Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:27
- Nahlásit

Fifi

Tak ses dobrej bleskosvod, nekde se vybublat asi potrebovala.

ať si škubne, já si z ní bleskosvoda nedělám, budu dělat mrtvýho brouka ať si dělá co chce, moje hra to nebyla a není.

cernej caj
beru zastupy davu u nas pred domem v nedeli na zbytky dorta

měla bys to smazat, víš, jak je net nebezpečnej? něco řekneš a v neděli se nepostačíš divit

birma
že nějaký hovada na ní a její psy (má dvě maličký fenky) chtěli poslat agresivní dogy. Evidentně ty kretén

dogy jsou asi teď v kurzu páč kolegyni napadly dvě dogy její útulkovu fenku, a zacvičilo to s ní dost dramaticky

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:29
- Nahlásit

Janiii

co máš jako proti mýmu exkluzivnímu mazanci? No?

a nebo snad se ti nepozdává moje lukcusní pizza?

a přemejšlej jako pečlivě co napíšeš

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:31
- Nahlásit

birma

je čikovná! a kjásná!
jest převelmi čikovná!! a nejkrásnější ze fšech Blanimic co znám

ale včera byla fakt čikovná, chvilku jsme šly krabicovat a já schválně nechala mističku se šprotovejma sušenkama tak, že si jako klidně mohla ďobnout. A NEĎOBLÁÁÁÁ! Strčila k tomu šňupák a nekradla. šla radši krabicovat. Byla ukrutně nejšikovnější.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:31
- Nahlásit

PetraK
páč kolegyni napadly dvě dogy její útulkovu fenku, a zacvičilo to s ní dost dramaticky
to mi ani neříkej. U jejích holčiček by nic nezbylo - hele jak jsou majinký (ten zadek je Adamův)

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:32
- Nahlásit

mazanec znám, ovšem "pizza" mi nějak unikla ... což nechápu, jak se mohlo stát
u toho mazance by se dalo ještě říct "nezáleží na tom, jak vypadá, důležitý je, že chutná (nejí-li se s ním současně i kaseróól )" ... ovšem ta pizza působí poněkud karcinogenně už jen z vobrázku

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
že nějaký hovada na ní a její psy (má dvě maličký fenky) chtěli poslat agresivní dogy.

asi začnu chodit s pepřákem a latí,
Zacni, je to jistejsi, i mathea si neco takovyho poridila kvuli babulce dydy, kdyby na ni nejaka svine vybehla, jen nevim, esli peprak ci paralyzer.
PetraK
ani dívat se na to nemohla
Ale to je pipiiii, mutututuuu!
co máš jako proti mýmu exkluzivnímu mazanci? No?
snad se ti nepozdává moje lukcusní pizza?
Prast jak uhod.
edit, ale ne, beru zpet, z ty pizzy by byl super frisbee.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:36
- Nahlásit

PetraK
hlavně, že jí chutná

birma
asi se to nejak mnozi, ty blbci...

muz dorazil se zbytkem, dostal hubicku a ja du umrit.

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:42
- Nahlásit

z ty pizzy by byl super frisbee
Fifi
a pak kdo je blbej

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:42
- Nahlásit

birma

- hele jak jsou majinký (ten zadek je Adamův)

bože to jsou pupíšci ! no bylo by to rychlý, fakt jsou lidi debilové (hm při návratu z procházky mezi vilkama -letí k nám obří fenka berňáka, kluk si mobiluje, přešla jsem na druhý chodník, fena letí dál, houkla jsem na debilistu mobilistu, ten odvětil že je to fenka. Sdělila jslem mu že ta moje taky, že je stará a nehodlám dopustit minimální újmu. Fena nereagovala na jeho trapnej pokus o přivolání, debilista mobiloval dál, šla jsem proti feně, zaháněla jí, Blanku za sebou, nehodlám rozlišovat kdo s jakou přichází, pes kterej je neovladatelnej k nám prostě bez dovolení nepůjde, pak jsem na toho č...ka zařvala, tak pak konečně hodil prdelí a začal jí nahánět. Vyslechl si rozbor svého íkvé, krypl dementní)

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:47
- Nahlásit

nemůžu se nepodělit

Fifi
i mathea si neco takovyho poridila kvuli babulce dydy, kdyby na ni nejaka svine vybehla, jen nevim, esli peprak ci paralyzer.
vůbec se jí nedivim. Já pepřák i někde mám z doby, kdy jsem chodila sama ve dvě ráno běhat. Jen ho prostě zapomínám dát při odchodu do kapsy a spoléhám na to, že toho psa kdyžtak zvalchuju, ale dvě dogy, to by byla fakt výzva...

PetraK
Blanku za sebou, nehodlám rozlišovat kdo s jakou přichází, pes kterej je neovladatelnej k nám prostě bez dovolení nepůjde
mám to stejně, jen psy u kterých vidím, že fakt výrazně komunikujou, pouštím.
Lidi mě serou, chci pryč...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:48
- Nahlásit

Janiii

nezáleží na tom, jak vypadá, důležitý je, že chutná

chutnal tak, jak vypadal aneb, jak asi může chutnat vyhořelá p řistávací dráha pro ufo jak to nazval Brtnik.

Pizza je možná kapek karcinogenní, leč!! o to víc trvanlivá!! Ta se totiž nezkazíííííí - řehtali jsme se u nás v pizzerii dost, když jsem jí tam dovalila na ukázku

Fifi

Ale to je pipiiii, mutututuuu!

že jo?? hrozně mě mrzelo, že jsem jí to nemohla dát celý, páč by se zeblila a po...la myslim. Ona jest velmi pipiiiiii. Jo dneska jsme si prvně hrály na babu - jak venku, tak doma, tady jí to bavilo víc, asi že běháme dokola , ale líbilo se jí to moc

Prast jak uhod.
uhodim já tebe ty frisbíí

cernej caj
hlavně, že jí chutná

tak to jako jo, jí zase chutná velice dneska toho sežrala jako kůň tedy ne obsahem, ale objemem žrala jako kdyby byla bordó doga

dostal hubicku a ja du umrit.

čajdo, ty máš neuvěřitelnej dar věty kombinovat tak, aby dohromady zněly příšerně

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma
mám to stejně, jen psy u kterých vidím, že fakt výrazně komunikujou, pouštím.

hele já už ani to moc ne. Zdejší volno kokr, zdatně komunikoval (má z toho svýho volnopobíhání naučeno dost, to je pravda). Dokomunikoval se k Ešusoj, pozdravil a... ty vole pak do něj vjel , nechápala jsem já, nechápal ani Ešus. Pej vystartoval a utekl. tak já fakt už hodně sortýruju.

idi mě serou, chci pryč...

dost souhlsim, dnes jsme na toto téma vedly při obědě disertačku s kolegyní. Hm je jí asi tak dvacet osm, jak na tom s vnímámím světa bude ve čtyřiceti chudera?

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:52
- Nahlásit

PetraK
hele já už ani to moc ne.
nj, když já zahnánim každýho psa zas o to víc stresuju Adama a o to víc si upevňuje, že psi jsou stvůry a je třeba je všechny sežrat, tady na poslušnýho psa a normálního majitele narazíme tak jednou za měsíc a to ještě musíme mít velký štěstí
Dokomunikoval se k Ešusoj, pozdravil a... ty vole pak do něj vjel , nechápala jsem já, nechápal ani Ešus
nestraš

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:53
- Nahlásit

PetraK
Hm je jí asi tak dvacet osm, jak na tom s vnímámím světa bude ve čtyřiceti chudera?
úplně stejně jako já, když je stejně stará?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:56
- Nahlásit

birma
Já pepřák i někde mám z doby, kdy jsem chodila sama ve dvě ráno běhat.
Tak jestli je to starsi, tak bych to rovnou dala nekam do sberu pro to urcenej? Neb to ani fungat nemusi.
Jen ho prostě zapomínám dát při odchodu do kapsy a spoléhám na to, že toho psa kdyžtak zvalchuju, ale dvě dogy, to by byla fakt výzva...
No to by byla, aj pro me! Radsi nemyslet.
PetraK
nehodlám rozlišovat kdo s jakou přichází, pes kterej je neovladatelnej k nám prostě bez dovolení nepůjde
Presne, kor u psich babicek!!!
uhodim já tebe ty frisbíí

ty máš neuvěřitelnej dar věty kombinovat tak, aby dohromady zněly příšerně
Tak ted ses blba ty, ale totalne, jinak by me to ani nenapadlo!

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:58
- Nahlásit

Fifi
Tak jestli je to starsi, tak bych to rovnou dala nekam do sberu pro to urcenej? Neb to ani fungat nemusi.
ono to zas tak dávno neni, prošlej by bejt neměl

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:59
- Nahlásit

birma
aždýho psa zas o to víc stresuju Adama a o to víc si upevňuje, že psi jsou stvůry a je třeba je všechny sežrat, tady na poslušnýho psa a normálního majitele narazíme tak jednou za měsíc a to ještě musíme mít velký štěst

jo ty to máš složitější. Kdyby ten pes pochápnul, že není co řešit, když je to v tvejch rukách, bylo by to jednodušší.
Kreténů je čím dál tím víc (včera jsme potkali maníka - takovej trotl primitivní, chlap jak hora, třeba hodnej, nevim, ale v hlavě vymetýno. Dva psy na vodítku, třetí vlčanda navolno- nebyla vidět, MInuli jsme je, najednou vidím, periférně, jak vlčanda letí zezadu k nám. Zas - bylo mi úplně jedno s jakou přichází, nikdo se nebude takhle řítit na mýho psa a já nebudu dodatečně rozklíčovávat, jestli přichází v míru a s nabídkou hry, a nebo proto, že si chce hlodnout, Pes kterej letí takhle to prostě ode mne koupí, nebo ho vyblokuju. Takhle se ke psům nechodí,

nestraš

no nekecám, čuměla jsem jako puk a Ešus taky - čekala jsem, že začne kroutit hlavou. On nevyjel nějak natvrdo, ale prostě vyjel a dost nepochopitelně.

úplně stejně jako já, když je stejně stará?

jo. i jsem si na tebe právě vzpomněla a říkala jsem si jak budete vnímat svět vo dvacet let pozdějš, že to budete mít těžší, než já , která jsem k tomu došla až nedávno.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:01
- Nahlásit

b]Fifi[/b]
Tak ted ses blba ty, ale totalne, jinak by me to ani nenapadlo!

krásné že?

Presne, kor u psich babicek!!!

jo, ty vole řítí se k nám stodola a já mám čekat jestli bude kamarádská (a zvalchuje jí z radosti), nebo nekamarádská a sežere jí. Nic, smolikof.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:03
- Nahlásit

PetraK
as - bylo mi úplně jedno s jakou přichází, nikdo se nebude takhle řítit na mýho psa a já nebudu dodatečně rozklíčovávat, jestli přichází v míru a s nabídkou hry, a nebo proto, že si chce hlodnout, Pes kterej letí takhle to prostě ode mne koupí, nebo ho vyblokuju. Takhle se ke psům nechodí,
Tak napřímo psy nenechávám přijít taky, protože ty Adam automaticky vyhodnocuje jako útočníky, ale pokud se zastaví dva, tři metry od nás a pak to vezme obloučkem, hezky pomalu, odvrátí hlavu... tak takovýho psa pustim (pokud to teda nejni jedlý vemeno)

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:04
- Nahlásit

PetraK
birma
říkala jsem si jak budete vnímat svět vo dvacet let pozdějš, že to budete mít těžší
Janii vam to vysvetli, se tam mihla po plastice...

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:09
- Nahlásit

PetraK
Téééda, dortík se opravdu vyvedl křáááásně. Zbledla jsem závistí a pak mě škodolibě zahřály u srdce ty další výrobky
Buď v klidu já jsem ve svém věku ještě nenašla odvahu mazanec zkusit upéct.
Nikdy si nedávám novoroční předsevzetí a to, že jsem si dala předsevzetí, že když se naučím péct chleba (vloni), zkusím v letošním roce buchty nebo koláče nebo mazanec - tak tohle předsevzetí jsem si dávala vloni na podzim
Tak není vyloučeno, že se budu opičit s mazancem a to doslova

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:10
- Nahlásit

U nás v práci se podělalo odpoledne něco na serveru, tak ani nevím, jestli to už zítra bude OK.
Jinak se krásně vymaloval den. Odpoledne se udělalo moc pěkně a dříve diskutovaný "utíkáček" byl tak akorát

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:12
- Nahlásit

Čajdo
ty jsi dobrá manipulátorka a v manželství si povedeš určitě zdatně. Manžílka umíš dobře naprogramovat - a někdo tu psal o průběžných odměnách - tak s tím souhlasím.
Zkrátka pozitivní motivace musí být

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:28
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, ty placky jsou supr, kdyby bylo nejhůře, mohli byste to vyrábět ve velkým a prodávat jako přívěsky k mobilu nebo tak něco, lidi by vám ruce utrhali
PetraK
ty trápíš Blanici dortem a ještě to dokumentuješ
to je ukázkovej pohled Chci to hned sežrat, ale nemůžuuuuu
Dorin předvádí úplně stejnej na morče

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:29
- Nahlásit

Maya

vy jste lepčejší než antidepresíva

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:29
- Nahlásit

birma

pokud se zastaví dva, tři metry od nás a pak to vezme obloučkem,
no to je o něčem jiným - jsme takhle dneska potkaly australandu, slušnou a navíc uctivou. ......... a pažravou se mi lípla ku kapse s šprotosušenkama

Fifi
se tam mihla po plastice...

: a tys fakt kretýno

grimmh
vyvedl křáááásně

psí věci se mi vždy vyvedou krásně , ty naše , to už bývá občas hroší

dávala vloni na podzim

mno tak inspiraci už jsi viděla, tak tetkon jen tvořit

udělalo moc pěkně

tak vida, ani jsi nemusela utikáčkovat

Blanice byla radostná, poslala jsem jí, ať sežere Brtnika a ukazovala jí, ať začne vod kraťasů, ať ho drapne a smýká. Líbilo se nám to. Brtnikov méně, řekl, ať toho okamžitě necháme, že vždycky vymyslim nějakou hovadinu, vona se toho chytne a dopadne to jak? jako s tou miskou, co jsem ju naučila nosit a vona už tři rozbila se asi bál

jdu asi do péři.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:30
- Nahlásit

Maya

Dorin předvádí úplně stejnej na morč

to by se mu jistojistě líbilo jako narozeninovýdortik, že? no smolikof větší, teda než měla blanina, páč ta pak slyšela to vytoužený vezmi!

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:45
- Nahlásit

Maya
to je ukázkovej pohled Chci to hned sežrat, ale nemůžuuuuu
Bych spis rekla: "Chtela bych to sezrat, muzu to sezrat, ale radsi si pockam?"
Slecna Sadlo kdysi na Cecila, coz byl krecik roborowskeho, strasne ji iritoval, kdyz behal v kolecku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:46
- Nahlásit

Fifi
Slecna Sadlo kdysi na Cecila, coz byl krecik roborowskeho, strasne ji iritoval, kdyz behal v kolecku.

: jehehéééééé hehehehehehe vidím toho tvora malinkého a Madam Sádlo převelikou k smrti nasratou. Mohu nyní jíti spáti, neb mám hubu kolem celý hlavy.

brou bez kobrou

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:55
- Nahlásit

Fifi
strasne ji iritoval, kdyz behal v kolecku.

jj, Dorina takhle irituje morče, když ho vyšoupnem ven do králíkárny, dva tejdy ho oštěkává jen se hne, naštěstí pak si zvykne, jinak bych ho zabila, Dorina teda

<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání