| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:52
- Nahlásit
ach jo, byl krásnej!
a díky mé šikovné kamarádce, mám tuhle fotku vybroušenou zcela věrně do talíře.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:53
- Nahlásit
cernej caj
Timík ti ulovil večeři a ještě ti jí donesl a ty takhle a něj?
birma
s tou barvou nevím, asi záleží na kvalitě, já kdysi měla reflexní obojek na Kima, vidět to bylo, jen když se zasvítilo přímo na to, to by musel stát uprostřed silnice a časem ta reflexní vrstva popraskala a bylo z toho prt
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:53 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
cernej caj
Čajdo, gratuluju k rozhodnutí. Připustit problém a udělat ten první krok - to je výhra. Dál už to půjde v pohodě. Hlavní je důvěra v toho, koho sis vybrala.
Ty postroje jsou fakt moc šiškovný. Je vidět jaký jsem neznalec, protože jsem si říkala, že ty oranžové barvy můžou bejt každá jiná a budou se tlouct. Vybrala bych černou - než jste psaly o té reflexní barvě. A máte pravdu!!! Mě to jako nepraktikovi vůbec nedošlo.
Petro, Ešusek i Blanďa jsou povedení - se vším všudy. Krásní a ještě šiškovní po paničce
Jestlipak už budou k mání fotky z dovolené.........?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:54
- Nahlásit
PetraK
to je super fotka, takovej pěkně napruženej výraz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:56
- Nahlásit
PetraK
páč jednak čeština devalvovala a druhak, proč by si s tím měl dát tu práci, když ho to v podstatě nebere?
Dobre, ale vyznamove snad musi ten tvor chapat, ze pise ve trech vetach de facto to samy, nebo naopak blbe navaze a dava to uplne jinej kontext? cifix!!!
budeš z toho mít vráááskyyy
Ty se jen prohlubujou.
A jinak hlasani Agati, kdyz drzim palce Buldozerkovi na ct, tak madame dneska schroustla i kridla kureci, stale jeste dela blemcakem takovy ty pohyby u zplastovany dasne, asi ji tam furt nakej steh simra. Ale jinak je zcela fit, tedka se soustredujte jinam.
Jo a rozborila me mathey Dydydydydy, prcinka zlata, babickovska, ona proste umi davat blemcose presne tak, jak umela jen slecna Sadlo, to sme si pekne poplakly.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:58
- Nahlásit
PetraK
ach jo, byl krásnej!
nádherná fotka! Byl to fakt Pan Úžasňák
Maya
už jsem objednala tahle oranžová není ten "nátěr" ale je to přímo barva té našité stuhy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:58
- Nahlásit
PetraK
ach jo, byl krásnej!
Ouplnej sfing! A je moc hezky, ze uz se na nej dovedes takhle kouknout.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:59
- Nahlásit
Fifi
madame dneska schroustla i kridla kureci
huráááá! To je dobře, že už si může dopřávat takový dobroty a nedělá jí to problém
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 22:04
- Nahlásit
birma
Jeste nesmi cisty kosti, ala lopatky a tak. Kremyl bude mit utrum s kuratama, boo je kretenka a fakt to nerozkouse, uz nechci dalsi bliti napul rozkouslych stehennich kosti. Nastesti vesnicky zdroje fungaji, tak mam 20 kg lukcus koznatych skeletu v mrazaku, pro vsechny asi ideal.
grimmh
Jen k poctu knizkam prectenym, ja taky nestiham behem roku neco cist, bolej me oci z pc natoz jeste cist... zato o dovoleny, to sou orgie cteci, doslova! Jsem rychloctecka, kor kdyz se clovek vypne od tech modernich technologii, nauci se vnimat ticho/hluk prirody kolem sebe jen, to se cte jedna radost.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 22:13
- Nahlásit
birma
tahle oranžová není ten "nátěr" ale je to přímo barva té našité stuhy
aha, tak to by mohlo bejt v poho
Fifi
ato o dovoleny, to sou orgie cteci
jj, to mám taky a nebo maximálně o víkendu, když leje a tak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 22:21
- Nahlásit
Fifi
Kremyl bude mit utrum s kuratama, boo je kretenka a fakt to nerozkouse, uz nechci dalsi bliti napul rozkouslych stehennich kosti.
jj tos psala, kravka je to o takovou dobrotu se takhle blbě připravit
Maya
aha, tak to by mohlo bejt v poho
doufám, že jo. Hlavně se teda modlim, že jsem to dobře změřila a dobře jim napsala...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 22:27
- Nahlásit
Fifi
snad musi ten tvor chapat,
ne-e. nemusí.Zvlášť je-li třebas právníkem
A je moc hezky, ze uz se na nej dovedes takhle kouknout.
nedovedu. V pátek jsem řvala moc. Tohle je výjimka a už zas skorem neplatí.
tak madame dneska schroustla i kridla kureci,
to je super, moooc paráda, mooočikovná Pučmelounožroutka
jak umela jen slecna Sadlo, to sme si pekne poplakly.
jak umela jen slecna Sadlo, to sme si pekne poplakly.
naprosto chápu.
Myslím, že asi už nikdy nebude člověk pak normální, že vždycky něco přijde.
birma
nádherná fotka! Byl to fakt Pan Úžasňák
děkuju
bylo tehdy nádherně. lítali s Ajšadlem jak potrhlíci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 22:28
- Nahlásit
Fifi
Kremyl bude mit utrum s kuratama, boo je kretenka a fakt to nerozkouse, uz nechci dalsi bliti napul rozkouslych stehennich kosti.
tooo je blběna. U nás mají taky krásný skeletíky. taky kupuju pro bábrdli zrzavou. Zatím teda dává i ty větší kosti, ale tohle mi přijde nějak líp pro ni.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 22:46
- Nahlásit
Ramštajn ve spolek datlice !!
jako vás dočítat, je naprosto nemožný, ste grafomanky fšecky!!
sem ted našla v mailu že mají 1+1 =3 tzn. třetí kniha zdarma, maj tam i spoustu psích tak kdyžtak jukněte...
http://www.plotknihy.cz/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 22:50
- Nahlásit
PetraK
Myslím, že asi už nikdy nebude člověk pak normální, že vždycky něco přijde.
V tomhle psim pripade s tim clovek musi pocitat, ze prezije ty psi kamose. A normalni sem nebyla nikdy, je to dva a pul roku... tohle preboli, casem, ze se to stahne, jizva dovnitr. Naucis se s tim zit. Ale musi si to vyhnit nekam navrch, musi proste, kdyz ten pes byl soucasti tebe. Cemuz moc lidi nerozumi, bo to byl "jen pes". Huf, no nic.
tooo je blběna. U nás mají taky krásný skeletíky. taky kupuju pro bábrdli zrzavou.
Jj, taky mam krasny skeletouny, navic za deset korun kilo, nebudu to uz s Kremylem riskovat, aby se ji nekde neco neseklo. Jo a na dobrou nocku este hlasani neuveritelny, Skritek ma prsa!!! kozi kozi kozi a faleska, aj si je sama cuca, hec!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 22:52
- Nahlásit
Dočítat nezvládám, ale fotky jsem si prohlídla, krása!
Fifi
Skritek ma prsa!!! kozi kozi kozi
taky má každou jinou jako Aááámos?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 23:00
- Nahlásit
Fajka
taky má každou jinou jako Aááámos?
Jemu si je prisoudila ty.
Skritek mel dycky jen bradavky, este jak stenatko, vsak nejak ustrnula ve vyvoji. Ted ma fakt kozy jak vozy, vzhledem k jejim proporcim, faleska prvne v 6 letech, no budu ji muset nejak vzpamatovat. Ale na cundr s magorkama zdejsima nejdu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 23:09
- Nahlásit
Fifi
faleska prvne v 6 letech
je možný, že by si řekla, že máma už holt štěňata mít nebude, tak ji v téhle funkci zastoupí?
Ale na cundr s magorkama zdejsima nejdu.
jen pojď, jeden je na konci dubna a další na začátku května
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 05:46
- Nahlásit
Rumštáááájn
napříště prosím Ešusku, aby jídla nazývala správnými jmény.
Dalo mi dost zabrat, přijít na to, proč u ešusovejch dávaj sekačku na stůl, na židli atd. a co to má navíc společnýho se psem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 07:08
- Nahlásit
Fajka
to vědět včera, neobjednala sem si toho nemožnýho psa odjinud
Fifi
ed ma fakt kozy jak vozy, ale to by se nám právě na čundr hodilo, páč můžem ty vozy naložit batožinou
a je dobře. že Ag se to dobře hojí
Maya
no když se na to dá dívat z týhle stránky... ale byl u toho roztomilej. No tak sem odkrojila aspoň neoslintanou část šunky, muž ji podělil psům a kousek strčil do pastičky na myši a já na něj, proč tam myším strká šunku? a nakonec do té šunkové se sviňa chytila a do těch dalších 3 nic
kachna_
a jak tomu říkáte vy?
ono dobrý sou třeba ještě sado maso rohlíčky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 07:09
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Dnes bude dozajista hezky tak budete moct vyrazit s hafíkama do přírody
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 07:19
- Nahlásit
grimmh
u vás je hezky? vezmeš ven Elišku?
u nás zataženo a škaredě. A muž pojede asi ve čtvrtek vaším směrem, bude mít něco v Plzni, po Plzni bych se i ráda podívala a přemýšlím, jestli si teda nepřehodit po svatební dovču na tento týden.
Od pondělí nastupuje muž rekvalifikační kurz a tak bych stejně byla sama doma akorát v to volno...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:14
- Nahlásit
cernej cajˇ
u vás je hezky? vezmeš ven Elišku?
Čajíku, já přijedu z práce asi před 17 hod a to už počasí žádná idylka nebude. A když jdeme ven, tak je to přes Eliščinu nechuť. Je to na 15 minut, a to se celou dobu nechce nechat zabavit a táhne k nejbližší budově na dohled Na to aby si to užila budu muset počkat až na léto na chatce, kdy si užívá večerní rosu. To jsou fakt jediný chvíle, kdy je z toho, že je venku nadšená a nemůže se nabažit
Plzeňsko si naplánujte až bude pěkné počasí a spojte to s nějakým pěkným výletem okolo Berounky.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:15
- Nahlásit
cernej caj
nastupuje muž rekvalifikační kurz
na co se bude rekvalifikovat?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:18
- Nahlásit
Fifi
cernej caj
[i]a nakonec do té šunkové se sviňa chytila
tak myši se chytaly na špek ne? asi se popletla
a jak tomu říkáte vy?
předpokládám že jako my normálně sekaná
u nás zataženo a škaredě
tady taky, ale je celkem teplo a te´d říkali v rádiu, že odpoledn by mělo být hezky, tak uvidíme
na co se muž rekvalifikuje?
Fifi
ed ma fakt kozy jak vozy
právě na čundr jí nahnat, však to chce bič a malej dvůr
včera večer mě chytil zub, myslela jsem že chcípnu, ale dneska už dobrý, tak jsem zvědavá, kdy se přinutím zavolat k zubaři
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:20
- Nahlásit
grimmh
to je pravda, to už nic moc počasí nebude.
Docela si představuju freťuli, jak si užívá rosu, to musí být skvělý pohled
Jinak bych na Plzeňsko určitě ráda na vandr, tam to vůbec neznám ještě.
bude si dělat svářečák, čekali jsme 3 měsíce, než se úřad vyjádřil. Tudíž sem právě zrušila volno po svatbě, protože kurz bude po-pá na celý měsíc a to nemá smysl, abych já byla doma a muž na kurzu.
kdyby někdo navštívil brno - sem se možná půjdu v sobotu podívat, když bude hezky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:26
- Nahlásit
cernej caj
bude si dělat svářečák
a po ukončení má slíbenou práci?
Dovolenou si šetři až budete moct vypadnu někam i s mužem a užijte si jí společně.
Ty cihlové domy miluju. Ráda se dívám na anglické filmy, kde jsou vidět v hojné míře a jsem úplně podělaná z těch klasických venkovských anglických zahrádek s pnoucími rostlinami na cihlových domcích.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:31
- Nahlásit
Už léta jsem pořádně nebyla v přírodě, když nepočítám zahradu a přilehlé pole a přilehlý les.
Ale dřív jsem jezdila s partou z basketu na Berounku. Ta krajina je tam opravdu krásná.
A za prohlídku stojí Zbirožsko - zbirožský potok a celé okolí. Taky už jsem tam leta nebyla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
TADY BYL VOBRÁSEK!! ZAS ZMIZEL, ALE BYL TU, JÁ HO VIDĚLA!!
prooooč nejsem milijounááář, proč? může mi to někdo vysvětlit?
Blanička jest koketka, dělá hopiky hopiky a pukrlátko na Drýma - šeltijáka., A mrká na skorošpice, utiká za nim, skorošpic se pobleje, páč jí nesnáší a vona zase vesele odpopiká k Drýmákovi a zas dělá hopiky,hopiky,pukrle. Zamrká na něj a uteče. Drýmák se naštve a řve z frustrace . Blaninka přihopiká ke mně a táže se s nadšeným výrazem, zdaliž jsem to celé viděla, jak to bylo úžasné! Odsouhlasím jí, že viděla, že to fakt bylo neuvěřitelný a ona odopiká do prostoru jak načutnutej balonek byla roztomilá, bábrdle
Fifi
clovek musi pocitat, ze prezije ty psi kamose. A normalni sem nebyla nikdy, je to dva a pul roku... tohle preboli, casem, ze se to stahne, jizva dovnitr. Naucis se s tim zit. Ale musi si to vyhnit nekam navrch, musi proste, kdyz ten pes byl soucasti tebe. Cemuz moc lidi nerozumi, bo to byl "jen pes". Huf, no nic.
já vím, jen mi někdy přijde, že to je fakt horší, než jak jsem to dávala na začátku, to jsem asi byla zakonzervovaná. Já vim, budu prostě hnít . Děkuju za všechnu podporu
Skritek ma prsa!!! kozi kozi kozi a faleska, aj si je sama cuca, hec!
to chce nějakou vzhlednou potprdu, ne že ji zase odbudeš něčim z výprodeje, jako dycky, když čubiny oblíkáš
kachna_
, proč u ešusovejch dávaj sekačku na stůl, na židli atd. a co to má navíc společnýho se psem
a co, tak máme sekačku doma na židli, no! Kdybychom jí nechali na chalupě, zas nám jí čórnou
cernej caj
No tak sem odkrojila aspoň neoslintanou část šunky, muž ji podělil psům a kousek strčil do pastičky na myši a já na něj, proč tam myším strká šunku?
tomu se řiká královský dělení
a nakonec do té šunkové se sviňa chytila a do těch dalších 3 nic
jasný, páč šunka tam nikdá ještě nebyla a ta vůůůně!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 08:34
- Nahlásit
grimmh
jojo, ten svářečák právě po něm chce budoucí zaměstnavatel, takže když to klapne, od května bude mít muž práci
mě to taky přijde krásné, škoda, že vlastně z této stránky Brno vůbec neznám, kromě kamenné kolonie vlastně žádnou neznám v brně
|