Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:47
- Nahlásit

Fajka
To jsou tedy hovada! A vy se tam teď nebudete moct hnout.
Napsala bych jim aby si zboží odvezli nebo že jim budete účtovat skladné. Nedivím se, že ti vyběhla žíla. Mě by asi rovnou kleplo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:49
- Nahlásit

birma
ted sem videla v jedny cajovne na zachode neco mrtvyho a tak 3cm velkyho... moh to bejt svab?

Fajka
tyvogo, to sou fakt kreteni dementi, clovek by jim nejradsi utrhal kridylka... mate za to aspon do toho 5tyho voraz?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:50
- Nahlásit

grimmh
trénovat na fretkách
tý jo, tak to bych chtěla vidět

když se dá přes klikr naučit lachtan odebírání krve, tak určitě zvládneš naučit fretku pár triků. A když ty se tím naučíš správný načasování, tak dobře pro tebe i pro psa
hele

worick
oblečení samojedi?!
viděla jsem je z dálky, pokud to nebyli tenkrát samojedi, tak to byli velcí bílí špicové. Jen ty jsem tu nikdy neviděla...

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:51
- Nahlásit

Fifi
Ještě že ti aspoň něco pomáhá.
Já mám celoroční alergii - vodovou rýmičku a pálení očí, jen takový lehký stav, ale už jsem měla předepsáno asi 8 druhů všech možných prášků a nepomáhá vůbec nic.
Byla jsem i na alergologii a na nic nepřišli. Začínám mít pocit, že příčinou bude Eliška - alergie na její srst, protože fretčí vzorek na alergologii neměli

birma
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:53
- Nahlásit

Fajka
Ty dojčlandi to jsou takový kreténi
umlátit traverzou

Fifi
zyrtec, kdyz je nejhur. Jen bych pak spala a spala.
to mám stejně, zyrtec je jak prášky na spaní...

cernej caj
ted sem videla v jedny cajovne na zachode neco mrtvyho a tak 3cm velkyho... moh to bejt svab?
Podle tohoto popisu, to mohl bejt šváb i cokoliv jinýho 3 cm velkýho, chcíplýho

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:55
- Nahlásit

grimmhNapsala bych jim aby si zboží odvezli nebo že jim budete účtovat skladné. Nedivím se, že ti vyběhla žíla. Mě by asi rovnou kleplo.
to nééé von tu byl v deset kamijon a fakt to vodvezl ..

určitě budou dělat problémy kvůli platbě..bože ty mě tak serou sem neskutečně vytočená

cernej caj
tyvogo, to sou fakt kreteni dementi, clovek by jim nejradsi utrhal kridylka... mate za to aspon do toho 5tyho voraz?
ne kvůli těm kreténům jsme nešáhli na jinou zakázku, která měla bejt hotová 31.3.. takže ji ted budem zas dohánět

du to ven rozdýchat ... a držet palce buldozérkoj !!!!

birma
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:59
- Nahlásit

Fajka
kvůli těm kreténům jsme nešáhli na jinou zakázku, která měla bejt hotová 31.3..
to je na hovno tohle

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 14:00
- Nahlásit

Fajka
ty jo, bych ty němce zakousla a napsala jim sprostej mail, že zboží už je pryč a platí původní dohoda

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 14:02
- Nahlásit

birma

čéče, díky moc za ten odkaz. Jsi zlato. Zkusím sehnat klikr a jdu do toho

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 14:03
- Nahlásit

Fajka
No a teď odvezli zboží, do placení se jim nebude chtít a jak to z nich pak dolovat?.................

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 14:19
- Nahlásit

grimmh
No a teď odvezli zboží, do placení se jim nebude chtít a jak to z nich pak dolovat?.................
tak já myslím, že Fajka nemyslela, že by jim to nezaplatili, ale že jim to zaplatěj až na poslední možný termín, tudíž je fajkovic budou dost dlouho sponzorovat, protože jedinej důvod proč tu objednávku tak posunuli je že teď nemaj prachy
takovýhle věci jsou vždycky k vzteku a když to člověk dělá sám na sebe tak věřím že i na zabití

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 14:21
- Nahlásit

Maya
důvod proč tu objednávku tak posunuli je že teď nemaj prachy
jo, tak nějak to bude.
Jenže jak k tomu přijdou živnostníci..... Firma to vždycky nějak ustojí, hůř nebo líp, ale u živnostníků je to pořádná díra mimo rozpočet.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 14:31
- Nahlásit

grimmh
Jenže jak k tomu přijdou živnostníci.....
no právě, proto se ani nedivím, že Fajka tak zuří

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 15:03
- Nahlásit

Fajka
tak snad si aspon na midu pekne provetras hlavu

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 15:29
- Nahlásit

birma

umlátit traverzou
výbornej nápad asi si uděláme výlet do Mannhajmu a na koncik Ramštajnů to nebé

Maya
tudíž je fajkovic budou dost dlouho sponzorovat, protože jedinej důvod proč tu objednávku tak posunuli je že teď nemaj prachy
přesně a vzhledem k tomu že máme takhle rozjetý zakázky velký tři a splatnost je někde dokonce až 3 měsíce tak sem jako dost na mrtvici teda nebyl by to problém kdyby se příští týden nemuseli platit daně, sociálka zdravotka a za další 3 tejdny hned DPH

jinak že by celosvětovej koncern německej neměl peníze se mě nechce věřit..spíš je třeba si z čecháčků udělat vonuci...
a to se ještě čék může modlit aby nehledali nějaký ty chybičky jako že nějakou slevu by jsme chtěli...

cernej caj
snad si aspon na midu pekne provetras hlavu
essi se toho dožiju tak snad jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 15:35
- Nahlásit

Fifi
No to jsou kreteni! Takze kamion nalozenej a vy s tim ted co budete delat?

no už byl stejnak odjetej aj se zbožím..ted už nezbejvá nic než se modlit ...

i když číf když to komentoval tak to jako modlitba neznělo páč byl taky rudej vzteky bo dneska v noci ani nespal aby to dodělal, já šla ve tři vstávala v šest a on šel teprve spát.... no ten vám byl sprostej když to viděl

Hepčááá pani! přejem co možná nejmíň problémovej příchod jara a kejchání..ono možná když to jaro přelítne rychle do léta tak ti alergici jsou docela rádi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 15:38
- Nahlásit

Fajka
nekdy je to fakt hrozny tohle, no... snad uz podobny veci nebudou

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 15:45
- Nahlásit

cernej caj
hrozny tohle, no... snad uz podobny veci nebudou
no jasně že budou, dyť se podívej co je všude podvodníků
to by čék nesměl dělat vůbec nic no

Spíš mě štve ten přístup povýšeneckej... přece je to vo komunikaci, mohli jsme se nějak líp dohodnou a né nás takhle stresovat

ted si představ mít na to zaměstnance honit je soboty neděle dělejte dělejte už to mělo být a pak když je to hotový tady nechat to zboží měsíc ležet... se pak čék nediví že jsou lidi naštvaný ... no je to pakárna.

Mrknu na vás večer, hlavně čekáme hlásání co buldozérek !!,???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 15:55
- Nahlásit

Fajka
no jo, to mas pravdu. proste to je na palici hrozne a je dost des, ze tohle chovani proste dost lidi bere jako standart

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 19:26
- Nahlásit

Vera
Tak jak chlapeček a jak ty? Já vím, že máš nervy nadranc.
Mám lupavé klouby na prstech, tak už nám napiš, že jste v pohodě, ať můžu povolit

Oběhla jsem celé město a sháněla clicker - tak mě Birma navnadila. Vzdala jsem to. No a večer jsme šli nakoupit do Kaufu, kde je v pasáži prodejna nevímjaksetomenuje (pet center?) a co myslíte -MÁM HO. Eliščiny ouška dostanou zabrat - tedy jestli bude šiškovná. Napřed ale musím něco o clickeru naštudýrovat abych jí neblbla hlavu. Zatím jsme zkoušely jen to, co umí i bez klikru, tak bylo cvaknutí a hned pochoutka.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 20:07
- Nahlásit

grimmh
a co myslíte -MÁM HO
měla sis jich vzít víc, já měla 3 a co myslíš? nemám ani jeden, zmizly z povrchu zemského, v podezření jsou děti, ale nevím, který, kdy a kam

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 20:19
- Nahlásit

Maya
měla sis jich vzít víc, já měla 3 a co myslíš? nemám ani jeden, zmizly z povrchu zemského, v podezření jsou děti, ale nevím, který, kdy a kam

souhlas jeden je málo !!

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 20:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

vero
Nakukuju, cekam... palce nepoustim!
grimmh
Zatím jsme zkoušely jen to, co umí i bez klikru, tak bylo cvaknutí a hned pochoutka.
To bych zacala uplne od zacatku, bez cviku. Jen klik - pamlsek, klik - pamlsek, jak to je v tom videu, co davala birmica.
Fajka
Maya
Taky mam asi dva v zasobe porad.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 21:27
- Nahlásit

Seznámila jsem se s Blaničkou heč je to rozkošná dáma

grimmh
Jestli sis objednala nemožnýho psa, tak tam je o klikru dost. Zkus si najít na trubce videa Katky Lerlové, ta má ty začátky moc hezky vysvětlené + celou metodiku na stránkách (katachyon něco, jsem na mobilu...)

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 21:38
- Nahlásit

birma
Seznámila jsem se s Blaničkou heč je to rozkošná dáma
Pusta zavist! Adam se ji libil, nebo ona jemu?

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 21:47
- Nahlásit

operace se povidla, zítra nebo pozejtří mi ho snad pustí domů.
chudinka malinká...
zjistili, že má vzrozenej defekt, napojení ureteru na močák, s číž kupodivu nikdy neměl problém, resp poznatelnej, a zřejmě to i způsobilo prosakování a napojení té cysty (takže bysme se ničeho fakt nedočkali, kdybysme ještě čekali).
mu to rekonstruovali, operovali tři a půl hodiny.
a možná se bude počůrávat teď... snad že dočasně.
tak snad už teď bude líp, snad hon pustí už zejtra.
musí mu být hrozně.
za palčáky díkujem a ještě radši chvilku přidržujte.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 21:50
- Nahlásit

Fifi
Adam se ji libil, nebo ona jemu?
líbili se sobě navzájem první asi 2 minuty a pak už se přehlíželi Bláňa teda ještě chvilku chodila za Adamem a šťouchala do něj, dokud byl na krátkym vodítku, ale pak jí přešlo i to

A teda mám odtud velkej zážitek s Adamem - prolez tam nějakym trnim a za chvíli přišel ke mě a zvedal tlapu, tak jsem mu ji prohmátla, měl v ní trn, tak jsem ho vytáhla - a to je celý

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 21:51
- Nahlásit

Vero
operace se povidla, zítra nebo pozejtří mi ho snad pustí domů.
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf!!!!
zjistili, že má vzrozenej defekt, napojení ureteru na močák,
Ty jo, buldozer je fakt bourec, ze to zvladal tak dlouho a nic se nedelo.
musí mu být hrozně.
Neboj, urcite jeste vyspava a je pod lekama, urcite chrni a nic ho neboli, maji ho pod dohledem. Sroste a bude skakat jak jeliman zase pres kaluze.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 21:52
- Nahlásit

Vero
ještě radši chvilku přidržujte.
budem držet dál Hlavně že operace je za nim a teď už to bude jenom dobrý! Chlapeček statečnej a ty taky.

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 21:54
- Nahlásit

birma
Že je Blanka rozkošná dáma o tom žádná - už jen z vyprávění (tedy spíš ze psaných zpráviček)..pořád ještě čekáme na delší povídky od paní Petry

Holky za kolik ty klikry kupujete? Napřed jsem nikde nic nesehnala a pak v toum Kaufu měli za 80,- a ještě v jednom obchodě skoro 200,-.

Pro Elišku, se kterou blbnu doma mi jeden bude stačit. A do budoucna budu postupně kupovat podle potřeby.

Tu knížku objednám zítra, ale tu už si fakt budu muset nějak schovat a študovat potajmu, bo si ten můj doma už opravdu potvrdí, že jsem nevyléčitelnej magor. Pes v nedohlednu a my zavalený osvětou.

<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání