| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 15:24
- Nahlásit
cernej caj
kolik mesicuto je
tak koukám kratší trasa 350 mil 5-10 dní a delší trasa 1000 mil 20-30 dní a byli tam i češi, ale jede se to ještě i na horském kole a nebo lyžích, tak možná nešli pěšky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 15:26
- Nahlásit
cernej caj
ale ty fotky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 16:35
- Nahlásit
maya vsak ceskej cyklista ho tusom predloni vyhral na kole. jezdi se to I na lyzich. o pesi dem neevedela a fotky pak doma.
peknej vikend vsem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 17:05
- Nahlásit
je mi jedno kdo co a proč za tím stojí, ale jsem ráda:
http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/vlad a-podle-sobotky-nezrusi-zakaz-pruzkumne-tezby-brid licoveho-plynu-v-cesku--1329958
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 17:12
- Nahlásit
No a něco pro žbrnďu, jestli to tu čte:
Milan Hanák z Prahy představil v pelhřimovském muzeu Kuriozit novou nejdelší českou větu složenou jen ze souhlásek. Zní: ‚Blb vlk pln žbrnd zdrhl hrd z mlh Brd skrz vrch Smrk v čtvrť srn Krč.‘
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 17:24
- Nahlásit
cernej caj
na zlevněnce není špatnýho nic, ale jako že by si to čék měl před použitím docela umejt... což mužík neudělal a zjistil to krz tu visačku tak se kapku zarazil.
kachna_
to je strašlivá věta.
krásnej víkend!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 17:48
- Nahlásit
b]cernej caj[/b]
Ještě jednou veliký dík. Hned jak jsem přišla z práce jsem k "tomu sedla", ani nedutala a dozvěděla se spoustu věcí, ktekré by mě vůbec nenapadly. Moc, moc díky.
Tak a teď jdu konečně něco dělat.
Přeju Vám všem krásnej víkend a Čajíčkovi aby to v práci odsejpalo tak jak má a aby byl šéf uznalej - dal volno a ještě nějakou kačku navíc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 18:36
- Nahlásit
tak něco na víkend
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 19:03
- Nahlásit
kachna_
ta veta pro zbrnda je skvela
Vero
jo ahááá, asi jako se spoďárama od vietnamců
grimmh
to jsem ráda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 19:57
- Nahlásit
Zdravím,
jsem vásvdočetla, ale nezvládám reagovat, tak aspoň přeju hezký víkend všem
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 21:04
- Nahlásit
birma
Doufám, že to nakonec s tou brigádou dopadlo nějak k tvé spokojenosti a neštvala ses zbytečně.
Vyprala pračka 2x, já jen pověsila. Udělala manželovi večeři a připravila oběd na zítra, neboť jde do práce. Teď hrátky s Eliškou. Zítra dopoledne vyrazím na zahradu a těším se, že si tam zhuntuju tělo. Snad ještě vydrží když né krásné, tak alespoň pěkné počasí. Buřty na ohýnku budou chutnat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 21:36
- Nahlásit
Krááása odpoledne, došli jsme si do hospůdky, Blanice si hopikala a pěkně hledala "ztracenýho" uzlika, pak zas spadla do vody , pak sežrala miňonky, pak hledala ztracenýho uzlika ve větvích smrku a pak dostala ženicha. Ženich z ní byl uchvácen a odcházel s námi. Majitel stál a volal. Ani krok. Ani když jsme zastavili, ani když jsme ženicha posílali zpátky, prostě ni krok (asi komanč nějakej teda ), jen holákal, tak jsme se sebrali a šli a ženich s námi. Pak se teda majitel pohnul, řval a šel volným krokem, vzdalovali jsme se, ženich s námi.Chápete to? Mě neposlechnout pes z první, jsem v cuku-letu u psa. Jen jsem si hlídala, aby pak do psa nešel, protože jinak by mě měl na hlavě, kretén. Pes kulový věděl natož aby reagoval na debilní zvolání:"Ty neumíš poslouchat???" proooooooooooooooooooooč proč má každej člověk dneska psa, proč?
vyrobila jsem lukcusní zákusek, uvařila zeleninovýho vývara, vařim noženky, peču báboftku a masíčko. Piju víno. A poplákla jsem si nad dokumentem o slonici Echo. Už jsem to viděla, ale ... sloni jsou úžasný tvorové.
grimmh
taky buřtiky?? Též jsem koupila a jestli zejtra nebude hnusně, jedem taky na chalupu, k obědu: buřty opíknuté.
kachna_
ovšem žbrnda bude potěšen. Stal se součástí dějin!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 21:51
- Nahlásit
Maya
krásnej ftípek
PetraK
byl pěnivej mok nebo kofola
Kolik km dojíždíte na chalupu? Už tam spíte?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 21:52
- Nahlásit
K tomu nemožnýmu páníčkovi, který nedokázal přivolat psa - plně chápu tvé rozhořčení a jen doufám, že snad budu lepší pánčíček - jednou - snad.....
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 21:55
- Nahlásit
Jdu se spařit do necek a pak zkusit 8 hodinový spánek, tož opatrujťě sa a užijte si víkend
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 21:55
- Nahlásit
Maya
tak něco na víkend
O vikendu nejezdi postacky, autem! A teda Kremyl presne vi, jakej zvuk ma zdejsi postacky auto, ac tu jezdi fura aut! TO AUTO, s TOU BABOU, ktera se dotyka JEJIHO plotu dycky pozna na dalku! A fakt je to pro ni sport, teda pro Kremyla, delat nejvetsiho bububububuuubaka na ni. (schranka neni primo na plote)
birma
Si mela celkem voser, dopadlo to fajn?
PetraK
pak sežrala miňonky
Pani, nedavejte ji to, ani tatranky, a tak, to nicemu nesvedci, kor v jejim veku, kvuliva cukrum, vim, ze aktivit ma dosti.
Ja dneska videla josefcici po tydnu, svou hlidaci obcasnou, a z ni koule zase - mohlo me jebnout. Stara cuba, hnaty krive, po kastraci, operace s kolenem, srdicko slabsi . a ne a ne a neeeeee, panicka ji MUSI doprat tu opici lasku, kdyz vari, tak "prece ji neco daaam", ted kor pri otepleni! Se sotva ta jitrnicka valila, sunula, strasnej pohled!
Jo a jinak preju peknej vikend taky vsem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 22:02
- Nahlásit
Děkuju všem za účast, nakonec to bylo celkem fajn, jen kvůli malýmu počtu hodin a dojíždění bude výdělek stát za prt. Zejtra jedu zas
PetraK
To zní skvěle, ani nevíš, jak mě to ráno žralo, kvůlivá vám obzvlášť
Fifi
Tak nejni Křemýlek retard, aby nepoznala pravidelnýho narušitele
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 22:10
- Nahlásit
jj, postacky auto je u nas taky v kurzu a kdyz jeste par let vyhravali jede jede ppostovsky panacemk, to bylo neco
pisu z tabletu, tak sorry ze bez diakrriky taky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 22:12
- Nahlásit
Maya
tak sorry ze bez diakrriky taky
Jak sorry a jak ze taky? Ja tak pisu bezne, nepracovne a je to velkej relax
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 22:13
- Nahlásit
grimmh
mok nebo kofola
pěnivej Svijánci jsou Svijánci
Kolik km dojíždíte na chalupu? Už tam spíte?
jen pade. Jsme tam za chvíli. Spát tam ještě nebudem, enem se uklidí, povlíkne a příště pojedem pěkně do připravenýho. Pak půjdu něco počochnit na zahradu a s Blanimůrou za zajícema, ať vidím, jak si stojíme /teda takhle, já si myslím, že vím, jak si stojíme ale chtěla bych vědět, jestli jsme se někam posunuly. Tiše doufám, že třeba trochu jo.
Maya
ten ftípek je boží
Fifi
delat nejvetsiho bububububuuubaka
vrach malejch poštˇaček
Fifi
to nicemu nesvedci, kor v jejim veku
já vim pani, no. jenže.... no ale náhodou právě včera zrovna jsme u hospůdky potkali pána starýho byčiklistickýho, byl jí velmi uchvácen, nechtěl věřit její věk a obdivoval jak je pěkně nasvalená. Což musím uznat že je, byl to hadrák, když přišla. A huž jí právě vykukujou žebra svalama obalený to jí ještě před dofčou vidět nebylo.
birma
bude výdělek stát za prt.
no a na zejtra už dali instrukce, kreténi?
jak mě to ráno žralo, kvůlivá vám obzvlášť
klid paní. Já si prostě vyjdu ven a jdu, kajn štréz, fakt.
Křemýlek retard
no nejni, vona je jen momentálně zavostála áááááááu, Fifi nebij mě, já to řikám s láááskou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 22:22
- Nahlásit
PetraK
Což musím uznat že je, byl to hadrák, když přišla. A huž jí právě vykukujou žebra svalama obalený to jí ještě před dofčou vidět nebylo.
Dyk, aby ne, kde by v kotci v utulku taky naky svaliky nabrala?
vona je jen momentálně zavostála áááááááu, Fifi nebij mě, já to řikám s láááskou
Tak i kdyby bez lasky, tak pravdu dis, jsem ji dneska hladila bradicku a povidaly jsme si na wc (jsem jen curala, ale s ni se to dycky protahne, kdyz si prijde poklevetit). "Byesku, nesapej na me tou nohou, nebemcej me, nebude tubicka ajzova" - slap do ksichtu. Blemc pres frnak.. vymluvna otocka "panicko, kretenko, hajzl trubka jeee uz prazdna na topeni, dej, dej, dej!"
No nedostala ji. Az necekane. Ale bradicka ji sedivi, neni mozna, mentalovi, prece ji nebude za chvili uz 9..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 22:31
- Nahlásit
Fifi
Dyk, aby ne, kde by v kotci v utulku taky naky svaliky nabrala?
no nikde-e-e, tak ale zas prostě k výletu tatranka patří, to je místo medajle a bábrdle medajlu zaslouží zvlášť./já vim, vim. ale musela bys jí vidět, jak se tetelí, když jde pánik do hopsody, jak se prostě raduje. /
slap do ksichtu.
jsou teda fšecky takový?? Hošíček přišel, tulil se. ňuňal. VOna mě dycky zvrhne z mísy
Ale bradicka ji sedivi,
to nic nezmanená, a devět není nic.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 22:50
- Nahlásit
PetraK
jsou teda fšecky takový?? Hošíček přišel, tulil se. ňuňal. VOna mě dycky zvrhne z mísy
Se ptas na feeny? Ano, ty nevychovany hupsajda. Jen na navstevy, nebo necekane projevi lasku i tobe. Ale fakt mi prijde, ze tak nejak v beznym souziti jsou cuby vic takovy kontaktni, tulivejsi, vyzadujici pozornosti vice, nez pes-pes.
Hošíček přišel, tulil se. ňuňal. VOna mě dycky zvrhne z mísy
Jsem rada, ze se na mise netulim sama, se psama. Vzpomen skritka, jak me hlod usmivajici se do frnaku. Nevim, ty cuzy proste davaj vic city najevo, i to nadseni, smutek, urazenost a takovy ty soucasti soubyti spolecnyho, zaroven jsou mnohem vic empaticky. Ja se dneska tlemila, protoze Skritek si Kremyla od utleho veku krasne vychoval. A Kremyl ji uz slouzi coby stafle, kdyz se nekam nemuze skritek dostat, tapackama prednima (nekdy vyskoci a stoji na ni) se opre o rtw, a tape si po Kremylovym rtw telu sem a tam, a surprise, neni to dominantni gesto.
to nic nezmanená, a devět není nic.
U rtw to je dost vysoky vek..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 23:00
- Nahlásit
Fifi
kontaktni, tulivejsi, vyzadujici pozornosti vice, nez pes-pes.
jen by při tom tulení a kontaktování mohly bejt míň zuřivý nebo aspoň Blanice teda
Vzpomen skritka, jak me hlod usmivajici se do frnaku.
a jo! hufa je to!
Nevim, ty cuzy proste davaj vic city najevo, i to nadseni, smutek, urazenost a takovy ty soucasti soubyti spolecnyho
hm, žádnej rozdíl vod nás pravda
a surprise, neni to dominantni gesto.
no jsem ráda, že se dozvídám o psu, kterej druhýho používá coby štafle, neb.... svýho času Murphy a jeho odchovankyně Pupina. Na chatě. LInka. Na lince talíř s opečenejma buřtikama. Ani Murphy, ani Pupík neměli šanci se tam dostat. Ledááá... leda by si Pupina vlezla na Murphyho......... no prostě tam ty buřty pak nebyly
U rtw to je dost vysoky vek..
neni, neni, neni, neni. důležitý je, že to je skoroščenátko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 23:18 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
hm, žádnej rozdíl vod nás pravda
Tak, jsou nasim zerkadlem, aj s tema vykyvama hormonalnima. Ja uz bych psa-psa nechtela, tudle jsem o tom premejslela.
že se dozvídám o psu, kterej druhýho používá coby štafle, neb.... svýho času Murphy a jeho odchovankyně Pupina. Na chatě. LInka. Na lince talíř s opečenejma buřtikama. Ani Murphy, ani Pupík neměli šanci se tam dostat. Ledááá... leda by si Pupina vlezla na Murphyho.....
a tak oni jsou to svine vynalezavy! A nechala mu Pupina neco, nebo jak blbecek jen se poskytnul coby stafle?
A on Skritek takhle bezne pochoduje po Kremylovi, tema prednima, i kdyz treba neco rozdavam, tak nez se zklidni, a Kremyl uz sedi, tak si po nem otresenej mozecek zadupe, nez zjisti, ze se nic nebude dit, dokud si nesedne... a ta rtw bubak sedi, a rika si v duchu asi "blbko perdeli, uz si drepni, at dostaneme pangaminka." Krom otresu mozku je fakt hovado rtw strasne citlivy, vuci perdelicim, i se ted krasne profiluje casem, jak ma Agata prevahu, diky svy povaze, cim dal vic nahrazuje slecnu Sadlo. No nic, nebudu se zde vylejvat, zrejme vzhledem k lunarnimu cyklu jsem precitlivela.
A edit, dneska jsem potkala nejmin 4 nalesteny veterany skoda 1000-1100, natuneny, vymazleny, jsem proti nim jela s astrenou a mavala jsem jim a houkala na ne a krasa proste, stary dobry skodovenky. A ty kuciii tam mlady vysmaty taky mavali, a tlemili se.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 23:30
- Nahlásit
Fifi
Tak, jsou nasim zerkadlem, aj s tema vykyvama hormonalnima.
prostě jsou to taky jen ženský ,a le je pravda, že já lásku nevyjadřuju tim, že někomu přerazím nos jen ho štípnu
Ja uz bych psa-psa nechtela, tudle jsem o tom premejslela.
já jo.
A nechala mu Pupina neco, nebo jak blbecek jen se poskytnul coby stafle?
to nemáme nikdo tucha, voni prostě to jen vybílili ale asi měl taky, to nemohla sama zdolat.
a rika si v duchu asi "blbko perdeli, uz si drepni, at dostaneme pangaminka."
je fakt hovado rtw strasne citlivy
protože v nich má pupice pomatená oporu, ne?
No nic, nebudu se zde vylejvat, zrejme vzhledem k lunarnimu cyklu jsem precitlivela.
a jen se vylej (se tu vylejvám vínem ) náhodou mě se líbí číst ty tvoje smečkový postřehy.
Blanice si dnes užila velkokonverzace, neb za barákem se sešlo asi sedmero psůch. Z toho nejlepší je Fanda jehož maminka jorkšířice se proti všem očekáváním, když nebyla schopná zabřeznout, spustila s kýmsi. A vznikl Fanda - neřízená střela, magor největší (tuhle byl venčen s takovým spešl svítivým obojkem a svým pohybem v prostoru vytvořil dojem že přistáli ufoni, vožrali se a teď se pohybujou kolem baráku ) Fanda jí uchvátil - ovšem coby studijní vzorek, jala se ho studovati, neb jí asi zaujalo, že je někdo ještě větší magor než ona
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 23:31
- Nahlásit
Fifi
krasa proste, stary dobry skodovenky
jééé tydle auta mám ráda, to jsou super auta totiž.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 05:56
- Nahlásit
birma
hlavne, ze adpon byla brigada
maya
aspon budes jak ja
fifi
hezky se to nahodou cte ferinka taky nekdy pochoduje prrdnima po vokounovi.
jinak me se zda, ze u nas je mazlivejsi okoun, ale nevim, zda to je z prirozenosti nebo yo neznal. cesani uplne miluje a I si o to rika vic, nez feri. feri na druhou stranu hrozne pozna naladu a kdyz mi neni dobre, primazli se ke me tak nejak nezneji. a kdyz su sama doma, spi oba na posteli se mnou, coz ahj s muzem by mohli, ale moc to nefelaj. zato frri je divocejsi v tom projevovani naklonnosti.
petrak
tak hlavne, ze s vama nesel zenich az dom
dneska bude nadherne, tak sem vam vyfotila vceta mobilem neco venku a taky muj zastavkovej vyhled. zkusim v praci stahnout
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 07:09 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Zdravíčko všem
PetraK
Hošíček přišel, tulil se. ňuňal. VOna mě dycky zvrhne z mísy
Na mě Eliška nedosáhne, ale skoro mě z té mísy zvrhne taky, protože když zrovna jí nemám možnost věnovat pozornost, začne si o ní říkat tím, že mě jemně okusuje palce u nohou
Fifi
Ja uz bych psa-psa nechtela, tudle jsem o tom premejslelajá chci taky psí-holku
PetraK
jen pade. Jsme tam za chvíli
Tak to je fajn, dá se to i na jeden den.
My na chatičce spíme až tak od květne, když už je teplejš. Je to sice zděný, ale klasickej malej zahradní domek s podkrovím. Dá se tam přitápět jen přímotopem. Kvůli malému prostoru jsme kamna na vytápění zrušili. Zato tam mám vybudovaný slušný prostor na vaření
Takže já s generálním úklidem ještě počkám na konec dubna a pak to teprve připravím i na spaní.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 07:12
- Nahlásit
Pracující Birmo a Čajdo - ať vám to v práci rychle utíká a ať vás nadřízení moc nenasí*ají.
|