| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 08:15
- Nahlásit
prej brzo, vite co mi dalo prace neumrit uz v deset vecer? a normalne se prisla podivat vlcackova a mela supr napad na fotky tak to me potesila moc. a vubec sem vas docetla ale nemam kapacity na vas reagovag. odkazy sem prosla zatim nazvy, doma na nemobilnim netu si projdu vse.
kachna
sikovna kachna, uz domakme dnes 3/3?
vero
to je cumacek, snad se mu to zpravi...
fifi
sedrenym polstarkum prejem brzky uzdraveni.
vypila sem ctyri panaku slivovice. ta z 85 byla zabijak, mandlonovica tez, no a k tomu 2x pripitek jeste no hruza alkoholickej vecirek. muz toho vypil jeste min.
vtipna historka cislo dve. dostala sem od kamarasky s brachou pokladnicku s obsahem tak sem tam s ni chvili chodila ze ji jako hned neponesu na pokoj a svagrova moje nova si myslela ze uz obchazim lidi s pokladnou tak mi tam nacpala kilo
a vtipna historka cislo 1 z pohledu my sestry jak stala za mnou. starosta se zeptal muze, odpovesel ano, starosta se zeptal me, chvile ticha, pak sem prej totalne ztuhla a pak sem teda promluvila. z myho pohledu to vypadalo tak, ze z myho muze udelal zdenka takze ja premyslela, jestli xobre slysim, jestli mam rict ano nebo si muzu dovolit mu do toho skocit.. moznost cislo tri zme vypadla sama. prosimvas, rikal ste zdenka?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 08:19
- Nahlásit
Zdravíčko všem, novomanželům obzvlášť
Doufám, že jste si to Čajdo krásně užili a vzpomínky budou ty nejhezčí.
birma
díky moc za to video s Adámkem a číčou. Taková idylka a ty bys z něj udělala asociála a on je taková dušička ¨se zlatým srdíčkem. Výlet si krásně užijte. Zase pokročíte o kus dál
Hölky, krásný fotky a videa. U toho svatebního jsem se nahlas řehtala. Krásně jste tady tu svatbu rozjely.
Jdu uvařit a v 11 odjíždíme, tak snad vás dokážu večer dočíst a prohlídnout fotky, které sem dozajista Čajíik dodá.
PetraK
Blanka je zkrátka jednička.
Přeju krásnej den.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 08:37
- Nahlásit
grimmh
od fotografky bude par aspon v tydnu, jinak si pockame. ja logicky nefotila tak uvidim zda se ke me neco doatane.
zacala sem brecet ux kdyz xacali hrat na nastup muze. byla blbost vybrat moji oblibenou a kdyz ma yen bonus ze me na ni muz balil
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 08:42
- Nahlásit
cernej caj
uz domakme dnes 3/3?
To nevim, ta třetí třetina je na jinej hřeben, kterej Batynka bytostně nesnáší, tak to možná nechám ještě trošku povolit.
S tímhle hřebenem jsme na tom tak, že teda Batynka ke mně nepřijde, když ho mám v ruce ani se sebelepším úplatkem. Ale když je u mně, já si ho vezmu, tak leží a nechá se celá učesat. Jakmile může odejít, tak zdrhne pod gauč, ale pro pamlsek se hned vrátí. Mně to docela ke spokojenosti stačí. Ale vypadala jednu chvíli docela vtipně. Měla vyčesaný boky a na zádech číro
svagrova moje nova si myslela ze uz obchazim lidi s pokladnou tak mi tam nacpala kilo
Tak si to měla obejít!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 11:50
- Nahlásit
cernej caj
to zní jako fakt parádní svatba
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 13:12
- Nahlásit
kachna_
citila dem se jak socka
birma
nojo. vsichni vsechno chvalili, nevestu, zenicha, jidlo, slivovicu, prosyory...a kes prohladila, ze to byla prvni svatba na kter se nenudila sla spat s nama pred 2h. to je dobry oceneni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 13:29
- Nahlásit
cernej caj
kes prohladila, ze to byla prvni svatba na kter se nenudila
tak to je určitě dobrý ocenění! Muselo to bejt moc fajn evidentně byl tvůj strach z kritiky úúúúplně zbytečnej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 14:10
- Nahlásit
byli jsme dneska prvně na tréninku agi u Šimony a fakt se mi to líbilo, tak už máme zamluvený poslední místo co měla na pravidelnejch trénincích pro začátečníky mamka jela s sebou, tak mám i videjo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 15:17
- Nahlásit
birma
kes zrovnaby mi to nekritizovala, ale ostatni hoste fakt ptekvapili.
tak to je fajn, ze se vam yrening libil a ze mate flek na pravidelny lekce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 15:19
- Nahlásit
cernej caj
kes zrovnaby mi to nekritizovala
jj to je mi jasný, myslela jsem to na ostatní, ale nějak už se neumim srozumitelně vyjadřovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 18:21
- Nahlásit
tak aji mazilci dostali svoji porci krasnyho jarniho pocasi, dokonce se mnou jel muz tak nas vsechny vzal kousek za obec at si to projdem trochu i tam, kam moc nechodime.
potrebuju se nutne vyspat
a nakonec rozpocet dobrý, všehovšudy celá svatba komplet 62 000 na to, že sme měli 42 hostů a 20 jsme jich ještě ubytovávali
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 18:32
- Nahlásit
cernej caj
dokonce se mnou jel muz tak nas vsechny vzal kousek za obec at si to projdem trochu i tam, kam moc nechodime.
no vida jak se novomuž snaží, to je od něj moc hezký
nakonec rozpocet dobrý
tak to je teda dobrý!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 18:37
- Nahlásit
birma
no jestli to nebylo poprve a naposled ale tak sme meli aspon trochu romantiky jako takovou tecku, tak su spokojena.
jj, si rikam, ze to vyslo fakt hodne dobre.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 19:15
- Nahlásit
cernej caj
jj, si rikam, ze to vyslo fakt hodne dobre.
to je skvělý, super a užasný
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 19:16
- Nahlásit
cernej caj
tak to je úplně skvělý, že se svatba tak povidla, užili jste si to a dokonce nikdo ti ani nikdo nekazil radost kritizováním supééér!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 19:17
- Nahlásit
cernej caj
dokonce se mnou jel muz tak nas vsechny vzal kousek za obec at si to projdem trochu i tam
To je dost, dedku, zes nas taky jednou vyvez!
ze to vyslo fakt hodne dobre.
Tak to je parada, ze se to vsem libilo a vse klapnulo, tesim se na fotos.
birma
už máme zamluvený poslední místo
Tjo, z adamity bude hustokrutoprisnej agilitak za cas! Co ten postroj novej, sedi mu nebo si ho jeste nevyzvedla z posty?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 19:26
- Nahlásit
cernej caj
no jestli to nebylo poprve a naposled
určitě ne, máte před sebou celej život, tak věřim, že aspoň na jednu procházku ho ještě vytáhneš
Fifi
Tjo, z adamity bude hustokrutoprisnej agilitak za cas!
jojo, možná někdy v důchodcovský kategorii
Co ten postroj novej, sedi mu nebo si ho jeste nevyzvedla z posty?
já bych ho ráda vyzvedla, ale on ještě na naší počtu nedorazil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 19:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
az ted sem si poradne prohlidla tvou fotku pozvanky ke stolu, ta nema chybu, proste je luxusni
ten caj na rano me slozil
Vero
ta prvni nevesta je dost desiva - sem chvili premyslela, co je natom buldockovi tak zvlastni a to sou ty ruce!
kachna_
ta opijeci pisnicka me desne pobavila, tu kapelu vubec neznam, asi si budu muset neco najit
aby si starsi generace teda dala skocnou
birma
trochu ceskyho folku bych aj brala, ale to bych musela mit jinou kapelu ale jo, hrali hezky a vecer hrali u stolu a bylo to krasny.
Sidol sme teda taky nepili
mrtvej vlak je hudebne trochu jina verze, nez znam. ALe skvela, tu sem si musela stahnout
nahodou maruska pojkarovych je skvela to je stara klasika a nechapu, ze to neznas
no jinak ste to tady pekne oslavili, k tanci i poslechu se tu hralo, no mooooc pekny, jen co je pravda
Moc vám všem děkuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 20:08
- Nahlásit
cernej caj
tak čtu, že svatba se povedla na všech frontách, tak to je super a gratuluju
jsem zvědavá na fotky, doufám, že se pak pochlubíš
co tvoje šaty? chválili chválili?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 20:12
- Nahlásit
birma
ale on ještě na naší počtu nedorazil
Ech. Dnes podate, zitra dodame?
cernej caj
ten caj na rano me slozil
Zlepsi to naladu, ze? A cajdo, co svatebni cesta nejaka, chystate se za hranice vsednich dni?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 20:40
- Nahlásit
Maya
nojo, chvalili moc, moje teta, "stara" trempka, jeste ji neni ani 40 teda, tak ta o ne projevila zajem, kdybych se jich chtela zbavit
Fifi
bohuzel nechystame, jak muz jeste nema tu praci, tak sme nemohli nic zarizovat a domlouvat dopredu takze pokud to klapne a behem dubna/kvetna v te nove praci, tak pak pojedem asi na podzim nekam, by mohlo byt tak akorat pocasi a min lidi. V zaloze je aspon za hezkeho sobotniho dne nejaka cyklovyjizdka.
ale mozna, ze za hranice vsednich dni se vypravim s kamoskou
birma
tak snad se ho uz brzo dockas
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 21:29
- Nahlásit
nazvala bych to: Když elektrika nestačí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 22:24
- Nahlásit
birma
krabička na obojku
tohle je zajímavý a řekla bych i pravdivý, ale že to někoho napadne
jen odkaz, je to velký obrázek http://24.media.tumblr.com/c351ebf900e64446bf31dc9 9b596ff4d/tumblr_n34jj8JtNJ1s7n71mo1_r2_1280.png
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2014 22:42
- Nahlásit
Maya
tohle je zajímavý a řekla bych i pravdivý
to je hezky udělaný!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 07:32
- Nahlásit
tak mám vyčesaný taky 2/3 špice jak kachna_. Akorát to má vadu, že každá z těch třetin je z jinýho psa
Maya
to je dobry obrazek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 08:02
- Nahlásit
cernej caj
tak mám vyčesaný taky 2/3 špice jak kachna
to máte dobrý ještě, já má ostříhaného 2/3 špice
a včera se mi nechtělo ani do česání, vlastně se mi nechtělo nic, o dnešku nemluvím, ta změna času je děs běs
a to ještě dneska tak hnusně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 08:11
- Nahlásit
Maya
obrázek je skvělej
cernej caj
tak mám vyčesaný taky 2/3 špice jak kachna_. Akorát to má vadu, že každá z těch třetin je z jinýho psa
Mně línaj psi s dvoutýdenním odstupem, Cir dolíná, Mája začne, mája dolíná, Baty začne. Ještěže to není Baty dolíná, Cir začne, to by mě asi trefilo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 08:13
- Nahlásit
Maya
no je to hrůza a teď si vem mě, že já od čtvrka ještě nešla spát normálně jak su zvyklá a na nedělu sem spala asi 4h, tak to mi nepřidává
chudák špic teda
jak sem česala timíka, ten to fakt miluje, se mi tak navalil na ruku bokem, jak sem ho česala a jak sem přestala a zvedla sem ruku tak upad na bok jak se chtěl asi ještě jako víc navalit na hřeben
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 08:14
- Nahlásit
kachna_
buď ráda, že nemusíš česat ještě hudánky a králíky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 08:44
- Nahlásit
cernej caj
buď ráda, že nemusíš česat ještě hudánky a králíky
zas musim děti , sice se neschovávaj pod gauč, na druhou stranu, špic si nestěžuje, že to tahá
|