| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 15:43
- Nahlásit
PetraK
tak to gratulace obrovska
maya
tohle yz nikdo nikdy neajde za knizku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 15:44
- Nahlásit
birma
Zato jsem v devíti přečetla Jiráskovy Psohlavce, byla jsem nadšená
my měli doma komplet Jiráska, to táta sbíral nebo co, ale to mě fakt nebavilo, přišlo mi to tak divně napsaný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 15:47
- Nahlásit
Šimona vypsala termíny na reaktivní psy, kde na to mám brát prachy a čas? (a to by se mi líbilo k ní chodit i na agi a na obrany. Chci sponzoraaaaa
Maya
my měli doma komplet Jiráska, to táta sbíral nebo co, ale to mě fakt nebavilo, přišlo mi to tak divně napsaný
my jsme toho měli taky víc, ale přečetla jsem jen ty Psohlavce, zbytek mě nezaujal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 15:48
- Nahlásit
birma
Kaplana mluví Donutil,
Tlemim se tu už teď je mi jasný, že se v tom vyžíval, to je přesně jeho parketa
ti dám, že se mě bojíš
trochu jo
můžem zasejc zkusit štvrtek
autogram
to jako čéče nevim, ešivá na to dojde
Zato jsem v devíti přečetl
a tak dobře, já se udám taky. v deseti Anna Karenina
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 15:49
- Nahlásit
Maya
přišlo mi to tak divně napsaný
jo, máma taky měla fšecko a jak jsem jako dítě byla fakt knihomol a nesměla jsem uklízet knihovnu, jinak jsem jí rozkrámovala a seděla uprostřed a četla, četla, tak tuto mě minulo.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 15:52
- Nahlásit
birma
Psohlavce
to seš drsnější, to už jsem nezvládla coby nestravitelný
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 15:53
- Nahlásit
PetraK
v deseti Anna Karenina
to sem taky četla. ale o čem to proboha bylo?!
ale plus je, že si z dávných dob vybavuju aspoň názvy. u knížek pozdějšího věku moc už ani to né.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 15:55
- Nahlásit
PetraK
se udám taky. v deseti Anna Karenina
ale ta skočí pod vlak nebo tak něco ne? a to je dobrý
a pak bejvala taky taková ta propagandistická o uvědomělé holčičce, napsala to nějaká ženská, skleróoza, furt si vzpomínám jen Fuldovu reportáž
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 15:59
- Nahlásit
Maya
ta propagandistická o uvědomělé holčičce
Už jsem to našla, Robinsonka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 16:00
- Nahlásit
Maya
furt si vzpomínám jen Fuldovu reportáž
tu jsem nedočetla, páč mi mamka v půlce řekla, že to neni pravdivý a mě to přestalo bavit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 16:03
- Nahlásit
Aaaaa, ctenarskej krouzek, to ani nejde vypsat vse, co oblibuju.
Ja miluju Steinbecka, zejmena Na vychod od raje, pak samoze Betty Mac Donald, Vejce a ja... Egyptan Sinuhet, Laska za casu cholery, Sophiina volba, cokoliv od Durrela, Herriota, Irvinga, z cesky Koukolika, Vancuru...
Jinak vetrik val slusne, ale k zadnym skodam nedoslo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 16:06
- Nahlásit
Maya
ale ta skočí pod vlak nebo tak něco ne? a to je dobr
jo jo, a taky bylo dobrý to, že když jsi otočila najednou deset stránek, bylas furt na stejným místě - když byli na lovu sluk na stránce 153 tak na 163 tam byli ešče, jen začal už lov
propagandistická o uvědomělé holčičce,
tudle verzi neznám
Fifi
Betty Mac Donald,
JOOOO! stará dobrá Betty, Herriot a Durrell a jeho rodina
ale k zadnym skodam nedoslo.
tak supr,už zbejvá jen vlk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 16:12
- Nahlásit
Fifi
jj, Vejce a já
víc než Na východ od ráje se mi líbilo Na západ od ráje, to už je taky taková stařešinak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 16:16
- Nahlásit
Fifi
, Sophiina volba,
na tu jsem nikdy neměla odvahu.
ani knižně, ani filmově.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 16:24
- Nahlásit
PetraK
na tu jsem nikdy neměla odvahu.
Ja kdysi, knizne, film teda uz jsem nedala.
A jak voni tymian, taky krasa... Tri muzi ve clunu a na toulkach, Medojedky, Obratnik kozoroha, Milenec lady Chatterleyove, Pycha a predsudek.. atd atd, to se fakt neda vypocitat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 16:30
- Nahlásit
PetraK
můžem zasejc zkusit štvrtek
beru tě za slovo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 16:56
- Nahlásit
PetraK
gratulíren
birma
k Šimoně jsem chodila na agi s neběhavou Besinkou. Bylo to poněkud náročné. Vydržela jsem měsíc.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 17:01
- Nahlásit
kachna_
Bylo to poněkud náročné. Vydržela jsem měsíc.
fakt? My k ní chodíme na tréninky, které pořádá, ale vede je Katka a tam mi teda Šimona vychází vstříc když potřebuju. Mě by lákalo agi (protože Katka nemá kompletní překážky, takže jezdíme relativně často na ty intenzivky a to dost leze do peněz), ti reaktivci (ale to jsem jí posílala dotaz, protože tam má uvedeno, že to není pro agresory, ale spíš pro psy, co se kvůli jiným nesoustředí, což není náš případ - Adam se sice nesoustředí, ale není to až tak kvůlivá psům okolo), ale lákaly by mě i obrany vedený pozitivkou, co má nově kurzy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 17:07
- Nahlásit
birma
Ale né, s Besinkou.
- Já motivovala, jásala a Besinka pak udělala pomalé otrávené hop. Já jásala a Besinka se na mě podívala, jestli to teda jako stačí, nebo musí i tu druhou ,
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 17:10
- Nahlásit
kachna_
Ale né, s Besinkou.
ahááá já to pochopila tak, že ti Šimona lidsky nesedla
Já motivovala, jásala a Besinka pak udělala pomalé otrávené hop. Já jásala a Besinka se na mě podívala, jestli to teda jako stačí, nebo musí i tu druhou
Agi s Adamem je taky zážitek Včera skoková řada cca 5ti překážek, v jednom směru je krásně skákal na vyslání na mističku i na přivolání, v druhym směru je zásadně obíhal a neskočil ani jednu a tak
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 17:41
- Nahlásit
Stydím se, právě jsem opravila hrubku u svého posledního příspěvku - kdy se hrdinové změnili. Nevím tedy na co jsem myslela, když jsem tam to y sázela.
Už jsem to opravila.
Vy jste toho za to odpoledne přečetly dámy.
Já se přiznávám k demenci. Za poslední rok jsem nepřečetla nic. Jinak jsem dokázala dát knížku za den a noc. Jenže já čtu především lehčí literaturu detektivního žánru typu Robin Cook (nečíst před nástupem do nemocnice), Patricie Cornwelová nebo starý egept Willb.Smith.
Ale pravda, Kareninu, Psohlavce, atd. jsem četla jako dítko školou povinné taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 17:55
- Nahlásit
tak ja dkoro zadnou klasiku necetla. v 10 pana pestenu, nebavilo me to vubec.
jinak ja posledni dobou ctu tu tanu french, sipr detektivky, dneska sem si koupila ctvrtou, posledni co u nas vysla. stephen booth ma dobry detektivky ale prelozili taky jen 4. a objednala sem tu knizku co petra doporucila a birma mi ji chtels pucit a uz nevim jak se jmenuje.
a musim se pochvalit. mam za eebou hystericky prvni navstevu psychologa, musrla sem se jit uklidmit do cajovny pac muz na me nema cas. no snad to bude uzitecny, uz me objednal na priste, ukaxal mi 3 problemy a ve vwech specifikoval jedinou osobu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 17:58
- Nahlásit
cernej caj
musim se pochvalit. mam za eebou hystericky prvni navstevu psychologa
no vida! Jsi hrdinka
ve vwech specifikoval jedinou osobu
eh, máme hádat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 18:02
- Nahlásit
birma
stopro to bude spravne. su rada, ze sem se odhodlala. sice sem mu napsala zastupnej duvod, ale prohladil, ze ten stejne vychazi celej z my minulosti. tak se mozna prestanu bat sama ve tme na neosvetlenym neprehlednym miste
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 18:03
- Nahlásit
cernej caj
blahopřeju k odvaze a přeju, ať to dobře zúročíš.
birma
eh, máme hádat?
že by Obama?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 19:10
- Nahlásit
Vero
že by Obama?
teď je v kurzu spíš Putin, ne?
cernej caj
tý jo, seš dobrá, že ses k tomu odvážila!
birma
že to pes dělá špatně mě netrápí, ale že dává najevo, jak moc ho to nebaví (ona Besinka opravdu nerada cvičí), to sem nevydržela.
PetraK
No babička v tý knížce byla právě z Jankesideverbla (ten kůň) naprosto nadšená, říkala mu Janku, nechala ho sedět v ušáku a dala mu župan po dědečkovi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 19:14
- Nahlásit
kachna_
že to pes dělá špatně mě netrápí, ale že dává najevo, jak moc ho to nebaví (ona Besinka opravdu nerada cvičí), to sem nevydržela.
To naprosto chápu, proč to pak dělat, když to psa vyloženě prudí...
Já se tim u Adama vyloženě bavim, občas je vidět, jak mu ty kolečka v hlavě pracujou, aby se tý překážce vyhnul
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 19:22
- Nahlásit
cernej caj
musim se pochvalit. mam za eebou hystericky prvni navstevu psychologa
tak držím palce ať to pomůže
někdy mám fakt pocit, že bych to taky potřebovala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 19:22
- Nahlásit
tak jeden vtip pro zasmání
Koupil jsem si nový notebook a nechal jsem si ho vedle postele na podlaze.
Druhý den si ho všimla babička- myslela si ,že je to váha....Výsledek?
Babička váží 24 000 Kč.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2014 19:27
- Nahlásit
cernej caj
Taky gratuluju k odvaze, kez by tohle bylo pro lid cesky nejak vic "normalni" - nebo jak to rict, ze se neni zac stydet nebo tak neco, naopak. Vem si ameriku, to je druhej extrem. Proste neco tak mezi, kdyby tu bylo.
kachna_
Jak rika birmica, proc psici "tyrat" necim, co ji je proti srsti. I bez toho jde krasne psovsky souzit. Takhle si souzivam se Skritkem uz pres sest let a je to happy zivocich. (rozmazlenej navic, nejvic moncici pef, co sem kdy mela, nevychovanej. )
|