Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2943 . 2944 . 2945 . 2946 . 2947 . 2948 . 2949 . 2950 . 2951 . 2952 . 2953 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:54
- Nahlásit

cernej caj
No chtěla jsem ji házet a nějak sem se nestihla najíst, s nikým popovídat, ani potancovat a najednou nás tam bylo 10, z toho 3 muzikanti, tatinek, tchan, muz, 2 muzikantsky zeny a barmanka a bylo skoro 2ráno
Tak ji mas na pamatku?
PetraK
Jo a s tou konvi a blanokridlou si mi pripomnela slecnu Sadlo. Pro ni byla velka plastova konev ta nej hracka, casem z ni byla proderavena placka velka, na kterou si stoupla predni hnatou a bruslila s ni po dvorku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:58
- Nahlásit

PetraK
sem tudíž neměla komu házet, že jo. tak ji mám doma, ale v plánu to bylo

tak snad uz ti nic mizet nebude, to by bylo jinak blby

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 21:18
- Nahlásit

cernej caj

ahojky, na berňáčcích máš ode mě příspěvek

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 21:25
- Nahlásit

máme postroj! Přijde mi teda krátkej jako od pohledu, ale je mu přesně jako tomu leopardovi na stránkách, kde má být vidět správná velikost táááákže, pokud nehumřu ouplně do rána, tak zejtra vyrazíme na pěšovýlet a aspoň na část si ho vezmu na opasek a taky přišlo obojek. Evidentně nepochňápli, jak jsem to s velikostí u něj myslela, ale nevadí. V nejhoršim ho věnujem Miátku a Adamovi koupim novej

kachna_
Mám dvě skvělý zprávy o Milče.
tak to je super!!

cernej caj
Už vím, jak vypadala nevěsta.
určitě překrásně
kytka a novomanzele
jůůůůůů vám to seklo!

Fifi
Menil se cas, hlavne, ni? A revizori, ouha, za litr to mas?
čas mi nikdy nic nedělal, nemám na nic pevný termity, takže si stejně jedu podle nějakýho biologickýho. Vstávala jsem brzo akurát včera kvůlivá tréninku a to mi nic nedělalo, zato dneska jsem, jako kdyby mě někdo zamlátil metr pod zem..
A platí se 800,- na místě nebo do 15ti dnů. Mám to spočtený, že se mi to vyplatí a už mě nechytli fakt dlouho, čekala jsem kdy to přijde

PetraK
ono to tu bylo, víte... ale....... čárymáry ruchadlo, tetkon už to tady nějak není, víte?? "
to je dobrá hláška! To si musim zapamatovat a doufat, že to aspoň jednou v životě budu moct uplatnit

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 21:42
- Nahlásit

birma
Mám to spočtený, že se mi to vyplatí a už mě nechytli fakt dlouho, čekala jsem kdy to přijde
No kdyz te nechnapnou pak x krat za sebou, tak se to asi vyplati.
a taky přišlo obojek. Evidentně nepochňápli, jak jsem to s velikostí u něj myslela, ale nevadí
Nakej pidimidi ti prisel?

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 21:50
- Nahlásit

Fifi
kdyz te nechnapnou pak x krat za sebou, tak se to asi vyplati
když jezdim často, tak je to tak 1x za čtvrt roku, teď jezdim hodně málo a naposled mě lapli loni nějak koncem jara
Nakej pidimidi ti prisel?
naopak velkej. Polostahovák, chtěla jsem ho, aby se nevyvlíknul a oni tam maj v popisu nějaký rozpětí rozměrů a mi nebylo jasný, jestli to jsou rozměry staženýho stahování oproti roztaženýmu, neboi jedno z toho s posunem šíře obojku. Tak jsem jim napsala, že chci staženej obojek rozměr blabla a on ho má jako na úplně nejutaženější všechno.. Ale nosit ho může, jen ten nevyvlíkací klid asi ouplně mít nebudu, jen se přestanu bát, že rupne přezka

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 21:52
- Nahlásit

cernej caj
teda moc vám to slušelo a musela to bejt fakt pěkná svatba a ta kytka taky moc pěkná
já co byla na svatbách, tak to byly jen takový vobyčejný
kachna
tak to je super s Milčou i stím průjmikem, že to byla jen nějaká jendorázovka
PetraK
ty máš teda v práci pořád vesele koukám

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 21:56
- Nahlásit

hmm bábofka k večeři a k tomu ledový kakao, taky to tnení marný , jednou za čas

Blanice dnes radostně uvítala návštěvu Danušky sousedky, vokázala jí jak umí uklízet kelímky. Pak Danušku celou oblemtala a vomatlala, to maj návštěvy zajisté nejraději

Fifi

slecnu Sadlo. Pro ni byla velka plastova konev ta nej hracka, casem z ni byla proderavena placka velka, na kterou si stoupla predni hnatou a bruslila s ni po dvorku

aha... že by nějaký přibuzenstvo bylo?? páč právě jsme s Blanici řádili v pokoji, házela jsem jí kusy tlustý lepenkový krabice a prej je dost úchvatný to chytat ve vzduchu a drtit a drtit a dělat do toh dírky a dupat po tom evidentně hra pro intelektuálky

cernej caj

tak ji mám doma, ale v plánu to bylo

hele tak zase jí ale můžeš hodit po mužovi až ti zvedne mandle a budeš mít chuť ho ubít

tak snad uz ti nic mizet nebude, to by bylo jinak blby

to by bylo. nejdřív pro mě a pak pro ajťáky, protože to bych nerozdejchala už.

birma
táááákže, pokud nehumřu ouplně do rána, tak zejtra vyrazíme na pěšovýlet a aspoň na část si ho vezmu na opasek

tak pak zahlaš, jak to klaplo

doufat, že to aspoň jednou v životě budu moct uplatnit

a já zas pevně doufám, že tuhle větu použít nebudu muset

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 21:59
- Nahlásit

Maya

ty máš teda v práci pořád vesele koukám

no to bez debaty. Dneska jsme si s kolegou po poradě vyměňovali dojmy a vypadalo to, že jsme oba měli ty stejné. A že oba jsme měli jen malý krůček k explozi. Krz lemplovinu, nemakačenkavost a totální zmatek. grrrr. Jemu se prej vzteky kroutily palce u nohou a mě na zádech vyjížděly hroty no magorárna.

Jdu s Blanimůrou a do péři, tak dobrou bez kobrou.

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 23:30
- Nahlásit

kdybyste si chtěly trochu zaslzet...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 07:24
- Nahlásit

birma
Mám to spočtený, že se mi to vyplatí a už mě nechytli fakt dlouho, čekala jsem kdy to přijde
tak u vas to muze fungovat v praglu. Me bez salinkarty do autobusu nepusti pac mezimesto te kontrloluje ridic pri nastupu.

a dekujem S postrojem je supr, ze pasuje. Ted vam s ferinkou fakt nebudem stacit

video sem proklikla, to v praci radsi nee

Maya
nevim, co si predstavit pod pojmem obycejna kytka ale fakt to bylo takovy, jaky sme chteli - pohodovy, pratelsky, klidny, proste supr. Dokonce se muz rano ptal barmanky, ze se asi moc nevyspali, ze tam jeste muzikanti asi do 4 hrali a barmanka, ze prej v pohode, ze nemeli skoro praci, ze to byla nezvykle klidna svatba. tak se muz ptal, jestli bezne jim tam tancujou po stolech a rozbiji nadobi a barmanka ze jo, ze tak nejak. Ozralci se treba chytnou, nebo vykrikujou.

Fifi
stoupla predni hnatou a bruslila s ni po dvorku.
to muselo byt teda fakt dost vtipny

Eninka
taky tam zas nakouknu

grimmh
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 08:33 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Zdravíčko všem

cernej caj
Musela to být super svatba, novomanželům to moc seklo a kytka úúúžasná.
PetraK
koukám, že pos*aným navrch včera v práci to nebylo jen u nás.
birma
tak hlavně, že postroj jde použít. Pokuta nepříjemná, ale dokud se ti to vyplatí........
Vlk
Krásnej zvěřinec - já jsem si napřed myslela, že je to z nějakýho útulku
Přeju ať se brzy hodnoty srovnaj a vlk na pérko může skas skákat
Vera
Jak Buldozerek? je to lepší a lepší?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 08:37
- Nahlásit

grimmh
no když on si taky vlk nechá všecko, co někde najde od koucoura po párek čoklůch, když se nenajde majitel...

grimmh
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 08:38
- Nahlásit

birma
Já jsem dojímací typ a to video jsem nedokoukala, bo bulit v práci při pohledu do počítače by bylo divný.
Pejskové jsou krásní a moc smutní.

grimmh
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 08:39
- Nahlásit

cernej caj
no když on si taky vlk nechá všecko, co někde najde od koucoura po párek čoklůch, když se nenajde majitel...

Tak zažádat o nějakou dotaci od obce........

grimmh
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 08:40
- Nahlásit

Já mám zase hoňku - snad vás večer dočtu.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 08:45
- Nahlásit

cernej caj
svatá pravda
no já si kdysi nechala jenom dvě nalezený koťata, no a vlastně želvy a morče byly taky takový nečekaný nadělení, ale psa teda nevím jestli bych si nechala

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 08:46
- Nahlásit

cernej caj
nevim, co si predstavit pod pojmem obycejna kytka
myslela jsem jako vobyčejná svatba ,prostě takový co normálka bejvaj
supr, že vám to tak vyšlo a že jste to teda měli v klidu a bez nějakých vožralejch excesů, ono není o co stát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 09:04
- Nahlásit

Maya
ajo, no je fakt, ze mirne netradicni to bylo, ale zas tak v mezich a jako jo, ja su moc rada, ze nam to tak krasne vyslo, sme s muzem spokojeny

a ukazu vam, co sme dostali od kapely, se nasmejete

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 09:17
- Nahlásit

Bré dopolodne ......

cernej caj
šatičky velmi krasavý, nevěsta hezoučká, country svatba by bylo i moje gusto....

Maya
ale psa teda nevím jestli bych si nechala
tak každýho psa bych si taky asi nenechala.... musí se snést se šibama, s Ašopsem a nežrat kočky.... jinak místa je tu dost, když se jde ven, je tak nějak jedno s kolika psama.... tyhle jsou jako bonus nezdrhací takže pohoda....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 09:31
- Nahlásit

vlk
dekuju za pochvalu

tyhle jsou jako bonus nezdrhací
tak aspon, ze nezdrhaj

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 09:32
- Nahlásit

cernej caj
ukazu vam, co sme dostali od kapely, se nasmejete
a nakonec jste teda sehnali nějaký nezraněný zdravý muzikanty?

vlk
každýho psa bych si taky asi nenechala
no ale i tak, přece jen se psem je víc práce s každým než s kočkou třeba

tohle je pěkný

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 09:42 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

cernej caj
tak aspon, ze nezdrhaj
nezdrhaj, naopak se nás čupky držej a ta raslice je fakt strašně milá....i ta josefčice už není tak nervní jak byla....

Maya
no ale i tak, přece jen se psem je víc práce s každým než s kočkou třeba
naštěstí jsou docela vychovaný, takže to není takovej děs.... s kocourem než se z něj stal bezkulkin bylo teda problémů víc, když byl doma ječel u dveří že chce ven, věčně chodil domů dorvanej, vymejšlel se žrádlem .... co se mu kulky ufikly je klid.... když mu někdo otevře tak teda milostivě jde ven, venku se nerve a sežere na co přijde....minule na lince do sebe tlačil suchej rohlík....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 10:05
- Nahlásit

Maya
nojo, muz domluvil na rychlo 2 a hralo to dobre, jeden teda musel kolem 8 pryc na koncert a druhej nam tam zustal do vecera

darek od muzikantu

vlk
clovek tuplem nechape, kdo se zbavi pohodovych vychovanych psu, ze...

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 10:06
- Nahlásit

cernej caj

nevěsta vypadala fakt dobře krásnej a sympatickej styl, dokonale všecko k sobě sladěný...
a jakej ted máte pocit, když je "po všem", co jste tak dlouho chystali?

PetraK

koukám, že to máš v práci docela veselý. snad už aspoň nebude nic mizet, páč nefachčenka fachat moc nezačnou...

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 10:07
- Nahlásit

cernej caj
darek od muzikantu
tak to je bomba

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 10:15
- Nahlásit

cernej caj
clovek tuplem nechape, kdo se zbavi pohodovych vychovanych psu, ze...
...to mi taky vrtá hlavou.... i když jestli byli někde z města z paneláku, moc se nedivím, jsou obě kapku uštěkaný, ale na tý naší skorosamotě se to ztratí.....

Dárek super origoš.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 10:19
- Nahlásit

Vero
no castecne su rada, ze to je za mnou. Nekdo rika, ze by si to zopaknul, coz teda fakt nejsem masochista, ale tak nejak bych rekla, ze ackoli se nic nezmenilo, ze sme ted takovy radostnejsi spolu, i kdyz samo, ze to taky casem zas opadne na klasiku. Muz treba ted chodi a rika tak co ferinko V****

sem se do toho darku nejak nemohla dostat, trochu sem to vicko natrhla, tak se zpevak chytal za hlavu a muz se smal, ze to je aspon odborne natrhly jak od kuraka co se tam snazi rychle dostat pro cigaro

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 10:33
- Nahlásit

cernej caj
super dárek
vlk
...to mi taky vrtá hlavou....
tak třeba někomu jen utekli nebo je někdo ukrad, možností je asi víc

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 10:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Bubišek stala se stálou dopisovatelkou asi. Páč píše a píše (a nehárá ) a vybírá si ženichy složitým výběrovým řízením (a nehárá ). A miluje boj s lepenkou z krabice, je prej supr do ní dělat ty dírky. A taky je dobrý si hrát na tu babu a honit se (musí teda honit vona mě )

cernej caj

hele to je gůt dárek teda, jsou šikovný, kucí muzikantský

Nekdo rika, ze by si to zopaknul,

já klidně, byl to super mejdan . Celý. Povidlo se a my si to užili, takže za mě klidně znova. Kdyby na to došlo, ale na druhou stranu z principu a kvůli tomu, že mi to přijde jako krutý vyhazování penězůch, který se dají využít jinak - bych se zase na druhou stranu bez svarby klidně obešla. Ale když už byla, tak jsme si to užili

Vero

snad už aspoň nebude nic mizet, páč nefachčenka fachat moc nezačnou...
jo nenudim se. A nemakačenko se fakt nezmění, to vím. Už jsem tady dva hošíčky naučila, že nejsem jejich sekretářka, že jsou samostatní a budou si věci dělat sami, že je já za ně dělat nebudu. A to i toho konkrétního, páč aby se mě chodili ptát na debility, který si můžou sami zjistit a jen jsou líní, tak to smolikof. Ale tohle je bohužel jiná sortička nemakačenství. Ta se mě nedotýkala přímo, nicméně spadla mi do klína taky. A tak bylo zle. Jenže k ničemu to nepovede. to vím. každopádně svoje jsem řekla - že nehodlám doplácet na to, že někdo svou práci nedělá, že to radši půjdu klidně zametat. A myslím to dost vážně. práce mi neva, ale práce za jiný ano.

<< 1 ... 2943 . 2944 . 2945 . 2946 . 2947 . 2948 . 2949 . 2950 . 2951 . 2952 . 2953 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání