Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:04
- Nahlásit

cernej caj
u me by asi bylo dobry zvyknout si nemit vse, co by se mi libilo a byt trochu skromnejsi v tom, co vsechno "potrebuju"
mi nemusíš říkat, jsem se v neděli zamilovala do židle, díky který by mě neměly bolet záda. Židlička bratru za 17 táců, ve výstavní slevě za 14.... Rozhodnutí je, že na ní zkusim do příštího jara naspořit, ale vzhledem k tomu, že by se mi hodil spacák, několikery boty a chci pravidelně chodit na tréninky, tak židlička bude tak v důchodu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:11
- Nahlásit

Maya
práve, hodne platim prevodem a dost hotove... asi jak psala grimmh zjistit, za co vlastne clovek fakt utrati nejvic...

nemyslim si, ze kdyz se neco poto, ze na tom budem tak, ze z toho nevyzijem, ale clovek by musel dost snizit latku a tak mozna lepsi, kdyz si na tu latku zvykne uz ted snizenou a pak mu to nebude pripadat a odmenou mu bude i nejakej vetsi peniz v pripade nouze nebo dlouhodoby nezamestnanosti.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:11
- Nahlásit

cernej caj
já mám taky dva účty, na jeden převádím přebytky z hlavního, a vyluxuju ho při potřebných a promyšlených příležitostech.
třá veterinář, že.
jinak návštěva čajovny třeba z mýho pohledu pěkně leze do peněz i bez fajfky... ale mohly bysme zas někdy zajít
jinak ale mě napadá, esi by nebylo lepší se nakopnout k nějakýmu doučení toho, co ti chybí? třá to není taková věda, jak vypadá bez těch informací....
zaměstnavatel nepořádá žádný kurzy? ani by nepřispěl? jen z knížky sama doma se ti moc chtít nebude...
a zvýšila bys tak šanci dělat práci, kterou máš ráda, i kdyby toto padlo... mít ráda svou práci je podle mě k nezaplacení...
ale zas,... jako v klidu, pevně věřím, že šikovnej čék se uchytí i ve 30 vdanej...

birma
pphovor? do práce? tak držím držím fest fest fest!!!

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:13
- Nahlásit

cernej caj
a tak mozna lepsi, kdyz si na tu latku zvykne uz ted snizenou a pak mu to nebude pripadat
hele já ti nevim...
není lepší užít, dokud jde, a když nejde, tak to brát tak, že to nejde?
samozřejmě teda něco dávat stranou jo, ale vy jste naspořili na celou svatbu, tak tam problém nevidim

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:15
- Nahlásit

cernej caj
tak mozna lepsi, kdyz si na tu latku zvykne uz ted snizenou
no to já právě si myslím taky, proto něco spořím, mám sice míň peněz, ale rezervu na nenadálý situce a navíc vím, že to co mám na běžným účtu můžu utratit ten měsíc do koruny a nic se neděje
já taky moc spořit neumím a utratím spoustu peněz za věci, který nutně "potřebuju" (se mi líběj a prostě chci je mít)

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:17
- Nahlásit

Vero
pphovor? do práce? tak držím držím fest fest fest!!!
jen delší brigáda - asi na tři měsíce, ale líbila by se mi hodně (prodej outdoorovýho vybavení) a mrzelo by mě, kdyby to neklaplo...
a dík všem, budu ty palce asi potřebovat

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:19
- Nahlásit

Čajdo, jestli kouříš - co - cigára, balený tabák, elektroniku?
Já tedy ne kvůli úspoře, ale kvůli enormnímu kouření jsem přešla před pár lety na balený cigára. Udělala jsem si z toho obřad. Žádný rychlonacpávačky s dutinkama. Prostě pomalu uválet cigárko. Odpočítala jsem si vždycky večer filtry na následující den a prostě jsem si musela kouření rozložit tak, aby mi to vyšlo na celý den. A naučila jsem se to. A taky jsem s uspokojením zjistila, kolik se měsíčně ušetřilo peněz. Cca 1000,-
Vydržela jsem takhle asi 3 roky. Pak mě nějak začal čím dál víc vadit smrad z cigaret, ale nedokázala jsem se jako mnohaletý narkoman nikotinu vzdát a přešla jsem na elektronický - už jsou to 2 roky a jsem spokojená.
Nemůžu v roztržitosti nic zapálit, nesmradím v bytě, nesmradím v kanclu a kupodivu ještě i najaká koruna se ušetřila. Ale upřímně přiznávám, že teď asi kouřím trochu víc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:21
- Nahlásit

Vero
no to bysme mohli zajit

no tak samo, ze neplanuju hned, ze zitra ztratim praci ale ze mozna lepsi si udelat ty zadni vratka, kdyby se nedejboze stalo, tak at to cloveka aspon neprekvapi z tyhle strany a navic diky murphyho zakonum pak treba se to zas nekde otoci k dobrymu, pac kdyz nemas prachy, spis prijdes o praci, nez kdyz mas aspon ty prachy a ta ztrata te netankuje, tak je mensi sance, ze prijde

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:23
- Nahlásit

birma
To by byl super flek a navíc by tě to bavilo. Možná se zadaří a našlo by se po těch 3 měsících u té firmy i něco na jiné prodejně - a nastálo.........
Fakt držím pěsti moc!!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:26
- Nahlásit

grimmh
čaj kouří vodní dýmku, tak to netuším jeslti se ušetří třeba pořízením vlastní domů
kupodivu ještě i najaká koruna se ušetřila.
fakt? já teda mám elektro jen v kanclu a to je použití nula nula nic skoro, ale i tak mi připadá, že baterky odcházej dost často a pravda kapat jsem se nenaučila nikdy, akorát jsem si při pokusech zničila 3 baterky a cartomizery dost lezou do peněz, jako kouřit jenom to, tak mě to vyjde tak jednou dráž než normální cigára

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:27
- Nahlásit

birma
tak to věřím, že by tě bavilo a ještě ti tam někdo zdejší může přijít udělat kšeft

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:28
- Nahlásit

Maya
tak to sme na tom stejně

birma
jehé, to zní moc dobře, tak o to víc držím palce, to by bylo zajímavý

grimmh
právě já chodím na vodní dýmky do čajovny posedět s kamarádama... já si prostě už nedokážu tu dýmku nedat, protože su věčně nervák co musí zaměstnat ruce, tohle je aspoň dobrý, že nemusím okusovat nehty a tak...
mám dýmku i doma, to vyjde hodně levně ale v čajovně stojí kolem 160kč... teď teda v mé oblíbení zavedli dýmku dne a tak je za akční cenu 120, ale někdy se stane, že v čajovně 14dní nejsem a někdy jdu 4x za týden... ale už jsem si všimla, že mi to bez tý vodnice nejde a su nějaká nervozni, kdyz ji nemam, a neni to o tom, ze potrebuju to koureni si myslim, pac doma si ji nedelam, na dovolene mi nechybi...

ale zas v cajovne je to uplne neco jinyho, nez jit do hospody na pivo, pohodicka, navic tim, ze nejsu z brna a treba jedna kamaradka taky ne, je to nejlogictejsi misto, kam zajit pokecat...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:29
- Nahlásit

grimmh
Možná se zadaří a našlo by se po těch 3 měsících u té firmy i něco na jiné prodejně - a nastálo.........
to asi ne, jde o dlouhou prodejní výstavu. Navíc jsem flákač, ani po nějaký dlouhodobý práci na stálo na plnej úvazek netoužim

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:33
- Nahlásit

birma
Ty jsi divoch Adámek bude vedle tebe za chvíli za vzorňáka

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:38
- Nahlásit

Maya
Měla jserm štěstí, že v době když jsem s E cigárem začínala se přidalo i dost kolegů (kutilů) v práci. Takže takové základní věci jako údržba jsem se naučila od nich. Takže něco, co se zdá, že stojí za ho*no a někdo by to už vyhodil, já si umím opravit. Baterky mi vydrží minimálně půl roku (spíš 3/4). Jedu na dvě a střídám je, když je jedna na nabíječce, jedu tu druhou. Kouření i s rozpočítáním náhradních dílů mě měsíčně vyjde do 1400,- Kč a to musím přiznat, že to skoro nevyndám z huby.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:38
- Nahlásit

birma
no jestli to bude zidle jako mame v praci, asi za 25 tisic ale pouze na cloveka normovany vysky, kdy kdokoli mensi nebo vyssi ma utrum nejakej ten pidi balon za zada by nepomohl aspon docasne k levnejsi zidli?

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:39
- Nahlásit

grimmh
Ty jsi divoch
spíš lenoch
já furt věřim, že se mi povede nějak rozjet tu živnost tak, abychom mohli vypadnout z Prahy. Ve chvíli, kdy vezmu práci na plnej úvazek, tak půjde živnost do kopru a já se s tim můžu rozloučit...

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:42
- Nahlásit

birma
Su zvědavá - v jakém oboru?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:47
- Nahlásit

birma
pro tebe by to byl asi dost zabijak, ten stalej uvazek, tak snad se zadari aspon brigada a rozjede se to trochu. PS:a nenapadlo te vyrabet i neco se svatebni tematikou? jak se tak koukam na webu, tak furt kazdej chce tricka jak nevesta tahne zenicha za fligr, nebo takovyto stylu nevesta/zenich, nausnice nebo sperky... a co se divam, tak docela se mi i zda, ze zajem je velkej o podobny veci. a ty bys to mela urcite hezky originalne nakresleny a dobry napady na to

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 13:49 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
nejakej ten pidi balon za zada by nepomohl aspon docasne k levnejsi zidli?
to asi ne, mě se sedí pohodlně, jenže se do tý židle vždycky úplně svezu a ničim si tim ty záda. Když si to uvědomim a srovnám se, tak mi to vydrží jenom chvíli a to by mi právě tahle židle nedovolila. Tu je

grimmh
v jakém oboru?
toto jsem já

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:00
- Nahlásit

birma
tak si kup vysokej stůl, u kterýho musíš stát a máš to zadarmo

jako vypadá to dobře, ale to by zatím vyřešil i balon, ne? ze by ses nemohla krcit

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:06
- Nahlásit

cernej caj
a navic diky murphyho zakonum pak treba se to zas nekde otoci k dobrymu, pac kdyz nemas prachy, spis prijdes o praci, nez kdyz mas aspon ty prachy
jo, z hlediska márfyho to jo

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:07
- Nahlásit

birma
brigádka zní fakt pěkně, tak at ti to vyjde

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:08
- Nahlásit

cernej caj
nebo takovyto stylu nevesta/zenich, nausnice nebo sperky... a co se divam, tak docela se mi i zda, ze zajem je velkej o podobny veci.
když mě baví si dělat ty svoje motivy teď je stejně 99% příjmů z materiálu
u kterýho musíš stát a máš to zadarmo
a zhuntovaný kolena k tomu
to by zatím vyřešil i balon, ne?
to určitě. Jen mi řekni, jakou bys mu odhadla životnost v místnosti s Adamem a pěti kočkama

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:15
- Nahlásit

birma
Tedy Birmo, týýýý jo, to čumím. Ty jsí dívče šikovné, ale proč se tak divím. Skvělá práce s Adamem a ještě toto k tomu...... Jsi prostě všeuměl. Kráááása.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:16
- Nahlásit

birma
ale zas treba bys to mohla zkusit, jestli by o to byl zajem. ted delas svoje motivy a stejne mas prijem z materialu, tak asi kdyby byl zajem i o neco jinyho, tak bys na tom hur uz nebyla

životnost v místnosti s Adamem a pěti kočkama hmmmm nebo klekatko, jak byvavali. chtela sem ti najit obrazek a prvni na me vypadlo modlitebni klekatko, tak to nemyslim

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:16
- Nahlásit

Birma
Přeju moc moc moc vhodných podmínek, abys mohla rozjet podnikání na plno.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:20
- Nahlásit

birma
to by mi právě tahle židle nedovolila
teda popravdě si myslím, že na takovýhle židli jsou nejdražší ty potahový látky a jinak je to obyč židle
grimmh
začínala se přidalo i dost kolegů (kutilů) v práci.
tak tos měla dobrý, já jsem akorát samouk teorik a jelikož jsem na tyhle kutilský práce naprt, tak to podle toho dopadlo, ale popravdě to mě na tom dost vadí, že je s tím furt nějaká práce a ani sehnat se ty věci nedaj tak lehce na každým rohu, tudíž člověk musí plánovat a pak furt nabíjet, dolejvat, udržovat, jako fakt voser a ani se nedivím, že spousta lidí se po čase vrátí k normálním cígům, seš dobrá, žes to vydržela

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:22
- Nahlásit

grimmh
Jsi prostě všeuměl. Kráááása.
děkuju

cernej caj
kdyby byl zajem i o neco jinyho, tak bys na tom hur uz nebyla
to je taky fakt
nebo klekatko, jak byvavali.
z toho mě zas bolej kolena a je mi to nepohodlné. Jsem prostě hrozná

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:23
- Nahlásit

Maya
že na takovýhle židli jsou nejdražší ty potahový látky a jinak je to obyč židle
já na ní seděla, péruje to do stran i nahoru a dolů, fakt jako když sedíš na balonu. oproti normální židli je to sakra rozdíl teda

<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání