Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 20:37
- Nahlásit

Fifi
Vzpomen tedy na tu vychrtlinu labilni, cos privezla a poseptej mu do usiska, ze je moc a moc sikovnej.
To dělám denně hned ze dvou důvodů - doufám, že mu vsugeruju, že je ten nejhodnější a nejvyrovnanější pes na světě a on se tak fakt začne chovat a taky bych se jinak už asi zbláznila

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
nějakej úžasnej až nejúžasnější výlet. Ve středu to už bude rok, co mi holomek začal zvyšovat kondičku
to to letí !

Fifi
máš repláááj

U nás fučí a je zima, si myslím že ráno bude nasněženo.
Jo a ještě sem se chtěla podělit jaký je Jelito jelito !...běhal si po zahradě s tenisákem.. když má náladu tak si s ním sám běhá a sám si ho hází no a asi to na něj při tom běhání přišlo a tak zadřepnul a jal se tvořiti bobka...no kolikrát si přitom ten tenisák v hubě nechá (srandovní pohled) no a asi jak tlačil tak mu ten tenisák vypadl z huby a on jak je furt v pohybu tak prostě tlačil a udál krůček a jeden a druhej...pak sem ho chvíli nesledovala a najednou koukám ten bobek položenej přesně přes ten tenisák jako fakt navrchu a držel !! nemít vybitý baterky tak sem vám to snad vyfotila .
No a co myslíte že jelito udělalo???? běhal kolem dokola toho vyšperkovanýho tenisáku a štěkal na něj

si myslel asi že uteče

birma
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:13
- Nahlásit

Fajka
běhal kolem dokola toho vyšperkovanýho tenisáku a štěkal na něj si myslel asi že uteče
jsem si poprskala monitor

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:14
- Nahlásit

birma
jsem si poprskala monitor
se nedivím, já se jelitu taky tlemila jak magor

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:15
- Nahlásit

Fajka
běhal kolem dokola toho vyšperkovanýho tenisáku a štěkal na něj
si myslel asi že uteče

Tak tim by tenisak pro cuby skoncil, kdyby se hovna dotknul, nebo lejno jeho, estetky. Nerikej, ze to vzal pak do huby?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:21
- Nahlásit

Fifi
Nerikej, ze to vzal pak do huby?

no to pro Fajuš by skončil taky definitivně....jelito si ho sice vzal ale nejdřív sem mu ho musel vyprat

jo a taky je ftipný, že když sem na zahradě tak ho mám furt za zadkem asistenta a jakmile vezmu do ruky lopátku, že jdu uklízet jeho výtvory tak se zdejchne jak pára nad hrncem a když ho zavolám, kde je tak přijde a ze dvou metrů na mě hází vopovržlivý pohledy něco jako:

No fuuuj co to je kdo to tu uďál ? Ty snad ??

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:31
- Nahlásit

Fajka
No fuuuj co to je kdo to tu uďál ? Ty snad ?
a - jooo?

máme za sebou vejletík. deštík, severák, chvilku i krupky, čekala jsem, že ještě začne sněžit. a tchyně řekla, že to máme celkem pěkné počasí, že vemte si, kdyby svítilo sluníčko, tak by byl takovej ten opar a nebylo moc vidět do dálky
tomu já pravím vrchol optimismu!
ale vyzkoušela jsem goretex a dali jsme si hodně dobrých káviček
a hošánek mě majznul klackem přes voko, ještě že jsem stihla zavřít a mám šrám jen na kůži

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:35
- Nahlásit

Vero
a - jooo?
no spratek prostě

že to máme celkem pěkné počasí, že vemte si, kdyby svítilo sluníčko, tak by byl takovej ten opar a nebylo moc vidět do dálky
tomu já pravím vrchol optimismu

bud ráda ! není nic horšího než pesimistická tchýně !

čekala jsem, že ještě začne sněžit
u nás sněžilo a padal takovej ten polystirén

dali jsme si hodně dobrých káviček
jooo tak to závidííím

hošánek mě majznul klackem přes voko,
todle už ne-e

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:42
- Nahlásit

birma
teda, toto leti...

doctu vas zitra, dobrou noc a hezkou nedeli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 21:47
- Nahlásit

fajka
s hounem dobra historka

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 07:19
- Nahlásit

kachna_

Ale dostaly s mamčou navíc už půlrok
Každej den navíc je fajn. Nám se podařilo s naší freťulí 9 měsíců ....

birma
Fajka to napsala dobře - ještě že nemá Adam kozy

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 07:27
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Fajko, to úžasná story s Fajkou. Mám představivost, takže jsem taky vylejvala prskance z klávesnice.

Vero
a hošánek mě majznul klackem přes voko, ještě že jsem stihla zavřít a mám šrám jen na kůži
furt lepší od hošánka než od tchýně

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 07:30
- Nahlásit

Fčera u nás bylo hnusně - vítr silnej,dopoledne začalo chcandit a vydrželo to do podvečerních hodin. A dnes to bude asi jak přes kopírák.
Jdu uhňácat chleba a nakrájet ingredience na guláš.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 16:51
- Nahlásit

Rumštáááájn,
prolenošili jsme celý víkend a je to super
grimmh
furt lepší od hošánka než od tchýně
Tak od méně pozitivistické tckyně bych to i pochopila
Fajka
Jelítko
birma
to je neskutečný, že už rok z něj křešeš toho hodného pejska, jak o něm psali v útulku,
Já už mám Máju 6 let a přijde mi to jako včera
Chci vydražit na aukru tříkolku a koloběžku pro holky, držte mi palce do deseti večer

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 17:12
- Nahlásit

drzim drzim

birma
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 18:11
- Nahlásit

Zdravím
Adam už asi slaví, je totiž úplně nejhodnější na celym světě dali jsme si ráno 3/4 hodiny procházku, pak 20 minut na tramvaj, pak 3/4 hodiny po Šárce, pak něco přes hodinu trénink a pak skoro tři hodiny procházku s kamarádkou a její odklápěcí hlavičkou A potom zase 30 minut v tramvaji a 15 minut domů, odumřel už na chodbě Když se viděli naposled s Karinkou, tak se Adamovi moc nelíbila, dneska byl úplně unešenej a když jsme je vyustily, tak lítali tak, že nejen že by nešli vyfotit, ale i vidět byli jen jako rozmazaný vrčící čmouhy Pak jsme teda došli k potoku, takže Adam lítal vodou a Karinka po břehu a ječela na něj, ať neblbne a vyleze, jinak se dozajista utopí Skvělý to bylo

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 19:27
- Nahlásit

birma
úplně nejhodnější
jste prostě bourci!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 19:28
- Nahlásit

Fajka
super teniskáková historka
birma
teda to jste se měli skvěle, tady je celej den hnusně jako včera nebo spíš možná ještě hůř
taky bych teda neřekla,ž e je to už rok co Adama máš, fakt to letí děsně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 19:34
- Nahlásit

birma
krasne si to uziva

birma
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 19:36
- Nahlásit

Moc vám všem za ten rok děkuju, bez vás bych se už dávno houpala na nejbližší větvi

Maya
tady bylo hůř než včera - hrozně fučelo, chtěli jsme to vzít lesem, napřed spadla kámošce větev na hlavu, pak nám na vodítko a trochu štrejchla i o Adama, tak jsme to vzdali a šli zas spořádaně po cestě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 19:42
- Nahlásit

birma
je kámoška aspoň pořádně praštěná?

tady u nás na větrný pláni fučelo tak, že sem skoro nemohla jít proti větru, ale naštěstí se to trochu zmírnilo, jinak by mi snad ujel autobus

a já děkuju tobě, že díky adámkovi mám s kým jezdit na vandry, to je za mě jedna z nejelpších věcí na loňským roce - že můžem spolu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 19:54
- Nahlásit

vero
gps prodej

birma
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 20:00
- Nahlásit

cernej caj
je kámoška aspoň pořádně praštěná?
je Bavily jsme se pak o vandrech, jestli by se mnou nevyrazila v dubnu, pokud ty nebudeš moc - prej sice ještě nikdy nebyla a nemá žádný vybavení, ale určitě by to nějak zvládla
já děkuju tobě, že díky adámkovi mám s kým jezdit na vandry, to je za mě jedna z nejelpších věcí na loňským roce - že můžem spolu
jééé to je od tebe hezký mně to těší úplně stejně, že máme s kym vyrážet

birma
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 20:09 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

kachna_
Já už mám Máju 6 let a přijde mi to jako včera
zrovna tuhle jsem na ni myslela, jaký měla štěstí připomněl mi ji tenhle pejsek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 20:14
- Nahlásit

birma
s dubnem furt nevím, to jak řekne Kniga, zda dostane volno na long, nebo ne... což budu vědět až na přelomu měsíce.

Za mě su za to ale fakt vděčná, protože se konečně našel někdo, kdo má čas, je ochotnej a baví ho to

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 20:17
- Nahlásit

cernej caj
tu chciii ale zadavateĺ nechce posílat poštou... a stejně asi, když to čék nemůže zkontrolovat.....
ještě jdu přeměřit svoje sandály

birma
gratuluju vám, jste bourci oba

mně se zdály na dnes děěěsný sny, jsem byla u Fajfky (asi krz tu hovnohistorku před spaním) a ukradli mi hošíčka, Fajfková mě těšila, že Fája taky už byla ukradená a našla se, tak že najdem i buldozerka, ale hledaly jsme den za dnem a nic, byla jsem zoufalá, že už ho nenajdu, a navíc že potřebuje operaci a že ten zloděj mu ji nedá. no horor, horor.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 20:20
- Nahlásit

My máme výročí na svatýho václava.
letos to bude SEDUM let! neuvěřitelný, nepochopitelný.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 20:28
- Nahlásit

cernej caj
vim, vim, nejsem netrpělivá. Jsem si říkala, že by mohla kdyžtak s náma, kdybys ty ten čas měla. Jen má spacák do plus deseti, tak jsem jí řekla, že duben nebude ideální

Vero
Ty jo to jsou sny, brrrrrr
letos to bude SEDUM let!
To je strašný, jak to s nima strašně letí!

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 20:33
- Nahlásit

birma
To je strašný, jak to s nima strašně letí!
jo, jo.
ještě horší výpočet je, že mu je za tři měsíce devět.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2014 20:37
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Tak hlásím, že Blaninka to včera na výletě nebývale rozbalila, lítala do strání, byla samostaná velice, dokonce se ustanovovala vedoucí výpravy, aby jí Ajšadlo nepředběhlo. Lítaly obě prostorem, potokem, našly mrtvou rybu, mrtvou krysu a zachovaly se jako vychované psí dámy a ne prasata, nechaly se odvolat. Ajšadlo pak vzorně poslechlo, když jí před makovicí vystřelil ve stráni zajíc. V hospodě si zase vysomrovaly co šlo a do auta nakonec ty dvě prasata dorazily. Ne proto teda, že by sežraly humus nějakej, ale páč vzhledem k počasí, bahnu a pobytu v potoce se obě neuvěřitelně zaprasily, ten pelech už asi nikdo nevypere . No a zatímco Ajšopanička hlásila, že děkuje za umrtvenýho psa, tak to naše stařecký pometlo ještě další dvě hodiny rotovalo prostorem a nehodlalo se uložit.
Dneska bylo megahnusně, takže jsme se courly jen tak. Rodinný víkend se vyvedl, kupodivu jsme se ani nevyvraždily s mámou a ségrou naopak jsme málem zdechly hromadně smíchy, neb při rozdávání karet máteř zlatá předvedla KvíKvé tykve, nejdřív se ptala, zdaliž se rozdává dvanáct, nebo třináct, to aby posléze ségře rozdala jen vosum karet a návdavkem ještě při tom rozdávání kdesi vedle vytvořila čtvrtou hromádku navíc (pro někoho asi imaginárního ). Vypadalo to, že sestra drahá si díky tomu vypláče oči, ležela na stole a řvala smíchy. Máteř vypadala jako neškodné batole a vůbec nechápala wocogo, posléze zase nechápala, jak to dokázala. Podotýkám za naprosté střízlivosti. Mno, budiž toto aspoň vysvětlením pro mé kamarády, proč sem asi tak schopná si na srazu vobjednat pro sebe tři guláše a divit se tomu

Fajka
ještě že nemá kozy, by měl každou jinou

si jemen olbřímí!

birma
to jsou změny, to jsou velezměny. Je šikovnej hošikus a ty ešče šikovnější.

kachna_
Ale zatim je na to pohlíženo, jako na výjimečnou situaci a nevypadá, že by to znamenalo zhoršení celkovýho zdravotního stavu

Kachno, džím palce.

. A umíš už napsat nějaká slova? ANO, holba, Gambrinus a Staropramen

...."a co ještě umíš holčičko?? No dojít pro tatínka do hospody, když mě maminka pošle"

Vero
Stejně tak s neštěkáním u plotu u hlídacího psa, jakmile mu ten prostor dvoru dřív nebo později nechám k užívání ve své nepřítomnosti... nebo aspon je to docela pravděpodobný.

hm, já nevím, jak to vysvětlit.... hele prostě, když psa naučíš, že doma se je samo a v klidu, naučíš to dobře, tak pak prostě i když odejdeš, tak taky něštěká, že ne? No a když u psa naučíš, že se nemá chovat jako blásen - znovu mám na mysli to, že nepotlačuju normální hlídání, ale to co už hlídání není a hlavně a to především - řeším to, že pes není schopen vnímnout mě a můj požadavek, tak když ho to naučíš stejně dobře, jako to že je doma sám, tak by to prostě měl umět stejně dobře. tak to myslím. Já myslím - jde o to, dobře tu věc naučit, aby jí pes prostě vzal za svou.

<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání