| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 07:21
- Nahlásit
grimmh
díky
bych taky příště asi chtěla spíš psí holčičku, ale musím říct, že co mám zkušenosti, tak sou feny dycky víc jak psi než psi
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 08:19
- Nahlásit
cernej caj
Já vím, že je to individuální - stejně tak jako není člověk jako člověk tak není pes jako pes.
Ale tak nějak ...měly jsme 3 fretčí holčičky, syn má fenu berňačku a tak jestli se zadaří, budeme v tom pokračovat
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 08:21
- Nahlásit
Jdu pokračovat v práci. Mám připravenej kvásek, abych večer mohla zadělat na chleba, uklizený Eliščino noční království (= klec, kde spinká) - vymyto, nové pelíšky,....a pračka už je zase v pernamenci. Jdu byt zbavit prachu, vytřít a tradá na zahradu.
Užijte si příjemný den.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 08:28
- Nahlásit
grimmh
tak ať ti to jde od ruky, at si taky stihneš odpočinout i o víkendu.
i tobě hezký den a povedený chleba
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 19:29
- Nahlásit
Jsem doma a jsem vyřízená. Adámek je překvapivě neuvěřitelně vzornej, dokonce i mamka ho moc chválila, tak mám velkou radost
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 19:31
- Nahlásit
A tedy musím říct, že jsem nikdy nestála o fenu, maximálně jako dalšího psa ke psovi - samci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 19:32
- Nahlásit
teda dneska bylo oproti předpovědi krásně, první procházka jen v tričku a ještě jsem litovala, že jsem si nevzala krátký kalhoty jak mi bylo vedro
tak doufám, že jste si to taky všici užili, teda asi kromě čaje a birmy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 21:47
- Nahlásit
birma
tak to je sikovnej adamek
maya
taky sem to z okn A pozorovala. hlavne, ze ste si to uzili
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 05:56
- Nahlásit
Rumštááááájn
Víte proč má člověk děti? Aby mohl i o víkendu vstávat brzo
Maya
já jsem se asi poprvé v životě bavila na výročce. Přijali jsme nového člena, se kterým se můžu bavit na stejné chovatelské vlně, takže jsem nadšená.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 07:39
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma¨
Z Adámka se stává vzornej PÉS a vyvádí tím paničku z míry .
Pošimrej ho za mě
kachna_
Víte proč má člověk děti? Aby mohl i o víkendu vstávat brzo
Na to nemusí mít děti, stačí zvířata a nebo věk
U nás včera odpoledne krásně tak do 15 hod, pak začlo drobně pršet a pak přišel hnusnej vichr a rozlilo se. Pršelo i v noci a chcandí pořád. Dnes ze zahrady nic nebude a budeme si asi válet šunky doma. Škoda. Mám tak zhuntovaný záda ze včerejška, že by to bývalo chtělo dnes pokračování, aby si zádíčka zvÿkly
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 09:17
- Nahlásit
rumštajn s deštěm!
birma
cernej caj
holkyyy, udělejte si někdy vandr národním parkem Podyjí! jsme se tam včera vrátili po letech a opětovně se nadchli a chtělo by to aspon na dva dny...
esy ještě spí, je sucho, jen fůra jarních kytiček...a hošánek se cachtal v Dyji a dělal letos poprvé zas vodní práce.
dneska krásně prší, psák mokne s mamkou na zahrádce a já se válím v pelechu
grimmh
Na to nemusí mít děti, stačí zvířata a nebo věk
tak to nevim, pes i kocour chrní spolu se mnou.... a můj táta se těšil, že aspoň na starý kolena bude míň spát a houby, potřebuje naopak furt víc (bojím se,že budu po něm ).
jistí to akorát ty děti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 10:10
- Nahlásit
vero
tam bych rada urcite.
kachna
tak to je supr, ze mate clena na stejny vlne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 13:21
- Nahlásit
su mirne zdesen. cekam u nakupniho centra a kolem prosla rodinka s tak 12ti letou dcerou. msma neco rikala dcrri a ons na ni vzpurne a mirne povysenecky: netuste me pri mem hrani s galaxy note trojkou. pomunu li fakt, ze koupit fakacovi telefon za 16 000 korun je trilochu fivny
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 14:04
- Nahlásit
Vero
tak to nevim, pes i kocour chrní spolu se mnou.... a můj táta se těšil, že aspoň na starý kolena bude míň spát a houby, potřebuje naopak furt víc (bojím se,že budu po něm).
tak to jsi šťastný člověk
cernej caj
ze koupit fakacovi telefon za 16 000 korun je trilochu fivny
Čajdo, dneska je možný snad všechno. A z toho jak jsi situaci popsala, tak sice drahé dárky v rodině, ale úcta a láska v té rodině asi moc není........
Takže radši chudý, ale šťastný v prima rodině.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 15:17
- Nahlásit
grimmh
to mas pravdu. vim, ze pubertaci sou obcas z pohledu okoli na xabiti, ale...
a vcera sem ztravila hezjy vecr u nadich a se segrou a maminka chtela na kontrolu o 2 dny pozdej, jinak by si ii tam urcite nechali a zenska v nemocnici, ze ii rekla, at zrusi svatbu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 15:33
- Nahlásit
Rrumstajn, teeda tam je prdelne! Chcije a chcije (je to potreba), vitr a jen asi 5 stupencu - cuby jsem doslova nasilim ted musela vykopat aspon na zahradu, od rana odmitaly se jit do ty sloty byt jen vycurat. Damicky...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 18:17
- Nahlásit
cernej caj
Čajíčku, maminka je nemocná? Určitě všechno dobře dopadne a svatba bude!!!!
Nestresuj se.
Fifi
rana odmitaly se jit do ty sloty byt jen vycurat. Damicky...
Já bych jim to tedy nezazlívala dyk je fakt hnusně. Byli jsme jen v nedalekém obchodě a přišli jsme domů promočení na kost.
Zjistila jsem, že mi hodně zatéká do velmi oblíbených bot. Mám je už asi 5 let a tahám je pořád. No tak teď už vím, že donosit už jen v suchém počasí a koupit si jiné.
PetraK
Jsem netrpělivá na raport o Blanici a zajochách. Jak to šlo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 18:26
- Nahlásit
Zdravím!
Adam po včerejším šíleném večeru opět za vzorňáka, pocvičili jsme si a běžel kolem chlap a Adam byl na stopce tak tři metry směrem k běžci a sám od sebe se rozeběhl ke mně místo k němu
A pak jsme s mámou strávily den na For habitat. Bych tam uměla utratit neomezené množství peněz
grimmh
Z Adámka se stává vzornej PÉS
On si to včera večír vybral i s úroky
Vero
holkyyy, udělejte si někdy vandr národním parkem Podyjí!
Dík za tip, mrknem na to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 18:26
- Nahlásit
u nás taky celej den leje a leje
kachna_
Přijali jsme nového člena, se kterým se můžu bavit na stejné chovatelské vlně, takže jsem nadšená.
tak to máš super, teď jen doufat, že ti ho tam nezkazí
cernej caj
, ze ii rekla, at zrusi svatbu...
tak držím palce ať vám svatbu nic nenaruší
ky: netuste me pri mem hrani s galaxy note trojkou.
teda jako takový telefony vídám i u mnohem mladších dětí a to se vsadím, že je z rodin, který si stěžujou, jak jsou chudý a na nic nemají, ale dítěti není nic dost drahý a taky se musí rodinka předvést že na to má, fakt děsná doba
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 18:28
- Nahlásit
grimmh
Já bych jim to tedy nezazlívala
Ja jim to nezazlivam, jsem rada, ze s nima nemusim nikde v bahne a slejvaku tapat. Jen by asi radsi praskly, kdybych je nevyhnala.
že mi hodně zatéká do velmi oblíbených bot
Impregnace by nepomohla? Ja si takhle obcas nasprejuju vyletovy boty a udrzej toho fakt hodne, ac nejsou kozeny. Jestli v nich teda nemas diru.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 20:02
- Nahlásit
grimmh
maminka nastoupila druhý kolo chemo, už to první měla zdravotně hodně komplikovaný... jak kdyby ty 2 dny rozdílu něco vyřešili, když to měla vyřešit už operace před rokem, že...
Fifi
to sou jak timíček, čumáčci, ten by se nešel ani vyčůrat když prší
birma
šikovnej adámek. V dubnu možná vemem knigu, letos s náma už asi jinak nikam nepojede - chsytá převrat v banánové republice a nebude mít kapacity
Maya
klasika, holt. su zvědavá, co z těchle dětí vyroste, třeba budem překvapený a moc se to na nich neprojeví
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 20:54
- Nahlásit
cernej caj
Janďa prej asi taky pojede
Jo říkala jsem si, jestli bys mi na šumavu nepučila ten spacák, co si pučovala žábě, abych nemusela vláčet ten můj skoro čtyrkilovej
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 21:48
- Nahlásit
Čajíčku,
co na to říct, na to se těžko hledaj slova. ......
Stůjte si za svým.
Fifi
Impregnace by nepomohla?
Ono do nich zatéká skrze švy jak jsem dnes zjistila. Jsou to kožený boty na chození ve městě. Kotníčkový s normální nízkou podrážkou. Kdyby měly vyšší podešev, bylo by to asi v pohodě. Ale sloužily dost dlouho a asi je budu muset nahradit. Užila jsem si je.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 21:54
- Nahlásit
grimmh
Užila jsem si je.
a neseženeš ty samý? mě se teda nepoštěstilo sehnat mý oblíbený mustangy, když mi do nich začalo zatejkat podrážkama, holt starej model, ale třeba ty tvoje by měli když se koukneš po netu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 21:59
- Nahlásit
Maya
Stejný určitě ne, ale ten typ občas někde zahlídnu, tak nezaváhám. Na to, že jsou kožený jsou nádherně lehký a noha je v nich jak v bačkůrce. Ale jsou to fakt boty jen na chození do práce a po městě. Právě kvůli té poměrně slabé podrážce.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 22:02
- Nahlásit
jdu do necek, krásné sny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 22:18
- Nahlásit
birma
cernej caj
znáte? http://www.doprirody.com/index.htm
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 07:09
- Nahlásit
grimmh
já bych tu důkladnou impregnaci možná stejně ještě zkusila.
Mám zimní boty. Je jim 7 let a po důkladný impregnaci (víc vrstev), se mi před minulou (tuhle jsem nosila jenom tenisky) zimou krásně zatáhly.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 07:24
- Nahlásit
Rumštááááájn
Tam je ale hnusně, co?
Jít dneska samicím na pampelišku mě stálo fakt hodně odhodlání a hudánci (slepice) se rozhodly, že vyčkají v kurníku lepších časů
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 07:30
- Nahlásit
Zdravíčko všem
kachna_
S tou impregnací to ještě vyzkouším, díky.
Tady je taky hnusně. A neraděj bych v kurníku taky vyčkala lepších časů
|