Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2943 . 2944 . 2945 . 2946 . 2947 . 2948 . 2949 . 2950 . 2951 . 2952 . 2953 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 08:07
- Nahlásit

birma
fotky pěkný, teda te černej pes sedí PŘED zábradlím???
cernej caj
s tou behnou mi to musite vysvetlit
nemám tu sice zvuk, ale myslím, že je to tahle http://www.youtube.com/watch?v=69lslE5gyiM

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 08:10
- Nahlásit

Maya
jojo, je to ta s behnou

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 08:11
- Nahlásit

cernej caj
Posledních 10 jsem šla se zatnutejma zubama a došla jsem jen silou vůle. Vůbec si nedovedu představit těch 35 na Šumavě...
tohle by bylo dobry misto na bivak se docela zda. v pripade desta
Nevidim fotku, ale jestli myslíš jeskyni, tak to je úžasný místo, jen ta cesta k ní je prakticky neschůdná

kachna_
Dobře ty máš pravdu - je to z Liběchova po žlutý do Nedvězí, po červený na Rač a zpátky po zelený do Liběchova.
Liběchov má zajímavej ten malej kostelík na kopci, bral mě tam před lety strejda, místo klasickýho tvaru korouhvičky má lebku se zkříženými hnáty

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 08:12
- Nahlásit

Maya
Ano, ten pes sedí před zábradlím

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 08:19
- Nahlásit

Taky jsme viděli vlčího špice - strašně na nás štěkal, ale neobtěžoval se při tom ani slézt z lavičky pod oknem a dojít k plotu

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 08:39 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
Ty jsi regulérní šílenec - 50 kiláků. To by mě zabilo spolehlivě.
Holka, jsi fakt dobrá - krásný fotky a Adámek vypadá konečně, že byl i unavenej a odpočíval
Nádherná oblast, krásné chaloupky, krásná příroda. Museli jste si to krásně užít - tedy až na ty bolavý nohy

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 08:55
- Nahlásit

grimmh
Ty jsi regulérní šílenec - 50 kiláků. To by mě zabilo spolehlivě.
nápodobně, ale tak zase se můžem utěšovat, že je to tím mládím
jo, co já bych dala za to, mít čas alespoň na 10 kiláků

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 08:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Blanimůra měla dnes radostné ráno, neb se potkala s labročůzouukrutnou černou a zmasily se holky vesele. labročůza sebrala nějakej vobal od saláma a dělala že má poklad, Blanice jí vyhrožovala smrtí přeukrutnou, když obal nevydá. labročůza na ní uďála dlouhýho nosa kosa a vzala dráhu

Fifi

Kremyl byl v rozpolcen, pustit uzel??? (kterej by ji byl nasledne ukraden) nebo se oborit na patolapku?

a jak to dopadlo? Zardousila sviňuchy perdelí?

birma

že by to sežral a pak by sežral tebe

i zovali ho od těch dob Otesánkem

můžete závidět krásnej den

ale nééééééééééééééé, vona byla v mým oblíbeným kokořínskůůů!! stavila ses u kachny?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 08:56
- Nahlásit

birmacernej caj

tohle by bylo dobry misto na bivak se docela zda. v pripade desta
Nevidim fotku, ale jestli myslíš jeskyni

tak tam je habakůk jinejch, kde se dá

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 09:14
- Nahlásit

PetraK
stavila ses u kachny?
to by si moc nepomohla, kachna byla ve škole a pak jsme u mamči upravovali záhon. Povedlo se nám to (moc), protože jsme ho vzali jednou bránama - vypadalo to jak minový pole, vytahali pejr, vzali to po druhý a super.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 09:18
- Nahlásit

kachna_.
, vytahali pejr,

a nechala sis ho?? Myslím kořeny. To je totiž supr věc, Přes noc vylouhovat ve studený vodě, ráno přivést k varu, nechat chvilku stát a pak vypít. Pejr je silná bylinka.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 09:19
- Nahlásit

PetraK, kachna_
Jsem to ani nezkoušela, anžto jsem opět zapomněla kde přesně kachna bydlí a doplánovala jsem trasu včera v půl jedný ráno, tak to nešlo dořešit. Navíc je dost složitý to plánování u nás - správná délka trasy, minimum asfaltu a k tomu rozumná dostupnost...

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 09:25
- Nahlásit

birma
Obojek a postroj jsou super!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 09:27
- Nahlásit

PetraK
pejr,
Jehééé teď jsem to psala mamče

z tý trasy, co birma našla, se k nám sice dostane, ale dost zazvěřenym lesem (ze zimořskýho dolu) no a musela by vědět kudy, protože tam nevede značená cesta a je tam naopak značená jedna cesta, která se zrušila při nějakym polomu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 09:28 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
sak mas trening, co mam teprve rikat ja?

PetraK
ja tech habakuk jinejch neznam

asi budu prodavat fotak, kdyby tu byli zajemci - xz-1 recenze - skoro vsechny fotky z vandru z posledniho roku jsou z nej - (jedinej vlkov nad luznici byl loni focenej jinym fotakem)

prodanej srpen 2011/ja ho koupila prosinec 2012 takze ho mam rok a pul zaruka uz neni ale foti hezky az na videa, tam trochu hur preostruje a je to v tech videich videt jenze ja nenaatcim a do zaruky sem to neobjevila
video je tam trochu videt ze se to obcas jakoby rozmaze ten obraz... coz bych rekla, ze mi dost snizuje moznost ho prodat, ale kdyby byli zajemci...

predstavovala bych si tak 2500 +/- kdyby nahodou...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 09:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

Jehééé teď jsem to psala mamče

no zrovna jí by se mohl šiknout, je čistící.
Kdyby ještě někde byl, určo bych si ho na jejím místě nasušila.

cernej caj
ja tech habakuk jinejch neznam

tam zakopneš o jeskyni na každým kroku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 09:33
- Nahlásit

PetraK
prave ze zakopnes kdyz ji nepotrebujes ale jak chces bivak na pripad nouze proti desti ne vedle silnice nebo vedle necich domu tak, aby se tam vesli treba 3 lidi a nebylo tak akorat nas*** tak smolik

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 09:35
- Nahlásit

PetraK
Kdyby ještě někde byl,
je všude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 09:57
- Nahlásit

PetraK
k cemu ze ten pejr je? krome toho ze je to silna bylinka?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 10:16
- Nahlásit

cernej caj
http://www.fiftyfifty.cz/pyr-plazivy-leci-dnu-revm a-a-snizuje-cholesterol-8033070.php

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 10:28
- Nahlásit

Maya
hm dobry a nemaj tam foto tak nevim, co to je. babi rikala pejr tomu co melo ruzovy a zlity kytky a rostlo po plote

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 10:32
- Nahlásit

cernej caj

prave ze zakopnes kdyz ji nepotrebujes ale jak chces bivak na pripad nouze proti desti ne vedle silnice nebo vedle necich domu tak, aby se tam vesli treba 3 lidi a nebylo tak akorat nas*** tak smolik

se musíš ubytovat, když ju najdeš!

kachna_
je všude
to ale nejni vůbec špatný, já vim, no, je to vopruz, ale zase to je užitečný.

Maya

čikovná Mája.

takže už čajdovi nic psát nemusím

jen vobrázky, ať se jí líp hledá:

https://www.google.cz/search?q=p%C3%BDr+plaziv%C3% BD&client=firefox-a&hs=Pwc&rls=org.mozilla:cs-CZ src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/sham e.gif" border="0" alt="">fficial&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7co7U6 HCHaKJ4gS5xoGQAg&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bi h=848

a poznáš ho podle kořenů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 10:45
- Nahlásit

PetraK
no moje rozpoznavaci schopnosti bylin sou dost desny, tak kdo vi zda to poznam az to uvidim

no a kdybyste nekdo treba vedeli o nekom, kdo by chtel fotak, muzete se poptat? dekuju

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 12:18
- Nahlásit

PetraK
Díky za tip na pýrové théé. Koukám na co všechno je to dobrý. Ty si holka šiškovná.
Ten by pomohl i pérkovýmu vlkovi na ten cholesterol.

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 12:21
- Nahlásit

http://www.super.cz/252666-pozor-vyleti-ptacek-ten to-hafan-ma-usmev-filmove-hvezdy.html

úsměv pro vás pro hezčí den

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 12:27
- Nahlásit

grimmh
stránky super mi už asi 3 dny blbnou, takže se nepodívám, škoda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 12:27
- Nahlásit

grimmh
tlamickaa

birma
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 12:36
- Nahlásit

Neni nad kamarády předávala jsem kamarádce její část objednávky od zera, udělaly jsme si s pesama hezkou procházku a ona mi přinesla nový Foresto, co jim někdo vracel, že se mu po tom drbe pes

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 12:43
- Nahlásit

třeba se někomu bude hodit http://socialni-davky-2014.eu/

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 12:51
- Nahlásit

cernej caj

dorazila navigace tak jsem zvědava a těším se

na fo´ták se poptám, a proč ho prodáváš, v něčem ti nevyhovuje? taky se mrknu, oč je lepší než náš,... i když tedka asi fakt už nákupy ne...

<< 1 ... 2943 . 2944 . 2945 . 2946 . 2947 . 2948 . 2949 . 2950 . 2951 . 2952 . 2953 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání