| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 21:30
- Nahlásit
cernej cajcernej cajcernej cajcernej cajcernej caj
FUNGUJE TOOOOOOOOOOO, VIVÁÁÁÁT ČERNÝ AJSK KAFÉ!!!
Děkuju. A zvládla jsem to samáááá nechápu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 21:52
- Nahlásit
Vero
teda tak to nezávidím ty nervy, ale zase lepší zdravá operatérka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 21:52
- Nahlásit
PetraK
FUNGUJE TOOOOOOOOOOO
jako ty články a nebo ještě něco dalšího?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 21:58
- Nahlásit
Maya
články ešče ne, to musí Ričrd přijet s cédéčkem na office, ale jůtrupka, vobrázky a tak, to už jede.
Díkuju čajdo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 00:22
- Nahlásit
Achoj
Hlásím se po návratu z šustosemináře. Bylo to poučný i když u většiny věcí jsem si jen ověřila, že je chápu správně, než že by to byly novinky Něco asi zkusíme trochu jinak, ale jinak bych řekla, že jdem správným směrem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 06:22
- Nahlásit
vero
tak dtrzeni palcu prodluzujem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 06:24
- Nahlásit
petrak
to mam radost, za par mesicu z tebe bude it kapo az si to cely zprovoznis sama
birma
no rak to je skvely, nic nepotesi jako ujisteni od kapacity, ze to delas spravne
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 07:01
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Včera jsem dělala s Darenkou večer dlouhou procházku a pěkně jsem zmokla.
Vy jste toho vytvořily - to než dočtu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 07:10
- Nahlásit
grimmh
aspoň máš hezky tréning na dobré i špatné počasí
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 07:58 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
PetraK
Petra ajťák - gratulace
Vero
v palcích mám sice artritidu, ale držím dál a myslím na vás.
Petro a Čajdo - Perete prachy, tak to zdokonalte než půjdu do důchodu a pak rozjedeme nějakej byznys
cernej caj
koukám, že jsi stejnej cvok jako já, radši to oddřeš sama (když tedy není ten siláckej trpaslík) ale máš to podle svého a bez zbytečných keců.
Kameny tahám na zahradu od té doby co jsme jí koupili. Většinu jsem jich oddřela sama, event. s malým autíčkem. Všechno je to z pole. Ještě že to neviděl manžel, toho by kleplo. A kdyby ještě slyšel ty tlukoucí šutry do spodku auta
Včera jsem tu hromadu vyrejžákovala a opláchla a jsem docela zklamaná. Našla jsem je totiž na haldě v poli blízko trati, kde probíhá elektrifikace. Stavbaři zřejmě přidali na haldů zemědělcům (k těm vysbíraným z pole) zbytky. Sice byly kameny krásně veliké a docela i ploché, ale po omytí jsem utrpěla zklamání, protože to byly kameny z lomu, které jsou jiné než ty, které jsem za ty roky nastěhovala z pole. Vybrala jsem asi 5 barevně nejpodobnějších a ty přijdou na krátkou cestičku od chatky ke kadibudce. Je to na druhou stranu od ostatních použitých polních šutrů, takže to tak vadit nebude.
U celého čištění mi asistovala Darenka a pak jsme vyrazily k lesu když nás chytil déšť, tak jsme to otočily zpět.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 08:02
- Nahlásit
cernej caj
Tak úplně tak to bohužel neni, jen nějak teď neni úplně v mejch silách třeba shánět psy na který Adam reaguje (když to nejde moc předem odhadnout krom dalmatinů) a poučovat majitele co konkrétně potřebuju, aby dělali a nějak zamezit, aby než to dotrénujem se k nám dostali jiní psi... Ale jinak snad dobrý
Vero
A jak mu je pacientovi? Už nevidíš šanci, že by se to teď za ten týden zlepšilo samo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 08:10
- Nahlásit
grimmh
A kdyby ještě slyšel ty tlukoucí šutry do spodku auta to si dokážu představit
tak s těma kamenama, to je škoda, že ti nepasují do představy, ale aspoň pár si jich nakonec necháš, tak to je dobře.
birma
tak to je klasika, no. jak ti nestaci nejaky pasivni podminky, ktery nekde najdes, tak je to dycky horsi
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 08:17
- Nahlásit
birma
Vy jdete správným směrem zcela určitě. Mluví za vás výsledky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 08:28
- Nahlásit
Rumštáááájn
Jsem kretén. Smázla jsem si fotky z karty v hlubokém přesvědčení, že jsou zálohovaný. No ale nejsou .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 08:33
- Nahlásit
kachna_
nebrec a NIC NEFOT!!!!
mas ctecku na karty nebo kdyz pripojis fotak, hlasi se ti jako dalsi disk? programna obnoveni.
- ono mazani totiz funguje tak, ze ty soubory zustanou vetsinou tam, kde byli, akorat se smaze hlavicka, ktera ti rika, ze tam ty data existuji a ty si tak myslis, ze tam uz nejsou. Ale dokud je neprepises novymi, vetsinou tam jsou. Zkus to
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 08:36
- Nahlásit
PetraK
Řadím se k dalším pokušitelům - nechceš štěně - kluka MOKxVýmar? - zadara
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 08:44
- Nahlásit
cernej caj
nebrec a NIC NEFOT!!!!
no a na to je právě pozdě.
Já si BYLA JISTÁ, že ty fotky jsem stahovala na HDD a zazálohovala, takže jsem přes to přefotila (a ještě špatně) Lucku na karnevalu .
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 08:53
- Nahlásit
http://www.onlineprodej.cz/img/i54120041.jpg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 08:58
- Nahlásit
kachna_
no i tak to muzes zkusit a treba zachranis aspon neco...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 09:02
- Nahlásit
cernej caj
no, zkoušim. Zatím se peru s instalací. Měla jsem stažené "něco", ale recuva je asi lepší.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 09:52
- Nahlásit
kachna_
tak su zvedava... ja vetsinou spis fotky na karte mam dokud mi na karte nedojde misto, a mazu az mam jistotu ze to mam v pc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:12
- Nahlásit
huš zase v pracovním procesu
venku je teda sibiř děs běs
zuby mám všecky vofocený, proklepaný, produsíkovaný a nic prej co by mohlo bolet, nakonec mi předělala zub vedle než jsem si myslela, že podle rtg tam maličký kaz je, ale mimo nerv, takže to by bolet nemělo, takže výsledek že teď mě bolí celá huby od injekce, takže nevim no
mám se ozvat zejtra co a jak a počkat pár dní, kdyby to nepřestalo, tak by to vypadalo na zánět nervu, tak to doufám nebude a umoudří se to nějak samo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:13
- Nahlásit
cernej caj
ja vetsinou spis fotky na karte mam dokud mi na karte nedojde misto, a mazu az mam jistotu ze to mam v pc
já taky, stáhnu do pc, překontroluju že tam jsou a pak smáznu celou kartu najednou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:13
- Nahlásit
Maya
tak uvidis, treba jen citlivost docasna na neco?
tady aj docela prselo, pak se ukaze slunicko na sekundu, fuci jak svina...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:25
- Nahlásit
Zajímavý povídání o nonverbální komunikaci a biofeedbacku (teda u lidí, ale u psů to funguje taky )
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:27
- Nahlásit
Maya
Zuby jsou sfiňa, tak snad se umoudří a nebudou trápit.
Tady taky fuňí, přítom ráno po 6 hodině po cestě do práce jsem si říkala, že konečně je bezvětří. A déšť je na spadnutí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:30
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Tak germánština dneska byla velmi výživná. Nejen že se hezký hovořilo, opakovalo, ale také ehm... polévalo..... trošku, no. Nechtěně no. A v podstatě vo nic nešlo, byla to jen voda.... vykoupala jsem kolegyni úplně všechny papíry a sešit na slovíčka jsem kretén. Ale zase se ta hodina ještě víc oživila
kachna_
cernej caj
nebrec a NIC NEFOT!!!!
no a na to je právě pozdě.
Já si BYLA JISTÁ, že ty fotky jsem stahovala na HDD a zazálohovala, takže jsem přes to přefotila (a ještě špatně) Lucku na karneval
NEEEEEEEEEEEEEEEE!! ty jo to je pech.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:40
- Nahlásit
birma
se mi to nechce nacist, mrknu doma nekdy.
PetraK
tak lepsi slovicka nez nejaky smlouvy dulezity
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:45
- Nahlásit
cernej caj
grimmh
Zuby jsou sfiňa
no jo, doufám, že se to nějak umoudří, tak alespoň mám za sebou i preventivku a když tak zase až za rok
ale teda musím říct chodím teď k jiný doktorce co si jí ta moje bejvalá vzala k sobě že už nestíhala a i když na rozdíl od tý předchozí tady pokaždý nechám nějaký prachy, tak za ty služby to stojí, vzali mě dřív, ani jsem si nestihla v čekárně sednout, byla jsem tam hoďku a člověk fakt nemá pocit, že zdržuje jako někde a div tam neutíraj pot z čela, jako já se snad i přestanu bát
PetraK
kolegyni úplně všechny papíry a sešit na slovíčka
budeš jí sešitek za domácí úkol přepisovat?
ale jako když to nebylo nic horšího
my máme anglinu odpolko, tak doufám, že bude, protože jen kvůli ní se ženu do práce, jinak jsem mohla bejt doma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 10:50
- Nahlásit
cernej caj
něco se podařilo, dík za radu s Recuvou, mně to tam ten program nenašel.
Pro mě byl první šok, že to neumí Total Commander, já jsem tohle naposled potřebovala ještě v nějakém praCommanderu..
cernej caj
Maya
Já to vůbec nechápu. Byla jsem si fakt stoprocentně jistá, že jsem ty fotky stáhla (a dokonce i upravila), teď jsem hledala zakrslou angoru beránka a nikde nic. Bohužel angoru nemám . Musím do německa na nějakou výstavu
|