| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 08:54
- Nahlásit
kachna_
sice se neschovávaj pod gauč, na druhou stranu, špic si nestěžuje, že to tahá
tak to máš hodnýho špice, moje špička si teda ztěžuje dost, že to tahá a sice to nedává najevo hlasitě, zato by zalezla asi pod gauč, mít doma gauč
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 09:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek !!
zdravím hlavně vdanej černej čaj !! jen sem to prolítla ale koukám že žádná velká katostroofe se nekonala takže nakonec jste volili oba dva Babiše...ehm tedy jako myslím ANO
Tož grotulíren ještě jednou a těšim se na fotky !!!
Já už včera nestíhala musela sem máknout na tom daňovým který jdu odpoledne odevzdat..uf..
CO se týče treku tak supr akcička, krásný počásko, hezká příroda , takový zvlněný kopečky na tý Vysočině..sice sem myslela že bude k vidění víc ale zase to byla trať téměř pořád po cestách lesních, minimálně asfaltu
já si to užila a jelito ještě víc ..akorát tech 40 na něj je málo přišel domů a první co chtěl bylo vyřádit s tenisákem bo ho neměl tři dny v hubě
tutaj nějaká ta fotééčka kdy by chtěl někdo juknout ...
http://fajka.rajce.idnes.cz/Toulovec/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 09:36
- Nahlásit
kachna_
sice se neschovávaj pod gauč, na druhou stranu, špic si nestěžuje, že to tahá
che, ti jednoho pučím, i jednou soused přišel, jestli není smrtelně raněnej a my jen česánkovali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 09:37
- Nahlásit
Fajka
pěkný fotky a jelito taky moc pěkný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 09:41
- Nahlásit
Fajka
to je tlamičkáááá moc hezký fotky
máš ofocenou tu trať prosím?
Maya
i jednou soused přišel, jestli není smrtelně raněne
to timicek je teda asi fakt divnej spic, pac ten cesani miluje tak velmi, ze kdyz prestanu, tak se ke me lisa a nastavuje se a chce jeste
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 09:44
- Nahlásit
Maya
che, ti jednoho pučím,
Nechci, jednu hysterku mám doma a stačí. Včera jsme byli na procházce, bohužel také milionpět lidí a Batopes se zamotal do vodítka. Málem zemřela, aspoň podle toho zvuku, co vydávalala. Naštvala mě tak, že jsem jí dala na krátký vodítko
Fajka
hééézkýýý
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 09:46
- Nahlásit
cernej caj
cesani miluje tak velmi
Dája to taky milovala. Naštěstí. Páč s její keesovitou srstí bych jí asi musela zabít nebo oholit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 09:55
- Nahlásit
Bré dopolodne !!!!!
cernej caj
Gratulka k titulu paní.... ... taky se těším na fotos
Fajka
Fotečky parádní.... jelito vypadá jako miláááášek...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 09:56
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 09:57
- Nahlásit
vlk
no už sem se dneska i zasmála, člověk se 20let představuje nějak a tak to ze mě vypadlo do telefonu a na druhým konci paní matrikářka, se smála
nevim, jeslti to mam v praci napsat do maila dneska uz, nebo az zitra kdyz zacnou resit zmenu myho jmena v systemu, mailech a tak.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 09:59
- Nahlásit
cernej caj
pac ten cesani miluje tak velmi, ze kdyz prestanu, tak se ke me lisa a nastavuje se a chce jeste
tak Dorin se taky nastavuje, akorát jak to trochu zatáhne, tak strašně ječí
a Kim se taky nastavuje a baví ho to, ale chvíli tak 5 minut, pak už začne blbnout a pak odcházet, takže nastupujou represe
ale tak vcelku se na česání předháněj a předbíhaj a jednoho musím vždycky odehnat, takže u mě celkem spokojenost, Kim teda s tím nikdy problém neměl, ale Dorin jako štěně byl z česání na umření a jak viděl hřeben tak zdrhal, takže asi výchovnej úspěch
kachna_
Málem zemřela, aspoň podle toho zvuku, co vydávalala
chudinka, u Dorina se to dost zlepšilo i věkem, teď už celkem v pohodě dává i davy a od tý doby, co ho vodí neteř a každou chvíli upustí flexinu, tak si zvyknul i na to, když se mě to stalo prvně, tak jsem myslela, že ho budu nahánět kilometry
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:02
- Nahlásit
Maya
tak tima byto bavilo i hodinu jako, ale segra byla rozladena tuhle jednou ze ho bude cesat, ze to chce zazit jaky to je kdyz si o to pes rika ale asi cesani od segry se mi nezdalo dost dobry, pac segra prestala a on sel pryc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:02
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Salut přátelé! PROČ musíme chodit do prasé?? Když bychom mohli být na zahradě? Hm? Mám krásnej záhon. obří záhon. Jest uklizen, ostřihán, opěstěn a zkrášlen. Už jsou takto okrášleny dva záhony. A zaset jeden řádek mrkve a ředkviček pro ty slimejše teda. A sem strhaná jak plakát. A Blanička je náána, náána, chtěla jsem jí vokázat, jak se nosí konev, aby mi taky asistovala při zalévání jako Hošikus, kterej nosil prázdný konve k barelu, a pak při zalívání chlemtal z konve barelovou vodu........ Blanice, páč je ta nána, prokousla konvičku, takže tato nyní kropí nejen z kropítka. alébrž též z hrdélka
Jo a vyrobila jsem velmi chutnou pomatlánku na včerejšek, k tomu upíknutýmu chlebu. Byla jsem překvapená, jak je dobrá a hlavně, že fšem chutila. Bylo kráááásně. Chci zpět.
cernej caj
tak ať se vám takhle krásně lítá, milý děti:
a jedno speciální přáníčko pro pana novomanžela:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:06
- Nahlásit
vlk
to sou dost výstižný obrásky hajzlové šmejdský
Fajka
a první co chtěl bylo vyřádit s tenisákem
jistěže, měla jsi mu ho totiž vzít s sebou a cestou ho házet přes příkopy tu doleva, tu doprava
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:10
- Nahlásit
PetraK
Blanice, páč je ta nána, prokousla konvičku to zni jako hezky ztravenej cas
speciální přáníčko pro pana novomanžela
su celkem rada, ze to nevidi stejne jako ty
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:18
- Nahlásit
Maya
no jak tak čtu o tom česání, jsem ráda že mám nečesací psy....
cernej caj
nevim, jeslti to mam v praci napsat do maila dneska uz, nebo az zitra kdyz zacnou resit zmenu myho jmena v systemu, mailech a tak.
šiš když si vzpomenu, co jsem po rozvodu,( když jsem se vracela ke svýmu rodnýmu jmenu) musela vařídit různejch papírů a přepisů tak ještě teď se mi ježí chlupy....
PetraK
hajzlové šmejdský
ani nemluv a to ještě o víkendu céra nechala nakrýt ten svůj modrej zázrak....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:29
- Nahlásit
vlk
když jsem se vracela ke svýmu rodnýmu jmenu
me se jezi chlupy kdyz si vzpomenu, co musim vyridit s tim novym
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:30
- Nahlásit
cernej caj
to zni jako hezky ztravenej cas
no tak hlavně, že nestrávila tu konvičku u ní by mě to neudivilo :-D :-D. Je pošahaná
celkem rada, ze to nevidi stejne jako ty
však já to taky tak nevidím, já jen žertovala ivánku. Kdybych to tak viděla, asi spolu tak dlouho nebudem
.vlk
no jak tak čtu o tom česání, jsem ráda že mám nečesací psy.
přéééésně! stačí přejet rukou aje vyčesáno
ani nemluv a to ještě o víkendu céra nechala nakrýt ten svůj modrej zázrak....
a sakra, se zase rozmnožíte?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:34
- Nahlásit
PetraK
Blanice je dobrá, tak jí mohla prokousnout na dně
asi budete muset trénovat s plechovou konví
cernej caj
a podepisovat už se umíš?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:35
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Mám hroznou nestíhačku, snad vás někdy dočtu. Mějte se krásně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:41
- Nahlásit
PetraK
ja vim, ze to byl vtipek
vlk
co ma cera za modrej zazrak? to jekocka nebo si blbe pamatuju?
Maya
jasny, podpis sem zvladla i bez zkouseni napoprve luxusne, stacilo se zamyslet teoreticky jak to zmaknout. Mam stesti, ze mu starej zahrnoval prvni pismeno velky, pak to maly apak takovou vlnovecku... a vymenit jedno pismeno v tom podpisu neni takovej problem
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:45
- Nahlásit
cernej caj
me se jezi chlupy kdyz si vzpomenu, co musim vyridit s tim novym
... ještě že dneska se toho spousta dá vyřídit poštou nebo dokonce mejlem..... já musela všechno oblítat osobně...
PetraK
přéééésně! stačí přejet rukou aje vyčesáno
mno když šibiska pelichaj, stačí počkat na silnější vítr a pak je na zahradě pořádně podrbat... jinak milujou když leží se mnou u televiže a já z nich vytahuju chomáče chlupů...
a sakra, se zase rozmnožíte?
jo, tentokrát chtěně.... jinak po dobu mé nepřítomnosti zde naštěstí nic nového nedorazilo....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:46
- Nahlásit
cernej caj
co ma cera za modrej zazrak? to jekocka nebo si blbe pamatuju?
jojo, britská modrá značková....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:49
- Nahlásit
vlk
tak vidis, to snad uda a nebude si nechavat doma vsecko, co se narodi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:59
- Nahlásit
Maya
Blanice je dobrá, tak jí mohla prokousnout na dně
jako první odstranila kropítko, to jsem ještě stačila zachránit, pak popadla konev, mocně jí zabila zatřesením a........... pak jí krvežížnivě prkousla hrdélko . Svině zrzavá
asi budete muset trénovat s plechovou kon
u ní je to fakt jedno. Má stisk jak picbům. A nežinýruje se vzít do huby cokoliv. Bravurně podává klíče, mobil.... co chceš. Jen teda s prádlem, když ho dáváme do pračky nejdřív ještě rovnou i vytře podlahu a má tendenci z něj dělat puzzle
a podepisovat už se umíš?
tjo to mi ani nepřípomínej!! Nejen, že sem se hned na úřadě po obřadu do obou kolonek podepsala svým rodným jménem ale tuhle po stopadesáti letech spokojeného manželství mě posedl asi dáběl svobodomyslnosti a podepsala sem se tak zas stála jsem a čuměla na to jako pitomá
cernej caj
ja vim, ze to byl vtipek
vokázat mu to ale můžeš, jako černej hjůmor a pak mu říct.... že to je pravda a seš rovnou vdova-novomanželka
vlk
no když šibiska pelichaj, stačí počkat na silnější vítr a pak je na zahradě pořádně podrbat... jinak milujou když leží se mnou u televiže a já z nich vytahuju chomáče chlupů.
ano ano, také tak češu
ajak Ašokpéf? jak te se češe, nebo nemusí vůbec?
a juž se cítíš lépěji?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:01
- Nahlásit
vlk
stačí počkat na silnější vítr a pak je na zahradě pořádně podrbat
voni se prodávaj takový fukary na psy, vofoukneš psa a máš vyčesáno
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:10
- Nahlásit
cernej caj
tak vidis, to snad uda a nebude si nechavat doma vsecko, co se narodi
no jo, jenže s tou povahou co má céra... bojim bojim, že za chvíli zde bude silně překočkováno....
PetraK
ajak Ašokpéf? jak te se češe, nebo nemusí vůbec?
ten se musí fest česat, jinak se mu dělají dredy.... možná jsme si měli pořídit rači komondora .... zde pár fotos našeho současného zvířectva URL
a juž se cítíš lépěji?
jde to, ale dře to... jsem pořád tak nějak unavená.... snad to brzo odezní....
Maya
voni se prodávaj takový fukary na psy, vofoukneš psa a máš vyčesáno
tak to by šibstvo nejspíš chytlo hystorickej záchvat.... vítr neva, ale umělý foukání je přivádí k šílenství....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:11
- Nahlásit
rumštajn baby
PetraK
tak to jsem ráda, žes vynašla buldozerovu maminku buldozeřici. vůbec se nemůžu vo to přít, věkem by to sedlo a! kolikrát jsem už buldozerka přistihla pěkně vystavovat vysokou
vlk
vlku vlku, pérko slouží? je ti obstojně? pilně se uzdravuješ?
Fajka
jelito je oooooohromný, krásný nejkrásnější
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:16
- Nahlásit
teda koukám v tom Brně máte všechno
URL
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
nejlepší je Pindíkova postelová scéna
hele takže ty dvě čubizny u vás zvostaly? a jak se srovnaly?
AŠOOOOOOOOOOOOK PÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉF Je obropééééééééf! a moc krásnej teda.
jsem pořád tak nějak unavená...
tak hlavně, milej vlku, respektuj prosím požadavky těla, ano?? neblbni a poslouchej ho
Vero
kolikrát jsem už buldozerka přistihla pěkně vystavovat vysokou
NO VIDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Von je to nakonec vohař. Zlatosrstej vižlovohař je to!! A má moc střelenou maminku řekni mu to. I to čůrání zdědil po ní asi, páč ona občas též svého času ukrupla. A stejně jako jí, se mu to určo zase ztratí. jo? A pošeptej mu do ouška, že je moc statečnej Buldozerek ohaři a dej mu hudlana na šňupák. Pupikovi našemu.
vlku vlku, pérko slouží
kreténe! Vlkovi možná slouží pérko, ale mě kůlívá tobě asi dosloužila klábosnice, páč polka právě mou kávu
|