Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2889 . 2890 . 2891 . 2892 . 2893 . 2894 . 2895 . 2896 . 2897 . 2898 . 2899 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 08:46
- Nahlásit

cernej caj
ale 6 fakt vyjímečně jeno

člověče v týdnu víc nedávám než sedm, často šest, osm nikdá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 08:57
- Nahlásit

PetraK
A šla aspoň trooošinku volíznout -

je hrozná, že jo? no nasmala sem se fest

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 09:00
- Nahlásit

cernej caj

no nasmala sem se fest

já taky páč vona je hrozná stračena taky má za svou snahu ocenění v hmotné podobě (teda spíš asi měla, řekla bych, že už se s voceněním čupky vypořádaly )

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 09:00
- Nahlásit

birma
Já nakonec po vandříku ty nohy taky trochu cítila, ale fakt je

UMEJT!

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 09:03
- Nahlásit

PetraK
člověče v týdnu víc nedávám než sedm, často šest, osm nikdá
to já tak 5,6, ale vodpadávám v busu
Blanice je super, tak na běžný jedy voblíznutí nestačí, takže jako fakt super úspěch a jakože pak už to sežrat nejde?
Kim by to nechal bejt, došel by si pro piškot a pak by to hned šel sežrat kdyby měl příležitost, protože jako oboje je lepší než jen piškot, žejo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 09:08
- Nahlásit

PetraK
tak to já 8 taky skoro vůbec, ale pod těch 7 prostě to nedávám...

takže co ste říkali, že má fifi na poličce, tak to dokonce dostala jako cenu všech stračen, jo

birma
Já nakonec po vandříku ty nohy taky trochu cítila tak to me mozna trochu uklidnuje. Ale nevim, proc mas strach z ty 38km trasy co vychazi na druhej den, to rozdil mezi 23.5 uz je jen tretina a to kdyz vyrazime rano, tak myslim stihame...

takze mas voditko jen pridelany za riditka, nebo jak? ja mam totiz takhle strach, ze voditko prejedu kdyz se pes zastavi

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 09:10
- Nahlásit

Maya
to já tak 5,6, ale vodpadávám v busu

já se v trambaji učim slovíčka zpravidla, a kdybych usnula tak dojedu určo až na konečnou, to si nemůžu lajsnou

Blanice je super, tak na běžný jedy voblíznutí nestačí, takže jako fakt super úspěch a jakože pak už to sežrat nejde?

ale jo někdy takovej cuk má, jsem to tu psala s těma toustama, jak sama od sebe aktivně našla, vokázala, nesežrala, byla hrdobec, byla pochválena, došla si pro dobrůtku, poodešla a pak s výrazem:Jéžiš, počkej chvilku, já zapomněla, hned jsem zpátky, jen to dojim!" mastila zpátky řehtala jsem se jako pitomá. Takže taky se to objevilo, ale ne pravidelně

Kim by to nechal bejt, došel by si pro piškot a pak by to hned šel sežrat kdyby měl příležitost, protože jako oboje je lepší než jen piškot,

to jsou pochopitelný počty . Já se snažím to vždycky přebít něčím lepším, odměnit to co nechá něčím lepčejším, aby si vždycky vybrala tu lepší variantu (tak jako ne vždy má člověk při ruce to lepší, ale snažím se být zásobená)

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 09:12
- Nahlásit

cernej caj
tak to já 8 taky skoro vůbec, ale pod těch 7 prostě to nedávám.

já teda taky úplně ne , ale určo tak dva dny v tejnu to na těch šest vždycky bohužel vyjde

takže co ste říkali, že má fifi na poličce, tak to dokonce dostala jako cenu všech stračen, jo

ano ano, měla plyšovou kravičku na poličku, stračena naše největší to jsme tehdá měli sraz v Chlumci, to bylo slavné srážení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 09:39
- Nahlásit

hele
prirodni kosmetika z fleru... vypada to fakt dobre, objednala sem tam na zkousku sampon, krem a balsam tak su zvedava

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 09:49
- Nahlásit

cernej caj
vypadá to dobře, tak poreferuj, hlavně ten šampon by mě zajímal, jestli si s tím člověk fakt umeje vlasy, krém bych si koupit netroufla, ale šampon by mohl bejt dobrej, ale třeba jak mám teď s tím kofeinem, tak docela málo pění a spotřebuje se ho tím pádem víc, aby si člověk tak nějak ty vlasy umyl
a to jsem si teď nedávno koupila normální obyč kopřivovej za pár korun, natrefila jsem na něj v takový malý drogerce, to jsem neviděla ani nepamatuju, obvykle chodím do rosmanna nebo tak a tam takovýhle věci nemívají

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:01
- Nahlásit

Maya
jojo, to me právě dost láká, su zvědavá taky hlavně na ten šampon.

já chodím hodně do těch klasických starých drogérek, kde vedle kosmetiky seženeš v klidu i další věci jako pastičky na myši, ředidla, a prostě tyhle ty starý typy drogerek co pamatuju z mládí. Paradoxně to tam je často i levnější, než někde v DM nebo tescu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:16
- Nahlásit

Rumštajn!!! já se taky potřebuju nutně dospat !!!
chodíme spát v jednu až dvě v noci a vstávám cca v sedum ...
ještě to musíme chvíli vydržet ale potřála bych dobít baterky

grimm
vogo ty máš ale sny..jsem to tak rychle pročetla...fuj..já když se mě něco podobnýho stane sem vyklepaná celej den
lity lity..jednou se mě stalo že sem nad tím furt přemýšlela a ve městě sem bez rozhlídnutí vlezla do silnice, no nafackovala bych si bo mě málem přežvýklo auto ..a kdyby jo byla by to jen moje chyba..chudák řidič ale kdybych byla přežvejknutá tak von by měl průser a vůbec by za to nemoh
tož bacha dneska !

cernej caj
hele
prirodni kosmetika z fleru... vypada to fakt dobre, objednala sem tam na zkousku sampon, krem a balsam tak su zvedava

já už na ní taky koukám a docela dlouho a chtěla bych to vyzkoušet..co mě ale zrovna tady odrazuje je že ten kdo to prodává nemá ani ŽL a tím pádem ani žádný certifikáty na kvalitu... vidím že prodává ve velkým ale mě to prostě brzdí od objednání...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:30
- Nahlásit

Fajka
tak snad uz aspon vidite konec toho hetickyho obdobi... a at je to u zubare ok

vidis, to me ani nenapadlo. Jasny, certifikaty na kvalitu sou jedna vec, druha ale v cem vadi to s tim zl? ze diky tomu je mit ani nemuze?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:34
- Nahlásit

cernej caj
Jasny, certifikaty na kvalitu sou jedna vec, druha ale v cem vadi to s tim zl? ze diky tomu je mit ani nemuze?

jj přesně nemůže mít certifikát bo bez ŽL o něj ani nemůže žádat. Jako když někdo udělá a prodává bižuterii nebo nějaký dekorace, možná šaty bez živnosťáku tak ok tam ti to asi nijak ublížit nemlže ale u jídla a u kosmetiky si myslím, že by to být mělo
tím ale vůbec nechci tvrdit že to nedělají dobře s láskou a dle skvělých receptur. Jen je potíž že kdyby se ti něco stalo nějakej zdravotní problém z toho (nedej bože ) tak nemáš šanci asi nijak reklamovat nebo zjištovat co v tom bylo nebylo...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:34
- Nahlásit

cernej caj
druha ale v cem vadi to s tim zl
okrádá stát na daních
ze diky tomu je mit ani nemuze?
to nevím, každopádně u takovéhodle malého prodejce bych ani žádný certifikáty, který nejsou zrovna levný, neočekávála, ono pochybuju, že je mají i ty velký firmy na všechny výrobky

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:36 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Fajka
Jen je potíž že kdyby se ti něco stalo nějakej zdravotní problém
a ty si myslíš, že když se vosypu po krému loreál nebo podobným, že se něčeho na tý firmě domůžu? to už bych byla milionář

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:37
- Nahlásit

Fajka
aha, to me vubec nenapadlo - v tomto ohledu vim uplny prd o tom jak to funguje...

Maya
nojo, ale to delame vsichni... taky sem birme prodala fotak a neodvedla sem z toho zadny dane, predpokladam, ze vyrobce uz teda kupuje veci, tak za ne dan zaplati, nez to z nich pak vyrobi... to bych asi nevidela jako takovou hruzu, vzhledem k tomu ze stat okrada nas vsechny na danich a pak si z toho pani nahore kupujou hodinky s vodotryskama...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:41
- Nahlásit

Maya
a to mas taky recht, pac ja se osypu skoro po vsem

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:42
- Nahlásit

Maya
a ty si myslíš, že když se vosypu po krému loreál nebo podobným, že se něčeho na tý firmě domůžu? to už bych byla milionář
nooo jasně to je věc druhá ale třeba jo, já to nikdy nezkoušela. spíš to myslím v tom smyslu že kdyby se stal průser ve stylu s metanolem jako fakt velkej, tak u firmy s certifikátem a žl by mělo bejt dohledatelný odkud se to svinstvo vzalo, u firmy co nemá žl a ani certifikát a tudíš nevede evidenci a zdroj surovin, nevíš totálně nic... odkud se to vzalo.. """ jestli to léčivý bahno s milionem blahodárných účinků nebylo sebraný z louže na D jedničce """

to já jen aby čajík věděl..jináč samo ta kosmetika může (a nemusí) bejt to nejlepší a nejzdravější co tu je

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:45
- Nahlásit

cernej caj
nojo, ale to delame vsichni... taky sem birme prodala fotak a neodvedla sem z toho zadny dane, predpokladam, ze vyrobce uz teda
vo daňě ani tak nejde (mě teda) nemám nic proti tomu když si čék něco někde přivydělá..krom toho do příjmu 20 tisíc/rok vlastně ani přiznávat a danit nic nemusíš
já mám spíš na mysli ty zdravotní rizika a tedy ty certifikáty který u jídla a kosmetiky jsou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:49
- Nahlásit

Fajka
jasný, to že může a nemusí, to je jasný. Chci to vyzkoušet jenom, neříkám, že je to nejlepší a nejpřírodnější věc, ale bylo by to hezké, kdyby to třeba ihezky vonělo a neoblízala bych z toho.

to sem myslela s Mayou, jak psala, ze okradaj stat

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 10:57
- Nahlásit

já používám od saloosu obličejové biooleje, jsem s tím moc spokojená a asi z toho nemůže oblízt nikdo (i když teda kdo ví)

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 11:01
- Nahlásit

cernej caj
že může a nemusí, to je jasný. Chci to vyzkoušet jenom, neříkám, že je to nejlepší a nejpřírodnější věc, ale bylo by to hezké, kdyby to třeba ihezky vonělo a neoblízala bych z toho
jasně já že sem si taky chtěla objednat ale tohle mě pořád brzdí a sem na vážkách tak sem jen psala aby si věděla

Vero
používám od saloosu obličejové biooleje, jsem s tím moc spokojená a asi z toho nemůže oblízt nikdo
hoď link , třeba vyzkoušíme

a já mizím už mušíme jet...tož pá pá a nezlobte tu!!

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 11:06
- Nahlásit

cernej caj
to sem myslela s Mayou, jak psala, ze okradaj stat
no tak jasně, mě je to taky jedno, jen to tak prostě je, že podle zákona na opakovaný prodej musí mít ŽL
jinak vyrobit takový krém nejni nic náročnýho, jen čas to sežere a osobně teda nevidím moc důvod proč by v tom mělo být něco závadnýho, protože proč si to komplikovat, dyž mnohem jednodušší je prostě ty byliny nakoupit a jen to doma uvařit

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 11:08
- Nahlásit

Fajka
hoď link

http://saloos.cz/bio-regeneracni-oblicejove-oleje

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 11:11
- Nahlásit

Maya
náročnýho, jen čas to sežere a osobně teda nevidím moc důvod proč by v tom mělo být něco závadnýho, protože proč si to komplikovat, dyž mnohem jednodušší je prostě ty byliny nakoupit a jen to doma uvařit
jo ale pořád je tam riziko že se někdo snaží vstupní suroviny pořídit co nejlevnějš a může používat nějakej fujtajbl, kterej už nikdo nikdy nedohledá nedokáže... prostě je podle mě míra rizika relativně vyšší než u někoho kdo musí dle žl a certifikátů vést evidenci a dodržovat receptury...čímž je ale jasný že ty mýdla a kosmetika od výrobce s žl budou zákonitě dražší..

cernej caj
Jo a čajíku napiš pak jak si spokojená a jestli ses neosypala
zajímá mě to třá se odhodlám to taky zkusit

a už fááááákt mušim !!!

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 11:16
- Nahlásit

Fajka
někdo snaží vstupní suroviny pořídit co nejlevnějš
ale tak to jistě, já jen prostě nemám iluze ani o tom, kde pořizujou suroviny velkovýrobci, ono evidence je hezká věc, ale člověku tak nějak k ničemu, vzpomeňme na aféry s masem a Polskem, těm lidem, co snědli posypovou sůl to taky už bylo asi tak nějak jedno

birma
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 11:29
- Nahlásit

PetraK
sadistko!
a co jsi ty, když mně přeješ dva a sama nechceš ani jednoho?

cernej caj
tak to me mozna trochu uklidnuje.
tak já taky si nohy po takovejch akcích namatlám timhle a mám pocit, že to fakt pomáhá. Včera mi nohy úplně škubaly, když jsem si lehla, tak jsem je tim trochu mázla a dobrý
takze mas voditko jen pridelany za riditka, nebo jak? ja mam totiz takhle strach, ze voditko prejedu kdyz se pes zastavi
Přesně tak. Já i to očko mám od ježíška doma, jen musím koupit ten bazmek, na kterej se přidělává.
Když pes náhle zastaví, tak spíš řešim, abych nepřejela psa, ale to se nám moc neděje. Častější problém je, že se pes obrátí a jde do protisměru, to vodítko sice přejedu, ale v tu chvíli je to ten nejmenší problém
prirodni kosmetika z fleru.
to vypadá moc hezky, pak poreferuj mi se líbí ty lesky na rty
taky sem birme prodala fotak a neodvedla sem z toho zadny dane, predpokladam, ze vyrobce uz teda kupuje veci, tak za ne dan zaplati, nez to z nich pak vyrobi...
To je trochu rozdíl, protože ty můžeš prodat jako soukromá osoba něco a neplatit z toho daně, ale pokud pani prodala 11 tisíc kusů nebo kolik, tak se tím nejspíš živí a odvádět by něco měla (ani ne tak daně, ty jí i tak můžou vyjít nulový, ale socko a zdrávko). Jako živnostníka mě tohle štve už jenom proto, že ti co dělají "pro radost" a nemusí řešit žádné odvody, tak často kazí ceny těm, kteří to dělají správně a poctivě
Ale třeba paní ŽL má, jen ho tam nevyplnila

Fajka
může používat nějakej fujtajbl, kterej už nikdo nikdy nedohledá nedokáže... prostě je podle mě míra rizika relativně vyšší než u někoho kdo musí dle žl a certifikátů vést evidenci a dodržovat receptury...čímž je ale jasný že ty mýdla a kosmetika od výrobce s žl budou zákonitě dražší..
ámen

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 11:38
- Nahlásit

jo a pozorte, to sem vám nezdůvěřila, jaká je Blanice Metrnice Hudrnice!
Potkali jsme včera v polích cestou do hospůdky Máňu. Máňa je naprosto, naprosto úžasná stafordka. Je nejen krásná, až bych řekla nejkrásnější, nejen pro zajímavou barvu, ale prostě je fakt nádherná, ale má i supr povahu, milá nejen lidem, ale aji k čoklidům. a oblibujeme se navzájem. No a Máňa když mě viděla, tak si mě běžela přívítat svým stafordím způsobem a Blanici Hudrnici Metrnici to naprosto rozčílilo a nehodlala to tolerovati. Budiž jí ovšem k velkému dobru přičteno, že stačilo říct Ne! a neřešila. Nicméně nevraživě čučela, to ano

birma
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2014 11:40
- Nahlásit

PetraK
Nicméně nevraživě čučela, to ano
možná bys jí měla naučit na povel se mile dívat

<< 1 ... 2889 . 2890 . 2891 . 2892 . 2893 . 2894 . 2895 . 2896 . 2897 . 2898 . 2899 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání