| Autor |
Zpráva |
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 08:48
- Nahlásit
Fajka
Už jsme se báli, žes nám zapadala sněhem a ona byla zapadaná krabicemi a přejetá kamionama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 08:55
- Nahlásit
grimmh
Už jsme se báli, žes nám zapadala sněhem
to sem byla taky, to bylo jak v blázici nasněžilo, zasvítilo roztálo , nasněžilo, zasvítilo rozstálo a tak pořád dokola ...
ona byla zapadaná krabicemi a přejetá kamionama
ten teprve přijede dneska, pak ještě dneska dodělat daňový, zejtra zabalim a odpoledne vyrážíme s kámoškou a psákama trekovat. Konečně příjdu na jiný myšléénky jen se mezitím potřebudu nějak trochu dospat a dohnat to ponocování..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 08:57
- Nahlásit
Fajka
odpoledne vyrážíme s kámoškou a psákama trekovat.
se máš a vypadá to, že bude hezky, tady už svítí sluníčko, ráno mrzlo, tak jsem se navlíkla, odpolko se asi upeču
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 08:58
- Nahlásit
kachna_
pročež koupila ferince nové, lepší kalhotky s vysokým podílem bavlny (asi aby jí nebylo špatně, až je sežere)
Fajka
segra nema zas o tolik mensi nohu nez ja, jak sem myslela... spis jen malicko uzsi, ale 39ma tez. Ja si nejak obecne myslela, ze ma mensi pac ma vsecky boty 38 ale to je tim, ze ono u lodicek a tehle veci vetsinou je to o cislo mensi nez u te sportovni...
podivej se do bazaru tam sou fotky. Se bojim teda, ze ti to teay nebude, protoze ta vnitrni velikost je asi 24cm maj okraj, kdyby byli jendolity,t ak mi taky sou ale tim okrajem se zmensuje vnitrni bota
to se ani nebudu moc na oslavu opí
holky mi slibili virtualni oslavu tady u esusky, pak prej mam porovnavat, co bylo jako lepsi tak si pak muzes dat panaka pak na treku kam jedete? na toulovce?
Vero
taky na vas myslime
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 09:06
- Nahlásit
díky za myšlení na buldozérka
Tak já ti můžu udělat výcuc za sebe - z dětí mám prašivky a Michal má jedenáct vlasů.
Jo a černej čaj bude od soboty vdanej, pročež koupila ferince nové, lepší kalhotky s vysokým podílem bavlny (asi aby jí nebylo špatně, až je sežere)
todle mi ovšem pozdvihlo náladu
jinak jsem teda nervní minimálně jak Adámek před rokem......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 09:08
- Nahlásit
Maya
že bude hezky, tady už svítí sluníčko, ráno mrzlo, tak jsem se navlíkla, odpolko se asi upeču
no jasno je ale stejnak fouká něco studenýho
cernej caj
podivej se do bazaru tam sou fotky. Se bojim teda, ze ti to teay nebude, protoze ta vnitrni velikost je asi 24cm maj okraj, kdyby byli jendolity,t ak mi taky sou ale tim okrajem se zmensuje vnitrni bota
ted na to koukám... no to mě fakt nebude no kdyby neměli ten okraj tak jooo takhle n-ééé to bych měla tu hranu přesně bud na patě nebo pod palcem a to sem si to měřila i s vostříhanejma nehtama
hmm tak to mě mrzí, to ti s nima teda nepomůžu
to mě mrzí bo beztak si plánuju takový nějaký pořídit tak sem mohla vzít tydle kdyby mě to bylo hmmm...
holky mi slibili virtualni oslavu tady u esusky, pak prej mam porovnavat, co bylo jako lepsi
buuuuu a jáá vo to příjduuuuuuu no tak si dám v sobotu večer až dojem tak stejnak skejsnem v nějaký hopsodě tož si dám na vaše zdraví a dlouhá léééta a s váma to zapiju tu až v neděli večír teda noo
kam jedete? na toulovce
jo jo toho MIDa..a sem ráda že jen krátkou, bude nám to úpá stačit ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 09:12
- Nahlásit
Fajka
no nevadi, koupis jiny, co budou dobry
tak si to moc uzijte, a vyfot trasu nebo obslehni prosim, ja bych rada do tech koncin nekdy jela a tahle je lepsi jit po trase, co je natrasovana mimo asfalt nez po znackach, co dou po znackach... diky moc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 09:25
- Nahlásit
cernej caj
nevadi, koupis jiny, co budou dobry
no škoda že mě nepasujou jsem ti pomla pomoct s nima no to mě mrzí ...
vyfot trasu nebo obslehni prosim, ja bych rada do tech koncin nekdy jela a tahle je lepsi jit po trase, co je natrasovana mimo asfalt nez po znackach, co dou po znackach... diky
určitě budu, jednak má bejt slunečno, a protože to budem brát rekreačne tak všude kde bude něco hezkého tak se zastavíme vyfotíme
nooo a ty si to koukej ten svatební víkend taky užít bez stresů a tak, dyk to znáš hlavně se vykašli na to co by tomu lidi řekli a dělej si podle svého at na to v hezkým vzpomínáte tak se těšim na fotečky svatební !!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 09:28
- Nahlásit
Fajka
nevadi, moje chyba, ze sem nekde zahodila ten ucet... a to sem nasla milion jinejch, jen ne ten pravej ale si myslim, ze to udam, to je vpoho
no ja doufam, ze si to uzijete
a dekuju, taky si to doufam uzijem, uz su v praci napul myslenkama jinde, u starosti co jeste musim zaridit, udelat, nic nezapomenout a tak...
jo a objednala sem se teda na tu dornovku definitivne kde dornovkujou tak su zvedava. Nejblizsi termin za dva mesice a jeste v pracovni dobe, ale to ukecam nejak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 09:31
- Nahlásit
Vero
taky držím palce buldozérkovi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 09:55
- Nahlásit
http://prekvapenycajem.wordpress.com/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 10:10
- Nahlásit
Maya
zajimave, si budu muset pocist
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 10:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
birma
byli jsme s chlapečkem na psím hřišti, kde byli tři samojedi (z toho jeden chlapeček) a nějaká kříženka. Adam to krásně zvládnul, když začal nervóznět... - se celkem divim, nevím proč, ale psi nemají sveřany moc rádi(nějak jim asi nerozumí) Na Worku mi každou chvíli nějaký vyjede. On to bere celkem v klidu, já jsem taky zvyklá, jen mi vadí, že sám je hodný a furt do něj někdo vysírá Tři samojedi jednoho majitele, či 3 lidi se třema samojedama? Bože, doufám, že jsem nespustila nějakou samojedmánii By mne celkem zajímalo, co dělá takový chudák samojed v Praze Teda pokud není páník takový tůrista jako Ty...
cernej caj
jenom jsem to přelítla, jestli rozebíráte svatbu a ani moc ne jak jsi na tom, už máš nerva?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 10:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
worick
vůbec nemám nerva ale to ještě asi přijde zítra. pošlu maila
klasika na ten, co mi z nej dycky pises
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 12:27
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILF MIR
HILF MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR
Kdo nic nedělá, nic nezkazí a vostatní to musej pak udělat za něj!!
BEZVA
již se asi nikdy neobjevím, zavalena prací za jiné
Blaninka sice nehárá ale dnes evidentně při venčení probíhalo pečlivé výběrové řízení na manžela bože myslela jsem, že už nikdy nepřestane číst byla ftipná, na čele se jí starostma vytvořila vráska , dostala navíc dnes velení při ranní procházce, neb se mi ráno podařilo všecko stihnout s předstihem a tak jsme šli ven víc cournout, Tak si volila trasu a skenovala, skenovala, skenovala a ráno byla ešče ftipná. Cvičily jsme úklid papírůch do koše. Moc se jí to líbilo, takže stejně jako Ešátor co? Zcela logicky ty papíry zase vytahovala ven aby je zas mohla uklízet. Před tím, z nich ovšem ve své svatépomatenosti vyrobila puzzle blběnka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 12:37
- Nahlásit
PetraK
Zcela logicky ty papíry zase vytahovala ven aby je zas mohla uklízet
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 12:48
- Nahlásit
PetraK
Jéje, budete odhánět ženichy Už je to asi na spadnutí, co?
Zdatná pomocnice v úklidu
Petro kupovala sis tu knížku Jak trénovat nemožného psa? Nebo jsem si to spletla s někým jiným?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 12:54
- Nahlásit
worick
nevím proč, ale psi nemají sveřany moc rádi
Fakt? Tohle byl pro nás po hoooodně dlouhý době pes - samec týhle velikosti, ke kterýmu šel Adam dost v klidu. Nervy měl pak až z toho, že je těch psů tolik a neviděl únik. Taky si tu jednou hrál se dvěma haskounkama, zatimco dvě ridgebačky ho doženou k panice a útoku...
Tři samojedi jednoho majitele, či 3 lidi se třema samojedama? Bože, doufám, že jsem nespustila nějakou samojedmánii By mne celkem zajímalo, co dělá takový chudák samojed v Praze Teda pokud není páník takový tůrista jako Ty...
Měli jednoho majitele. Jak je vybíjí jsem se ho neptala. Nablízko jsem je viděla poprvý, mám pocit, že jsme je zahlídli loni na jaře ve stejnym parku z dálky, jak byly ty mrazy a to byli oblečení...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 12:59
- Nahlásit
na Adama přišlo jaro, zas budu mít tiky. Včera přes tři hodiny venku a večer měl roupy, že nikde nebyl a nic se nedělo. Dneska hodinka - lítání v potoce, hraní a cvičení a on tu magoří, že nutně potřebuje něco dělat
PetraK
dnes evidentně při venčení probíhalo pečlivé výběrové řízení na manžela
To už se jistě těší na Adama a potřebovala si ujasnit, že fakt nikdo lepší neni a nebude
Před tím, z nich ovšem ve své svatépomatenosti vyrobila puzzle
grimmh
knížku Jak trénovat nemožného psa?
mám jí, je skvělá
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:06
- Nahlásit
birma
mám jí, je skvělá
Dá se využít pro jakékoli plemeno?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:11
- Nahlásit
grimmh
jasně, klidně i pro kočku nebo švába, když to dostatečně zobecníš
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:16
- Nahlásit
birma
nebo švába
kde jsem viděla to video agility se švábem ..to muselo být někde tady.....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:17
- Nahlásit
grimmh
to muselo být někde tady.....
jojo to asi bylo tady, právě se mi vybavilo
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:17
- Nahlásit
Přemýšlím, že si tu knížku objednám. Kdyby to se mnou fláklo než se dožiju pořízení psa, tak to spadne do dědictví, no......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:18
- Nahlásit
Rumstajn.
Dominantní alergeny
olše, líska, jasan, topol, vrba jíva, jilm, cypřiš
Aktuální situace
V současné době v ovzduší dominuje pyl olše, lísky, vrby jívy a topolu.
Předpověď na další období
Koncem března očekáváme nástup pylové aktivity břízy.
Jupii! Hepca!
Vero
V kolik razite? Palce a tapky nepoustim!
grimmh
Tez vrele doporucuju.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:24
- Nahlásit
grimmh
jen objednej, můžeš pak trénovat na fretkách, než bude pejsek
Fifi
Hepca!
tady kvete co může, je mi tě fakt líto v tomhle
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:33
- Nahlásit
Fifi
Hepča. Pomáhají ti nějaké léky?
birma
trénovat na fretkách
tý jo, tak to bych chtěla vidět
asi objednám.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:39
- Nahlásit
Ty dojčlandi to jsou takový kreténi že se mě chce velebnosti blejt!
Tak mi skoro nespíme makáme jak fretky protože voni chtěj zázrak vobratem , každej den, aby se nám líp makalo posílaj upomínky kdy už to bude, že to chtěj (vůbec nerespektujou že jsme psali že dřív než 30.3 . to není možný) dneska ráno zásilku vyzvedne kamijon a ty debilové že to tak musím říct ted pošlou fax že měněj objednávku a chtěj to až 5.5
xindl německej povýšenej !!! kurva co by jim to udělalo zvednout telefon a zeptat se co a jak ,
grrrrrrrrrrrrrrrrr asi mě praskne céfka
PetraK
Blaninka sice nehárá ale dnes evidentně při venčení probíhalo pečlivé výběrové řízení na manžela
dobře dělá přece si neveme nějakýho hej nebo počkej
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:40
- Nahlásit
birma
jak byly ty mrazy a to byli oblečení... - oblečení samojedi?! Tak to je mají v bytě? Bože...
Fifi
Dominantní alergeny
olše, líska, jasan, topol, vrba jíva, jilm, cypřiš
Aktuální situace
V současné době v ovzduší dominuje pyl olše, lísky, vrby jívy a topolu.
Předpověď na další období
Koncem března očekáváme nástup pylové aktivity břízy. - a ty máš z toho alergii na co? ani si to nedovedu představit, když jsem celý den v zahradě nebo louky-les To bych asi chcípnula
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:46
- Nahlásit
Fajka
měněj objednávku a chtěj to až 5.5
No to jsou kreteni! Takze kamion nalozenej a vy s tim ted co budete delat?
worick
a ty máš z toho alergii na co?
Na olši, lísku, jívu, topol i břízu.
grimmh
Pomáhají ti nějaké léky?
Jo, zyrtec, kdyz je nejhur. Jen bych pak spala a spala.
|