| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:40
- Nahlásit
cernej caj
olala pani matrikarka se pripomenout a pripomela
vivat moudrým paním matrikářkám
dokonalej seznam neexistuje, důležitý je, aby se dostavili ženich a nevěsta. Ostatní je podružný, od svědků, který se daj sebrat klidně na ulici (když to nejsou teda svědci jehovovi ), místo prstýnků si vyměnit půjčený řetízky od svědků /nejehovových/ atd. HLAVNĚ AŤ JSTE SPOLU ŠČASTNÝ , to vám přeju.
Fifi
A oci, oci bych si vydloubla
chudero malá!! ale ... ešivá bys potřebovala pomoct s vydloubáváním , možu zapůjčiti Bubiška obecného. Včera se tak rozhořčila, že ju nemudlám, když jsme spolu ležely na tý zemi, že mi zcela neomaleně jednu flákla packou - jako fakt regulérního facana a málem mi při tom vzala mé jediné funkční očičko
Přeju ať se alergie zklidní co nejdříve a klidí se do kšá!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:43
- Nahlásit
cernej caj
dneska jak ustredna
a tak to víš, taková událost
Fifi
Nesnasim nosni kapky
tož trp
tohle nejsou kapky, ale ten rozprašovací vstřikovací sprej a během minuty máš na několik hodin pokoj od rýmy i svědění
jinak jakože moc dobře vím, jak je těžký odolat té touze podrbat se špejlí až někde v mozku
i když pravda musím říct, že letos se mě tyhle nosní tentononc vyhejbají, ale nějak se mi přetrandformovali do svědění lejtek, zvláště v noci a fakt nevím, co je horší (a žádný nemístný poznámky když tak trpím)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:48
- Nahlásit
spam z nějaký banky
to jako fakt oslovení regulérní Sehr geehrter Kunde????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:48
- Nahlásit
Maya
Fifi
Brníka naučil kolega vypláchnout si nos lehce osolenou /ale fakt lehce/ osolenou vlažnou vodou. V podstatě udělat z nosu překapávač. Chce to asi odvahu, ale Brtnik si liboval, že mu to pomohlo.
Jest mi líto každého, kdo alergotrpí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:49
- Nahlásit
Maya
í Sehr geehrter Kunde????
no jasně!! seš váženej tudleten ehm, zákazník
němčina je náhodou ftipnej jazyk, když tě nerozbije die Kurve jako zatáčka, tak Kunde jako zákazník určitě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:50
- Nahlásit
Maya
přetrandformovali do svědění lejtek,
no jo jaro je tady a Májům se zapalujou lejtka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:50
- Nahlásit
Maya
během minuty máš na několik hodin pokoj od rýmy i svědění
Fakt? Jsem uz tak zoufala, ze to teda asi prubnu, zitra se stavim v lekarne.
nějak se mi přetrandformovali do svědění lejtek, zvláště v noci
Zapalujou se ti lejtka? Lity lity ale, to je taky pekne neprijemny, nejaka zklidnujici mast na to nezabere? typu fenistilu?
PetraK
ešivá bys potřebovala pomoct s vydloubáváním , možu zapůjčiti Bubiška obecného.
Ja myslim, ze si vystacim se Skritkem a Kremylem, ty jsou podobny kraveny.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:51
- Nahlásit
PetraK
vypláchnout si nos lehce osolenou
jo to asi taky pomůže, v podstatě jde o to, aby splaskla ta sliznice v nose, což ta sůl asi může zařídit
ale to už je pro mě moc sadomaso, já radši koupeným sprejíkem udělám ffff a je to, bezbolesně a rychle
a pravda ale, varování pro všechny, protialergický sprej fakt nikdy!! nepoužívat na normální rýmu, jakože ano, již mě to taky v nouzi napadlo a byl to blbej nápad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:57
- Nahlásit
PetraK
tak Kunde jako zákazník
teda zatáčku jsem už slyšela, že snad v italštině, ale tohle je pro mě novinka
Fifi
Jsem uz tak zoufala, ze to teda asi prubnu
hele za vyzkoušení nic nedáš, mě to fakt takhle pomáhá a když to chytlo mámu, tak jí to pomohlo úplně stejně, takže je šance, že i na tebe to zabere, mě to kdysi dávno dala doktorka na předpis, ale snad vloni už mi to prodali normálka bez, tak snad se to prodává všude bez předpisu
nejaka zklidnujici mast na to nezabere? typu fenistilu?
jj, dávám si na to bepanthen a pak dobrý, akorát mě to vždycky chytne v noci, vzbudí mě to, tak si musím jít namazat a tak celkově to je vopruz a navíc než mě to vzbudí, tak si to stihnu ve spánku pěkně rozdrápat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 14:59
- Nahlásit
venku se dělají nějaký mraky a přitom říkali, že k večeru se bude vyjasńovat, du se podívat na nory, co na to voni
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:02
- Nahlásit
tak jsme domáááá.
nechápu jaký že s ním k nevydržení, dyť je úplně hodňoučkej ani límec mu nenasadili, prej byl tak divokej, že by se zbláznil úplně.
se paní doktorka děsila, jak brzo ho pouští domů, ale že co se dá dělat, si to hošánek vynutil.
ted ještě dva dny nejistoty, aby přišitej ureter nepraskl. pak už prý by měl držet dál.
doma aspoń na to bude v klídečku, místo nějakýho vyvádění.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:03
- Nahlásit
Fifi
chuděro velká, a tobě nezabírají žádný prášky, nebo seš sebemučivě proti tomu?
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Fifi
a myslim, ze si vystacim se Skritkem a Kremylem, ty jsou podobny kraveny
dej jim povel a't se jdou podívat k poličce
Maya
jakože ano, již mě to taky v nouzi napadlo a byl to blbej nápad
fákt?? a proč to nefuguje? co to udělá?
ale tohle je pro mě novinka
dobránovinka, co?
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
Vero
tak to je super, že už je doma, doma se bude krásně hojit, tam určo vyváděl, že byl v cizím a sám, Kim to měl úplně stejně a doma byl pak v pohodě v klidu
tak budeme držet palce ještě dva dny ať stehy vydrží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:04
- Nahlásit
Vero
tak jsme domáááá.
A JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!! Podrbej ho, podlachni ho , pomudlej ho od nás. Buldozéroviče Statečného.
ted ještě dva dny nejistoty,
to zvládnete, když on je tak škovnej a statečnej. Já obdivuju tuzvěř, jak své potíže zvládá a nedá najevo .
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:06
- Nahlásit
Maya
tam určo vyváděl, že byl v cizím a sám
každopádně. zklinil se tak do dvou minut, co jsme přišli, už tam v ordinaci. a doma z něho opadl i stresík.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:06
- Nahlásit
Maya
tak snad se to prodává všude bez předpisu
Uvidim zitra, snad to pujde bez toho.
Vero
tak jsme domáááá.
Jupiii! On sam vi nejlip, kde se mu bude dobre srustat. A limec vas teda nemine na doma, nebo staci jen pruban?
ted ještě dva dny nejistoty
Nic nepraskne, buldozer bude vyznamnym pacientem a necha se radne rozcapovati! Je hodne rozkuchanej, jizva dlouha?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:09
- Nahlásit
Vero
tobě nezabírají žádný prášky, nebo seš sebemučivě proti tomu?
Takovy pako nejsem, abych se vedome sebemucila. Mam Zyrtec, ale zjevne letos je tech keru a stromu presprilis. A fnukam sice, na druhou stranu je to asi prd proti lidem, co maj treba jeste astma k alergii a tak, tudiz uz sklapavam a jdu si spejli dloubat mozek.
zklinil se tak do dvou minut, co jsme přišli, už tam v ordinaci. a doma z něho opadl i stresík.
Tohle jsem taky x krat zazila, jak je pes po operaci nestastnej na veterine, ztracenej a smutnej... a prijdes, promluvis na tu rozkuchaninu, zacne to vrtet ocasem, najednou jiskra v oku - a slava, slava, jde se domu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:09
- Nahlásit
Fifi
A limec vas teda nemine na doma, nebo staci jen pruban?
dala jsem mu ho, páč hned jak se uklidnil, tak se chtěl začít jizvě věnovat. takže budu sundávat, jen kdžy budu moct hned zasahovat...
co to je pruban?
jizva dlouha?
prej velmi, ale mě nepřijde, čekala jsem to tak. od pindíka ke koulím.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:10
- Nahlásit
PetraK
fákt?? a proč to nefuguje? co to udělá?
při alergický rýmě nemáš skutečnou rýmu, ale maximálně ti teče z nosu voda a nos je ucpanej ne rýmou, ale zduřenou sliznicí, proto to taky dost svědí, holt nateklina, takže ten sprej splaskává tu sliznici, nevím jak vědecky působí ta splaskávací složka na běžnou hutnou rýmu, ale výsledek byl totálně zabetonovanej nos, podle mě to nějak připrsklo tu rýmu ke sliznici nebo co a tak celkově jí to zmrsklo asi jak tu sliznici, ale výsledek byl fakt děsnej
bo běžný kapky na rýmu podle mě naopak tu rýmu víc ztekuťujou, aby mohla odtejkat
tož moje vědecký vysvětlení
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:11
- Nahlásit
Fifi
tudiz uz sklapavam a jdu si spejli dloubat mozek
zkus si vzít o piluli víc prostě.
promluvis na tu rozkuchaninu, zacne to vrtet ocasem, najednou jiskra v oku - a slava,
(on vypadá strašně dobře......mi přijde, že by hned jel na vejlet, ač pravda, to by mu pak zatlo, ale chuť by měl.)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:14 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Vero
co to je pruban?
Takovej ten sitovanej pruznej obvaz, jen se do nej vyriznou diry na nozicky a pes se pres kryti nedostane k jizve. Ale jestli to ma Buldozeros takhle u pindika, tak to by ho asi tlacilo, t je limec lepsi volba.
Tu je Agata v prubanu, pro lepsi predstavu. Edit - ona by zase nezvladnula limec, z nej chytla hysterak totalni.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:14
- Nahlásit
Vero
tak drzime palce, at nic nepraskne a ten limec asi lepsi, i kdyz chuderka ho tak nema rad, ze to jeste par dni urcite statecne vydrzi
Fifi
to s tema kapkama chapu... ale asi lepsi pretrpet to Mayji fffff av yzkouset, nez tomu nedat ani sanci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:14
- Nahlásit
Vero
co to je pruban?
http://www.lekarna.cz/pruban/
vystřihned díry na nožičky nebo tam kde je potřeba a pes se z toho nedostane, ale zase musela bys mu to asi sundavat na každý venčení vzhledem k tomu, kde tu jizvu má, já bych asi zůstala u límce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:15
- Nahlásit
Vero
zkus si vzít o piluli víc prostě
spíš to chce zkusit jiný prášky, ale to už pak chce doktora, protože na předpis jich tolik není
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:18
- Nahlásit
Vero
zkus si vzít o piluli víc prostě
To bych spala i pres den, potrebuju ridit a fungat.
Maya
spíš to chce zkusit jiný prášky
Nic, zkusim ten tip od tebe a dej se vule....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:24
- Nahlásit
Fifi
Nic, zkusim ten tip od tebe a dej se vule....
uvidíš, jinak prodávají volně ještě Claritin jsem si vzpomněla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:25
- Nahlásit
vypadá to jako normální plážička, ale pak kuk a jsou tam dva lidi a stan a měřítko je úúúúplně jinde, jako super fotka
http://i.imgur.com/iWZdfLC.jpg
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:26
- Nahlásit
Fifi
o bych spala i pres den
áha.. mě to neuspává, tak to mě nenapadlo.
tak snad topřejde brzo samo.
pruban už vím, no, na to místo to asi dávat nebudu....
a navíc ta jizva by měla být raději na vzduchu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:34
- Nahlásit
Vero
na to místo to asi dávat nebudu....
Vsak, to jsem psala, ze jestli to ma u pindika, limec bude lepsi.
navíc ta jizva by měla být raději na vzduchu?
Tak pruban a jen lehky kryti pod nim nicemu nevadil, Ag se zhojila krasne, samozrejme jsem ji to menila a sundavala na venceni.
No at se hosik krasne zhoji, zadny vylomeniny neprovadi a hlavne, hlavne! at uz se mu cura a kadi jedna basen.
Basen pro Buldozera
Čím to bylo, čím,
že ať tlačím,
tak nevytlačím.
Od teď tlačit stačí jemně
bobek vyjede hned ze mně.
|