Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 06:57
- Nahlásit

Rumštááájn
špičatá provedla kuřátkovraždu . Myslím, že tohle kuřátko už velikonoce nezažije. Zbyl z něj jenom roztaženej žlutej drátek a kuřátko bylo identifikovatelný jenom podle těch plastovejch nožiček

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 07:05
- Nahlásit

Jo a birmo, ten vrabec je úžasnej.

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 07:14
- Nahlásit

PetraK
vona už tři rozbila se asi bál
a ty né?
Blanice je sice šíííkovná, ale v zápalu hry by mohla chytnout tam, kde to vůůůbec není žádoucí a ostrouhali byste s Brtníkem obá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 07:19
- Nahlásit

birma
jezis, to sou roztomily pejsanci

Fifi
nekdo si "ufik" prst pri sekani masa mam pocit, ze nejaky vrazdy nechtenych prstu probehly ale vlastne nevim na jakych frontach.

birma
pridavam se k tomu vnimani sveta, jak na tom budem, asi snad uz ani nebudem asi chtela behat taky?

Maya
Dorin předvádí úplně stejnej na morče musis mu dat nazrat

grimmh
Zkrátka pozitivní motivace musí být jojo, to musi

Fifi
Slecna Sadlo kdysi na Cecila

kachna_
identifikovatelný jenom podle těch plastovejch nožiček ja se podle prvni vety dost lekla, ze nezbyli zadny nozicky

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 07:22
- Nahlásit

kachna_
..tak do Velikonoc udělat větší zásobu, aby kuřátka byla k dispozici v dostatečném množství

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 08:07
- Nahlásit

kachna_
kuřátko bylo identifikovatelný jenom podle těch plastovejch nožiček
a tak to máš ještě dobrý, Kim už párkárt předvedl regulérní kuřátkovraždu, holt jak to proleze plotem na zahradu, je to vetřelec, ale zajímavý je, že to nežere, plastový by asi sežral

cernej caj
musis mu dat nazrat
nee, musím mu přestat dávat to syrový maso, pak je z něj vlkodlak a takhle to dopadá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 08:11
- Nahlásit

Maya
nojo, to máš recht, jak jednou ucítí pach krve, už bude lačnit jen a jen po mase. Buď ráda, že tě ještě nepokousal

dneska nádherně z okna

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 08:26
- Nahlásit

cernej caj
dneska nádherně z okna
tady je mlha jak prase, tudíž z okna vidím tak na dva metry

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 08:28
- Nahlásit

Maya
no vidíš, pokud jinak čumíš na fabriky tak je to taky hezkej výhled, ne?

děsně mě začal bolet palec, doufám, že to nemá souvislost se zatuhlým ramenem a asi skříplým nervem, co už dva dny nemužu moc hýbat hlavou ani zádama... a dneska mě večer čeká masáž, možná dornova metoda, možná cokoli jiného, tak su zvědavá

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 08:44
- Nahlásit

cernej caj
Snad ta masáž pomůže. Představuju si tu horší variantu, kdy by tě museli postavit na takový ten rudlík co se na něm vozí pytle s bramborama, záda podepřený prknem, abys držela rovnou pozici a zaujala tak důstojně místo vedle manžela před oddávajícím
Srandičky, srandičky. Bolest zad je sfině, znám to. Kdyby bylo nejhůř, aby si by bylo dobrý vzít něco na uvolnění svalstva.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 08:50
- Nahlásit

grimmh
abys držela rovnou pozici a zaujala tak důstojně místo vedle manžela před oddávajícím sem si to představila teda

no dobrý je, že jdu dneska na tu terapii ohledně posunutý lopatky, pokud to bude dornova metoda, což bych ráda, tak jsem moc zvědavá, jak to pomůže a jeké to bude. Domluvila mi to kamarádka u její kolegyně v salonu, jinak se na dornovku v brně čeká termínově třeba i 4 měsíce... akorát asi až na místě se domluvím, co a jak. A ještě si dneska vyberu to volno, ať dooběhnu poslední věci kolem svatby. V pátek na to nebude čas

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 08:58
- Nahlásit

cernej caj
no vidíš, pokud jinak čumíš na fabriky tak je to taky hezkej výhled, ne?
a tak v podstatě jo
grimmh
co se na něm vozí pytle s bramborama, záda podepřený prknem, abys držela rovnou pozici a zaujala tak důstojně místo vedle manžela před oddávajícím
to by byla nezapomenutelná svatba

cernej caj

na tu dornovu metodu jsem se musela podívat co to je a teda podle toho co píšou a že 3 dny po tom nic moc, tak abys se fakt na tu svatbu pak odbelhala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:06
- Nahlásit

Maya
to už v sobotu bude dobrý

jak říkal kolega "co to je? tady píšou "jemná masáž" to musí být fajn... říkám čti dál, tak četl dál a "jemná masáž, při které jsou klouby a obratle navráceny do původní polohy" tak se tomu smál, no co. Nějak to dopadne, stejně tou rukou napůl nemůžu hýbat, tak to už horší nebude

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:17
- Nahlásit

cernej caj
Na dornovku bere Wami Bebešku se spondylózou a prej jí to pomáhá, tak tfuj tfuj, ať ti to zabere. I když s tou tvou lopatkou to asi bude chtít víc dsezení, aby přestala zlobit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:21
- Nahlásit

birma
právě obecně vím, že si to lidi dost pochvalujou a i sem četla něco o dornovce a rehabilitaci psů, tak si říkám, že to snad bude mít efekt.

maminka se teda zhrozila,že tam asi budu muset cvičit, ale přežiju všechno, když mě přestane bolet opírat se o opšradlo, nosit batoh nebo hýbat rukou...

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:27
- Nahlásit

cernej caj
Škoda, že ta masáž vyšla až tak krátce před svatbou. Taky bych měla obavy, že to za tak krátkou dobu nerozchodíš.

A vůbec, svatba je v sobotu 29.3. - od kolika hodin?
Abychom věděly, kdy máme při párty na ešusovic vlákně házet rýži a zvednout sklenky k přípitku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:29
- Nahlásit

grimmh
ale já přežiju všechno

obřad je až ve 13:00, se nám to zdálo tak akorát, že ještě ráno pomazlíme a vyvenčíme psy, jinak budou doma sami

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:44
- Nahlásit

cernej caj
tak to přeju předem krásnou svatbu

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:49
- Nahlásit

Chuďáskové pesíkové, budou sami..........
Čajdo, nepochybuju, že přežiješ vlastní svatbu - budeš nervozní a na záda si ani nevzpomeneš

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:51
- Nahlásit

Maya
Kim už párkárt předvedl regulérní kuřátkovraždu
to, nevim, kde by k tomu kucí hudánský přišli (hudánku slepičku zakousl náš pes, páč přelítla /bohužel ještě vychytáváme mouchy na zabezpečení/ a nejmíň z jedné další hudánky se vyklubal kluk)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:52 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
dekuju - pristi stredu by vysli sklenicky, kdyz tu si.
Ste na zitra uz na pevno objednany?

grimmh
sem zvazovala, ze je vemem, jenze celej den v aute kde kolem nich muze kazdej chodit, doma jim bude asi lip, sou tam zvykly

kachna_
a tys chtela hudancice?

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:55
- Nahlásit

cernej caj
pristi stredu by vysli sklenicky,
bezva

Ste na zitra uz na pevno objednany?
jo....

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:57
- Nahlásit

kachna_
hudánku slepičku zakousl náš pes, páč přelítla /bohužel ještě vychytáváme mouchy na zabezpečení
musíš si pořídit bojový slepice holt
http://kurnik.gringo.cz/album/Bojovaplemenavelkych slepic/album/index.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 10:04
- Nahlásit

Vero
tak držím palce ať to dobře dopadne a se středou dám vědět. bude to klasika, od té 16,00 asi na vyzvednutí v čajovně, nebo kolem 19h ti to hodíme.

Maya

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 10:14
- Nahlásit

cernej caj
to je fotka
asi si dám dneska k obědu kuřecí stejk

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 10:18
- Nahlásit

cernej caj
tak držím palce
díky

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 10:32 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
a tys chtela hudancice?
já chtěla jednoho kohoutka a dvě slípky. Jedna holka má křivej zobák a je blbá jak troky (je u mamči /to není důvod, ta slepice je blbá od přírody /, protože se nedá dát do chovu), což nemůžu použít, když chci kuřata, jedna je furt takovej polopunker, jedna je sežraná a ta poslední je kohout. Takže mám kohoutka + mooožná polopunker
Maya
musíš si pořídit bojový slepice holt
no ale ty by mě zase nepustily nakrmit králíky

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 10:40
- Nahlásit

cernej caj
tak to já řeknu Michalovi, že v sobotu můžou u Zlouna pít na vaše zdraví. Doufám, že nenarvou moje děti Martině od Zlouna a nepůjdou k trpaslíkům zapíjet černýho čaje pívem

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 10:45
- Nahlásit

nepůjdou k trpaslíkům zapíjet černýho čaje pívem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 11:30
- Nahlásit

kachna_
cernyho caje pivem

sem chtela koupit nizky bavlneny kalhotky svetly ne vietnamsky a su dost zklamana, vetnamdky za 30 ka maj hezci a strihove lepsi aj s vetsim nez stopovym mnozstvim bavlny

<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání