| Autor |
Zpráva |
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:12
- Nahlásit
Dovedu si představit jakému pokušení Ajšadlo musela odolávat a odměnu si zasloužila opravdu vééélikou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:16
- Nahlásit
cernej caj
Diky moc za emila!
A teda, akce probehne uz za tyden? toto fakt leti, hlavne si to radne uzijte, zadny stresy a nervy!
A rumstajn s vami, gratulire vsem utulkacum k prichozeninam!
PetraK
tak ze strachu na Ajšadlo vyjela, tak ta ani nehla brvou!!
To je sikovne Ajsadlo! Me dneska rozesmal Kremyl, byl tu na navsteve vymarak strejda Lump a blbka si s nim!!! chtela hrat. Byl z ni dost rozpacitej, ale na chvilku neodolal. Nebejva u Kremyla zvykem, ze si hraje s jinejma, nez domacima.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:16
- Nahlásit
cernej caj
mucha
nezabíjet, mucha je teď v kurzu a ceněnej!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:20
- Nahlásit
grimmh
vydržely tam asi 3 roky než jsem je objevila
jojo, některý dárky jsou trvanlivý
grimmh
Kdo je Ajšadlo
kdysi Ešusí manželka, taky vižlofka a naše kamarádka, brávám jí (ať už s Ešusem ještě, nebo teď s Blanicí) s sebou často. A nebo chodíme i s páníčkem či s oběma páníčkama pohromadě. No a ona má tendenci "vyjíždět" na psy, jak by se mohlo zdát, prostě dělá hudrnici. Ale pochopila rychle, že s námi se to nesmí a že když nejni reakce, následuje ode mne pak akce v podobě dobrůtek, pozornosti, chválení a hraní. A dnešek byl teda pro ní megadobrej. Šel s námi právě i páníček, potkaly se de-facto tři vižloholky, Sára je hodně nejistá a z tý nejistoty vyjela, protože byly pro ní už moc natěsnačku a Ajšadlo se zachovala dokonale, opravdu dokonale, měla jsem z ní obrovskou radost, mega jí pochválila, protože to byl pro ní výkon. Ona byla ten kdo uklidňoval.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:23
- Nahlásit
Fifi
blbka si s nim!!! chtela hrat. Byl z ni dost rozpacitej, ale na chvilku neodolal. Nebejva u Kremyla zvykem, ze
keeeecaaaš?? fakt?? A to bych chtěla vidět. Bylo to hezkýpokoukání, že jo? Já mám za takovejch okamihůch vždycky radost.
Za Ajšadlo jsem ráda, protože ona tím získává takový to pěkný sebevědomí /viděla jsem to na Ešusovi, že když byl on ten kdo situaci uklidnil, jak pak by hrdobec na sebe/
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:26
- Nahlásit
PetraK
Pozitivní přístup - pozitivní odezva. Skvělá práce!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:32
- Nahlásit
PetraK
Nekecam, delala ze sebe neodolatelnou, tapackem na nej hrabala, vyzyvavy poloha typu prdel hore, telo dole, frndou mu mavnout kolem hlavy, trysk na dvou metrech a kozelec.. Moc pekny to bylo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:36
- Nahlásit
cernej caj
ani si nepamatju, kdy sme si my brali tima
vostudo vostudnatá!
grimmh
Adámek ti musí dělat se svýma pokrokama radost. Jsi holka šiškovná
Díky
PetraK
V tom, jak u tý vody dohání. Jak objevil, objevil něco úúúúžasnýho a tetkon dohání tu dobu, kdy to neznal
to neni dohánění, to je ouchylka tam takhle kravil snad hodinu a pak jsem ho brala ještě asi na 15 minut do rokytky, aby ze sebe smyl nejhorší sajrajt, kdyby bylo po jeho, tak jsme u rybníčků nebo v rokytce doteď je kříženej s vydrou
Jo a já musím nesmírně, nesmírně pochválit Ajšadlo. Když jsme se potkali s vižlu Sárou, která se občas bojí a tak ze strachu na Ajšadlo vyjela, tak ta ani nehla brvou!!
To je dobrá tedy!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:39
- Nahlásit
PetraK
Blanďa měla přichozeniny fčera - 8 měsícůch tu prudí
to to letí
Fifi
Nekecam, delala ze sebe neodolatelnou, tapackem na nej hrabala, vyzyvavy poloha typu prdel hore, telo dole, frndou mu mavnout kolem hlavy, trysk na dvou metrech a kozelec.. Moc pekny to bylo.
Jééééé to muselo bejt rozkošný!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:55
- Nahlásit
PetraK
to je sikovne ajsadlo
a letí to teda šíleně, kdo by to byl řekl, že to je už 8 měsíců
Fifi
nz
a děkuju
birma
ale na obranu musim rict, ze to bylo kolem Kazimira, pac sem si rikala, ze Hlen je fakt desny jmeno a ze mu dame jmeno z kalendare, a Kazimir asi nejak kolem toho vikendu vychazel a utkvel mi v hlave
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 21:00
- Nahlásit
cernej caj
pac sem si rikala, ze Hlen je fakt desny jmeno
on se chudáček jmenoval Hlen? to jsem netůchala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 21:01 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
Jmenoval se Glen, no ale to je dost blizko ovšem nereagoval na to vůbec, jinak bysme mu ho nechali
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 21:04
- Nahlásit
cernej caj
Jmenoval se Glen, no ale to je dost blizko
tak Glen neni tak strašný (i když se mi to zdá spíš jako jméno pro fenu), ale při představě psa Hlena (Hlenu?) jsem si poprskala monitor
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 21:17
- Nahlásit
birma
no jako to bylo první, co mě napadlo, zkomolit to na Hlen, nemůžu si pomoct, ale to mě vždycky napadne jako první
a teď máš hlen i na monitoru?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 21:34
- Nahlásit
cernej caj
a teď máš hlen i na monitoru?
blbáááááááááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 21:59
- Nahlásit
Fifi
Nekecam, delala ze sebe neodolatelnou, tapackem na nej hrabala, vyzyvavy poloha typu prdel hore, telo dole, frndou mu mavnout kolem hlavy, trysk na dvou metrech a kozelec
týý vole, to bysem chtělo vidět, věřím, že to byla paráda, a že sis to užila
kdyby bylo po jeho, tak jsme u rybníčků nebo v rokytce doteď
já vím, vždycky si vzpomenu na ty jeho nesmělý začátky právě
To je dobrá tedy!
jo je, fakt jsem jí mega pochválila, taky ona vždycky, když se ovládne kouká na mě, jestli já vidim a já vidim a chválim. A tohle byl megavýkon i proto, že tam právě byl páníček, takže to by jindy se tak neovládala.
cernej caj
Glen Hlen na Kazímíra přišlý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 22:05
- Nahlásit
PetraK
A tohle byl megavýkon i proto, že tam právě byl páníček, takže to by jindy se tak neovládala.
U nás se dneska takhle ovládnul pit/ast nebo cosi takovýho. Velký tele, došlo až k nám a pak prodejchal Adamovo běsnění naštěstí, páč už jsem se viděla, jak je od sebe trhám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 22:10
- Nahlásit
birma
dneska takhle ovládnul pit/ast nebo cosi takovýho. Velký tele, došlo až k nám a pak prodejchal Adamovo běsnění naštěstí,
hmmm, tak klobou dolů před chlapákem. to bez debaty
jdu chrápat ženy. Výlet s pivní pěnou mě odrovnal
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 22:11
- Nahlásit
PetraK
teda ta fotka je super, chudák pižla si chtěl pohovět v síti a zapomněl, že má hubený nožičky
cernej caj
bůhví jak se asi jmenoval původně Timík, ale na Glena si pamatuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 06:50
- Nahlásit
birma
tak to se ti muselo hrozne ulevit, ze to rozdejchal, jinak teda bych se do trhaci situace dostat nechtela
Maya
kdo ví. Zkoušeli sme nejaky typicky psi jmena, ale nechytal se na nic.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 07:20
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Dnes bude dozajista zase krásný den. A víkend před námi....hurá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 07:50
- Nahlásit
grimmh
to určitě bude.
Už jsem se začetla v autobuse do knížky o nemožným psovi, těším se dneska ven, snad zas stihnu sluníčko.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 08:01
- Nahlásit
já sluníčko ještě moc nestíhám, ale za týden posunou hodiny, tak až přestanu po tom chcípat, tak to bude lepší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 08:15
- Nahlásit
Maya
a víte, co znamená posunutí hodin????
že budu vstávat ve 4 podle organismu a totálně mě to rozbije... bych prostě letní čas zrušila
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 08:19
- Nahlásit
Zdravím! Jsem se dneska pěkně naštvala. Domluvila jsemsi včera přes agenturu brigádu, jenže mi neposlali výkaz jak měli. Jsem poctivej blb, takže jsem i tak vstala před ppátou, vyvenčila a jela přes celou Prahu, protože jsem už jednou na podobnym místě dělala. A ono to samozřejmě není ono, takže tu dřepim a čekám až otevře agentura, abych se s nima mohla domluvit, kam mám teda jako jít. Měla jsem zůstat doma a užívat si krásnej den
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 08:19
- Nahlásit
cernej caj
a víte, co znamená posunutí hodin????
jo, to znamená, že večer nemůžu usnout, protoe je brzo a ráno vstávat o hodinu dřív se mi taky nechce, chcípu z toho vždycky nejmíň dva tejdny, zrušila bych to taky, ale tak že bude vidět večer o hodinu dýl bude super, teď to světlo ještě moc nestíhám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 08:21
- Nahlásit
birma
ty jo, tak to nezávidím, doufám, že otevřou už brzo, abys měla nějaký info
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 08:24
- Nahlásit
Maya
Jojo v 9, jinak bych už byla na cestě domů. I takhle mám chuť odjet a akorát je seřvat, že jsou kokoti...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 08:28
- Nahlásit
birma
hm, fakt na palici
hm, tak to za půl hoďky už, ale je to dost k ničemu takhle
Maya
večer nemůžu usnout, protoe je brzo a ráno vstávat o hodinu dřív se mi taky nechce, chcípu z toho vždycky nejmíň dva tejdn ano, ano... když mi bylo 20, tak mi to nevadilo, ale teď mě to hrozně rozbije dycky
bych klíďo zrušila i zimní,, mě je to jedno, kterej, ale jeden z nich jo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 08:35
- Nahlásit
PetraK
no některý lidi přemýšlej fakt jinak.
ty fakt myslíš, že přemejšlej?
Já to jako ani nemám ambice měnit, jen je to natolik v rozporu s mym stylem výchovy, že mám prostě potřebu slyšet, že to v pořádku není.
Kdyby jí Lucka neměla ráda, mám po problému.
cernej caj
tak on by ten datum Timíčkova přivezení asi šel najít v špicí diskusi
birma
to jsou fakt pitomci pitomí
cernej caj
Maya
No já jsem zvědavá, jak budou to vstávání brát děti.
Ale dneska je kráááásně. Lucinka už má v autě nabraný hračky na hřiště. Musim nějak vymyslet, jak to všechno vyvenčit.
|