| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:10
- Nahlásit
grimmh
Čajík sem dával krásný video s vlkama pár stránek zpět.
myslíš to jak vlci přetváří krajinu?? To jsem viděla, ale to bude něco jinšího myslím.
cernej caj
me stacil 4letej a 6ti letej, neni to tak brzo ale furt jeste sou dost mlady kdyz selmice se dozivaj tech 12/13.
do hajzlu!!! to jsem nevěděla . myslela jsem, že ferinka a tim jsou tvojí první, že šelmie je u rodičů
vlci v luzici
ČAAAJJDOOOOOOOOOOOO!! ani nevíš,jakou mám radost. Prosím Tě půjde to pak nějak dostat na DVD? Proč se ptám. Moje moc hodná kamarádka, kolegyně, člověk z těch nejvíc hodnejch člověkůch, jde pozítří na operaci. na vážnou operaci, chtěla bych jí udělat něčím moc radost a tohle vím, že by jí radost udělalo obří.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:11
- Nahlásit
PetraK
Kupovat asi ne, já ji měla z knihovny, přišlo mi to zajímavý k zamyšlení některý rady, ale doma bych ji mít nemusela...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:13
- Nahlásit
PetraK
Je mi to moc líto. Když už to muselo dopadnout takhle, tak aspoň tak, že to pro něj nebylo dlouhé trápení.
Raděj k veselejším tématům...
S tou chemií a složením kečupů máš naprostou pravdu. Ale ze zpracování ovoce a zeleniny je s kečupem největší s*aní, ale je pravda, že zrovna v tomhle kupovaném výrobku je největší množství svinstev. Jak chemie, tak plodů, které mnohdy ani nejsou rajčatama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:14
- Nahlásit
cernej caj
hele http://hudba.lincovery.com/group/2718-P%C3%ADsn%C4 %9B+-+texty%2C+noty
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:14
- Nahlásit
Vlky v lužici si prohlédnu v klidu večer. Díííky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:18
- Nahlásit
birma
Kupovat asi ne, já ji měla z knihovny, přišlo mi to zajímavý k zamyšlení některý rady, ale doma bych ji mít nemusela...
supr, díky. Třeba trénování nemožnýho psa doma mít musím, tak pokud to není takhle nějak převratný, tak nic. Dík za recenzi.
grimmh
tak aspoň tak, že to pro něj nebylo dlouhé trápení.
jo ! za to jsem fakt neskutečně vděčná - i když to tak osudu či někomu nahoře možná zrovna nemusí tak připadat , když furt řvu, ale jsem,.
Ale ze zpracování ovoce a zeleniny je s kečupem největší s*aní,
já se s tím nějak moc člověče necrcala, uvařila, propasírovala a fertig :
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:24
- Nahlásit
PetraK
jasny, ze realne to byli psy rodicu, ale ja byla ten, kdo s nima 2-3x denne chodival ven, byl s nima doma... rodice prvni selmici poridili na natlak nas deti, kdyz mi bylo asi 12 - takze ano, byli rodicu po tehle strance, ze za ne meli odpovednost, platili jim veterinare... a kdyz sem se stehovala a chtela sem si vzit svyho psa, tak nasi rekli ne, nebudem trhat smecku - v tom meli pravdu, ale vnimali jsme je se segrou jako nase psy akorat s tim, ze rodice zaridili materialni stranku veci.
urcite neni problem to vypalit na dvd - bud v te .avi forme do pc, na dvd to neprepalim, ale jestli chces, poslu ti postou original, stal asi 50kc k nejaky knizce a me to staci v tom pc
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:28
- Nahlásit
PetraK
já se s tím nějak moc člověče necrcala, uvařila, propasírovala a fertig :
esli vono to nebude tim, že jsi dělala jen 3 skleničky
Megalomani jako já bývala jich dělají pro celé široké příbuzenstvo, aby se zpracovala úroda. Taťka mívával tak 40 rostlin
Takže kromě kečupu jsem zavařovávala i lečo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:44
- Nahlásit
tak jsem volala k tý zubařce, vemou mě zejtra, ale maj nějakou inovaci, teprve mi zavolaj kdy podle toho jak jim prej lidi potvrdí rezervace, to jsou mi novinky
jak jsem koukala, byla jsem tam vloni v dubnu, tak to je tak akorát co bych tam stejně musela
tak uvidím co bude, když mě vezmou ráno, tak to asi zalomím ještě do práce, když odpolko, tak budu mít volnej den, ale zase dlouho nervy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:46
- Nahlásit
cernej caj
jasny, ze realne to byli psy rodicu, ale ja byla ten, kdo s nima 2-3x denne chodival ven
áha, tak tos ještě byla doma
- v tom meli pravdu, ale vnimali jsme je se segrou jako nase psy
tak to je jasný, bez debaty,
no a pokud jste byly ještě děti, tak to je hodně velká pecka přijít o takhle mladýho psa.
ach jo, kurnik himl, tohle mě štve, hrozně.
vypalit na dvd - bud v te .avi forme do pc, na dvd to neprepalim
ejch - pomalu , tetkon tomu nerozumim - myšleno - stáhnout do počítače a pak to nějak přepálit na DVD, jo? jsem debil.
Každopádně to bude muset počkat až se tam asi vrátěj nějaký ty programy myslim, páč tetkon nejde hergot nic.
poslu ti postou original,
ne-e, to si hezky nechej,
grimmh
Taťka mívával tak 40 rostlin
ehm, tak to u mě nehrozí fakt
akže kromě kečupu jsem zavařovávala i lečo.
mňááám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:48
- Nahlásit
Maya
ale zase dlouho nervy
tak hlavně, ať se to pořeší a jdeš v poho dom.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:53
- Nahlásit
PetraK
tak hlavně, ať se to pořeší a jdeš v poho dom
no to doufám jo, akorát mě s...e, že je to zub, na kterým kromě malý plomby kde nic tu nic, fakt nechápu, co tam mohlo včera tak bolet, až jsem myslela, že mi upadne ucho i s hlavou a teď mi to akorát rozvrtá jak bude hledat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:53
- Nahlásit
PetraK
staci kdokoli s vypalovackou, pokud ti to staci jako film do pc (ne do dvd prehravace) tak ti to vypalim a poslu, ale neumim vypalit ten format do prehravace, protoze sem ho nikdynemela a nemam jak overit, ze by to fungovalo
grimmh
no tak pokud si zavarovala jak nekde v tovarne, tak se nedivim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 10:58
- Nahlásit
teď mi volala sestřička, jeslti můžu přijít za půl hodiny, že se jim uvolnilo místo, tak to fakt nestíhám ani omylem
ale snažej se pěkně, to jsem ještě nezažila, ale tak zase když si vezmu o kolik mě tam zkásnou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 11:00
- Nahlásit
Maya
tak to je pekny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 11:03
- Nahlásit
Maya
akorát rozvrtá jak bude hledat
měla by možná nejdřív udělat rentgéna ne? tam uvidí.
cernej caj
staci kdokoli s vypalovacko
já jsem tam měla jakejsi Nero - tím by to mohlo jít?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 11:16
- Nahlásit
PetraK
měla by možná nejdřív udělat rentgéna ne? tam uvidí
asi jo, tam maj můj i ten okružní rentgen
já jsem tam měla jakejsi Nero - tím by to mohlo jít?
nero je program, myslí čaj asi i hardvér, aby sis to mohla vypálit? ale to asi máš a na nera musíš mít taky cd ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 11:21
- Nahlásit
Maya
maj můj i ten okružní rentgen
jaká to je specialitka tvůj okružní rtg?
myslí čaj asi i hardvér, aby sis to mohla vypálit?
aha , no já sem fakt debil, debil, já se divím, že si umím zavázat tkaničku , natož telefonovat
já mám obavy, že to všechno nahrával kamarád z té volné licence. No a páč je to ofiko, nechci pirátit, když to jde ofiko. Jdu mu konečně zavolat a zjistit, zdaliž jest v respůblice, či za hranicí všedních dní.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 11:23
- Nahlásit
Maya
Tak budem držet palčáky!!!
Čajdo, jestli se to s tím DVD podaří, ráda se s tebou podělím o náklady. Domluvíme se!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 11:33
- Nahlásit
PetraK
jo, to by melo jit. Nejsnažší cesta ale bude, pokud ti to stačí jako CD do PC, tak ti to vypálím a zítra můžu hodit na poštu.
Maya
tak predpokladam, ze vypalovacku a prazdny cd maji, nebo prazdny cd dokoupi.
tak snad ti to spravi
grimmh
uvidíme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 11:49
- Nahlásit
cernej caj
tak snad ti to spravi
no zub se asi leknul a už o něm skoro nevím, tak jestli sem se kapku neunáhlila
PetraK
jaká to je specialitka tvůj okružní rtg?
takovej ten rtg co ti zakrouží kolem hlavy a udělá panorama fotku tlamy
fakt nevím jak se to ofiko jmenuje, ale když tu fotku zubařka otevře v pc, vypadá to děsně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 11:57
- Nahlásit
Maya
achjo, musim se objednat na ortopedii a k zubarce tez...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 11:58
- Nahlásit
Maya
jojojo huž asi vim, no rtg by mělo odhalit zda je tam něco blbě.
tak se drž, a ať to máš brzo cajk.
cernej caj
já Tě nechci otravovat, ono to navíc nespěchá, hodila jsem si to do emila, abych to tady našla a až se to zprovozní, což doufám, že zprovozní , tak to zkusím. Kdyby ne, budu otravovat jo? Já jí teď stejně bohužel moc dlouho neuvidím, ta operace je blbá, bude nějaou dobu trvat, než jí budu moct vidět. a pak to pro ni budu mít jako krásný překvápko.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 12:05
- Nahlásit
PetraK
ok, uvidíš, jak se to vyvine s počítadlem
týjo, tady začíná svítit sluníčko.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 12:51
- Nahlásit
cernej caj
týjo, tady začíná svítit sluníčko.
jsem ti to ráno psala, že má být hezky
ale tady teda zatím nic moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 13:02
- Nahlásit
Maya
tak fakt tam i je docela hezky.
dneska se v praci secko se*** a nic nefunga jak by melo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 13:23
- Nahlásit
clanek o monsantu asi nikoho neprekvapi, hlavne pokud to nekdo trochu sledujete...
omlouvam se za kvalitu, sem si myslela, ze to kupuju v pdf ale je to dostupny jen pres dementni online sluzbu, tak si to nemuzu ani v klidu nekde precist...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2014 13:36
- Nahlásit
kamarád mi poslal odkaz na 9 let starej pořad - Šimona u Krause
cernej caj
clanek o monsantu
nebudu si kazit den
|
cernej caj
Člen |