| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:26
- Nahlásit
birma
fakt jako když sedíš na balonu
na tom ale normální smrtelník nevydrží sedět moc dlouho v kuse, ne?
jinak u mě kocouřiska dva a na balonu záplat zatím jenom tak šest
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:27
- Nahlásit
Maya
Asi jsem měla štěstí, že jsem začala nakupovat na správném e-shopu, kde mají kvalitní zboží. Jednou jsem koupila baterie jinde a už nikdy více.
Jeden den objednám a když ne hned následující den, tak do 2 dnů mám objednané zboží dodané. Za každý nákup ti naskakují body (peníze), takže teď už mi vyjde i poštovné třeba na 20,- Kč. A mám to bez shánění, běhání,.....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:27
- Nahlásit
cernej caj
nebo klekatko, jak byvavali
ale ty klekátka prej dost huntujou kolena se povídalo a nemělo by se na tom klečet denně dýl jak hodinu
já teda nevím, ale podle mě stačí pohodlná židle aby z ní nebolely záda a to má stejně podle mě každý člověk jinak, holt každý se na tý židli jinak kroutí, no a pak může být rád, když mu každý dva měsíce neodpadaj kolečka, oprotože to kupování novejch leze dost do peněz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:31 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
birma
péruje to do stran i nahoru a dolů
aha, tak takovou židli měl šéf, seděla jsem na ní jeden den v práci a za první nic při tom pérování nemůžeš pořádně dělat a za druhý jsem myslela, že nevodlezu domů, jako asi dobrý jako posilka, ale na denodenní 8hodinový vysedávání se mi to nezdá, tak to se mi ulevilo, že po takovýhle drahý židli teda toužit nebudu
edit: v podstatě stejný jako ty ergonomický židle, který se nám tady snažili vnutit, kde sedíš jak na bidýlku a váhu těla v podstatě držíš nohama, fakt děs běs už po hodině, pak jsem jim ještě ze spárů vytáhla zpátky svojí starou rozdrbanou židli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:32
- Nahlásit
grimmh
že jsem začala nakupovat na správném e-shopu
a kde nakupuješ? tak já kupovala zatím jen párkrát, protože při mý spotřebě mám jeden nákup na rok, takže žádný slevy asi nehrozí, ale i tak
no každopádně teď můžem jen doufat, že nevyjdou ty snahy eu to zakázat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:34
- Nahlásit
birma
taky se na tom neda sedet 8h denne
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:44
- Nahlásit
Maya
e-juice
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:45
- Nahlásit
Nevím, jestli sem můžu kvůli reklamě dát web.adresu, ale když zadáš to co jsem napsala, vyběhne ti to tam.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 14:51
- Nahlásit
Vero
na tom ale normální smrtelník nevydrží sedět moc dlouho v kuse, ne?
ona je ta židle ještě složitější - pérovat můžeš a nemusíš, rozhodně tě to nepustí do těch kulatejch zad, co já mám u kompu v jednom kuse...
Maya
ale podle mě stačí pohodlná židle aby z ní nebolely záda
mě nebolej záda přímo na tý židli, ale zvykaj si tam na tu nesprávnou polohu a ochabujou mi na ní zádový svaly, takže mě pak bolej při jinejch činnostech a snodno se mi bloknou (a přesně v místech, kde vidim jasnou souvislost s tim, jak se křivim u kompu)
ty ergonomický židle, který se nám tady snažili vnutit, kde sedíš jak na bidýlku a váhu těla v podstatě držíš nohama
tak to si nedovedu vůbec představit, to už je pak fakt pohodlnější stát, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 15:00
- Nahlásit
birma
tak to si nedovedu vůbec představit, to už je pak fakt pohodlnější stát, ne?
nevim, ono jako tě to taky nutí mít rovný záda, protože jak se nahrbíš, přeneseš tu váhu na nohy a pak se ti hůř na tom sedí
kolegyně byla nadšená a pro mě noční můra, vydržel jsem na tom jen asi hodinu, já už mám vyzkoušeno, že mě bolí víc záda, když mám celý den sedět jak prkno s rovnejma zádama, já potřebuju mít ty záda do oblouku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 15:02
- Nahlásit
grimmh
sem můžeš dávat odkazy jaký chceš, alespoň teda zatím velkomajitelka fora ešusová neprotestovala
ale už jsem to našla, tu mojí tam nemaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 15:21
- Nahlásit
tohle už tady myslím proběhlo, nevyzkoušel jste to někdo jak to vrácení probíhá?
http://www.shoemaker.cz/jedna-vymena-zdarma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 17:38
- Nahlásit
tak jsem doma, pánové byli moc milí a vypadali, že by to snad možná i mohlo klapnout, i když určitýho neřekli nic. Dozvím se to do konce týdne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 18:46
- Nahlásit
birma
tak drzim palce
sem byla s kes na tataracku, mnaaam a valm dom. muz vyrabi darecky ke jmenovkam, budu vam to muset vyfotit. a mame konecne neraskly okno na fiatce. huraaaa
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 18:53
- Nahlásit
cernej caj
sem byla s kes na tataracku, mnaaam a valm dom. muz vyrabi darecky ke jmenovkam, budu vam to muset vyfotit. a mame konecne neraskly okno na fiatce
to zní jako skvělej den!
drzim palce
jestli se to povede, tak jen díky tobě hodně se jim líbilo vypravování o tom, jak jsem ke kletru přišla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 18:56
- Nahlásit
birma
a jak si jim to vypravela? to by me zajimalo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 19:00
- Nahlásit
cernej caj
no oni tam měli dotazník a jedna z otázek bylo, jaké máte nejoblíbenější outdoorové vybavení a proč. Tak jsem tam napsala ten kletr a oni se mě pak ptali, proč jsem si ho vybrala. Tak jsem jim líčila, jak mi ho kamarádka půjčila na důkladné ozkoušení a když jsem se rozhodla, že si ho musim koupit, tak mi řekla, ať si od ní vezmu ten její a ona že si koupí jinou barvu. Vypadalo to, že to pro ně bylo krapet komplikované
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 19:34
- Nahlásit
birma
ja za to nemuzu, ze proste nemam rada modrou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 19:50
- Nahlásit
tak jsem dneska prvně zaplatila kartou na google play, to jsem zvědavá, vo kolik mě za tu stovku stáhne spořka za tu platbu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 19:51
- Nahlásit
birma
tak držím palce ať to vyjde, bys tam alespoň mohla radit zákazníkům, v některých obchode si člověk připadá, že tam prodávají nějací trotlové jak nic nevědi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 19:52
- Nahlásit
Už ste naspořily?? Máte ty milijouny?? Já mám prt, místo spoření, jsme si dali s Bubiškem obecným chození. Couraly jsme loukopolema, hrály jsme si a klikrovaly. Bubišek obecný jest kupodivu venku klidnější a míň zbrklý než při domovních prostocvicích. Což mě překvapilo, když jsem si to uvědomila. DOma je to královna zbrkloušů, venku je to dost nižší levl.
Před chvílí dostala kelímky - od džogrtu, od tvarohu. PO vycídění je sama iniciativně šla zrecyklovat, ovšem při tom třikrát radostně proběhla celý byt, šestkrát na kelímek šlápka, pětkrát ho nakopla, pak ho půl hodiny lovila a pak celá rozjásaná rozdivočená se přiřítila a frkla ho do tašky, kterou málem při tom tanci svatýho Víta roztrhala Jsem celou dobu jen tiše stála /záda vohnutý/ s otevřenou taškou a čekala, až se jí ten splašenej neuron v makovici kapek uklidní, nebo mu dojdou baterky. Nedošly. Když šla uklidit ten druhej kelímek, bylo to jak z kopíráka je prostě švihlá do makovice. Venku bylo krásně, byla jsem nakonec v tichosti vděčná, že cvičení odpadlo a já se nešla ani sama mučit do posilky.
birma
birmice, držím palce, ať to klapne.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 20:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Servus sporilky, sedacky i ctecky.
birma
Tak tfuj tfuj tfuj, at to klapne!
cernej caj
Cajdoo, kdy presne mas tu svarbu? ted uz v patek? ci sobotu? Jsem zmatena.
muz vyrabi darecky ke jmenovkam, budu vam to muset vyfotit.
Vyfooot!
PetraK
Jsem celou dobu jen tiše stála /záda vohnutý/ s otevřenou taškou a čekala,
A narovnala ses pak?
edit - jsem se jeste nepochlubila, ze me Skritek pri rannim tuleni perinkovym hlodnul do rypaku, spicakem vyryl brazdu primo na spicce, mam tam slusnej slinc krvavej.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 20:11
- Nahlásit
PetraK
čekala, až se jí ten splašenej neuron v makovici kapek uklidní, nebo mu dojdou baterky. Nedošly.
hele pani kdy a jak budeš mít čas a sílu? my nejspíš zítra a pozítří večír máme volno...
Maya
bys tam alespoň mohla radit zákazníkům
to tam budou moct evidentně všichni, fakt vybírali lidi, co znalosti maj, další otázka byla třeba na materiály spacáku, nebo jaký stan si vzít na vodu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 20:11
- Nahlásit
Fifi
jsem se jeste nepochlubila
no ty se máááááš, čirá závist teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 20:12
- Nahlásit
Fifi
A narovnala ses pak?
víš jak to říkal Jára Da Cimmrman. Můžeš se ohnout, ale musíš se pak narovnat , takže jo.
cernej caj
Cajdoo, kdy presne mas tu svarbu? ted uz v patek? ci sobotu? Jsem zmatena.
muz vyrabi darecky ke jmenovkam, budu vam to muset vyfotit.
Vyfooot!
jo! vyfoť.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 20:13
- Nahlásit
birma
čirá závist teda
Strup zavidis, vid!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 20:14
- Nahlásit
Fifi
vyryl brazdu primo na spicce, mam tam slusnej slinc krvavej.
no vidiš, budeš cejchovaná ježibába já šla takhle jednou na sono poprsí a vzhledem k bitce s Hošikusem ehm... vypadalo to divně ty šrámy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 20:17
- Nahlásit
Fifi
Strup zavidis, vid!
přesně!
já mám jeden hned vedle huby ani nevim od koho a druhej na bradě od jebáka, tak že bych to s tim tvym měla kompletní sérii
PetraK
vzhledem k bitce s Hošikusem ehm... vypadalo to divně ty šrámy
mě se ptal kdysi pan dochtor na gyndě na modřiny, jenže my zrovna rekonstruovali, já jsem velká nešika, do toho dva čokle... no vypadala jsem jak týraná žena no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 20:17
- Nahlásit
birma
my nejspíš zítra a pozítří večír máme volno...
zítra je to nespolehlivý, páč to mám notáře před sebou a i vzhledem k tomu, že jsem se právě kousla s mou nerudnou sestrou /jako já jsem z toho taky naštvaná už dopředu, protože je mi jasný že díky tý čůze otcový, to bude zas masakéro, ale nechápu sestru svou, proč si chladí žáhu na mě,/ no prostě vzhledem k okolnostem to nevidím , i kdybych stíhala, tak stejně budu nejradši, když jen tak v tichosti budu courat prostorem a nadávat jak špaček /což se teda vylučuje v podstatě s tím v tichosti couráním /, tak ve čtvrteček by to mohlo klapnout - upřesníme ještě?
heh, se musím smát při tý představě, jak vyprávíš, kterak birma ku spacáku přišla (a říkalas i tu anabázi, jak to sem jelo? nebo to byl jinej?)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 20:19
- Nahlásit
birma
dochtor na gyndě na modřiny
znám! dobře, Hošikus byl tehdy tááákhle . malinkej a já podle toho vypadala jsme sipak právě krs to s dochtorem poklábosili během vyšetření o ohařiskách - choval fousky.
|