Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2916 . 2917 . 2918 . 2919 . 2920 . 2921 . 2922 . 2923 . 2924 . 2925 . 2926 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 08:43 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
jojo, to sem si taky říkala, že tam bych to asi dohledala, ale nějak nemám odvahu do toho jít a hledat 4roky zpět - tak sem to teda zmákla a 7.3 sme si ho dovezli

no su teda taky zvědavá, co děti. Ale co já vím, tak já jako dítě to brala úplně v pohodě, to až teď fakt cítím, jak ten organismum nechce spát, vstávat a jíst v danej čas

edit
a takhle pri jaru bych mela udelat jarni ocistu a prestat být svěračem a měla bych se zbavit všeho, co sem měla max. 2x loni a nejedná se o společenský oděv... páč ten můj syslismus, co kdyby se to ještě mohlo hodit, a že to si možná ještě někdy vobleču je děsnej...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:06
- Nahlásit

cernej caj
páč ten můj syslismus, co kdyby se to ještě mohlo hodit, a že to si možná ještě někdy vobleču je děsnej
taky syslím, proč myslíš, že si kupuju větší skříně?
su teda taky zvědavá, co děti.
copak děti, ale psi chudáci budou dostávat véču o hodinu dřív

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:11
- Nahlásit

Maya
problém je v tom, že já si nemůžu kupovat větší skříně

myslis, ze psum to bude vadit?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:14
- Nahlásit

cernej caj
myslis, ze psum to bude vadit?
no pravda je, že dřívější asi ne, ale na podzim pozdější jo, Kim pak strašně řve

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:15
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Je fakt nádherně huž se těším ven. Ráno jsme se stačili krásně pocourat, potkaly jsme Bessinku - to je nádherná fena vypadá jako menší vlk, má nádhernou vlčí barvu, úžasnou hustou srst -vypadá jak nějaký severský čistokrevný plémě. Milovala Ešusa a už minule byla zklamaná, když jsme se potkaly a ona se spletla. Dneska se taky spletla a zas z toho bylo zmatená. A včera udělala Ajšadlo něco takovýho zarážejícího. jak oni šli asi o čtvrt hodiny napřed a já je dobíhala v polích, letěla mi naproti. Uvítala mě a pak letěla ještě dál a hledala, jen chvilku to bylo, ale jako kdyby si myslela, že tam třeba někde tentokrát bude.
Ráno jsme si s Blanimůrou stačili i hodně pohrát. Nejdřív jsme si daly přetahování o ručníka, pak trhání ručnika a pak aportování Wůfíka (balonek s nápisem Woow ), dokonce pak, když jsem Wůfika uklidila, tak ho iniciativně sama zas vyndala a přinesla a pak šla do pokoje, šlohla tam pséka fusekláčka od brůtice, dělala nenápadnou, odnesla si ho na pelech a pokusila se ho dekapitovat . bylo to velmi aktivní ráno

Vyrobila jsem si v práci velmi chutný džogrt. Včera jsem si totiž koupila nějakej džogrt řeckého typu - s medem a oříšky. A dneska na to zas dostala chuť. Oříšky sice nemám, ale mám tu moc dobrej med a bílej džogrt. I sešmrdlala jsem to dohromady a bylo to vynikající!!! Moc. Asi už nikdy nebudu jíst nic jinýho

birma

, takže tu dřepim a čekám až otevře agentura, abych se s nima mohla domluvit, kam mám teda jako jít. Měla jsem zůstat doma a užívat si krásnej den

DOPR....................! Do hajzlu. To je dementní.

Maya
cernej caj
a víte, co znamená posunutí hodin????

tohle je blbý já to doteď nijak zatím nevnímala a doufám, že to tak i zůstane.

kachna_

prostě potřebu slyšet, že to v pořádku není.

není, klidně to zvopakuju ešče několikrát, páč chápu, že to člověku vadí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:18
- Nahlásit

Maya
tak jim to posunuj o par minut na podzim a za 14 dni ses na hodce

PetraK
byla zklamaná, když jsme se potkaly a ona se spletla. Dneska se taky spletla a zas z toho bylo zmatená. to je zajimavy, ja myslela, ze se psi primarne ridi cichem a ne vzhledem a jak se pak teda muze splest?

ste dobri, ze toho rano tolik stihate

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:32
- Nahlásit

cernej caj
http://www.novinky.cz/koktejl/331040-brno-je-vesni ce-u-prahy-napsal-americky-ekonomicky-server.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:34
- Nahlásit

Maya
nojo

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:36
- Nahlásit

cernej caj
ja myslela, ze se psi primarne ridi cichem a ne vzhledem
no já bych řekla, že je to jedno, že právě očeká, že když cejtí/vidí Ešusovic, že tam bude Ešus a zmatenost je z toho, že ho necejtí/nevidí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:39
- Nahlásit

Maya
no ale právě blána musí mít jinej pach než ešus, takže teda se řídí buď vzhledem prvotně, nebo očekáváním, že petrak + pižla = ešus?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:44
- Nahlásit

cernej caj
řekla bych právě očekáváním, prostě klasika naučenej stereotyp, někteří psi ho prožívají víc a trvá jim dýl než se ho zbavěj a jiní to zas tak moc neřeší, mělas to vidět u nás, když jsem teď nedávno potřebovala nakrmit psy když byl u nás bráchův pes, kterej měl zůstat bez večeře, tak že jim jako místo obvyklého přede dveřma dám na verandě, Dorin v pohodě a Kim, i když normálně umí jít na povel do baráku, tak přes všechny povely a lákání aby šel dovnitř asi 10 minut skákal přede dveřma stylem Tady se žere tady se žere !!!

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:46
- Nahlásit

teda jako by nestačilo, že mě bolí nějakej nerv, ještě mě snad začne bolet v krku nebo co, nakonec budu ráda, že celej víkend leje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:46
- Nahlásit

Maya
Tady se žere tady se žere !!! máš divnýho psa. Moji žerou naprosto kdekoli, hlavně že žerou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:00
- Nahlásit

Maya
tě to ještě nepřestalo bolet, jo?

no tady má být zítra hezky, ale v nedělu taky hnusně teda

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:03
- Nahlásit

cernej caj
máš divnýho psa. Moji žerou naprosto kdekoli, hlavně že žerou
tak on se taky nažere kdekoliv
ale holt mu chvíli trvá než přhodí výhybku že pro tentokrát je všechno jinak

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:04
- Nahlásit

cernej caj
tě to ještě nepřestalo bolet, jo?
přesunulo se mi to do jednoho místa tak nějak uprostřed tváře a tam to bolí furt, zuby mě nebolej, tak nevím, co mi s tím kdo udělá, mám tam volat zase v pondělí
no tady má být zítra hezky
no u nás by podle norů mělo zítra už od 1 pršet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:23
- Nahlásit

Maya
tak to nic moc. ja si rikam, jeslti nemam byt svina a zdrhnout dneska z prace driv a nahradit si to jindy

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:23
- Nahlásit

cernej caj

udelat jarni ocistu a prestat být svěračem a

zkus kefír ,svěrači

- tak sem to teda zmákla a 7.3 sme si ho dovezli

no vidaaa! tak můžete voslavovat. Já dneska koupila pro Blanici dvě vepřový noženky a bude dortik

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:28
- Nahlásit

cernej caj
ze se psi primarne ridi cichem a ne vzhledem a jak se pak teda muze splest?

no logicky -čeká prostě rovnou toho konkrétního psa, protože tam se mnou vždycky byl.

ste dobri, ze toho rano tolik stihate

taky ne vždycky. dneska si to krásně sedlo. bylo hodně času. _Ale snažím se často právě ráno o něco, protože ráno a večer to je taková jejich přirozená aktivita. Taky se v tu dobu nejlíp učí. Blanka stejně jako Ešus má ty naše ranní pětiminutovky hrozně ráda. Já se teda snažím právě takhle různě pětiminutovky nacpat průběžně do celýho dne.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:29
- Nahlásit

cernej caj
, jeslti nemam byt svina a zdrhnout dneska z prace driv a nahradit si to jindy
já nemůžu protože kolegyně má dovolenou, takže do půl čtvrtý tu nejspíš chcípnu na nudu, která je dneska fakt děsná a promluvit si můžu tak akorát s kytkama
PetraK
Já dneska koupila pro Blanici dvě vepřový noženky a bude dortik
ty si dáš noženky a Blanice dortíček??

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:36
- Nahlásit

Maya
ty si dáš noženky a Blanice dortíček?

i tak to může skončit, páč s ní jeden nikdá neví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:38 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
si pockam na kveten, to nam veterinar stanovil 5.5 narozeniny

Maya
tak muzes davat dobre rady, jak se zbavit sveracstvi

nebo si da blanice oboji a bude

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:45
- Nahlásit

cernej caj
tak muzes davat dobre rady, jak se zbavit sveracstvi
no já nevím, vyhořet nebo vytopit?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:52
- Nahlásit

cernej caj
znáš? http://www.toulavci.com/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:54
- Nahlásit

Maya
tak to ale zas znici spoustu drahych uzitecnych veci potrebuju si nechat to uzitecny a byt ochotna vzdat se plevy

jinak odkaz neznam, kouknu.

grimmh
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 11:19
- Nahlásit

PetraK
Taky si dávám jogurt - s medem a přisypu skořici. Nebo někdy s domácím pečeným čajem Obojí je dobrota.

Holky, všem vám gratuluju k výročí s pejskama!!!

Birma
Tak to bych taky byla vytočená, vstávat a cestovat jako blázek kvůli něčí demenci

Petro, se pesama máš úžasný zážitky!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 11:22
- Nahlásit

cernej caj
asi nejzajímavější tohle http://www.toulavci.com/toulavci/frank/novohradske -hory-2012/

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 11:22
- Nahlásit

rumštajn, zdravím letím.

letní čas nerušit!!! jaká hrůza by to byla, o hodinu dřív tma!
já jsem nanejvýš pro, nechat neustále čas letní, i v zimě, pro to bych hlasovala, páč ten zimní posun do tmy je hnusnej a trapnej

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 11:25
- Nahlásit

cernej caj
já jsem ted něco odsyslila, byla u nás hadrosbírka jakási... že něco do rozvoj. zemí, zbytek na hadry. na mým syslení je nejhorší, že syslím věci tak strašný, že je ani nemůžu nikomu nabídnout, zatímco pořádný mi furt chybí.

grimmh
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2014 11:25
- Nahlásit

Vero

Souhlasím

<< 1 ... 2916 . 2917 . 2918 . 2919 . 2920 . 2921 . 2922 . 2923 . 2924 . 2925 . 2926 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání