se mi nestalo už léééta

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:41
- Nahlásit

Rrrumstajn.
Vero
Jak se dari pacientovi udatnemu?
vlk
Ahooj vlku, krasnou smecku mas! Z Asopsa je mamut, hlavu jak kybl, jde z nej velkej respekt. Odpocivej, relaxuj a kontrola at dopadne ok!
Fajka
Nadhera, pocasi klapnulo - a priste tenisak pro Jelito s sebou!

A kde se flakaj vubec Enyky Denyky s bukvickou? Se tu uz dlouho nemihli.

Taky je u vas takovy sucho? Tohle nepamatuju, voda ve studni je na dne! Takze pumpovat lze jen v ramci zvyseni fyzicky, nasucho. A to jeste nezaclo leto.

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:45 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
Jak se dari pacientovi udatnemu?
udatně sbírá klacíčky a překusuje je, ač povinně vstoje, o to udatněji

edit - a dr říkala, že pokud přišitej ureter nerupne do dvou dnů, tak už bude držet- takže - hurááááááá, se to skoro bojím říct

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:49
- Nahlásit

Vero
tak už bude držet
Bude a bude drzet! Ale radsi to nerikej, zaklep na drevo.
udatně sbírá klacíčky a překusuje je
Takze ukazkova rekonvalescence. Co ty podlozky, domluvily jste se nejak?

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:51
- Nahlásit

Vero
pokud přišitej ureter nerupne do dvou dnů, tak už bude držet
tak to držím všechny palce

Fifi
Taky je u vas takovy sucho?
strašný, ve studni teda ještě máme, ale v potoce není skoro nic a zrovna včera jsme dumali, co uděláme z bazénem, kterj vždycky na jaře dopouštíme z potoka a letos to nepůjde, tak buď budem bez bazénu a nebo zaplati cisternu, což je cca 7 tisíc

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:52
- Nahlásit

Maya
nebo zaplati cisternu, což je cca 7 tisíc
Tak to bych radsi preckala bez bazenu.
A je to des teda, tady prselo minulej vikend po strasny dobe, od ty doby zase prd leda.

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:54
- Nahlásit

FifiMaya
ty dva dny už uplynuly i s rezervou, proto si to troufám říkat tohleto by už mělo být dobrý.

Fifi

Co ty podlozky, domluvily jste se nejak?
jsem zatím nebyla mentálně schopná, hlavně mužík dovezl velkej pytel lidskejch jednorázovejch, protože jsme potřebovali ihned,a ty mi chvilku vydrží

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:55
- Nahlásit

Fifi
u nás pršelo sice tři dny minulej tejden, ale trochu, jsem včera šla se psama po poli s řepkou a bylo to jak na poušti, jen sucho a prach

teda docela síla, se nedivím, že se skoro složila, ale reakce měla dobrý, se obávám, že já bych v takový situaci asi panikařila
http://www.novinky.cz/koktejl/331952-voditko-zasek nute-ve-dverich-vytahu-se-pro-psa-zmenilo-v-opratk u.html

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:57
- Nahlásit

Vero
ty dva dny už uplynuly i s rezervou
ahaa, já myslela ode dneška dva dny, ale to je jedno, hlavně že je to ok

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 13:59
- Nahlásit

Maya
teda docela síla,
Brr, fujtajbl!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 14:11
- Nahlásit

Maya
samo nemyslím čokoládou ale čtvereček tý hořký, ale celou milku na posezení, lentilky, mořský plody, zmrzlinu (tuk + cukr), a tak

tak si to uzij, mas dnes 2h svetla k dobru

Vero
hm tak to ma muzik stesti, ze to zabralo na nej.

tak drzim palce, buldozerovi to uz bude dobry

u nas je sucho a prach uz tak 14dni minimalne, na jizni morave je to dycky nejak horsi nez vsude jinde... minulej tejden u nas snad padli 3kapky.

Maya
to sem videla v nejakym filmu, tam to bylo teda jako hrdinskej cin ale teda jako taky bych se toho bala, hlavne u panicek co maji psa 5m daleko a nekde stojej, flexinu pustenou, bavi se se sousedkou a pes je v kanale, vytahu, pod autem atd..

<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání