| Autor |
Zpráva |
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 13:00
- Nahlásit
cernej caj
Doufám, že hlavinda si dala říct a přestala bolet.
Překlepy - dost povedený
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 13:53
- Nahlásit
vlk
...vlk hlásí že je opět napojen....
kecáááááš, napojenej vlk!! Nevěřim!
zduř, jak se daříš??
taky nemám tucha o čem se lidi bavěj, ale kdybych věděla, že se mnou jezdí třebas černý kafe, tak si ty uši špuntovat nebudu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 14:12
- Nahlásit
vlk
vlkuuuuu to sme radi
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 14:22
- Nahlásit
PetraK
zduř, jak se daříš??
chujovo, právě jsem se vrátila z nemocnice, dali mi do srdce nějaký pérko prej...
cernej caj
vlkuuuuu to sme rad
taky su ráda....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 14:47
- Nahlásit
vlk
vítej vlku na pérko.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 14:51
- Nahlásit
Vlk s pérkem ahoj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 15:06
- Nahlásit
grimmh
Vlk s pérkem
strašlivý
kachna_
vítej vlku na pérko.
tohle už je o fous lepší
každopádně VLKU - ať se ti daří s pérkem
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 15:23
- Nahlásit
PetraK
nesmíš být takovej detailista a estét
....a co vlk na pérku?
Každopádně - VLKU - hodně zdravíčka!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 15:42
- Nahlásit
vlk
tak ať se daří s pérkem nebo na pérku nebo jak, to je fuk
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 15:44
- Nahlásit
PetraK
ať se ti daří s pérkem
snad jo... ale bylo to o fous....a šiby byly sirotci....
grimmh
Každopádně - VLKU - hodně zdravíčka!!!
děkuji velmi mnoho....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 15:46
- Nahlásit
vlk
taky preju hodne zdravicka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 15:53
- Nahlásit
vlk
fakt takovejhle průser?? Chudero malá!! Jak se to seběhlo?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 16:06
- Nahlásit
PetraK
hlavně velmi rychle.... mi zabylo blbě, zamotala se mi palice a huš jsem jela ... i s houkačkou. Se mi prej stáhla céfka, co zásobuje srdce.... tak mi tam přes ruku dali takový malý pérko, aby ji roztáhlo....takže céfka neprdla, jen se smrskla...ani netahám nohu, je to dobrý... ... zákrok trval jen půl hoďky, bez narkozy a mám jen malou dírku pod zápěstím....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 16:36
- Nahlásit
Rrumstajn vespolek.
Jee, ahoj vlkuuu! Jsem myslela, zes jen netove odpojena a ty sis zajela na generalku? Odted uz zadny stahovani cefek, pevny zdravi!!! A huf teda, jeste, ze to takhle dopadlo, opatruj se! Aspon ted ses doma a odpocivas?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 16:38
- Nahlásit
Fifi
Aspon ted ses doma a odpocivas?
to víš že mi Můůůdr píchla nemocenskou, ale jo bo sem furt jak pytlem praštěná.... takže spočnu a bé fáJn doufám...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 17:04
- Nahlásit
vlk
to bude dobrý, hlavně že byl zásah rychlej a všechno se zmáklo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 17:08
- Nahlásit
cernej caj
jo hlavně že céra se mnou nenechala ukecat, že mi nic není a zavolala sanitku....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 17:12
- Nahlásit
Zdravím!
Jsem ouplně kaput. Jeli jsme s Adamem vyzvednout vizitky z tisku, podle idosu cesta busem na 45 minut, realita směrem tam byla hodina a 10 minut, zpátky hodina. Adam trpěl jak pes. Za odměnu jsme cca 3 hodiny a něco courali po Kunraťáku, mě byla zima, Adam byl nadšen. Jen jsem si teda zas odnesla zážitek na celej život - doběhnul k nám bulmastif, pes jak kráva, musel mít tak 60-70 kg, žádný konejšivý signály, zježenej... sice bylo evidentní, že Adama sežrat nejde, ale Adam to moc neviděl. Nakonec jsem v čirym zoufalství dala bulmastifovi jednu přes hubu, aby odešel, protože nešel vořvat ani vyblokovat a čekat až ho Adam konečně nasere a pak je trhat se mi moc nechtělo. Majitel se na mě mile usmíval (ve chvíli, kdy měl psa už zase u sebe) a volal, že je to ještě štěně a nic neudělá že mě se klepaly kolena ještě pět minut a vorvaná jak borůfčí bych byla v případě rvačky já a můj pes, je evidentně podružnej detail následně jsme potkali dva voříšky z nichž minimálně jeden byl chlapeček (měli oblečky a nebylo pod ně vidět) a s těma si chtěl Áda dokonce hrát, tak mi to udělalo radost, že předchozí setkání snad nenapáchalo škody.
Zde dokumentace - Adam strojvedoucí:
vlk
no teda hlavně že včas dojeli a zjistili, co se ti stalo!
Tak pořádně odpočívej, ať se vyzdravíš důkladně.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 17:38
- Nahlásit
vlk
hlavně že céra se mnou nenechala ukecat, že mi nic není a zavolala sanitku
Moudrou ceru mas!!! Kdyz matka nema rozuma.
birma
doběhnul k nám bulmastif, pes jak kráva, musel mít tak 60-70 kg, žádný konejšivý signály, zježenej..
Ty fakt podobny psiska pritahujes. Jeste, ze se nic nestalo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 19:23
- Nahlásit
birma
tady ty máš zážitky, fakt to přitahuješ
s tou dopravou to dneska bylo naprt v celý Praze, byla zavřená dálnice u Průhonic skoro celej den a všichni to vobjížděli kudy se dalo, taky jsem zkejsla v zácpě
vlk
teda to by člověk neřek co se může stát, tak super, že to šlo vyřešit takhle jednoduše
čtu teď tuhle knihu a je to fakt sranda veliká, směju se jak debil když čekám na bus
http://www.databazeknih.cz/knihy/rukovet-spravneho -chlapa-24257
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 19:26
- Nahlásit
Fifi, Maya
jste teda milý, se budu bát vystrčit nos z baráku
Mě teda jako úplně neděsí, že k nám nalítne pes jak hovado, ale dost mě děsí, že jsou psi, kteří se nedají odehnat agresivním postojem a řevem. Zatím mám tuhle zkušenost opakovanou u labradorů, bíglů a dneska u toho bulmastifa. Je možný, že jsou to prostě takový trdla, že nedokážou u člověka rozklíčovat výhružnej postoj a jim hrozící konflikt?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 19:32
- Nahlásit
birma
Je možný, že jsou to prostě takový trdla, že nedokážou u člověka rozklíčovat výhružnej postoj a jim hrozící konflikt?
Ani ne trdla, spis sebevedomy jedincove, kterym je nejaky bububu od cloveka u zadele? + k tomu zjevne laxnejsi vychova od majitele, zkratka drivi v lese? Labila bys asi odehnala snadno.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 19:44
- Nahlásit
birma
Je možný, že jsou to prostě takový trdla
mužíka jeden takovej labradorek kousnul, když zaháněl.
jinak hlášku "on ten můj je hodnej, on by nic neudělal" taky navýsost miluju
u majielů psů nakráčejících s jednoznačným postojem dvakrát.
fotečka je kráááásná
vlk
ježišmarja, vlku! tak se drž, hodně sil a rychlé zdraví ať se navrátí!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 19:58
- Nahlásit
Vero
Jak Buldozeros, fakt ve ct teda ficite? Nerozmysleli jste si to, jestli spokojene funga a tak?
birma
Adam strojvedoucí:
Masinfira jeden.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 20:10
- Nahlásit
Ach jo, zas musel Psíček nebo žbrnda škytat. Dneska proběhl v prasí kynologický kroužek. Fakt neuvěřitelný, jak moc jsou některý věci v lidech zažitý. Dominance a z toho vyplývající věci, který se musej dělat, aby nás pes nezdominoval . Od toho, že prostě musím jíst první, páč to tomu pomáhá, že chodit se musí první, páč alfa chodí vždycky první..... kdyby si radši lidstvo uvědomilo že to není o dominanci, ale o prachobyčejné výchově kdy jde o to, aby se pes naučil mě vnímat a je v podstatě fuck, kdo z nás by šel ze dveří první, že jde o to, aby mě vnímal, když mu řeknu, že teď ne. A to prosím své psy učím chodit ze dveří jako druhý a až na povel , enemže kvůli bezpečnosti a kvůli tomu, že to jsem já, kdo otvírá truhlici se zdroji. Nemyslím si , že pes, kterýmu pokaždý před brankou musím zdůrazňovat, že on první nepůjde, je pes dominantní, alébrž, že jest pes zakopán v nedotažený výchově. Nedařilo se mi vysvětliti, že stačí povely dotáhnout do konce a hle máme po dominanci.Stejně jako tuhle se mi nepodařilo vysvětlit, že pes, kterej napadá cokoliv co je v jeho okolí není ani kapek dominantní, neb dominantní péf tuto nemá zapotřebí. A hlavně, což mě dost ničilo, se mi nepodařilo vysvětlit, že takovejhle neovladatelnej pes velikosti rtw, nemá co dělat navolno a bez koše . Já už asi budu držet bobříka mlčení, protože prostě se to asi vysvětlit nedá. A to ani na příkladu mě samotné a mého psa, kterýho zrovna takovýhle individuum pseudodominantní napadlo. A budou se dohadovat a budou , neuvěřej, páč si to někde přečetli. A je to škoda, páč kolega je fajn. Tak já už asi budu jen přikyvovat a myslet si svoje.
A Blaninka mě dnes zcela dominantně zakousla, když jsem mlátila do Brtnika utěrkou, neb se chtěla přidat k všeobecnému veselí a pak Brtnika dominantně napadla jeho papučí a servala se s ním o ňu.
A těším, se, zdaliž nám dnes čajda zase něco pěkného napíše
vlk
ty bláho vlku!! To bylo o mydlifousek!!! přesně- ještě že někdy ty děti svý rodiče neposlouchaj. Tak tentokrát doslova: TOŽ VITAJ ZPÁTKY DĚFČICO!! Jsme rádi, že máš tak neposlušný dítko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 20:12
- Nahlásit
jo a... v receptu stálo: 600 g uvařených brambor, 100 g krupice, 100 g hrubé mouky, jedno vejce, sůl. A z toho že vytvoříme šišky bramborové. A dáme vařit. I dala Koláče vařit. A pak zjistila, že 600 g brambor tam je, jedno vejce tam je, sůl je tam taky, i těch 100 g krupice tam je. Ale co tam není ? no není tam 100 g tý debilní mouky!
tak ale jako jíst se to dá. Docela hlavně že se to nerozpadlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 20:14
- Nahlásit
birma
Adam strojvedoucí:
k narozkám mu kup plácačku
a koukám žes měla štěstí taky na lidi co mají tuhle univerzální školu kynológije
Peču blanici sardinkatý sušenky. Mno, znám lepší vůně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 20:18
- Nahlásit
Fifi
spis sebevedomy jedincove, kterym je nejaky bububu od cloveka u zadele?
já ti nevim, ale ten sousedovic kretén bígl na mě jako úplně sebevědomej pes nepůsobí. Spíš mám fakt pocit, že nevidí v člověku hrozbu, že nechápe, že já jsem schopná do toho konfliktu jít. Dneska ten bulmastif taky odešel, až když dostal jednu po hubě (bejt to labil, tak už nemám ruku, to je fakt)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 20:27
- Nahlásit
Vero
mužíka jeden takovej labradorek kousnul, když zaháněl.
z toho mám taky strach, ale vždycky až zpětně
PetraK
A hlavně, což mě dost ničilo, se mi nepodařilo vysvětlit, že takovejhle neovladatelnej pes velikosti rtw, nemá co dělat navolno a bez koše
tak jim řekni, že máš kamarádku, která venčí fšade po republice a jestli se k ní jen ten čokl přiblíží, tak má smolikof a pojede rychlou na veterinu a pokud kamarádku rafne, tak na ně kamarádka podá žalobu, ať si to přeberou.
Tohle fakt nechápu, chudák pes, chudáci všichni v okolí
k narozkám mu kup plácačku
mám pocit, že i Vánoce sou dřív
Peču blanici sardinkatý sušenky.
ty právě dobíráme, přemejšlim co upéct příště, jestli zas nudně játrovky...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 20:32
- Nahlásit
PetraK
Fakt neuvěřitelný, jak moc jsou některý věci v lidech zažitý.
Ja vim, Bohumile, ja vim... Dneska se mnou jeden clobrda rozebiral zradlo pro psy - a klasika. "Coze??! Syrovy maso? - vzdyt z nich budou nebezpecny psiska, pujdou po lidech a krvi!" A o to vic mi to neda a neda, nazivo vyvracet tyhle nesmysly, to se musi proste delat, pani, tak hodne sil!
birma
Spíš mám fakt pocit, že nevidí v člověku hrozbu, že nechápe, že já jsem schopná do toho konfliktu jít.
No protoze ma lidi na haku? a jede si ve svym modu nejakym...
|