| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 19:41
- Nahlásit
Janiii
mamina onehdá reklamovala zimní boty, že do nich teče, a bylo jí řečeno, že to ale nejsou zimní boty do sněhu! ale na suchou městskou zimu ....
nestraš! ty boty miluju, jsou krásný, červený a strašně pohodlný
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 19:48
- Nahlásit
birma
tak když neprojde reklamace, tak pořád je řešení donést je do opravny obuvi? šikovný ruce si s tim třeba poradí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 19:54
- Nahlásit
Janiii
jj to je v záloze, ale radši bych, kdyby to šlo vyreklamovat...
nehledě na to, že už nemám jediný neděravý boty, takže se budu muset pokusit vyreklamovat všechny a doufat, protože na turistický a zároveň na městský, což je tak 5 - 7 tisíc dohromady, teď fakt nemám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 20:01
- Nahlásit
birma
s podrazkou nevim ale za cca 700 - 1200 ti vymeni podrazku v restday.cz, pokud sou jinak supr.
jinak si myslim to samý co Janiii, ze te poslou nekam...
kup si tenisky v lidlu nebo tchibu, docela dost to vychvalujou na tu cenu, nebo v pracovni obuvi... kdyz do toho koupis mekou vlozku, tak aspon na mesto a tak budou dobry a nedas za ne majlant...
Janiii
tak dobry, aspon od nekoho kdo muze mit placky na oba zpusoby a zvoli panev, asi ten plat nebudu ani resit
jinak dneska prisli knizky i kosmetika z fleru, tak su zvedava
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 20:12
- Nahlásit
cernej caj
když já do města nechci tenisky, mám dost jasnej typ bot, kterej ráda nosim, blbě se sháněj a jsou srahý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 20:18
- Nahlásit
birma
tak to je pak tezky, no. tak snad to nejak poresis rozumne, treba ve sleve nebo tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 20:32
- Nahlásit
grimmh
posli mi mail prosim na mail, co mam pod clenem. Diky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 21:36
- Nahlásit
Fajn, ze tří účtenek na boty, co jsem hledala, jsem našla jen jednu na ty do města a na tý je napsaný, že záruční doba není doba životnosti obuvi, tudíž se můžu s reklamací rozloučit. Takže jdu vykrást banku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 21:53
- Nahlásit
birma
pokud to je normál podrážka, tak ti to podrazí každej švec za pár korun, u nás to dělají nejlíp u bati, nechávám si takhle podrazit i ošlapaný, protože všechno se hned ošlape, ale boty jsou furt super
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 22:00
- Nahlásit
Maya
asi mi nic jinýho než švec nezbyde, ale nadšená z toho nejsem. Klasická výměna podrážky u nich možná nebude, protože podrážka je k botě šitá viditelnejma stehama...
Se omlouvám za výlev, nějak mě to v kombinaci s nesnesitelnym Adamem a blbou fází měsíce dneska nějak vzalo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 22:09
- Nahlásit
birma
protože podrážka je k botě šitá viditelnejma stehama...
to je blbý, tak to nevím, taky už se mi stalo, že některý nechtěli udělat, ale tak za zeptání nic nedáš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 06:56
- Nahlásit
birma
no zeptas se a uvidis, no... treba te jeste prekvapi aspon ten svec, pokud ne v tom obchode s obuvi...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 07:09
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma
Zkus po účtenkách ještě zapátrat. Vyreklamovat bych to zkusila v každém případě. Když jsou boty jinak zachovalé a byly drahé, určitě bych to zkusila.
cernej caj
Poslán meilík
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 07:14
- Nahlásit
grimmh
děkuji
ráno jsem vyzkoušela tenhle šampon a příjemně mě překvapil, jsem zvědavá tedy na dlouhodobější používání
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 08:11
- Nahlásit
Birma
Dle viditelně šitých švů - nemáš zn. Rieker?
Mamina reklamovala právě ty ...
A za výlevy se neomlouvej, od toho tu jsme
Já se budu muset nejspíš vylejt ale alkoholem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 08:13
- Nahlásit
cernej caj
to fakt udělá pěnu? na dlouhý vlasy si to moc nedovedu představit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 08:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
zírala sem, ale jo - není to taková ta pěna jak z klasickýho šamponu, že máš všude tunu pěny, ale pění dost na to, aby to šlo umýt. Ale pravda, že mít vlasy dlouhý, tak je to asi horší, ale s těma mejma je to fakt supr a vlastně použití skoro stejný jako s normoš šamponem
Janiii
tak to taky neuškodí
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 09:05
- Nahlásit
cernej caj
Ten šampon vypadá zajímavě. Jsem zvědavá jaké s ním uděláš zkušenosti.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 09:07
- Nahlásit
grimmh
to já taky. Uvidíme.
Hodně mě zaujalo, že tam i někdo psal, že z mytí každý den stačí jednou za 2-3, což by bylo perfektní, protože třeba na vandrech mě to hrozně omezuje, že si musím mít každý den, pak mě kouše a svědí hlava totiž vždycky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 09:16
- Nahlásit
cernej caj
tak to já mám spíš suchý vlasy, mě v pohodě stačí si umejt jednou za týden, tak to by asi nebyl ten pravej šampon pro mě
no uvidíš, já mám teď s tím kofeinem, na to padání asi dobrý, ale jinak vlasy jsou po něm dost hnusný, holt asi zhýčkanost z těch různých uhlazovacích z drogerky a teda pravda nejvíc super vlasy mám po thajským šamponu, kterej máma dotáhla z thajských masáží, prodávaj tam takový věci, je to žeje v tom trochu silikonu, ale zase na barvený vlasy nic moc, tak to nechci moc používat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 09:19
- Nahlásit
Maya
tak ono obecně by ten přírodní šampon mohl vlasy trochu ozdravit a dají se tam najít i na suchý vlasy. o vyzkouším a uvidím.
Buď ho zahodím, nebo už nebudu kupovat nic jiného
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 09:23
- Nahlásit
cernej caj
tak ono obecně by ten přírodní šampon mohl vlasy trochu ozdravit
tak to určitě, já až dodělám ten co mám, tak se vrhnu na ten kopřivovej co jsem si koupila, je to velká flaška, to mi vydrží dlouho, tak uvidím, ono u mě hlavní problém je ten, že u těch dlouhých vlasů stejně na to musím pak dát ještě kondicionér, takže jako přírodní šampon supr, ale přírodní kondicionéry moc nejsou a bez toho se neučešu, takže ten přírodní efekt se asi trochu vyruší a taky, že po některých těhle přírodních šamponech jsou ty vlasy fakt hnusně cuchací a nerozčesatelný i s kondicionerem, na krátkých vlasech to asi moc nepoznáš, ale když máš z dlouhých místo loken chomáče, tak je to fakt blbý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 09:25
- Nahlásit
Maya
tak v tom prave vidim moji sanci - ze na tech kratkejch to nepoznam to co ty pises bych totiz videla stejne s dlouhejma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 09:47
- Nahlásit
jinak - soptíček má zespod teplou tlamičku, prej nechce moc žrát a ani moc neštěkal včera, vypadal smutně a akorát se mazlil. Otevřít ji nechtěl. Su zvědavá, co to bude, přece jen už mu je 10. To je neuvěřitelný, jak to rychle letí. Když jsme si ho brali, ani sme třetího psa tenkrát nechtěli, jen sme jeli ukázat chovatelce jejího odchovance a nějak sme si ho přivezli domů... tatínek i ségra pořádnej šok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 10:39
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Tohle myslím nepotřebuje komentář:
https://www.youtube.com/v/XBEyCr5AoIs
Takovýhle lidi jsou podle mě zajímací,narozdíl od Čézarů Milanů a jinejch podobnejch což? Toho maníka oblibujem s kámoškou už hrozně dlouho a pokaždý mě stejně vždycky dostane ten cit pro zvířata a to porozumění z kterýho to vychází.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 10:41
- Nahlásit
cernej caj
soptíček
kdo je soptíček?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 10:49
- Nahlásit
PetraK
šelmice našich - v podstatě kdysi "moje" šelmice, která teda netrhala smečku.
my dva v plne krase, to je tak rok 2005
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 10:52
- Nahlásit
cernej caj
ten žampůn mě zaujal. uvažuju vo něm, jen teda nevím jak s těma dlouhejma vlasama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 10:55
- Nahlásit
cernej caj
ale to je krásnej soptík!
Že by potíž se zubem měl, chudera? Kdy jdete k vetovi?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 10:55 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
no jedině snad vyzkoušet... ono na to rozčesávání je asi možný použít i po umytí třeba nějaký přírodní olej, že by byli vlasy pružnější?
no taky si říkám, že snad zuby - naši se tam dostanou snad zítra, pokud ne, tak to v sobotu zkusí zařídit muž.
|