| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:34
- Nahlásit
cernej caj
bude si dělat svářečák
tak to se vždycky hodí, i kdyby to teď nevyužil, minimálně i doma si pak může něco udělat, navíc myslím že o ty kurzy se prodlužuje doba podpory, takže bonus navíc
kdyby někdo navštívil brno
krásný domky, no do Brna asi hned tak nepojedu, mamka tam kdysi byla před lety a na Špilberku jí ukradli peněženku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:35
- Nahlásit
cernej caj
Gratulíren mužikovi k rekvalifikaci
Fajfka
díky za odkaz, naštuduju - ešivá nezapomenu
INFO PRO FŠECKY - i pro grimmh
MAJÍ TAM TO VÍDEJO!! co vo něm furt melu!!
a BOHUŽEL TAM mají i knihu od Zelníčka toho kreténa, co tejrá psy při výcviku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:36
- Nahlásit
PetraK
prooooč nejsem milijounááář, proč? může mi to někdo vysvětlit?
koukni na ten odkaz, maj tam knihu Jak zbohatnout, k ní si můžeš přihodit 1000 věcí co mě serou a ještě ti daj k tomu jednu zadara a budeš ščatný milujounář
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:37
- Nahlásit
koukám že píšu ještě hůř než čaj a ani k tomu nepotřebuju mobil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:37
- Nahlásit
Maya
včera večer mě chytil zub, myslela jsem že chcípnu, ale dneska už dobrý, tak jsem zvědavá
aaau!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:38
- Nahlásit
Maya
ščatný milujounář
jako že zbohatnu na výrobě čatný, jo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:45
- Nahlásit
PetraK
to video, co ma Maya? tuhle? sem si objednala a klikr trenink a stret kultur. zaplatim to z penez na svatbu a po vyplate to vratim do pokladnicky
Maya
tak to sem v klidu, že na tom nejsu nejhůř
a snad zub dobrý teda
PetraK
tak můžes to zkusit, treba by se to chytlo
grimmh
tak to bys mohla pak dat nejaky konkretni tipy
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:46
- Nahlásit
PetraK
Petro, já jsem přišla během měsíce a půl o 2 fretčí holky (jedna 11 letá a druhá 6 letá). Je to 2,5 roku. Když nás opustily(nádory), psychicky jsem to vůbec nezvládla. Upřímně se přiznávám, že není den, abych na ně nemyslela. Je to až nenormální, jsem si toho vědomá. A je pravda, že před širším okolím o tom nemůžu mluvit, protože lidi, kteří nejsou propadlí zvířatům tak jako my, to stejně nemůžou pochopit.
Takže tady na těch stránkách všichni vnímáme tvou bolest ze ztráty Ešuska a nezbývá než gratulovat, že máš skvělou Blanku, která alespoň trochu zacelí prázdné místo. U nás je to Eliška, kterou jsme pořídili asi 2 měsíce potom, co jsme holčičky pochovali, protože v tu dobu to byla pro mý nervy asi jediná možnost, abych se dala trochu dohromady.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:48
- Nahlásit
Maya
Koukej sebrat odvahu a objednat se. O víkendu bys trpěla jak sviňa a pohotovost určitě nikde v dohledu!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:57
- Nahlásit
To DVD budu moct koupit až za nějaký čas. Teď o víkendu jsem se rozjela a koupila si outdorové kecky salomonn, bundu na lítání do lesa mont blanc, před cca 3 týdny 2 psí knížky, a teď jsme zaplatili za vybudování té naší nóbl kadiboudy na zahradě. Takže se musím chvíli pokrotit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:03
- Nahlásit
grimmh
to dvd dam do pc, az dorazi - jako vim, ze by se nemelo, ale pro vas na podivani, kdyz to nebudete moc sirit, tak to neni problem.
mě došel včera spacák a vodní filrt. Taky bych neměla utrácet a spíš šetřil, ale pokryl to přeplatek z daní. Jinak bych asi víc rozmýšlela. No musím začít víc šetřit, ale myslím, že teď už mám zásoby všeho na roky dopředu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:06
- Nahlásit
cernej caj
to video, co ma Maya? tuhle? sem si objednala a klikr trenink a stret kultur.
jojo, tohle vídejo, je supr, moc se mi líbilo, klikr trénink tu knížku neznám, ale střet kultur jo, dobrá volba
zaplatim to z penez na svatbu a po vyplate to vratim do pokladnicky
si šikovná účetní, přesuny na účtech ti jdou
grimmh
Petro, já jsem přišla během měsíce a půl o 2 fretčí holky (jedna 11 letá a druhá 6 letá).
jsou tu kurnik hrozně krátce všichni!! tak by to nemělo být .
Já jsem zvládla odchod Murphyho, byl to staříček, tak nebylo co řešit, život si užil, odešel stářím. To jsem zvládala, tohle nečekaný to zatím moc ne, no. Vím, že čas léčí, vím to, musím vydržet.
Blaník je supr, pomáhá moc, no ale ne vždycky jí to vyjde, bábrdli roztomilý, taky není úplně všemocná, že jo. Čarovat sice umí slušně, ale na některý věci jsou i takovýhle čarodějnice krátký :_)
cernej caj
tak můžes to zkusit, treba by se to chytlo
loni v létě jsem trénovala už vyrobila jsem tři flašticky domácího kečupa mám slušně našlápnutö
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:10
- Nahlásit
grimmh
cernej caj
peníze se musej točit já si koupila supr jarní bundu u ťongů za 700 Kč, tak mám už asi třetí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:12
- Nahlásit
PetraK
jojo, ty nečekaný jsou prostě horší, protože jsou nečekaný
Maya
jojo, proto s nima točím, ale v mým věku bych měla trochu najet i na tu šetřící fázi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:13
- Nahlásit
PetraK
jsou tu kurnik hrozně krátce všichni
jj, je to vždycky blbý, i když nějaký extra mladý zvíře mi nikdy neodešlo, to by byl asi větší záhul, úplně mi stačil bráchův dvouletý pes před lety
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:14
- Nahlásit
Čajíčku, já PC prd rozumím. Ono je možné, aby délka DVD přes 70 minut se dala takhle zkouknout?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:19
- Nahlásit
grimmh
celkem nevím, co myslíš, ale já to DVD umím převést do .avi formátu a tam je ti jedno, jak je to dlouhý, to na pc normálně pustíš jako jakýkoli jiný film, když si to stáhneš. Jak je to s DVD přehrávačem k TV, to nevím, to jsem nikdy neměla
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:21
- Nahlásit
PetraK
vyrobila jsem tři flašticky domácího kečupa
Jo, jo, je vidět mládí - tyhle období já už mám za sebou, kdy jsem špajz plnila domácíma kečupama, kompotama, okurkama,.... Než jsem si uvědomila co je s tím s*aní a že je někdy lepší si to koupit. Ale abych se úplně nekompromitovala jak jsem líná - dělám pečený čaj, občas nějaký kompot a hlavně vlastní kapie, bo ty koupený mi teda vůbec nechutnají. Mému receptu se nevyrovnaj A taky jsem vyráběla vloni fantastický drink z černého bezu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:21
- Nahlásit
Čajíčku to by bylo super!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:23
- Nahlásit
grimmh
tak já to pak dám k nakouknutí. Ty vlky v lužnici, co jsme tu dávala před týdnem nebo kdy, to jsem taky udělala z DVD aby to šlo na PC.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:23
- Nahlásit
cernej caj
Jak je to s DVD přehrávačem k TV
tuším filma pro dvd přehrávače mají koncovku .ts nebo tak nějak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:25
- Nahlásit
cernej caj
jojo, ty nečekaný jsou prostě horší, protože jsou nečekaný
jo, Má to teda to pozitivum, že víš, že se prostě ten kdo odešel netrápil, za to jsem hrozně moc vděčná. Fakt Ale ten smutek, to je nářez.
ale v mým věku bych měla trochu najet i na tu šetřící fázi
nojo, naše důchodkyně
Maya
plně mi stačil bráchův dvouletý pes před lety
ty vado!! dva roky!! no to je hrozný, úplně všechn před sebou, skoro nic za sebou. Já se můžu utěšovat tím, že si takhle Ešátor hrozně moc užil a vyhnul se třeba něčemu co by ho ve stáří sejmulo, ale takhle?? hrozný,
Jako já už si dokážu říct, že tohle a támhle, dokážu o tom rozumně uvažovat, ale smutek je to hroznej, jak když bobtná či co.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:26
- Nahlásit
cernej caj
tak já to pak dám k nakouknutí. Ty vlky v lužnic
jáááááááááááááááááákýýý vlky v lužnici?? to sem neviděla (ehm, stejně jako nemůžu najít ty odkazy cos mi házela k tomu našemu potížistickýmu počitadlu , je to tady děsnej bordel, nikdy už se nic nenajde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:28
- Nahlásit
Zdravím
Vy jste drásalky, ještě než otevřu oči je tady toho tolik
Knížka Klikr trénink neni vůůůbec špatná, jen teda jedna věc mi na ní fest vadí - na začátku zdůrazňujou, že naprosto neni třeba řešit, proč pes děl to, co dělá a má se člověk zaměřit jen na odměňování žádoucího chování. Což je hezký a většinou i funkční, jen v některejch případech bych řekla, že to nemá šanci fungovat a pokud by to zabralo, tak to u psa vytvoří nějakej problém a vyvalí se to zas jinde...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:33
- Nahlásit
PetraK
Petro, promiň že se ptám. Ešuska znám z tvých povídek a to mě taky navedlo na tyhle stránky, ale až letos. Myslela jsem, že se tě na to nezeptám, abych nejitřila rány, ale když už tady dnes tak nostalgicky vzpomínáme - co se E. stalo?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:34
- Nahlásit
PetraK
Čajík sem dával krásný video s vlkama pár stránek zpět.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:38
- Nahlásit
Maya
tak jasny, ze ty filmy do prehravace sou vetsinou v tom audio_ts a video_ts a je to proste jinej format u "DVD filmu" ale to pustis na pc i na tv v poho. ja to myslim tak, ze nevim, ze to ma omezeni delkou a nevim, jak to funguje u prehravacu k TV ale na pc se vsadim, ze omezeni neni protoze to by nedavalo smysl. To muze byt prece omezeny jen velikosti souboru co se vleze na DVD.
PetraK
me stacil 4letej a 6ti letej, neni to tak brzo ale furt jeste sou dost mlady kdyz selmice se dozivaj tech 12/13...
vlci v luzici (ne v luznici, jak sem mylne napsala) - sem davala ke stazeni pro vas. najdu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:44
- Nahlásit
download je tam filmik napred o vlcich hlidkach v beskydech (to delaj brontici s hnutim duha myslim) a pak nasleduje asi po 30minutach jeste kratkej filmik vlci v luzici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 09:48
- Nahlásit
grimmh
Jo, jo, je vidět mládí
ftipálku, tohle slovo už sem zapomněla, coznamená
ne, já si řekla, že právě si udělám domácí na starý kolena. Nechemickej, dle požadavků pálivej a povidlo se. Je moc mňam.
Jinak moc nezavařuju, páč to nemám kde mít, ve sklepě mi to ukradnou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:07
- Nahlásit
birma
Knížka Klikr trénink neni vůůůbec špatná,
přemítala jsem nad ní, má to cenu si to kupovat, když už to jedu dlouho? Dozvím se tam něco?
grimmh
měl plný bříško nádorů. Do poslední chvíle nedal najevo nic, ještě den před tím řádil jak černá ruka. Jen mi něco nesedělo, nevěděla jsem co. Pak jsem zaregistrovala menší velikost bobků, ne moc, ale tak prostě, když člověk psa zná, ví, že je něco jinak . Říkala jsem si, že má třeba zácpu nebo tak něco. Mohla to být zvětšená prostata. Tak jsme se objednali. Ráno byl jen klidnější, jinak furt cajk, zájem o svět, o venčeni, Ještě v čekárně obluzoval nějakého chlapíka . A za hodinu už spinkal. Trochu nečekaný, Veterinářka mi vysvětlovala, že opravdu neměl potíže, že dokud to není v terminálním stádiu, tak nic. Tak za to jsem ráda.
|