Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2916 . 2917 . 2918 . 2919 . 2920 . 2921 . 2922 . 2923 . 2924 . 2925 . 2926 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 07:59
- Nahlásit

grimmh
snoseal a podobny impregnace na bazi vcelyho vosku by mohli byt dovre, nahrejes botu, vetres a je to.

maya
mrknu

kachna
ses odvazna zena, me vcera brutalne bolela hlava, dnes to pokracuje tak do prace pudu az k obedy, najradsi bch jako hudanci ale fekala na lepsi casy

birma
mozu, ale bude ti asi kratkej, kes ma 178 a rikala, ze se ji tam tak tak podarilo dostat s hlavou... tak abys tam ramena dostala aspon? bys ho v tom dubnu mohla delkove prubnout jestl ho mam brat pro kamosku

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 08:25
- Nahlásit

u nás regulérní vánice, to počasí si z nás dělá srandu nebo co
navíc mám mokro v botě, protože samo až cestou sem zjistila, že mám naprasklou podrážku na kraji, jsou takový prolamovaný a lezou mi do toho kamínky, tak to asi nějakej prorazil a ruplo to, tak si vykoupu nohu ještě cestou domů a půjdou do popelnice

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 08:31
- Nahlásit

cernej caj
fekala na lepsi casy
miluju tvoje překlepy . Pokud nám Ešuska někam neodplavala, tak bude asi utírat monitor ještě velmi velmi dlouho.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 09:05
- Nahlásit

kachna
vidis, ja si jich ani nevsimam, asi bych to po sobeela zacit cist a ne jen prelitnout

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 09:19
- Nahlásit

cernej caj
asi bych to po sobeela zacit cist a ne jen prelitnout
a neni to škoda?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 09:44
- Nahlásit

kachna_
ze bych vad pripravila o ty preklepy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 09:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Sobotěnka byla supr-dupr. Vycídili jsme chalupu řádně pořádně, i jsem stihla vyplejt kousek záhona. Huž bych měla za chvíli asi sypat semínka podle toho co říkala kolegyně i když jako by to nebylo jedno,stejnak z toho nic nevyleze
Neděle mě zklamala, neb mě buď zlobil zub či dutiny, takže jsem se vracela z výletu dom a zvostala doma (. Tím pádem jsem nejen nemohla výletit, ale dohlídnout na ta dva magory, který chuderu Blanku úplně zničili.

cernej caj

tak hlavne, ze s vama nesel zenich az dom

no i to tak už vypadalo , počítala jsem, že teda vytáhnu nějakej náhradní pelech

coz ahj s muzem by mohli, ale moc to nefelaj. zato frri je divocejsi v tom projevovani naklonnosti.

: pomooooooooooooooooooooooct , tvoje telefonní příspěvky mě vždycky rozbořej , jsem zvědavo, zda si toho všimla i Fifijová

grimmh

Tak to je fajn, dá se to i na jeden den.
jo jo, to je pohoda, takhle na otočku, jezdíme právě občas i v zimě - zkontrolovat, no a nebo takhle na jaře připravit úklidem na pobyt.
My topíme na kamna, takže zahaujeme tak nějak podle počasí, teď jsme se namlsali, ale vypadá to, že asi smolikof , že to ještě pro závěje posuneme.

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 10:10
- Nahlásit

PetraK
buď zlobil zub či dutiny,
A jak je dneska, už je to lepčejší? Zuby i dutiny jsou sfiňa.....
Nechytla jsi někde průvan?

A co Blanimůrka, jak moc byla tejraná? Chudinka........Ale na druhou stranu jsi mohla v klidu léčit dutinu ústní.....

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 10:10
- Nahlásit

Fajka je možná zapadaná sněhem?...............

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 10:12
- Nahlásit

birma
Adámek je překvapivě neuvěřitelně vzornej, dokonce i mamka ho moc chválila, tak mám velkou radost

tak vida ho , Adamitu přešikovného
kachna_

Víte proč má člověk děti? Aby mohl i o víkendu vstávat brzo

zas prej ale dál doskáčeš milé ranní ptáče, ne?
cernej caj

netuste me pri mem hrani s galaxy note trojkou. pomunu li fakt, ze koupit fakacovi telefon za 16 000 korun je trilochu fivny

mno slečna by rychle neměla na čem hrát, kdyby tam šla se mnou jako moje dcera
Vero

vandr národním parkem Podyjí! jsme se tam včera vrátili po letech a opětovně se nadchl

tam taky plánujeme zavíta, ale zatím to nikdá nevyšlo , ani nevím vlastně prooč?

Fifi

ted musela vykopat aspon na zahradu, od rana odmitaly se jit do ty sloty byt jen vycurat. Damicky

Blanice s Ajšadlem statečně ťapaly třináct kilometrůch, myslela jsem, že ty dva dementy udávim, když se vrátili - myslím Brtnika a Starýho. Mám v hlavě co asi??

grimmh

Jsem netrpělivá na raport o Blanici a zajochách. Jak to šlo.

na zajochy nedošlo, nezbyl čas, leč.... přijdeme na zahradu, já se rozhlížím, kochám a vidím motejla. I říkám Blanci - "Hele Blani , podivej, motejl!" Neb jsem byla zvyknutá s Ešusem ,že jsme motejly zkoumali....... no, Blanice neni výzkumnik, Blanice je vrach, takže bleskurychle vystřelila po motejlovi a...........zadupla mi kvetoucího krokusa. Kravěna pitomá . Tak vím, jak to bude s těma zajícema, vím to dobře. Jen jí zase nesmim utéct až bude v nejlepším háracím, to už bych si zapamatovat mohla

cernej caj

maminka chtela na kontrolu o 2 dny pozdej, jinak by si ii tam urcite nechali a zenska v nemocnici, ze ii rekla, at zrusi svatbu...

a sakra!! Mámě držím palce!!

kachna_
se rozhodly, že vyčkají v kurníku lepších časů

proč jen já nejsem hudánek

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 10:13
- Nahlásit

cernej caj
ale fekala na lepsi casy

čajdoooooooooooooooooo, pomoc! a děkuju. tlemim se tu už podruhý, páč už to první mě rozbilo!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 10:19
- Nahlásit

grimmh

A jak je dneska, už je to lepčejší? Zuby i dutiny jsou sfiňa.....
Nechytla jsi někde průvan
?

jo zatím to vypadá že lepší. Ono já jsem se v sobotu probudila s rýmou jakousi a asi jsem to dotloukla při tom uklízení na chalupě, páč tam se furt větralo,, takže asi i ten průvan. Snad jsem to zasekla včas.

, jak moc byla tejraná?

jako hodně, ty dva magoři je vláčeli velkým okruhem - pravda teda, byli i v hospodě, takže se holky ohřály a blanice měla z valný části kabátek, kterej pak ale už prej byl mokrej. No dala si po příchodu dom teplou koupel, páč byla stejně jako prasátko, a já jsem jí pak vzala kus jejího narozeninovýho dortika ze sulcu, ohřála jsem ho v mikrovlnce , aby měla něco teplýho do bříška.

Musím z tydlifouna stáhnout ty dvě fotky, kde je Blanimůřice s dortikem svým narozeninovým. Byla šikovná, vydržela čekati.

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 10:33
- Nahlásit

PetraK
Musím z tydlifouna stáhnout ty dvě fotky, kde je Blanimůřice s dortikem svým narozeninovým
To už se těším.
A až najdeš fotku Ešuska s košíkem nákupním nebo batůžkem, tak taky sem s ní Myslím, že ses o tom někdy tady zmiňovala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 10:52
- Nahlásit

PetraK
tak hlavně, ze je to uz lepsi o neco. doufam, ze uz to bude jen a jen lepsi

nojo, aspon vas rozveselim, to je taky dobry
na fotky se taky tesim.

a hlaseni z prace. prave sem dorazila, hlava se da prezit, at zije paralen, ale boli me oci, hruza. snad to tu nejak preziju toho pul dne

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 11:01
- Nahlásit

PetraK
fekál na věčné časy je boží!!!
zas prej ale dál doskáčeš milé ranní ptáče, ne?
nojo, ale v půl devátý večer chcípnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 11:10
- Nahlásit

grimmh

yslím, že ses o tom někdy tady zmiňovala

jojo, s košíčke někde i myslím mám. Tuhle jsem si říkala, že jsem toho spoustu nezachytila. Naše hry na nakupování, na pokladního, asistenčního psa a tak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 11:16
- Nahlásit

cernej caj

ale boli me oci, hruza. snad to tu nejak preziju toho pul dne

můžeš zkusit chladit si oči pytlíkem od černého čaje , milý černý čaji.
Nebo aspoň studenou vodou. Plus často kouknout od počítače do dálky.

, to je taky dobry

to bez pochyby, jen je blbý, že u toho vždycky prskám, jak se tlemim

kachna_
fekál na věčné časy je boží!!!

: no tos vylepšilááááááááááááááá hahahaááá
strašlivý

v půl devátý večer chcípnu

zas si toho mnoho stihlo milé ptáče,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 11:38
- Nahlásit

PetraK
tak to me nevadi, ze ty prskas

kachna_
fekál na věčné časy
jeste stesti, ze tohle sou tvoje slova

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 11:45
- Nahlásit

cernej caj
ještě si zapni nápovědu na telefonu a nikdo to tady nepřežije

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 11:46
- Nahlásit

Maya
ta mi to tam porad podbizi... ale mohla bych pouzivat hlasovy diktovani, to funguje hezky, ale asi by zas celej autobus nechtel vedet, co diktuju

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 11:52
- Nahlásit

cernej caj
já myslela, že to máš normální překlepy, protože když ti nápověda z pak pokaždý udělá pakistan třeba, tak to taky stojí za to to pak číst

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 11:57
- Nahlásit

Maya

ještě si zapni nápovědu na telefonu a nikdo to tady nepřežije

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! ty vado, už takhle mám nadměrnou sportřebu pemprzek

cernej caj

zas celej autobus nechtel vedet, co diktuju
no v případě vět typu:

coz ahj s muzem by mohli, ale moc to nefelaj. zato frri je divocejsi v tom projevovani naklonnosti.

by možná i byli rádi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 12:00
- Nahlásit

Maya
jojo, to sou preklepy, ta napoveda mi to porad nabizi pri psani taky, ale tu nepouzivam, jinak bych mela ty pakistany v kazdy vete

PetraK
to asi jo ale schvalne bych vam tu mohla neco napsat s telefonni napovedou a pak preklad pro lidi

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 12:03
- Nahlásit

cernej caj
ale ta nápověda jde vypnout ne? aby nic nenabízela a neříkej mi že na smartfounu ne, jinak ho nechci
jinak na to, co lidi vykládaj do telefonu na celej autobus bys s diktovánim byla nic moc, toho by si nikdo ani nevšimnul

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 12:13
- Nahlásit

Maya
jestli to nende vypnout, to nevim. ale funguje to tak, ze dole nad klavesnici mi to nabizi tak 2-4 nejblizzsi slova, takze kdyz to ignuruju, tak samo mi to tam nepise, to bych musela to slovo vybrat. Takze to beru jen jako rusivej pruh navic nad kalvesnici a uz ho aj docela ignoruju a casto si ani nevsimam co mi to nabizi

nemam moc prehled, co lidi bezne rikaj do telefonu

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 12:18
- Nahlásit

Bré poledně....vlk hlásí že je opět napojen....

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 12:30
- Nahlásit

vlk
tož vitaj
to to ale teda trvalo než vás z tý samoty zase připojili

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 12:31
- Nahlásit

cernej caj
nemam moc prehled, co lidi bezne rikaj do telefonu
já z autobusu jo, protože bohužel nemám klapky na uši

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 12:45
- Nahlásit

cernej caj
úspěšný pokus v diskuzi http://zombie.4fan.cz/forum/viewtopic.php?pid=2136 9#p21369

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2014 12:50
- Nahlásit

cernej caj
prej dobrý a poučný o tom, jak přežít venku http://www.databazeknih.cz/knihy/strach-v-hrsti-pr achu-8317

<< 1 ... 2916 . 2917 . 2918 . 2919 . 2920 . 2921 . 2922 . 2923 . 2924 . 2925 . 2926 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání