Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:17
- Nahlásit

cernej caj
a musim se pochvalit. mam za eebou hystericky prvni navstevu psychologa, musrla sem se jit uklidmit do cajovny pac muz na me nema cas. no snad to bude uzitecny, uz me objednal na priste, ukaxal mi 3 problemy a ve vwech specifikoval jedinou osobu

jsi frajerka, černej čaji, víš to? Gratuluju moc.

jdu číst dál, ale tohle jsem musela hned.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:23
- Nahlásit

grimmh
Já se přiznávám k demenci. Za poslední rok jsem nepřečetla nic.

já taky skoro ne, jen psí knížky, na ostatní není čas, mám čas číst jen v posteli a to jsem si fakt zakázala, protože když čtu, tak čtu a čtu a čtu a je najednou třeba půl druhý .

kachna_
No babička v tý knížce byla právě z Jankesideverbla (ten kůň) naprosto nadšená, říkala mu Janku, nechala ho sedět v ušáku a dala mu župan po dědečkovi.

proč jen já nikdá neměla babičku ta by mi určitě dovolila minimálně toho koně na balkoně

cernej caj
tak se mozna prestanu bat sama ve tme na neosvetlenym neprehlednym miste

MOC BYCH TI TO PŘÁLA a věřím že se k tomu dovedeš. A i kdyby ne, čajdo, tak věř, že já se sema taky potmě bojím a nemá to zjevnou příčinu (když opominu, že mě ségra fakt masakérově strašila, nicméně to proti tomu co řešíš ty, není žádný problém). Takže bojuj a dej tomu na prdel

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:24
- Nahlásit

Fifi
kez by tohle bylo pro lid cesky nejak vic "normalni" -

přesně. Je normální jít k zubaři, když ti hlavou pulzuje puma od bolavýho zubu, ale když ti hlava pulzuje od bolavý duše, tak to je špatně, když se jde k dochtoroj. Lidi mají divný měřítko.

Maya
Babička váží 24 000 Kč.

eeeh, tak nevim, možná tu žádost na babičku ešče přehodnotim

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:28
- Nahlásit

jo a Blankohlásání:

Dneska krásně hledala, 2x se krátkopřetahovala a aportovalááálalalááá. Uzlíka dokonce částečně ve slámě zahrabanýho našla.
a co víc!!!!!!!!!!!!!
DOMA JSME SI DALI CVIČENÍ SE SEKAČKOU, neboli sekačka na talíři: na židli, na křesle, na stolku na zemi v kůchni, na zemi v předsíni a JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! udržela se!!! MOČIKOVNÁ MOČIKOVNÁ BUBIŠEK, skorem jako čajda tadyhle. Ešče fousek a bude stejně čikovná

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:34
- Nahlásit

PetraK
MOČIKOVNÁ BUBIŠEK
no to je teda!!

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:35
- Nahlásit

Pokud jde o strach potmě na opuštěným nepřehledným místě, tak jsem myslela, že ho máme všichni, aspoň všechny baby, i bez zážitků...

Je normální jít k zubaři, když ti hlavou pulzuje puma od bolavýho zubu, ale když ti hlava pulzuje od bolavý duše, tak to je špatně, když se jde k dochtoroj. Lidi mají divný měřítko.
Snad se to už kapku, kapičku začalo i u nás měnit. Myslím že jo.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:36
- Nahlásit

PetraK
MOČIKOVNÁ BUBIŠEK, skorem jako čajda tadyhle.
nevim, esi by tam čajda tu sekačku nechala???

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:39
- Nahlásit

Vero

kréééteeen, jsi kreeeeteééén největší představila jsem si nebohého čajdu, jak lozí po bytě a slintá nad talířem se sekačkou, tu na židli, tu na křesle, na podlaze...... chudera malá

Pokud jde o strach potmě na opuštěným nepřehledným místě, tak jsem myslela, že ho máme všichni, aspoň všechny baby, i bez zážitků...

asi jo a dokonce myslím, že vím, jak to vzniká - při pohádkách a strašidelných příbězích. A i jsem si tak zdůvodnila, proč nám takovýhle hrůzy vyprávěli - abychom tam právě nechodili, aby se nám dostalo pod kůži, že to jsou nebezpečný místa, a pokud opravdu navíc existuje taková ta dědičná paměť, či jak se tomu říká, máme to zakódovaný už od pradávna.
Ovšem u čajdy je to znásobený.

Snad se to už kapku, kapičku začalo i u nás měnit. Myslím že jo.

bylo by to fajn.

birma
no to je teda!!
a kdyby bylo po jejím, cvičily bychom to ještě teď

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:41
- Nahlásit

PetraK
neboli sekačka na talíři: na židli, na křesle, na stolku na zemi v kůchni, na zemi v předsíni a JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! udržela se!
Dalsi krok bude sekacka s prilohou?
Vero
kapičku začalo i u nás měnit. Myslím že jo.
Hlavne u tech mladsich generaci, coz je jen dobre!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:48
- Nahlásit

Fifi
Dalsi krok bude sekacka s prilohou?

jo , nejdřív s rejžou, pak s bramobrem, br.salátem, kaší, knedlikem, se zelim, chlebem, horčicí, křenem a rohlikem (mám to fšécko?

a už vím, co si koupím jako dárek k narozkám od mámy, za prachy co mi dala!!

TOHLE:
http://www.greenwave.cz/primavera-orisek-inku-rost linny-olej

na olejích na gezicht dost ulítávám /asi si tak vynahrazuju dobu, kdy jsem se nemohla mazat vůbec ničím/ a tuto bude ještě vyšší level, než můj oblíbený arganový. Musím dát vědít Hipíkatý. Mmchodem - čajdo - tuten taky umí vyrovnávat právě mastnou pleť, podle toho co píšou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:48
- Nahlásit

PetraK
tak to je nejsikovnejsi blanicka s tou sekackou

Vero
mozna aspon poslintanou?

napsala sem vlkovi sms, jestli jeste zijo

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:52
- Nahlásit

cernej caj
mozna aspon poslintanou?

I poslintaná se počítá, hlavní je , aby tam zvostala

napsala sem vlkovi sms, jestli jeste zijo

doufám, ž ejo.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 20:56
- Nahlásit

když už jednou za uherák něco tomu psovi nakupuju, tak jsem šíleně nerozhodná Holky poraďte - černej nebo oranžovej? (obojek bude oranžovej)

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:06 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Brala bych svitivou barvu radsi. Kor do koncin, kam vy se obcas dostanete, aspon se Ada odlisi od prasat.
Edit - a i kdyz pak jdete treba po silnici, ridici si daj majzla, ja na brndu bezna si brala vestu z auta svitivou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:06
- Nahlásit

birma

jak nejsem na jásavky, tak asi oranžovej, kvůli lepší viditelnosti.

si tak dumám, zdaliž ta holka od eNÓčka je přelud nebo ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:07
- Nahlásit

PetraK
musím říct, že timíček nevodolal šunčičce položené na dosah a potahal ji trochu po podlaze, aby se k ní dostal

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:07
- Nahlásit

Fifi
Brala bych svitivou barvu radsi. Kor do koncin, kam vy se obcas dostanete, aspon se Ada odlisi od prasat.

hej, stejná myšlenka , jen teda bych nevěřila tomu, že se Adam odliší od prasat, když proleze kdejakou louž

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:09
- Nahlásit

cernej caj
musím říct, že timíček nevodolal šunčičce položené na dosah a potahal ji trochu po podlaze, aby se k ní dostal

asi kapek vysokej levl. Hele já taky vím, že zatím to tam nechat a odejít na delší dobu, než je do kůchně a zpátky, tak to vdechne i s tim talířem, páč co kdybych mezitim že jo, zapomněla, že jsem to tam dala, tak aby to ani ten prázdnej talíř nepřipomínal
to máme teprve za DÚ.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:12
- Nahlásit

Fifi, PetraK
dík, taky jsem si říkala, i když ta černá je slušivější. Sice bude mít oranžovej obojek, ale co kdyby cokoliv a měl nějakej starej obyčejnej....

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
timíček nevodolal šunčičce položené na dosah a potahal ji trochu po podlaze, aby se k ní dostal
Hele, ja si myslim, ze mam ty cubky vychovany, a dycky mi tu nekdo pripomene story Kremyl a Vysocina - ta cuza z baglu navsteve vydolovala CELOU stangli pulmetrovou, nechala jen nalepku!! A presne zhruba ve chvili, kdy sme se venku bavili vo tom, jak mam vychovany feny. Takze neco ucit, poctive a pravidelne je fajny, ale jak je pes sam a z dohledu, spolehlive se ridi pravidlem "co oci nevidi, srdce neboli"- jen pak sere klobasky misto beznych hoven.
PetraK
jen teda bych nevěřila tomu, že se Adam odliší od prasat, když proleze kdejakou louž
Tak kor on, cachtal, ale ja bych proste brala radsi svitivejsi barvu, a i ta vesta do lesu neni od veci, si myslim. V minulosti jsem dostala pochvalu od par zelenokabatniku, ze jsme takhle oznaceny, a to se zadnej hon nekonal.
A este edit, navic kdyz mas este helmu aerodynamickou a tu vestu svitivou na sobe, si fakt ridici davaj velkyho majzla, zpomalovali z dalky, a to jsem jen sprezeni prevadela pres okresku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:13
- Nahlásit

birma

Tak , když už jsem na tom odkazu byla, neodolala jsem a zas se podívala, jak Hošíček reklamu dělal , byli jsme jedni z prvních

ta černá je slušivější

je, pochopitelně , jako vždy ostatně. Ale taky jsem po ní nesáhla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:15
- Nahlásit

Fifi
dycky mi tu nekdo pripomene story Kremyl a Vysocina

prosim Tě a kdo jako?? To musí bejt jedině nějakej škodolibej hajzl
Tak kor on, cachtal, ale ja bych proste brala radsi svitivejsi barvu
jooo, pochopitelně Ivánku, že joo, já jen žertovala, když jsi zmínila prakticky ty prasátka

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:16
- Nahlásit

PetraK
To musí bejt jedině nějakej škodolibej hajzl
Tu ASI neznas?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:18
- Nahlásit

tak k obojku mu to vem ve stejny barve a je takt, ze kdyz se bude valet v bshe, na oraxovym spis nsjdes reglexni kys, kdyz to bude cely reflexni.

no ja si tsk cistim zuby a koukam, s cim timik prisel ke koupelne nech cjlapi o samote a jeden vidi co nema a druhej nevifi, co ma

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:19
- Nahlásit

Fifi
V minulosti jsem dostala pochvalu od par zelenokabatniku, ze jsme takhle oznaceny, a to se zadnej hon nekonal.
jj sebe budu muset taky pořešit, aby bylo vidět, že tam neni pes sám, v těch zelenošedejch hadrech, co většinou nosím, je tohle napytel...

PetraK
Tak , když už jsem na tom odkazu byla, neodolala jsem a zas se podívala, jak Hošíček reklamu dělal , byli jsme jedni z prvních
Moc mu to slušelo dneska jsem se tam na něj už taky byla kuknout na chlapečka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:26
- Nahlásit

fifi
kremil a vysocina

vlk zuje, net nema, vitr uim nic jeodnes. dobrou

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:28
- Nahlásit

Fifi
Tu ASI neznas?

URČITĚ jí neznám, to totiž NEMŮŽE BEJT NIKDO Z NÁS

cernej caj
koukam, s cim timik prisel ke koupelne nech cjlapi o samote a jeden vidi co nema a druhej nevifi, co ma

eee ehm, tohle se dá vyložit značně mnohoznačně s čim to teda přišel??

birma

jj sebe budu muset taky pořešit
hm, asi bych taky měla.

Moc mu to slušelo

ano, byl velmi vzhledný model, prtka moje. Teď má postroj Blanice, leč jest jí o pár čísel větší, Brtnik trvá na tom, že ať ho má taky /nostalgie, či co? /

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:29
- Nahlásit

cernej caj
vlk zuje, net nema, vitr uim nic jeodnes

supr. dík za zprávy. dobrou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:42
- Nahlásit

PetraK
URČITĚ jí neznám, to totiž NEMŮŽE BEJT NIKDO Z NÁS

OT - Ne a jako proc neumi nekdo cesky, hezky, a ja to pak prepatlavat volne, aby se to neopakovalo, tak nejak v jiny reci a smysl to davalo? Bleeeee, to me fakt neba.
cernej caj
vlk zuje, net nema, vitr uim nic jeodnes.
Ty tvy mobilovy preklepy ziskavaji stale vetsi a lepsi kouzlo. Predstava, jak vlk zouva rodinku, neb sebe sam, a nic nez "jeodnes" se nestalo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 21:49
- Nahlásit

Fifi
jako proc neumi nekdo cesky,

páč jednak čeština devalvovala a druhak, proč by si s tím měl dát tu práci, když ho to v podstatě nebere?

a nemrač se na mě, budeš z toho mít vráááskyyy

ziskavaji stale vetsi a lepsi kouzlo.

že jo? já se vždycky směju

<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání