| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:52
- Nahlásit
birma
video mi nejde, tak jsem si jen přečetla přepis, jako zajímavý, ale nic novýho a teda popravdě si myslím, že člověk sám sebe v tomhle až tak moc změnit nemůže
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:53
- Nahlásit
kachna_
Byla jsem si fakt stoprocentně jistá, že jsem ty fotky stáhla (a dokonce i upravila
třeba ti zmizly z pc? mámě teď mizej věci z mobilu, takže pc by tenhle zázrak uměl určitě taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:56
- Nahlásit
cernej caj
ak lepsi slovicka nez nejaky smlouvy dulezity
tak to bezpochyby, ale to už mám taky bohžel za sebou kafe do celý složky plus razítko , že kopie souhlasí s originálem, kterou jsem flákla na originál
Maya
budeš jí sešitek za domácí úkol přepisovat?
no radši to ani nezmiňuj , kdyby jí to napadlo sem v průseronu, protože to je za tři roky
protože jen kvůli ní se ženu do práce,
znám, taky chodím kvůli germánštině, když nemusím
hele a čo žuby žahnutý?
kachna_
Pro mě byl první šok, že to neumí Total Commander, já jsem tohle naposled potřebovala ještě v nějakém praCommander
pro mě je šok to co tady popisuješ, vůbec nevíim o čom se hovoří
a super, že se něco podařilo vytáhnout.
Byla jsem si fakt stoprocentně jistá, že jsem ty fotky stáhla (a dokonce i upravila),
hele tohle se mi stalo jednou taky v telefonu super fotky a video, ftipný hošíčkový, jak honil pískavýho ježka v rozmoklý oranici, kde ho utopil a kutal a kutal. Staženo, uloženo, z telefonu vymazáno a........... v pc prd
Musím do německa na nějakou výstavu
nepotřebuješ tlumočnika?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 11:03
- Nahlásit
Maya
venku je teda sibiř děs běs
zuby mám všecky vofocený, proklepaný, produsíkovaný a nic prej co by mohlo bolet, nakonec mi předělala zub vedle než jsem si myslela, že podle rtg tam maličký kaz je, ale mimo nerv, takže to by bolet nemělo, takže výsledek že teď mě bolí celá huby od injekce, takže nevim no
hm napadl mě nerv - jestli nezlobí nerv?? poznala by to ? Mi takhle bolel zub a von bolel proto že humřel nerf.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 11:43
- Nahlásit
kachna_
tak aspon, ze neco, to je dobre
ono se mohlo stat, zes je upravila ve fotaku, nebo stahla nekam, kde bys je nehledala a pak smazala slozku...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 11:48
- Nahlásit
PetraK
jestli nezlobí nerv?? poznala by to
asi ne, podle mě to berou jako poslední věc když se nic jinýho nenajde a pak už jen umrtvit celej zub podle toho co říkala, což to radši ho budu ještě pár dnů přemlouvat ať dá pokoj
no teď nic nepoznám, ani zejtra až tam budu volat, po injekci mě vždycky bolí dáseň nejmíň 3 dny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 11:49
- Nahlásit
cernej caj
nebo stahla nekam, kde bys je nehledala
a nebo tam kde nehledala je má furt, taky se mi vobčas stane taková věc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 12:05
- Nahlásit
jojo,proto uz mam ve slozce fotky slozku bordel, hned nahore a tam cpu vsecko, co neni nejak poreseny, at se to neztrati...
a su strazne prezrana, dala sem si dneska dost sytej zakusek - 2ks bramborovych placek s povidlama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 12:10
- Nahlásit
cernej caj
2ks bramborovych placek s povidlama
áááách miluju brplacky! Ovšem já bez povidel, se přiznám.
oběd mě teprve čeká, jsem zvědavá - mám zálusk na brambory a dušenou mrkvu, uvidíme co mě osloví.
Maya
ož to radši ho budu ještě pár dnů přemlouvat ať dá poko
to naprosto chápu, tak ať tě poslechne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 12:15
- Nahlásit
PetraK
já si nemůžu vybírat, ony už jsou nachystaný na talířku, tak buď bereš, nebo nebereš
Maya
nevim, jestli si na to vzpomínáš, jak sem před rokem byla u zubařky a bolel mě ten zub na kousání... tak už po tom roce nebolí, ale nesmím kousat nic tvrdýho, nic s oříškama a tak. Ale měkčí věci sou v pohodě. tak su taky zvědavá, co mi řekne, až tam půjdu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 12:31
- Nahlásit
cernej caj
já si nemůžu vybírat, ony už jsou nachystaný na talířku, tak buď bereš, nebo nebereš
a jaký to bylo? Si to neumím představit, ale vím, že takhle je dělaly naše babičky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 12:46
- Nahlásit
PetraK
no výborný, my jako děcka babičce pomáhaly dycky s plackama a pak se pomazaly sádlem a baštily s povidlama nebo marmeládou... proto bych i pak na sporák chtěla to kulatý, abych si mohla občas doma opéct, to na plynu by jinak nešlo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 12:46
- Nahlásit
cernej caj
nevim, jestli si na to vzpomínáš, jak sem před rokem byla u zubařky
jj, nemáš tam plombu? tohle jsem jednou měla, když se mi trochu uvolnila, ani jsem o tom nevěděla, až když do toho rejpli, mě to zkoušela na poklep i dusíkem a nic, teď už mi to přichází k sobě a je horší než včera, už jsem si musela vzít prášek, tak doufám, že to jsou jen rozbouřený nervy, jinak si budu nadávat, že jsem tam šla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 12:49
- Nahlásit
Maya
jojo, právě to bylo na opravovaným zubu...
tak to teda ale blý, že tě to bolí ještě víc a přitom tam nic není
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 14:04
- Nahlásit
cernej caj
na sporák chtěla to kulatý, abych si mohla občas doma opéct, to na plynu by jinak nešlo.
Občas když mě honí mlsná brplacky udělám. Jen omaštěné. Peču je na sucho na pánvi, bo to kulaté udělátko na sporák taky nemám
Pro větší počet strávníků je to pakárna, bo těsto řídne a je s ním blbá práce. Obdivuju trpělivost našich babiček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 14:18
- Nahlásit
grimmh
u panve bch se bala, kdyz se to bude pect na sucho a nekde se to prichyti, ze xnicim panev a umyvat to vodou pred kazfou plackou se mi nechce, zatinvo to udelatko asi v pohode oskrabu nozem...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 15:05
- Nahlásit
cernej caj
když máš pánev kvalitní tak se ti nic nepřichytí, třeba dobře to jde v pánvi na lívance, akorát pak máš ty placky mrňavý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 15:12
- Nahlásit
cernej caj
no výborný,
ty jo, no já si nedovedu právě představit to spojení chutí týplacky a povidel, hm. někdy vyzkouším. někde.
.. proto bych i pak na sporák chtěla to kulatý,
tál. enem nevím ešivá se to ešče prodává?? v dnešní době indukčních vařičů . přinejhorším pomůžoü sběrný suroviny
Maya
už jsem si musela vzít prášek, tak doufám, že to jsou jen rozbouřený nervy, jinak si budu nadávat, že jsem tam šla
tý jo, tak ať si to brzo sedne.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 15:13
- Nahlásit
S pánví nemám problém - nechá se v pohodě umýt.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 15:17
- Nahlásit
Maya
už jsem si musela vzít prášek, tak doufám, že to jsou jen rozbouřený nervy, jinak si budu nadávat, že jsem tam šla
nechci tě strašit, ale bude to nejspíš nějakej zánět nervu a skončíš s umrtveným zubem. Což není až taková tragedie, ale trochu to bolet bude než bude úplně zavražděnej. Drž se holka.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 15:31
- Nahlásit
pro zlepšení dne všem
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 15:41
- Nahlásit
Urputné koťátko, trpělivej hafánek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 15:52
- Nahlásit
grimmh
takze I v panvicce doxilis pripecentch kol, jako jsou na tech plackach? ale nezustava to na ty panvi?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 16:08
- Nahlásit
birma
jehehéé tomu říkám stoik - myslím toho pesana
hele a na ktekrým semináři jsi to byla?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 16:25
- Nahlásit
PetraK
na ktekrým semináři jsi to byla?
Jak odnaučit
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 16:45 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
cernej caj
jj, na placce jsou světlejší i tmavší místa. Těsto se místama začne jakoby nafukovat, dělat takový bubliny a v těch místech se to myslím líp opeče. Pánev nijak nedrhnu, prostě do ní dám mycí prostředek a houbičkou umeju.
Je fakt, že v kuchyni je chvíli trochu načuděno, ale to se vyvětrá
Asi to chce pánev se silnějším dnem - nevím jestli by to šlo na takových těch tenounkých.
Placky potírám mašlovačkou s rozpuštěným sádlem.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 18:48
- Nahlásit
jééé, jsem tu správně v klubu plackomilů
dělala jsem je u maminy asi před 14 dny, taky na sucho na pánvi a pak potřeba rozpuštěným máslem, a byly mňaaaaaaaaam.
mamina má plynovou varnou desku a právě po babičce má i ty litinový pláty, na kterých se to peče, ale zvolily jsme nakonec pánev, protože moukou, na který to rozválíš, si aspoň nezaděláš celej sporák, jak to seškrabáváš. zato zas na tý pánvi se ta mouka pěkně "peče" a začouzeno jsme měli pořádně
PetraK
s povidlama je moc nemusim, a to jsem na sladký ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 18:53
- Nahlásit
birma
boj o žvanec, to je dobrý
tohle mě teď rozsekalo, si to rozklikněte, aby to bylo čitelný
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a44wK8y _700b_v1.jpg
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 19:30
- Nahlásit
myslíte, že se dá u bot vyreklamovat prochozená podrážka? Byly dost drahý, svrchu jsou stále super, ale na patě mám díru v podrážce...
Maya
tohle mě teď rozsekalo
to je úúúúžasný
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 19:33
- Nahlásit
birma
myslíte, že se dá u bot vyreklamovat prochozená podrážka? Byly dost drahý, svrchu jsou stále super, ale na patě mám díru v podrážce...
zkusit to můžeš, ale obávám se, že to svedou na opotřebování nadměrným nošením, nikoliv "únavu materiálu" ...
mamina onehdá reklamovala zimní boty, že do nich teče, a bylo jí řečeno, že to ale nejsou zimní boty do sněhu! ale na suchou městskou zimu ....
|