| Autor |
Zpráva |
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 21:40
- Nahlásit
Zejtra dopol svištíme na zahradu, k večeru bude opékačka - já vepřová flákota, ostatní lososa, jehož příprava bude pro mě za trest. Z rybiny můžu tak akorát šproty uzené v plechu zavřené.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 21:42 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Jdu vytáhnout chléb vezdejší z pece, nemůžu ho spálit přece.
Opatrujte se a užijte si všichni kráááásný víkend a Čajdové krásný svatební den.
Marodi uzdravte se!!!!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 21:50
- Nahlásit
grimmh
Jejda, kdyby jen zlatíčko Adámek tušil, co se na něj chystá - sedřít ho jako vola někde zapřaženýho u saní a pak se nechat ještě sežrat.
sedření u saní by jen ocenil, zvlášť s touhle náladou a to sežrání neplánuju, to právě podotýkám, že Adam může nahradit psy jen v tom případě, že nedojde k situace, kdy padne "Sníme psy"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 21:53
- Nahlásit
jeden aktuální na dobrou noc
Putin:"Víš, jak ode dneška říkám Aljašce?"
Obama:"Jak?"
Putin:"Ice Krym"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 21:59
- Nahlásit
Maya
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 22:02
- Nahlásit
Maya
Ice Krym
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 22:04
- Nahlásit
Holky, musím se pochlubit, to panáčkování už Eliška uměla před tím, ale už válí i sudy. Ale je to mrška vypočítavá. Bez pamlsku by to nedala.
Stejně mám pocit, že jí víc baví válčit a lovit plyšáky, honit se, schovávat a tak,....
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 22:12
- Nahlásit
Děvčata, jaký přípravek proti klíšťatům byste doporučovaly pro berňačku? Dnes jsem jí našla 4 klíšťata. Mladí jsou pryč a vrátí se až zítra k večeru. Zkusila bych něco koupit zítra dopoledne.
Vím, že jí vloni dávali nějaký spot on. Ale nebyl by lepší obojek proti klˇíšťatům - a jaké značky?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 22:19
- Nahlásit
grimmh
Ale je to mrška vypočítavá. Bez pamlsku by to nedala.
zkus se podívat ještě po nějakých materiálech o shapingu
jaký přípravek proti klíšťatům byste doporučovaly pro berňačku?
my máme obojek Foresto, je snad nejdražší na trhu, ale vydrží oproti jiným dýl a já s ním jsem teda naprosto spokojená
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 07:43
- Nahlásit
grimmh
ja pouzivat exspot, driv advantix ale exspot stoji vyrazne min a driv se dal koupit jen u veterinare, od lonska/letoska koupis i na netu. Sou to pipety, udajne ne do styku s kockou ale to bych resila asi jen pri primym styku s domaci kockou co zije v byte se psem, nase kocka zadny potize nema, ale je venkovni a se psama neni 24h denne v kontaktu
jinak birma odkaz vypada dobre
a zakazuju jakykoli tahaci trenovani nebo na sumave umru v lesich a adam mi bude ohlodaat kosti aby mel energii na dalsi tah sumavou
my skoro abstinenti, to nehrozi
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 09:19
- Nahlásit
Zdravíčko všem, novomanželům obzvláště
birmacernej caj
Díky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 09:26
- Nahlásit
cernej caj
Ať ti to dneska vyjde k plné spokojenosti, neunesou ti manžela, všichni se dobře bavěj a užívaj si váš den ve zdraví spolu s váma.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 12:24
- Nahlásit
cernej caj
Toz cajdo, poslednich par minut na "svobode"... At vse klapne dle predstav, krasny svatebni den preji a at se vam ve spolecnem zivote dari.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 12:46
- Nahlásit
cernej caj
tak do tohoooooo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 12:49 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
ou to pipety, udajne ne do styku s kockou ale to bych resila asi jen pri primym styku s domaci kockou
tak to pro tebe mám několik exspotových pipet jakožto stavební dar
mi v lekárně to nabídli coby alternativu k advantixu, mýmu oblibovanýmu.
grimmh
já mám radši spoty než obojek, myslím, že záleží, čemu kdo dá přednost, co do funkce pipety horší nejsou
buldozerek se zotavuje, ... ureter zatím drží...
akorát že je úplně inkontinentní, což mi kalí radost....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 12:57
- Nahlásit
Vero
akorát že je úplně inkontinentní, což mi kalí radost....
chjo, to je moula, musí mít pořád něco špatně
cernej caj
už chladíme a ladíme a připravujeme oslavu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:00
- Nahlásit
kachna_
to je moula, musí mít pořád něco špatně
podezírám, že si to vzal za pionýrskej závazek...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:10
- Nahlásit
cernej caj
Vero
je úplně inkontinentní,
Ale tak, to se muze postupne upravit? Kdybys potrebovala, mam kontakt na kamosku, prodava podlozky pratelny pod psy.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:12
- Nahlásit
Vero
že si to vzal za pionýrskej závazek.
a nepomohlo by rozstříhat mu pionýrskej šátek a snížit kapesný, aby neměl na členský známky?
A víš, jestli se to má zlepšit, nebo jaká je prognóza?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:25
- Nahlásit
Fifi
kachna_
Ale tak, to se muze postupne upravit?
A víš, jestli se to má zlepšit,
no... může. ale jako v jakým výhledu ani kolik % šance, to zatím nevím, nechci kvůli tomu doktorce telefonovat,... páč to je tak nějak teď vlastně jedno. jen jsme věděli, že to může přijít.
Fifi
mam kontakt na kamosku, prodava podlozky pratelny pod psy.
a má nějaký stránky? mrkla bych se. mužík zatím jede koupit nějaký lidský jednorázový, udělám si pak výpočet, to víc proleze do peněz... musela bych těch podložek mít hafo, páč to je jaksi.... furt.
pohne se, aby na mě zavrtěl ocasem... a stačí.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:26
- Nahlásit
A čajda už je mladá paníííííííííííí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:28
- Nahlásit
kachna_
a nepomohlo by rozstříhat mu pionýrskej šátek a snížit kapesný, aby neměl na členský známky?
ty seš taky pakůň paní!
možná bych ho měla spíš informovat, že mi tímto extrátem došly prachy...páč on má ten závazek v prvé řadě, že mi nedovolí něco uspořit, abych náhodou nekupovala blbosti a nezkazila si karakter
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:30
- Nahlásit
Vero
furt na vás myslim.
Nemůže ta nkontinence způsobená prostě tim, že dřív musel čurat aktivně a tlačit a tak to vlastně neumí držet ty svaly tak, aby nečural? Pokud jo, tak to by se snad upravit mělo, ne? Ale teda musí to bejt pro vás náročný, držte se.
grimmh
tys chtěla vidět naše kočkopsí videjo, co? Zde ho máš, vypadá to u nás stále stejně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Vero
Mas to v emilovi.
kachna_
A cajdooo, at uz nosej na stul, mam hlad!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:39
- Nahlásit
birma
Nemůže ta nkontinence způsobená prostě tim, že dřív musel čurat aktivně a tlačit a tak to vlastně neumí držet ty svaly tak, aby nečural?
jo, pravděpodobně to je takto, ale jestli se to nutně upraví, to nevím, zatím jsem na netu našla akorát, že to je častý jev po této operaci a že se to "často kvantitativně zmírní" někdy za pomocí prášků.... no nebudu spekulovat zatím.
hele tohle video jsem neviděla ale- to je roztomilýýýýýý
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:51
- Nahlásit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:52
- Nahlásit
Vero
to je častý jev po této operaci a že se to "často kvantitativně zmírní" někdy za pomocí prášků...
aha. Tak asi je pro dospělýho psa těžší se naučit to ovládat. Ale on to určitě zvládne, je to kabrňák!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 14:01
- Nahlásit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 14:10
- Nahlásit
Echjo, Kremyl je pako nejvetsi. Si ted servala polstarek na predni tlapce, ten nahore zezadu packy. Jakoze napul si ho o neco na zahrade roztafla pri hlidani, krve jak z vola. Ted je vyznamna, s naplasti na hnate.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 14:25 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
kafe
|