| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:23
- Nahlásit
Maya
hm, to nemá dlouhý ucho? právě jestli se to nosí aspoň stejně dobře jak igelitka, tak dobrý. Právě plátěný maj dlouhý ucho a všechno nosím přes rameno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:24
- Nahlásit
PetraK
ešivá neumějí taky vižlí tašku
měla ses rovnou zeptat jestli to nenamalujou podle fotky a mohlas tam mít Blanici třeba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:28 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
hm, to nemá dlouhý ucho
většina má, ty jahůdkový a podobný z drogerky jo, však je to na tom odkazu i na tý fotce, že to má přes rameno
pak jsou i s delšíma ušima http://www.kabelkysnu.cz/produkty/reisenthel-eko-t asky/reisenthel-ekologicka-nakupni-taska-mini-maxi -shopper-marigold.htm
ale ty zase nesmotáč do pidipytlíku, má mám třeba jednu co má delší uši, ale pak se jen tak smotá dohromady a přepne se to páskakou, co má přidělanou dole, není to tak pintlich jako ty pytlíčky v kterých to je
ale setkala jsem se už i s krátkým uchem, dvojitým a tak, co na rameno nejdou, ale to fakt jen minimálně že jsem to u někoho viděla, sama je nemám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:36
- Nahlásit
Maya
tak to je fajn.
Sem si právě předobjednala další knížku... su šílená. A to už asi 5 měsíců mám předobjednávku na jinou, co vyjde snad už v dubnu. Asi budu muset pořádně promyslet rozložení nábytku. Hlavně ať je dost polic a knihoven
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:43
- Nahlásit
cernej caj
jakou knížku?
já mám knížky v novým nábytku tak nějak od listopadu a už jsem koukala, že se police prohybaj, holt kvalita na nic jako u všeho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:44
- Nahlásit
Maya
ses rovnou zeptat jestli to nenamalujou podle fotky a mohlas tam mít Blanici třeba
poslala jsem tam tu Ešusí ležící fotku, aby měla podle čeho tvořit, Už mi i odpověděla, že se do toho večer pustí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:56
- Nahlásit
Maya
military scifi je to vsude vyprodany ale je perfektni, hodne po nem pasu...
sem si říkala, že třeba v ikei mají ty mega tlustý police, že to by třeba šlo?
PetraK
no tak to je skvělý, to si budu muset asi taky přiobjednat... se koukám, že dneska akorát zajišťuju zakázky na fleru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 15:00
- Nahlásit
cernej caj
, že třeba v ikei mají ty mega tlustý police
to nevím, spíš asi záleží na materiálu, ale jeslti jsou fakt tlustý, tak by to asi vydržet mělo,měla jsem police u takovejch levnejch aušovejch skříněk a ty se ani nehly, teď mám drahej nábytek a jsou už prohnutý, ale pravda, ono to bylo jako vitríny a ne knihovny, protože sehnat zavírací knihovna se nedá, tak možná proto, no časem si nechám v truhlářštví udělat když tak nový dřevěný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 15:02
- Nahlásit
cernej caj
ty jo, to je drahá kniha, sběratelský kousek s podpisem, ale nemusí to bejt špatný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 15:03
- Nahlásit
cernej caj
a když tak v ikee prodávaj podpěrky pod police, škoda že se tam nedostanu, ta bych brala pod ty police, ale jinde jsem to neviděla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 15:11
- Nahlásit
cernej caj
ajišťuju zakázky na fleru
jo, mejdlo, tašky.... asi začnu už nakupovat na vánoce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 15:20
- Nahlásit
PetraK
asi začnu už nakupovat na vánoce
to si nedělej ani srandu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 15:27
- Nahlásit
Maya
srandu
no pokud už tam fakt něco objednám, vezmu i nějakej ten dárek,
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 15:44
- Nahlásit
maya
ten chlap ale scifi proste umi, tak mi to za to stoji.
petrak
vanocni ani ze srandy to nerikej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 16:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštáááájn
Rumštajnům zdar, ZloAnetkám poučení zavčasu.
Hele, napadlo by vás nechat dítěti bábovičku, kterou našlo na pískovišti, zejména poté, co mu druhej dospělej (já) řekl, že by jí tam měl nechat, protože jí tam určitě nějaký dítě zapomnělo? (Áňa se mě zeptala, jinak já se snažim si svoje soudy nechávat pro sebe)
Miluju počasí, kdy se dá bejt s dětma i psama venku do večera (a ten večer nenastane ve čtyři odpoledne)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 16:44
- Nahlásit
PetraK
asi začnu už nakupovat na vánoce
ma-gooooor
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 16:49
- Nahlásit
kachna_
asi nenapadlo, no
PetraK
ta fotka je husta
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 17:01
- Nahlásit
PetraK
jak se tam ten pes zhmotnil? ho tam vysadili z vrtulníku?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 17:28
- Nahlásit
holomek dnes slavil naše výročí bahenní koupelí
domu šel vyloženě čistej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 18:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
skvely fotky pani, vyslo vam nadherny pocasi na vyroci
a kdyz nad tim premyslim, ani si nepamatju, kdy sme si my brali tima
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 19:36
- Nahlásit
Bylo nádherně!! Náádherně! Po příchodu dom, už byli Brtnik, Blanice, Starej a Ajšadlo na cestě polema do hospůdky. Hodila jsem se do hadrů a utykalautykala, aby je dohnala. Dohnala. A společně fšící došli do hospůdky. Krůty si vlezly do bahna (asi virus dneska nějakej ), zdokumentováno bohužel nemáme. Naščestí je u hospůdky rybniček, tak to největší prase Ajšadlo si muselo jít zaplavat. Blanice tam posléze uchvátila nějakýho starýho bičiklistu, kterýžto kdysi ohaře choval. Nevěřil, že jest to prabábrdle dvanáctiletá, pochválil, jak je krásně nasvalená a když se dozvěděl, že je z útulka, skorem se rozplákal /možná na to mělo vlif i to pívo / holky si pěkně polítaly polema. Jen tak jsme si vegetili. dobře bylo.
birma
výročí bahenní koupelí
prasééééééééééééééééééééééééééééééééé.
krásně jste měli
Blanďa měla přichozeniny fčera - 8 měsícůch tu prudí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 19:37
- Nahlásit
birma
jak se tam ten pes zhmotnil? ho tam vysadili z vrtulníku?
podle mě uložili pesa do houpačky a tento posléze očky propadl
kachna_
ma-gooooor
houby, mám zpoždění , kdysi jsem měla první vánoční dárek už v lednu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 19:38
- Nahlásit
kachna_
Miluju počasí, kdy se dá bejt s dětma i psama venku do večera (a ten večer nenastane ve čtyři odpoledne)
žejo, že jooooooo žejožejožejooooooooo! Supr
ad bábovička - no některý lidi přemýšlej fakt jinak.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 19:54
- Nahlásit
birma
Krásný fotky a krásně prožitá oslava. Ještě jednou gratuluju. Adámek ti musí dělat se svýma pokrokama radost. Jsi holka šiškovná
PetraK
Krásný fotky. Propadlý pesan nemá chybu
Počasí dnes bylo jako vymalovaný a já ztrácela čas u kadeřnice. Z krátkých vlasů mi udělala více než krátké. Jsem na to zvyklá, ale dnes se to tedy fakt nějak nepovidlo.
Tak mám radost za vás za všechny, které jste si to s hafíkama a dětičkama užily venku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 19:55
- Nahlásit
birma
když tak na Adamitu koukám..... v něčem mi připomíná Blanici. V tom, jak u tý vody dohání. Jak objevil, objevil něco úúúúžasnýho a tetkon dohání tu dobu, kdy to neznal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 19:55
- Nahlásit
PetraK
tak to zní taky jako skvělý odpoledne
u nás jsem taky chytla ještě poslední sluníčko, tak su ráda a ještě sem pak trochu uklízela a vletela mi do pokoje mucha a nevim, jak se ji zbavit
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 19:56
- Nahlásit
PetraK
kdysi jsem měla první vánoční dárek už v lednu
...no já tedy v lednu né, ale v únoru a vydržely tam asi 3 roky než jsem je objevila
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 19:57
- Nahlásit
cernej caj
mucha a nevim, jak se ji zbavit
no přece otevřít okna a dveře a hulákat kšá..kšá a kdyby to nepomohlo, tak použít složené noviny pokud by nebyla plácačka po ruce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 19:58
- Nahlásit
grimmh
Propadlý pesan nemá chybu
viď?
Jo a já musím nesmírně, nesmírně pochválit Ajšadlo. Když jsme se potkali s vižlu Sárou, která se občas bojí a tak ze strachu na Ajšadlo vyjela, tak ta ani nehla brvou!! Nechala jí, uhla hlavou a nereagovala. Měla jsem hroznou radost, moc a nejvíc jsem jí pochválila a dala jí milijoun a jednu odměnu, byl to pro ní slušnej výkon.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:11
- Nahlásit
Kdo je Ajšadlo - mám vědomostní ďouru.
|