Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 11:34
- Nahlásit

cernej caj
to nekupuj, stejně ti to ferina zas sní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 11:53
- Nahlásit

Vero
ona je prasak a cisty nezere. ale asi proste zvolim neco z doacich zasob.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 11:56
- Nahlásit

cernej caj
bavlněný spoďáry má jitex, ale nevím co chceš přesně dizajnově, jsem koukala teď na eshop a tam skoro nic nemají, u nás mají prodejnu a je tam mnohem větší výběr, tak třeba v Brně taky prodávají

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 13:13
- Nahlásit

Tak mi právě přišel emil, že brigáda nebude
Ale jinak jsem dneska velice spokojená, byli jsme s chlapečkem na psím hřišti, kde byli tři samojedi (z toho jeden chlapeček) a nějaká kříženka. Adam to krásně zvládnul, když začal nervóznět, tak jsme prostě v pohodě odešli, mám z něj fakt radost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 13:33
- Nahlásit

birma
tak to je skpda

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 13:47
- Nahlásit

já ty teriéry žeru, jak si malá stále vrtí

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 14:25
- Nahlásit

birma
to je škoda
tři samojedi
to jsem snad neviděla ani na výstavě
Vero
stejně ti to ferina zas sní

Maya
jitex
tak u nás má jitexí prodejna snad jediný plus, a to příjemnou prodavačku.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 14:32
- Nahlásit

kachna_
to jsem snad neviděla ani na výstavě
no vidíš a stačí dojít v Praze na psí hřiště
ale fakt mi Adam udělal radost, bylo vidět, že z nich není ve své kůži, občas se tvářil trochu jako "kam se podívám, tam samojed" ale to, že zvládnul z tý situace odejít ke mě a pak se mnou v klidu odejít pryč je fakt výhra

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 14:35
- Nahlásit

Starý, ale dobrý
A farmer named Clyde had a tractor accident. In court, the trucking company's fancy hot shot lawyer, was questioning Clyde. "Didn't you say, at the scene of the accident, 'I'm fine,'?" asked the lawyer.

Clyde responded, "Well, I'll tell you what happened. I had just loaded my favourite cow, Bessie, into the..."

"I didn't ask for any details", the lawyer interrupted. "Just answer the question, please. Did you, or did you not say, at the scene of the accident, 'I'm fine!'?"

Clyde said, "Well, I had just got Bessie into the trailer behind the tractor and I was driving down the road...."

The lawyer interrupted again and said, "Your Honor, I am trying to establish the fact that, at the scene of the accident, this man told the Highway Patrolman on the scene that he was just fine. Now several weeks after the accident he is trying to sue my client. I believe he is a fraud. Please tell him to simply answer the question."

By this time, the Judge was fairly interested in Clyde's answer and said to the lawyer, "I'd like to hear what he has to say about his favourite cow, Bessie".

Clyde thanked the Judge and proceeded. "Well, as I was saying, I had just loaded Bessie, my favourite cow, into the trailer and was driving her down the highway when this huge semi-truck and trailer ran the stop sign and smacked my John Deer Tractor right in the side. I was thrown into one ditch and Bessie was thrown into the other. I was hurting, real bad and didn't want to move. However, I could hear old Bessie moaning and groaning. I knew she was in terrible shape just by her groans.

Shortly after the accident a Highway Patrolman came on the scene. He could hear Bessie moaning and groaning, so he went over to her. After he looked at her, and saw her fatal condition, he took out his gun and shot her between the eyes. Then the Patrolman came across the road, gun still in hand, looked at me, and said, "How are you feeling?"

"Now tell me, what the f*‪#‎k‬ would you say?" ..

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 14:40
- Nahlásit

birma
takhle v anglině je to ještě lepší
škoda tý práce, ale třeba na tebe čeká nějaká ještě lepší a Adam je taky super

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 14:42
- Nahlásit

Maya
jj taky se mi to líbilo víc než česky

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 16:51
- Nahlásit

Zajímalo by mě, proč si každej rodič, když neslyší děti, pomyslí "jak jsou ty dětičky hodný". Nikdy nikdy nikdy to tak neni.
Dětičky se mi vyválely v kýbli popela. 3/4 popela je na zemi, kole, odrážedle, ale hlavně na botách, kalhotách, svetrech, bundách a vlasech.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 17:00
- Nahlásit

ty hlavy jsem jim musela vyluxovat

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 17:01
- Nahlásit

kachna_
jak se na to luxování hlav holky tvářily?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 17:17
- Nahlásit

Vero
Moc na vas zitra myslim!!!!
birma
To je mi lito, ze to neklaplo. Ale treba najdes neco lepsiho.
kachna_
hlavy jsem jim musela vyluxovat

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 17:53
- Nahlásit

birma
Všechno špatný je pro něco dobrý - nevyšlo tohle, vyjde něco lepšího.
kachna_
Ani nevíš, jak bych u té operace chtěla bejt To byl asi pohled - ječely holky?
U mě by to bylo nebezpečný - mě bys vyluxovala i tu ojedinělou myšlenku, která se v mém věku ještě dokáže utvořit - čirou náhodou - někdy
Věra
zítra držím všechno co mám. Držte se. Buldozerek se v klidu prospí a ty by sis měla dát panáka na uklidnění. A oba budete v podoně. Neboj, všechno dobře dopadne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 19:54
- Nahlásit

kachna_

birma
ten vrtichvost je roztomilej

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 21:59
- Nahlásit

kachna_
ty máš teda historky s dětma, sociálku na tebe

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 22:14 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

zajímavý testík, můžete se bavit celou noc, škoda, že mi to nejede v práci, teď hádám druhý a už podruhý jedu furt po silnici jen v lese, ale u prvního jsem se sekla jen o pár km, podle stromů jsem poznala Austrálii dobře, kdyby tam byli alespoň nějaký směrovky, ale ani prt
http://www.bbc.com/travel/feature/20131206-how-wel l-do-you-know-the-world-play-geoguessr-to-find-out

edit: 7127 bodů, 2x jsem si spletla USA s Afrikou

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 22:42
- Nahlásit

Maya
tebe mi byl čert dlužen 11,056 a kontinent jsem vždycky trefila

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 22:47
- Nahlásit

teď jsem se dokonce netrefila v USA jen o 110 km, to se občas ustřelim o víc i v rámci ČR

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 06:32
- Nahlásit

Rumštáááájn
Dělala jsem si včera srandu z Michala, že má málo vlasů. Lucinka se ho chtěla zastat a říká "Nene, taťka má hodně vlasů!!! Jedna, dva, tři..."
(umí do jedenácti)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 07:23
- Nahlásit

Maya
hm tak nic, 6 000 neco, 4x sem trefila kontinent aspon, po 5te total vedle

kachna_
"Nene, taťka má hodně vlasů!!! Jedna, dva, tři..."
(umí do jedenácti)

jinak vcera jsem byla jen na masazi - pani rikala, ze na dornovku se nespecializuje, spis pouziva jen nejaky jeji prvky ale ze mi udela masaz a podle toho uvidi. taky rikala, ze me tak 2-3dny muze ta horni cast zad a krk bolet, ze to nebyla zadna relaxacni masaz, coz teda mela pravdu, mistama to bylo neprijemny fest a hlavu mam pocit, ze si neunesu
a doporucila mi zkusit ten SM system. Ale rikala, ze ta dornovka by mohla mit vliv na koleno

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 08:09
- Nahlásit

kachna_
umí do jedenácti

doporucila mi zkusit ten SM system
nějaká sadomaso?
Ale rikala, ze ta dornovka by mohla mit vliv na koleno
jako dobrý nebo špatný?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 08:12
- Nahlásit

Maya
jj, sadomaso

no asi spis dobry, ze to rovna obratle a klouby do spravny polohy, tak se zkusim aspon zeptat

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 08:23
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !!!
heslo dne! dojčlandi pos....rrraný!

kdo mě udělá výcuc důležitostí za posledních 14 dnů? obávám se že mě ujelo pendolíno

Vero
držíme moc palčáky a všecky tlapky!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 08:34
- Nahlásit

Fajka
tyjo, tak to je blby bez si spravit naladu premerenim nohy;) (nebo mozna rozhodit?)

ja si nepamatuju nic, ale blanimura je pekna cirkusacka, vero de s buldozerem dneska pod kudlu, vlk je na perko a uz ma internet, nastesti je zivy a zdravy, fifijovou kousl pes do nosu nebo tak neco a na kachnu socialku poslat

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 08:36
- Nahlásit

Fajka
Tak já ti můžu udělat výcuc za sebe - z dětí mám prašivky a Michal má jedenáct vlasů.
Jo a černej čaj bude od soboty vdanej, pročež koupila ferince nové, lepší kalhotky s vysokým podílem bavlny (asi aby jí nebylo špatně, až je sežere)
Vero
Myslíme na tebe i na Buldozera

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 08:44
- Nahlásit

cernej caj
ja si nepamatuju nic, ale blanimura je pekna cirkusacka, vero de s buldozerem dneska pod kudlu, vlk je na perko a uz ma internet, nastesti je zivy a zdravy, fifijovou kousl pes do nosu nebo tak neco a na kachnu socialku poslat

takže vlastně nic novýho...furt je tu ta stejná "pakáž"

bez si spravit naladu premerenim nohy;) (nebo mozna rozhodit?)
copá? ségra si to rozmyslela?
no já když si šlápnu na metr tak od palce k hraně paty mám přesně 25 cm, tak nevim co myslíš budou mě? esii jo tak bych je klidně vzala a oni mají tu podrážku nahoře jakoby rovnou a nebo takovou tu s tím okrajem?

kachna_
z dětí mám prašivky a Michal má jedenáct vlasů.
Jo a černej čaj bude od soboty vdanej, pročež koupila ferince nové, lepší kalhotky s vysokým podílem bavlny (asi aby jí nebylo špatně, až je sežere)

ty nikdy nezklameš !

černej čaj bude od soboty vdanej
to už je ted v sobotu??????? to nějak uteklo ne??? týjo a to se ani nebudu moc na oslavu opít sem pryč ...

birma
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 08:46
- Nahlásit

Vero
Držíme palce!

<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání