Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2889 . 2890 . 2891 . 2892 . 2893 . 2894 . 2895 . 2896 . 2897 . 2898 . 2899 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 19:02
- Nahlásit

tak máme za sebou veliký zážitek Byli jsme cvičit ve vnitrobloku a kde se vzaly tu se vzaly 2 flatice. Flatici potkal Adam dvakrát v životě, tu první miloval tak, že se snažil ojet i její paničku kdykoliv jí viděl a i ta druhá se mu moc líbila, tak jsem se slečny zeptala a nechala ho se seznámit. Napřed je chtěl sežrat, ale holky byly úplně skvělý a tak mu rychle došlo, že to jsou slečny a že ho nesežerou a pak se mu moc líbily. Zvlášť ta, co začínala hárat a nakonec mi udělal další velikou radost - z tý háravý byl hin, klepala se mu brada a tak a stejně se dal odvolat a moc hezky cvičál, hrdina můj pošahanej

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 19:05
- Nahlásit

Rumstajn,
tez preju krasavej vikend, kdyz by prselo, tim lip, aspon bude courat mene vencicu.
Vero
Stejně tak s neštěkáním u plotu u hlídacího psa, jakmile mu ten prostor dvoru dřív nebo později nechám k užívání ve své nepřítomnosti... nebo aspon je to docela pravděpodobný.
Ale prece snad Cajda nechce potlacovat normalni hlidani feriny u plotu, jen nepatricny projevy agresivni, na psa vedle na zahrade. Ale pravda, pises to vseoobecne. Me by hlavne nenapadlo potlacovat stekani u hlidaciho psa. Kremyl hlida fest, ale nejeci na hvezdy ci kdyz se hne vetev. Perdele ohlasi kazdej pohyb, ale fakt jen ohlasi, ne, ze by pak jecely dalsi hodinu.
Cilize mas recht, timto preju hodne sil na pristi tyden.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 19:26
- Nahlásit

birma
sikulka adamek

Fifi
jen nepatricny projevy agresivni,
jojo, tak to myslím, mě nevadí že štěká a hlídá, ale ten afektovanej jekot

tak snad nikdo nezapadnete sněhem ani nepromoknete

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 19:34
- Nahlásit

birma
Adámek je pašák, se mi zdá, že teď jsou už ty zlepšení markatnější?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 19:35
- Nahlásit

tohle je super

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 19:39
- Nahlásit

Maya
se mi zdá, že teď jsou už ty zlepšení markatnější?
taky mi přijde, že teď máme fakt dobrý období. I když furt to ustřeluje když je z něčeho hodně vzrušenej, třeba na čundru musel vořvat každýho běžce a cyklistu a hodně ječel i na Timíka, ačkoliv tady už je v tomhle směru relativně dobře ovladatelnej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 19:56
- Nahlásit

birma
ale teď co sem vás viděla po dlouhé době, tak byl adámek úplně zlatíčko, kromě toho ječení na tima, ale celkově vypadal už mnohem víc vklidu

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 19:59
- Nahlásit

cernej caj
ale teď co sem vás viděla po dlouhé době, tak byl adámek úplně zlatíčko, kromě toho ječení na tima, ale celkově vypadal už mnohem víc vklidu
Fakt? Tak to mě moc těší, protože já z něj byla chvílema na prášky, rozhodně jsem si už stihla odvyknout takovýmu chování, co tam chvílema předváděl.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 20:08
- Nahlásit

birma
tak ale vem si, že já ho viděla před půl rokem, a teď byl proti tomu zlatíčko. Uměl si odpočinout, i po té dlouhé cestě vlakem byl mnohem víc v klidu, než předtím, si myslím.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 20:53
- Nahlásit

vero
jak mas velkou nohu?
ty sanfale pisou panska 5, sou unisex takze je to 38. za tech 700 bych prenechala. pripafne komukoli s 38 adolo scrambler a doufam, ze eem tu uctenku nevyhodila s papirem z krabice...

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 21:33
- Nahlásit

cernej caj
jééé tak tos mi teď udělala fakt velkou radost

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 21:36
- Nahlásit

Fifi timto preju hodne sil na pristi tyden.
děkuju, budu potřebovat.

Maya
lejt je potřeba, ale nemuselo by aspon ještě zejtra, sakra, chceme jet na vejlet s "tchyní".

cernej caj
štve mě to značně, páč ty sandály jsou supr, ale mám taky 39

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 21:38
- Nahlásit

birma
zaznamenávám, že si pořád častěji chválíš Adámkovy posuny k lepšímu- skvělý

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2014 21:41
- Nahlásit

Vero
zaznamenávám, že si pořád častěji chválíš Adámkovy posuny k lepšímu
ono to bude asi i tím, že jsem si dost zvykla na to, co mi dřív přišlo prostě příšerný ale jo, lepší se hodně prdelka moje

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 08:37
- Nahlásit

Maya
ty vogo..to je fotka... !!! z ní ta zoufalost uplně čiší

Meteorologům to počo tentokrát vyšlo..tu leje fučí a je zima že fakt čekám už jen ten sníh , ale s psákama se ven muší to se nedá nič dělat

grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 08:49
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Nakoupeno, oběd na plotně založen, prádlo v pračce se otáčí, tak nahlížím
Maya
ta fotka je krásná, ale až depresivní. Stejně jako u fajky z ní cítím zoufalost, samotu,....

Měla jsem naplánováno udělat milion věcí na zahradě, ale taky tu fouká ledový vítr. Na zahradě tak maximálně zaleju milion sádeláků ve kterých mám vysázené trvalky a vyrazím jestli nezačne chcandit do polí podél trati. Dělá se u nás elektrifikace a hodně se podél trati bagruje. Potřebuju najít velké
kameny šlapáky. Vybudovala se u nás na zahradě splachovací kadibouda a chci udělat cestičku z kamenů.
Tož přeju hezký den a pochutnání obědové.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 09:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštááájn
já byla včera pryč, nejdřív s Milčou na kontrole a pak jsme se ve ZDI snažili pokácet ořech, což se nám nepovedlo, páč se nám kousla pila . Přijeli jsme v půl devátý.
No Milča nevím. Ono se to nedá zjistit. Možná je to špatná reakce na silnější chemoterapeutikum (to je normální součást toho léčebného protokolu), možná to byla nějaká virozka, která jí prostě sklátila, možná kombinace obého.
Mamča je teď na masáži, ale kdyby to bylo extra špatný, nebo extra dobrý, tak by dala vědět. No ale žere, už by prý sežrala všechno, dokonce šla mamču i vyprovodit ke vratům, když šla na masáž. Nezvrací, a už je úplně bez léků (kromě těch na rakovinu a ten má tuším jeden denně)
Milča je strašně vyčerpaná, ale žere, a jako po několikahodinovym (ve středu večer jí bylo špatně, ale prostě jenom špatně, nevypadalo to nijak kriticky a pak vzbudila mamču asi ve dvě ráno) zvracení a kdybych od středynežrala, tak bych asi vyčerpaná byla taky.
Ale zatim je na to pohlíženo, jako na výjimečnou situaci a nevypadá, že by to znamenalo zhoršení celkovýho zdravotního stavu.

grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 09:43
- Nahlásit

kachna_

Doufám, že se u vás začne co nejdřív blejskat na lepší časy. Moc držím palce!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 12:50
- Nahlásit

grimmh
Doufám, že se u vás začne co nejdřív blejskat na lepší časy
To už se nezačne, Milča má lymfom a to vyléčitelný neni. Ale dostaly s mamčou navíc už půlrok společnýho, pěknýho a docela plnohodnotnýho života. Tohle je první vážný problém.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 13:20
- Nahlásit

jsem měřila Adama, že mu nechám ušít postroj a buď mám hodně divnýho psa, nebo jsem prostě neschopná. Krk má větší než jejich rozměr na XXXL, hrudník má na XL a délku zad na M/L

kachna_
Ale zatim je na to pohlíženo, jako na výjimečnou situaci a nevypadá, že by to znamenalo zhoršení celkovýho zdravotního stavu.
Tak to je dobře

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 15:56 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Jo a Michal řikal, že Lucinka už umí všechna písmenka ve slově HOLBA.
živě vidím příští rok u zápisu. A umíš už napsat nějaká slova? ANO, holba, Gambrinus a Staropramen

birma
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 18:12
- Nahlásit

kachna_
A umíš už napsat nějaká slova? ANO, holba, Gambrinus a Staropramen
ještě by to chtělo naučit třeba hospoda a hostinec

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 18:38
- Nahlásit

Rumstajn, trosku sprchlo, jen to zasycelo a nic moc teda, vetricek je solidni.
kachna_
Drzim palce, at Milca dela mamine radost jeste dalsich hodne par tydnu!
Lucinka už umí všechna písmenka ve slově HOLBA.

birma
Krk má větší než jejich rozměr na XXXL, hrudník má na XL a délku zad na M/L
Ten je teda slusne nesoumernej. Ale snad si s tim poradej a usijou mu to akorat na miru.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 19:03
- Nahlásit

kachna_
tak snad bude Milča v pořádku, držím palce
živě vidím příští rok u zápisu.
z toho si nic nedělej, synovec zazpíval loni u zápisu Pověste ho vejš ať se houpá holt co se doma naučí, to znají

jinak tady taky celej den lilo a fičelo, že se ani nedalo jít ven, holt psiska to měli bez procházky, v dešti se teda s nima nikde necourám

birma
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 19:08
- Nahlásit

Holomek se dneska utavil prakticky zcela bez mého přispění - to miluju

Fifi
Ale snad si s tim poradej a usijou mu to akorat na miru.
No já mám hrůzu z toho, jestli jsem to dobře změřila... Psala jsem pani Nešněrový, jestli nebude v brzký době okolo Prahy, byla bych klidnější, kdyby ho přeměřil někdo zdatnější než já

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 19:59
- Nahlásit

birma
Krk má větší než jejich rozměr na XXXL, hrudník má na XL a délku zad na M/L
ještě že nemá kozy, by měl každou jinou

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 20:09
- Nahlásit

Fajka
Kozi, kozi, kozi.
Mrkni v emila, pls.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 20:18
- Nahlásit

Fifi
du tam

birma
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 20:26
- Nahlásit

musim naplánovat nějakej úžasnej až nejúžasnější výlet. Ve středu to už bude rok, co mi holomek začal zvyšovat kondičku

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2014 20:30
- Nahlásit

birma
úžasnej až nejúžasnější výlet.
To sem zvedava, co vydumas. A tyjo, rok, toto leti. Vzpomen tedy na tu vychrtlinu labilni, cos privezla a poseptej mu do usiska, ze je moc a moc sikovnej.

<< 1 ... 2889 . 2890 . 2891 . 2892 . 2893 . 2894 . 2895 . 2896 . 2897 . 2898 . 2899 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání