Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:02
- Nahlásit

PetraK
hm! pamatuju si obsahy u knížek jedině těch, co jsem četla jako dítě, páč jsem je četla pořád dokola, klidně 5x vinnetoua nebo tři mušketýry takže tam zhruba vím dodnes

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:07
- Nahlásit

Vero

takže tam zhruba vím dodnes

pravda, vim, že vinetů umřel, to jsem silně oplákala, tak silně, že máma když přišla dom a našla mě v slzách, se vyděsila maximalisticky co se stalo. Půl hodiny ze mě nemohla dostat víc, než že: Umřel, umřel, von umřel. Děsila se tedy toho, koho že to vzalo. Velmi se jí ulevilo, když po půl hodině ze mě vypáčila i jméno zesnulého

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:11
- Nahlásit

Vero
jsem je četla pořád dokola, klidně 5x vinnetoua nebo tři mušketýry takže tam zhruba vím dodnes
tak to mám stejně a pak když na anglině při čtení článku o knížkách přijde taková záludná otázka jako Která knížka na vás v životě udělala největší dojem? tak moje odpověď je akorát Huh?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:14
- Nahlásit

birma
já trefila asi 4, já su totál negramot a navíc si nic nepamatuju

bradbury si ani nepamatuju ze bych snad kyd prisla do styku

PetraK
já si nepamatuju ani autory a názvy knížek...

Vero
můžem teoreticky číst ty samý knížky dokola a vystačíme si se zásobama.
já to náhodou praktikuju i prakticky už několik let, stačí se ke knížce vracet tak po 5-10 letech

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:14 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

PetraK
ze mě vypáčila i jméno zesnulého

u nás to probíhalo podobně, taky jsem ty osudy hl.hrdinů tak prožívala. Vlastně dodnes, jen ti hrdinové se trochu změnili

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:18
- Nahlásit

cernej caj
fakt ne? já Bradburyho miluju, má super knížky a mám jich pár i koupenejch

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

odpověď je akorát Huh?

kto to napsal? maďarskej autor asi nějakej, žejo?

cernej caj

tak to byl dost hustej mejdan teda .

á si nepamatuju ani autory a názvy knížek..

jo. K tomu už jsem se taky pomalu dopracovala chjo.

grimmh
u nás to probíhalo podobně, taky jsem ty osudy hl.hrdinů tak prožívala. Vlastně dodnes, jen ti hrdinové se trochu změnil

jo, přesně tak. Sice nepláču, když čtu dedektýfku, ale .... takovej Džejms Herriottů a jeho povídky ty mě občas sejmou . A včera?? Kdo myslíte že řval na konci Žen v pokušení? Hm?? jsem profiplačka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:27
- Nahlásit

Maya
normalne fakt ne, krome jmena ti ani nereknu zanr

PetraK
Velmi se jí ulevilo, když po půl hodině ze mě vypáčila i jméno zesnulého

zeny v pokuseni sem teda videla jen zfilmovany, ale byli udelany fakt dobre, moc hezky. jen si uz ani napamatuju, vo cem to bylo

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:29 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
já to náhodou praktikuju i prakticky už několik let, stačí se ke knížce vracet tak po 5-10 letech
po 15-20 letech je super, že ani nevím, esi jsem to fakt opravdu četla, nebo vlastně možná ani ne

Bradbury napsal povídku, co byla v čítance pro ZŠ, a byla o radioaktivním výbuchu, po kterým zůstal z chlapečka a holčičky s míčem jenom stín na zdi. Mě to příšerně děsilo, příšerně.

edit- možná to pozděj z čítanek zmizelo, to byla hodně věc 70, a 80. let, to děsení s radioaktivním zničením světa, pak se o tom přestalo mluvit a asi ani výcviky s plynovou maskou se nepořádají, i když ty zbraně všecky existujou nadále.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:34
- Nahlásit

Maya
Která knížka na vás v životě udělala největší dojem?
jako přesně nevim, ale určitě to bylo něco o chovu králíků .
Ale ne, asi bych to docela dala dohromady. Myslim, že to byla povídka od Aškenázyho o tom, jak Němci cvičili zabavený psy proti židům. Myslim, že od Aškenázyho už nikdy nic číst nebudu.
PetraK
cernej caj
á si nepamatuju ani autory a názvy knížek..
jo. K tomu už jsem se taky pomalu dopracovala chjo.

Jsem dál, mně už to ani nevadí

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:35
- Nahlásit

cernej caj

zeny v pokuseni sem teda videla jen zfilmovany, ale byli udelany fakt dobre, moc hezky. jen si uz ani napamatuju, vo cem to by

čaji čaji, tohle by tě mělo potkat až tak v mým věku máš evidentně náskok
já je taky znám jen zfilmovaný, Éliška Balzerová je neodolatelná!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:37
- Nahlásit

kachna_
Jsem dál, mně už to ani nevadí

a to přijde kdy, tahle fáze?? mě naštvalo, když jsem se rozhodla oprášit své znalosti dějepisu, který mě svýho času velmi bavil. Pořídila jsem si dvoudílnou Kroniku dějin koruny české............. začala číst a když jsem zjistila, že jen ten začátek, kdy vypisujou, co za kmeny se tu pohybovalo čtu už poněkolikátý a nejsem schopná si je zapamatovat, natož nějak zařadit, dostala sem hroznýho steka. A se zděláváním skončila možná začnu až v senilním věku, kdy mi to fakt bude jedno

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:40
- Nahlásit

PetraK
Pořídila jsem si dvoudílnou Kroniku dějin koruny české............. začala číst a když jsem zjistila, že
Petro, Petro to nedělej! to jsem udělala někdy v 18 naposled.....

a víš, jak mě dovedl deptat otec, kterej jen tak na procházce vyprávěl dlouhý ságy z českých dějin včetně jmen těch králů a tak? děs.
až teď mě napadá, že mu neměl kdo kontrolovat, esi nefantazíruje
ale se bojim, že ne-e.
jen sem po něm paměť zjevně nepodědila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:41
- Nahlásit

Maya.

kachna_

Navzdory básník zpívá. O mým oblíbeným Frantovi Vijónovi. A Kralevic,král a císaž o mým nejoblíbenějším Kájovi čvrtým. A Kvó Vádis, který mi totál nabouralo moje tehdy čistý představy o římanech, jako civilizovaných lidech. Bylo mi z toho hrozně špatně. Taky už to nikdy číct nebudu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:43
- Nahlásit

Vero
hm, to bych si asi mohla dohledat a precist

PetraK
Éliška Balzerová je neodolatelná ani nevim, ktera z tech 3 to byla?

me to potkalo uz minimalne pred 10ti lety

jinak jaká knížka nejvíc oslovila mě taky nevím, páč si nic nepamatuju

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:44
- Nahlásit

no asi ten Vinetů a 3 mušketýři. ono v podějším věku už se to neprožívá tak silně asi...
a Bílý tesák

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:45
- Nahlásit

kachna_
já zas nemůžu Bradburyho
od toho jsem četla jen 451 stupňů Fahrenheita ještě kdysi dávno před pubertou a docela se mi to líbilo

Vero
já si nepamatuju ani obsahy toho, co se mi líbilo,... natož podle vět.
jsem na tom ouplně stejně!
Jen teda to, co se mi líbí víc než moc mám načteno tolikrát, že bych to mohla citovat (jde asi o dvě knížky + tedy to samý mám u některejch filmů pro pamětníky. Bohužel vtipný je to jenom pro mě, okolí se na hlášky z filmů typu Slečna matinka rozhodně nechytá )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:47
- Nahlásit

Vero
mě se vlastně líbila taková jedna od ženský, conapsala tuhle jedinou... uáááá... bylo to něco taky takovýho jakože 18/19 stol? fakt nemám tucha

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:50
- Nahlásit

ale vím, že sem jako dítě ořvala barího, syna kazanova a z kazana sem vytrhla tu první stránku s vlkem, a to byla knížka z knihovny

PetraK
Člen
- Nahlásit

Vero
to nedělej! to jsem udělala někdy v 18 naposled....

tak ale mě to štve jako!! jsem chtěla oprášit vědomostě a vono kuwa neni co voprašovat! a ani naučit se to nedokážu. bože to jsou konce.

kterej jen tak na procházce vyprávěl dlouhý ságy z českých dějin včetně jmen těch králů a tak? děs.

závidim - tatínkovy vědomosti, ne procházky s výkladem

cernej caj
ktera z tech 3 to byla?

ta sexy matka/babička, co žila na 1000000000000000% a co pak humříla.

páč si nic nepamatuju

trefíš domů?

Maya
Člen
- Nahlásit

PetraK
kvo vadis se mi líbilo, ženy v pokušení ne, ty jsem viděla už před lety, teď už jsem nekoukala
jako v 5 vteřinách jsem si fakt na žádnou knížku nevzpomněla, ale pak jsem nad tím přemejšlela ještě dlouho a mě se prostě líbí hodně knížek a vždycky se mi nejvíc líbí ta co zrovna čtu
ale popravdě jsem si vzpomněla na mých náct, když jsem snad milijonkrát četla od Vaňkový Černou ságu, tam jsou tak děsný věci, že mi to fakt utkvělo

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:51
- Nahlásit

cernej caj
mě se vlastně líbila taková jedna od ženský, conapsala tuhle jedinou... uáááá.

tak to je hektofor!

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:53
- Nahlásit

PetraK
Děsila se tedy toho, koho že to vzalo. Velmi se jí ulevilo, když po půl hodině ze mě vypáčila i jméno zesnulého
blbááááááááí!! Jsem zrovna pila
Kdo myslíte že řval na konci Žen v pokušení? Hm?? jsem profiplačka
na mě nemáš, ve správný fázi měsíce obrečim i reklamu na prací prášek
A Kvó Vádis, který mi totál nabouralo moje tehdy čistý představy o římanech, jako civilizovaných lidech. Bylo mi z toho hrozně špatně. Taky už to nikdy číct nebudu.
To je jedna ze dvou knížek do kterejch jsem se fakt nedokázala začíst, ačkoliv se hodně líbily mojí mámě, jinak máme dost podobnej vkus jak na knížky tak na filmy. Ta druhá byl Egypťan Sinuhet.
Navzdory básník zpívá. O mým oblíbeným Frantovi Vijónovi.
Taky miluju

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:54
- Nahlásit

PetraK
závidim - tatínkovy vědomosti, ne procházky s výkladem
můžeš závidět i ty procházky, páč on to vykládal strašně zajímavě a ne zas jako nad únosnou míru dlouho...potíž je, že jsem si stejně kulový zapamatovala

cernej caj
mě se vlastně líbila taková jedna od ženský, conapsala tuhle jedinou... uáááá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:54
- Nahlásit

PetraK
ale jestli mi poradite, co to bylo za knizku, budu vam libat nohy

takova dobrodruzna byla, a myslim, ze byla ve formatu "lovci vlku" mala bila, s cernyma pismenkama nahrbete

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:56
- Nahlásit

A Kvó Vádis, který mi totál nabouralo moje tehdy čistý představy o římanech, jako civilizovaných lidech. Bylo mi z toho hrozně špatně. Taky už to nikdy číct nebudu.
To je jedna ze dvou knížek do kterejch jsem se fakt nedokázala začíst,

Mně se to líbilo, ale víc Ohněm a mečem. Ale dneska už to nejsem schopná číst, je to ale krásně zfilmovaný.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:57
- Nahlásit

Saturnin, Rozmarné léto, Golem, Dvě dámy s ruksakem, Babky na divoko a pak cokoliv ze Zeměplochy

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:57
- Nahlásit

cernej caj
možná kdybys vylovila něco z obsahu... ale stejně, nevim, s naší sklorézou

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:59
- Nahlásit

jo a pak vlastně ještě Muž a pes, mám pocit, že ta knížka nějak odstartovala to vážný chtění psa ještě ji mám doma, vyhrabala jsem ji kdysi v táborskym antikvariátu a pak Jak trénovat nemožného psa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 14:59
- Nahlásit

Vero
normálně já to našla díky tomu, že si pamatuju tu obálku lovců vlků, je to třetí kniha té trilogie

<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání